2012 Ekim bebekleri büyüyor

Nasıl yakışıklı mıyım kız anneleri? Bu gün tamı tamına 48 günlüğüm ! Güzel kızlarınızı benim için öpün:KK16:
Eki Görüntüle 550712 :nazar::nazar::nazar:

Masallah sana:nazar::nazar:

Kız asude yıne mı uyuyosun kız???
Qsude 2 gundur guzel uyudun kiz:))

ay sorma depresyondayım zaten.2 gundur sutum yok annem de dıyor kı tekrar hamıle kalırsan sut kesılır dedı.annemde oyle olmus dogum yapmıs 2 ay sonra hamıle oldugunu ogrenmıs.
Sezeryan yapmistin di mi,?ayy nasil olacak:)))

bende birşey yiyip içmiyorum ama nedenini bilmiyorum canım annem yiyip içme emzirirken dedi.
Bizimki her kahvalti da mizmizlandigi icin kucagimda yiyorum,ama ilk kez duydum,takilirim simdi nolurmus???

Kizlar bebisler gunde kackez kaka yaoiyir

Bazen 5-6 kez,ama 3 gunde bir bir gun yapmiyor mesela sonraki gun 10 kez yapiyo...

Fwliscim elifde boyle bisey uasadin mi hic?

Hayır canım,maşallah ne pişik ne idrar enfeksiyonu, 3 yılda tek sorunu kabızlık kuzumun. Çok sık alt değiştirmeni tavsiye edeceğim, belki çiş taşıp soğuyordur ve bu şekilde üşütüyordur ya da teri üstünde soğuyorsa da olabilir. Bir de banyo faslını uzun tutma 5 dakika yeter aslında. Son olarak aklıma gelen de gece çok sarıp sarmalıyorsan,terleyip, emzirmek için aldığında üşüyor olabilir. Bir örtüye sarmak faydalı olacaktır. Ali çılgınca işediği için hem sütten önce hem de sonra değiştiriyorum bezini. Günde 1-2 kez de kıyafet değişiyor.

günaydın kızlar yine saat 6cıyız.2 gecedir saat 10da yatağında uyumayı başarıyor oğlum ama sabah erkenden ayaktayız tekrar dalamıyor uyanınca

emzirirken annem de bana demişti bişey yenip içilmez diye, bende yiyip içmiyorum

günaydın kızlar yine saat 6cıyız.2 gecedir saat 10da yatağında uyumayı başarıyor oğlum ama sabah erkenden ayaktayız tekrar dalamıyor uyanınca

emzirirken annem de bana demişti bişey yenip içilmez diye, bende yiyip içmiyorum

dikkat ettim de epey kişi bundan bahsetmiş, işin mantığı ne acaba? Bir tahmininiz var mı? Benim aklıma yemeye içmeye dalıp bebeğin genzine süt kaçırmamak bir sebep olabilir gibi geliyor.:KK28:

Arkadaslar bildiginiz uzere ilos kac gundur surekli agliyordu susmadan ve kusuyordu,doktora gittik idrar testi diski testi yapildi meger yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmus,kiz cocuklarda daha cok olurmus,temizlerken dikkatli temizlesem de tazyikli yapinca demekki on tarafa gitmis olabilirmis ve o sekilde oluyormus genelde,ki zaten kaka illa ki one de bulasmis oluyo actigimizda bezi.herneyse diski testinde bisey cikmadi,antibiotik verdi kizima,idrar kulturu de yarin cikicak,bu tedavi edilmezse bobrek sorunlarina yol aciyormus kizlar,cok onemli yani,bu sikayetler varsa sizde de,mutlaka bir idrar tahlili yaptirin gecikmeden.:KK31:

coyotemm geçmiş olsun canım...neyse ki hemen götürmüşsünüz doktora,,antibiyotik temizler hiçbişeyi kalmaz minik kuşun...sende kendini üzme tatlım,,öpüyoruz sizi :KK54:

Masallah sana:nazar::nazar:

Qsude 2 gundur guzel uyudun kiz:))

Sezeryan yapmistin di mi,?ayy nasil olacak:)))

Bizimki her kahvalti da mizmizlandigi icin kucagimda yiyorum,ama ilk kez duydum,takilirim simdi nolurmus???

Bazen 5-6 kez,ama 3 gunde bir bir gun yapmiyor mesela sonraki gun 10 kez yapiyo...

asude ıyı alıstı gecelerı uyumaya.azcıkta ben uyuyabılsem.evet cnm sezeryan olmustum.bakalım herseyın hayırlısı.

aaaa ne güzelll tuğçee bebek mi var yine :KK52: darısı başıma :KK52:

Aaa sen hemen dusunuyor musun asucum,e Allah gonlune gore versin insallah o zaman:KK1:
Tugce kiz ay nasil dayaniyosun ogrenmeden,ben olsam catlarim:18:
Ben bu ilosu soyle duzluge cikarayim bi ele avuca gelsin saglikla,baska bisey istemiyorum,zaten benimmhamileligim en zor hamileliklerden bi tanesiydi ama buna sukur diyoruz tabii.

Aaa sen hemen dusunuyor musun asucum,e Allah gonlune gore versin insallah o zaman:KK1:
Ben bu ilosu soyle duzluge cikarayim bi ele avuca gelsin saglikla,baska bisey istemiyorum,zaten benimmhamileligim en zor hamileliklerden bi tanesiydi ama buna sukur diyoruz tabii.

sağol canım :KK1: 5 - 6 ay kadar bekleyim bari doktora ayıp olmasın :KK1: şaka bi yana nasipse inşallah istiyoruz :KK16:

$ali40gunluk.jpg $alivelif.jpg işte kermit ve piggy :nazar::nazar::nazar:

asude ıyı alıstı gecelerı uyumaya.azcıkta ben uyuyabılsem.evet cnm sezeryan olmustum.bakalım herseyın hayırlısı.

aaaa ne güzelll tuğçee bebek mi var yine :KK52: darısı başıma :KK52:

kızlaaaaaaaaaaaar ikinciyi mi istiyorsunuz hemen????
ben doğumda çıkarken doktor 'çok zorlandın baska doğurmazsın ' dedi...
oğlumda cok yaramaz 6dan beri uyanığım ve hala kahvaltı yapmadım

X