2012 Ekim bebekleri büyüyor

sanırım oyle....sonuc 28.38 cnm ama ınsallah yanlısdır..

eee aldım da tekrar yaptırmam lazım mı kı acaba?

suan ıstemesemde bır faydası yok sanırım...

cnm acaba hcg yavaş yavaş dşuyo ya ee gebelıkle oldukca yuksek oldugundan ancak okadarmı dustukı
cunku ben kıyasal gebelık gecırdgımde 80 olan deerımın sıfırlanması 2 haftayı bulmuştu

ben düşünüyorum canım ama korkuyorum bir yandan çoğu tanıdığım yanlış spiral takılması sonucu tekrar hamile kaldı çocuklarının aralarında 1er yaş var. gerçi işin ehli bir doktora taktırırsak daha iyi olur eskiden sağlık ocaklarında takıyorlarmış belkide onlar takmayı beceremiyorlardı.

bıde normal doğum yapanlarda o tehlıke daah cok oluyomuş
ay yıllar önce bende spıraılden olmuşum 3.cocuk nıetlerı yokmuş ama annem sımdık ıyıkı olmuşun dıyo

dr um 60 gu nlkken takıyoruz dedı ama benım pek cok arkadaşım memnun kalmayıp cıkarttırdı cnm 15 te bı kanamaları oldu

evet kanamayı arttırıyomuş ama korunma açısından da en kolayı olcak gibi sanki artık

hap zaten yasak ki ben daha önce de hap kullanmıyordum zaten

evet kanamayı arttırıyomuş ama korunma açısından da en kolayı olcak gibi sanki artık

hap zaten yasak ki ben daha önce de hap kullanmıyordum zaten

ay evet ya bı caresıne bakmak lazım ben senelerce hapla korundum ama emzırırkende kullanılmıyo 40 cıksın bakcaz atık bı caresıne ama sprıal duşunme sankı

kızlar slm özlüyorum forumu evimde net yok sıkılıyorum bütün gün annemlere geldiğimde giriyorum hep umarım herkes iyidir biz oğluşla iyiyiz gaz olayınıda aşıyo gibiyiz daha rahat çıkarıyoruz gazımızı tek derdimiz oğlum kakasını gayet iyi yapıyor kabız felanda değil kaka yaparken ıkınıyo kendinden geçiyo ve ağlıyo napcağımı şaşırdım çocuğum çok kötü oluyo varmı bu durumda olan yardım edin oğlum bütün gün kucakta geziyoruz ağlamaktan helak oldu kuzum
Aynen benim ki de oyle cnm ya kakası cıvık ama hep ikiniyor kipkirmizi oluyor yavrum :KK43:
Oyy maşallah ya cok güzeller ikisi de
benim de eşim soruyor 2.yi ne zaman yapıyoruz diye:KK37: ben de isim kavgası olacaksa hiç birr zaman diyorum,çünkü loğusalığımın ilk günlerini burnumdan getirdi kayınpeder..sütüm olmucak diye çok korktum.. ben acılar çekerken beyefendi düşmüş isim derdine.benimle daha konuşmadı doğumdan beri,eeee güzel keyfi bilir..2.yi 2 sene sonra düşünebilirım,Liva kendi başının çaresine bakacak kadar büyüsün.wc,giyinme,yemek olaylarını halletsin hele..

kızlar yaaaa kızım kakasını pazar günü akşamüstü yaptı.. günde 4-5 kere yapan çocuğa noldu ki? napmalı??ıkınıyor ıkınıyor boşşşş..bol bol pırtlıyor..yıkadım poposuna z.yağı sürdüm çok az...masaj yapıyorum,karnını sırtını ovuyorum yokkk

