• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Mrb arkadaşlar çok uzun zamandır uğrayamıyorum bilmiyorum hatırladınızmı beni bebişlerle aralar iyi sanırım biz tuvalet eğitimine başladık çok zorlu bi evre yaklaşık 3haftadır uğraşıyoruz kaşkayı kesinlikle söylemiyor çiside tutuyor götürürsem yapıyo söylemiyor napıcağımı şaşırdım çok zorluyor beni

bizde tuvalet eğitimine basladık ama cinnetim yakın bızım kız lazımlıga alısıcagına yerlere yapmaya alişti:-[
çildirmak üzereyim altınıda bağlatmıyor ne yapsam bilemedim

Mrb arkadaşlar çok uzun zamandır uğrayamıyorum bilmiyorum hatırladınızmı beni bebişlerle aralar iyi sanırım biz tuvalet eğitimine başladık çok zorlu bi evre yaklaşık 3haftadır uğraşıyoruz kaşkayı kesinlikle söylemiyor çiside tutuyor götürürsem yapıyo söylemiyor napıcağımı şaşırdım çok zorluyor beni
hatırladım canım.en azından götürünce yapıyormus.ben oturtuyorum lazınlıga yapmıyor kalkıp şazımlığın önüne yapıyor.hergün halı sılınıp çarşaf yorgan üst baş yıkqnıyor artık kırıtmaya yetiştiremiyorım.artık havalarda soğmaya başlar ne yapcaz bakalım

kızlar nasılsınız? pek sık bakamıyorum malesef.. İş , nehir, ev , hamilelik.. tempom ağır hak verirsiniz ki. :KK14: 33. haftadayız zaman git gide azalıyor , hem heyecan hem stres herşey bir arada diyebilirim. çok şükür bir sıkıntım yok sadece bu sıcaklar beni çok zorluyoor. geceleri uyku yok bana.. neyse ki bugün yağmurluydu hava biraz olsun nefes alldıkk.. Nehirim de 22 aylık oldu , ama henüz tuvalet eğitimimizle ilgili bi gelişme yok. çok nadir olarak söylüyor. aslında şuan herşeyi konuşuyor derdini anltıyor bizimlee dalga bile geçmeye başladı sıpaa :KK48::KK48: bence artık rahatlıkla soyleyebilir. babannede öğlenleri bezini çıkartıyorlarmış söylüyormuş ama bana gelince tık yok o_O izne çıkmayı bekliyorum.. doğum iznini çıkınca başlıcamm bende bakalım başarlı olabiliriz umarım..
Valla ben kızmaya başlamiştim ki mesajını gördüm.hergün bakıyorum yenı mesaj yok kendi yazdıklarımı okuyorum..senınde zamanın yaklasmıs hayırlısıyla atlatırsın inşallah.benimde uslu kızımla başım dertte bu aralar iyice kıdurdu.

nasipse eylül başı tatile gitmeyi düşünüyoruz çok zor oluyor mu çocukla tatil hamile olduğum içinde gözüm almıyor bir yanım gitmek istiyor bir yandan oralarda kızım hastalanırsa diyorum

Kizlar son azi disler ne durumda? Bizde eller agizda arka damaklariyla oynuyor salya artisi var birde vucut isisi degisiyor bi bakiyorum sicak bi bakiyorum terli ve serin.. Normalde cok terler vucudu oyle sicak olmazdi bu sebepten, ama bu ara vucudu kuru ve sicak oluyor olcuyorum 36.7 cikiyor bi defasinda 37.3 cikti normalde 36.2-36.5 gecmezdi bu dis belirtisi olabilir mi? İlk kez karsilastim boyle biseyle acaba son azilara ozgu bisey mi bilemedim

Selam canim. Bizim son azilarin alt ikisi ayni anda patladi. Çok zorladi oğlumu. Dişle birlikte hasta oldu ve hala sürüyor. Burun aakintisi var şuan ve istahsiz. Geceleri uyku yok bölük pörçük. 18 dişi var şuan. Son iki kaldi inşallah daha kolay cikar :(

Merhaba canim,
Bizim son qzilarin ikisi ayni anda patladi. Bu kez cok

ca, post: 36598741, member: 239698"]nasipse eylül başı tatile gitmeyi düşünüyoruz çok zor oluyor mu çocukla tatil hamile olduğum içinde gözüm almıyor bir yanım gitmek istiyor bir yandan oralarda kızım hastalanırsa diyorum[/QUOTE]

