2012 Ekim bebekleri büyüyor

kizlar bugun kontrolumuz vardi masallah bebegim bir haftada 450 gr. almis. masallah cok iyiyiz, sutum yetiyor hic tam doluyken sagmadim ama arttiginin farkindayim emdikten sonra sagiyorum bosalsin diye o zaman bile 20cc cikiyor sanirim incir kuru ise yariyor

ben önce emziriyorum canim bir memeyi bitirene kadar, sonra ikinciye geciyorum eger ikinciyi tam bitiremesse o zaman sagiyorum sonrada yine o memeden basliyorum.

Canım aynı şeyi ben de yapıyorum. Emmediği memeyi sağıyorum. Emdiğini de boşaltıyorum tamamen. İlk zamanlara nazaran az geliyor ama artacak neticede. Akşamları sıkışınca da o sağdıklarımı veriyorum işte.

bende ne zaman oglum uyurken sagiyimda biriksin dursun kenarda desem hemen uyaniyor mecbur kaliyorum vermeye durmuyor kenarda hic, oyuzden sagmiyorum ayirmak icin normal emziriyorum ikisini eger tam bosalmassa o zaman sagiyorum bosalsin diye.

maşallah canım bebişine
ne güzel kilo almış ben çok üzülüyorum 3 haftada 500 gr almış anca sütümde var ama doyurmuyor mu ki
incir kürü sütü mü arttırıyor nasıl yapıyosun bende mi yapsam acaba ?

ben bi memeyi bos bos cekene kadar veriyorum canim hani su son sut muhabbeti varya bende bilemiyorum ama sonda kalan sutumu bile sagdigimda cok koyu beyaz cikiyor sanirim yagli oldugu icin yariyor bebegime, yoksa benimde sutum cok cok degil.inci kuru uyguluyorum faydasini göruyorum sanirim. yarim litre suda 8 tane kuru inciri ikiye bölerek kaynatiyorum, fokurdayinca ocaktan alip kapagini kapatip ilindiriyorum ikiye bölup bir sabah birde aksam iciyorum canim. uygula derim insallah sende faydasini görursun.

valla canım bende veriyorum sürekli emzirme modundayım süt var ama öyle dolu dolu değil
bende deneyim incir kürünü kaç gün yapıyosun bunu ?

kızlar bebek emzirirken bişey yenip içilmez diye bişey duydunuz mu ?
emzirirken siz bişeyler yeyip içiyomusunuz?

ay sorma depresyondayım zaten.2 gundur sutum yok annem de dıyor kı tekrar hamıle kalırsan sut kesılır dedı.annemde oyle olmus dogum yapmıs 2 ay sonra hamıle oldugunu ogrenmıs.

banada bi komşum demişti ama bende nedenini bilmiyorum...

bende yiyip içmiyorumve bende nedenini bilmiyorum babannem ablama söylerdi ordan aklımda kaldı,,kimilerine gereksiz de gelebilir hatta saçma bile bulanlar olabilir ama ben biraz dikkate alırım eskilerin söylediklerini

ya bayanlar 40 çıkanlar bebeginizi yıkadınız mı ben yıkamadım yıkamayınca ne oluyomuşş??

bende yiyip içmiyorumve bende nedenini bilmiyorum babannem ablama söylerdi ordan aklımda kaldı,,kimilerine gereksiz de gelebilir hatta saçma bile bulanlar olabilir ama ben biraz dikkate alırım eskilerin söylediklerini
banada annem söylemisti ama ben ne zaman yemege otursam mikirdaniyor benimki bende careyi hem yemek yiyip hemde emzirmekte buldum

Arkadaslar bildiginiz uzere ilos kac gundur surekli agliyordu susmadan ve kusuyordu,doktora gittik idrar testi diski testi yapildi meger yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmus,kiz cocuklarda daha cok olurmus,temizlerken dikkatli temizlesem de tazyikli yapinca demekki on tarafa gitmis olabilirmis ve o sekilde oluyormus genelde,ki zaten kaka illa ki one de bulasmis oluyo actigimizda bezi.herneyse diski testinde bisey cikmadi,antibiotik verdi kizima,idrar kulturu de yarin cikicak,bu tedavi edilmezse bobrek sorunlarina yol aciyormus kizlar,cok onemli yani,bu sikayetler varsa sizde de,mutlaka bir idrar tahlili yaptirin gecikmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…