Bizim ki de pazar gunünden beri yapmadı hala ya ıkına ıkına bi hal oldu Dr sık yapmaması normal dedi ama sanki rahatsız oluyor cocuk yapamayinca :KK43:
Dün doğduğundan beri en zor geceniz di doğru düzgün uyumadı hep mizil mizildi gece boyu :KK43: dün 1 aylık olduk de kontrolü vardı kilo alımı cok iyiymis sutum gayy yetiyormus cok sukur kalça ultrasonu da iyi çıktı şükür ve ası konusunda bütün aşıları hastanelere de saglik icaklarona dadevlet veriyormuş ikisinde de ücretsiz istediğin yerde yaptıra bilirsin dedi .rotavirus aşısını cogu Dr önermiyor bu arada kızlar bende buyuk ihtimal yaptırmam

selam annişlerr gecenlerde kolik olan bebege dinletilen bi müzikten bahsedilmişti linki varmı sizde oglumun cok gazı var yaa napıcam bilemiyorum

Hamilelik ve Annelik » Kolik albümü bebeklere ilaç gibi geldi
adam nasıl bu sarkıyı yapmaya karar vermıs bakın.tabı sarkı denırse valla BENELSE kızım ınsallah senın sayende uyur bu gece...

inşallah uyur canım, çok zor hem kendileri için hem bizim için çok yıpratıcı oluyor

ilaç tavsiye etmek ne kadar doğru bilmem ama biz infacol'ün çok faydasını gördük çok şükür rabbime

yine sancılarımız bağırmalarımız oluyor ama eskisi kadar değil

inşallah uyur canım, çok zor hem kendileri için hem bizim için çok yıpratıcı oluyor

ilaç tavsiye etmek ne kadar doğru bilmem ama biz infacol'ün çok faydasını gördük çok şükür rabbime

yine sancılarımız bağırmalarımız oluyor ama eskisi kadar değil

sorarım doktorumuza bırde bugun ası olduk dahada huzursuz.2 ası bırden.persembe gunude verem asısı var..

[SUB][/SUB]slm kızlar bebişleriniz nasıl. benim oğluşum 23 günlük oldu ilk zamanlar herhangi bir sıkıntımız yoktu ama 4-5 gündür müthüş gaz sancılarımız var gece boyunca ara ara sancı ile uyanıyor yavrum ıkına ıkına resmen renk değiştiriyor, eşim ilaç kullanma konusunda çok hassas daha 1 aylık olmayan yavruma ilaç veremem diyor. bir arkadaşımdan duydum elma yağını ayaklarının altına ve göbeğinin etrafına masaj yaparak sürüyormuş gaz sancısını büyük ölçüde azaltıyor dedi. sizde deneyen varmı günde kaç defa elma yağını uygulamam lazım. lütfen yardımlarınızı beklitorum.:18:

Aynen benim ki de oyle cnm ya kakası cıvık ama hep ikiniyor kipkirmizi oluyor yavrum :KK43:

Oyy maşallah ya cok güzeller ikisi de

Bizim ki de pazar gunünden beri yapmadı hala ya ıkına ıkına bi hal oldu Dr sık yapmaması normal dedi ama sanki rahatsız oluyor cocuk yapamayinca :KK43:
Dün doğduğundan beri en zor geceniz di doğru düzgün uyumadı hep mizil mizildi gece boyu :KK43: dün 1 aylık olduk de kontrolü vardı kilo alımı cok iyiymis sutum gayy yetiyormus cok sukur kalça ultrasonu da iyi çıktı şükür ve ası konusunda bütün aşıları hastanelere de saglik icaklarona dadevlet veriyormuş ikisinde de ücretsiz istediğin yerde yaptıra bilirsin dedi .rotavirus aşısını cogu Dr önermiyor bu arada kızlar bende buyuk ihtimal yaptırmam

2 haftadir cok sikinti cektim
Bu ikinma olayina
Benim kiz surekli ikiniyor
3 doktora goturdum
Ki ii doktorlar hepsi
Cunku cok zorlaniyor
Sonuc gaz ve 3 ay cekcez dedi
Artik rahatladim dalga geciyorum
Sanki cocuk da rahstladi biraz
Demek benim stresim de yansiyor
Napalim 3 ay ikincaz artik

beta hcg değeri 20 ile 40 gün arası sıfırlanırmış doğumdan sonra:KK37::KK37::KK37: (bazı yerlerde 2 hafta yazıyor)

sanırım hayırlı olsun diyeceğizzzz:KK9:

Son düzenleme:
X