Ben gozumde çok buyutmustum ama korktugum gibi olmadi. Zor olmuyor hic dert etme hasta da olmaz inşallah hava sicak. Biz tatile yurtdisina gittik düşün hava değişimini çok şükür hasta olmadi.

nasipse eylül başı tatile gitmeyi düşünüyoruz çok zor oluyor mu çocukla tatil hamile olduğum içinde gözüm almıyor bir yanım gitmek istiyor bir yandan oralarda kızım hastalanırsa diyorum
Bizde eylül 15yola çıkıyoruz.bişey olucagını sanmiyorum.antalya yolcusuyuz bizde bi cesaret gidiyoruz.sende kendini iyi hissediyorsan git muhakkak seneye gidemezsin iki çocukla

Zor tabi canim 36.haftadami cikmayi dusunuyorsun? Dogumuna cok cok az kalmis ne guzel kolayca atlatirsin umuyorum
evet canım 36. haftamda çıkıcam .. gerçekten az kaldı kızlar lütfen dua edin bana bol bol :) gerçekten çok ihtiyacım var..

Kizlar son azi disler ne durumda? Bizde eller agizda arka damaklariyla oynuyor salya artisi var birde vucut isisi degisiyor bi bakiyorum sicak bi bakiyorum terli ve serin.. Normalde cok terler vucudu oyle sicak olmazdi bu sebepten, ama bu ara vucudu kuru ve sicak oluyor olcuyorum 36.7 cikiyor bi defasinda 37.3 cikti normalde 36.2-36.5 gecmezdi bu dis belirtisi olabilir mi? İlk kez karsilastim boyle biseyle acaba son azilara ozgu bisey mi bilemedim

canım bizim azılar bitti bizde köpek dişleriyle başımız dertte. yavrumu aylardır zorluyor. en zoru azı demişlerdi , sanki daha kolay oldu. köpekler bizi mahvetti. :(
buaralar biraz da ağlayarak iş yaptırmayı öğrendik. herşeye ağlıyoruzz.. işim zor vallaa...

Valla ben kızmaya başlamiştim ki mesajını gördüm.hergün bakıyorum yenı mesaj yok kendi yazdıklarımı okuyorum..senınde zamanın yaklasmıs hayırlısıyla atlatırsın inşallah.benimde uslu kızımla başım dertte bu aralar iyice kıdurdu.
canım hiç sorma bizim ki de fenaa oldu.. çok yoruyor benii. iş çıkışı kayınvalide den eve geliyoruz.. arabadan indiremiyorum. dün 20 dk arabanın içinde oturdu inmicem diye.. şeytan arabayı kitle çık eve dedii .. ikna etmek için neler yaptım nafile.. elimde 2 çanta, nehiri kucakladığım gibi çıkardım tabi kıyamet kopardıı. millet acıyarak baktı resmen halime. Karnı burnunda kucaktaa çocuk kucağında ağlıoo tepiniyo bi yandann ayyyy :KK43::KK43::KK43:

canım bencede git güzel tatilini yap emin ol iyi gelecektir hepinize, ben 6,5 aylık hamileyken gittim. En çokta nehir için güzel bir tatil oldu. çok mutluydu tatil boyunca halen deniz havuz diye sayıklıyo :-)

evet canım 36. haftamda çıkıcam .. gerçekten az kaldı kızlar lütfen dua edin bana bol bol :) gerçekten çok ihtiyacım var..

canım bizim azılar bitti bizde köpek dişleriyle başımız dertte. yavrumu aylardır zorluyor. en zoru azı demişlerdi , sanki daha kolay oldu. köpekler bizi mahvetti. :KK43:
buaralar biraz da ağlayarak iş yaptırmayı öğrendik. herşeye ağlıyoruzz.. işim zor vallaa...

canım hiç sorma bizim ki de fenaa oldu.. çok yoruyor benii. iş çıkışı kayınvalide den eve geliyoruz.. arabadan indiremiyorum. dün 20 dk arabanın içinde oturdu inmicem diye.. şeytan arabayı kitle çık eve dedii .. ikna etmek için neler yaptım nafile.. elimde 2 çanta, nehiri kucakladığım gibi çıkardım tabi kıyamet kopardıı. millet acıyarak baktı resmen halime. Karnı burnunda kucaktaa çocuk kucağında ağlıoo tepiniyo bi yandann ayyyy :KK43::KK43::KK43:

canım bencede git güzel tatilini yap emin ol iyi gelecektir hepinize, ben 6,5 aylık hamileyken gittim. En çokta nehir için güzel bir tatil oldu. çok mutluydu tatil boyunca halen deniz havuz diye sayıklıyo :-)
Allah kolaylık versin canım ecenın rahatsızluğını öğrendikten sonra ona kızamıyorum sadece onu mutlu etmew çalisirken buluyorum kendimi.oda dahada şimarıyor tabıı.yatarken yanına yatıyom istiyor öğlenleri.anne anne ecede cop cop diyor havuza dnize görsüğü yerde kendi atlat vazıyette

ca, post: 36598741, member: 239698"]nasipse eylül başı tatile gitmeyi düşünüyoruz çok zor oluyor mu çocukla tatil hamile olduğum içinde gözüm almıyor bir yanım gitmek istiyor bir yandan oralarda kızım hastalanırsa diyorum

Ben gozumde çok buyutmustum ama korktugum gibi olmadi. Zor olmuyor hic dert etme hasta da olmaz inşallah hava sicak. Biz tatile yurtdisina gittik düşün hava değişimini çok şükür hasta olmadi.[/QUOTE]
Hem yurtdisina hemdeee arabayla gitmistiniz degil mi canim ya ne cesaret helal olsun.. İnsallah kolay cikar canim ates durumlari var mi

Kubracim allah yardimcin olsun :ssz: okurken bende uzuldum ama gecicektir muhtemelen ah annelik ah anlatilmaz yasanirin tamda bunun icin kullanilmis.. Kolayca atlatirsin saglikla kucagina alirsin insallah.. Bizim kopekler cikali cok oldu ona dair bisey hatirlamiyorum cok zorlamadi demekki degisiyor cocuktan cocuga kolayca atlatir insallah hepsi.

36612565, member: 393326"]Ben gozumde çok buyutmustum ama korktugum gibi olmadi. Zor olmuyor hic dert etme hasta da olmaz inşallah hava sicak. Biz tatile yurtdisina gittik düşün hava değişimini çok şükür hasta olmadi.[/QUOTE]
Hem yurtdisina hemdeee arabayla gitmistiniz degil mi canim ya ne cesaret helal olsun.. İnsallah kolay cikar canim ates durumlari var mi[/QUOTE]

Evet esracim dogru hatirliyorsun. Arabayla İtalya ya gittik :) ateşi oldu ama ayni anda bogazida kizarmisti sanirim boğazdan sebep oldu. Hala gece uykusu çok bölük. Diş iyice damagi yarana kadar rahat yok.bizimde kopek dislerimiz 16 ayylikken cikmisti o da çok zordu :(

Ekim anneleri nden melegine tuvalet egitimi veren ve ogreten var mi acaba?
Onerilerinizi tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba,
Ben 1 yaşından beri tuvalete oturtuyorum. Tuvaleti sevdirmek için her oturttugumda onun sevecegi bir etkinlik yaptim, ornegin kitap okumak, lego oynamak, tuvalet sarkısı soylemek gibi. Su an 23 aylik, 15 ayliktan beri kakasi geldiginde söyluyor. Cisini bazen soyluyor, bazen kaçırıyor. Sık sık tuvalete oturtuyorum ve bez takmıyorum 20 aylıktan beri.

Merhaba,
Ben 1 yaşından beri tuvalete oturtuyorum. Tuvaleti sevdirmek için her oturttugumda onun sevecegi bir etkinlik yaptim, ornegin kitap okumak, lego oynamak, tuvalet sarkısı soylemek gibi. Su an 23 aylik, 15 ayliktan beri kakasi geldiginde söyluyor. Cisini bazen soyluyor, bazen kaçırıyor. Sık sık tuvalete oturtuyorum ve bez takmıyorum 20 aylıktan beri.
ne güzel erkenden öğrenmiş

bizim denemelerimiz başarısız ama benim de hatam tabi çok üstüne düşme fırsatım olmadı. bezi bağlamazsam çişi altına kaçırıyor ama kakayı tutuyor kesinlikle ne altına ne tuvalete yapmıyor

Back