- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yakışıklı mıyım kız anneleri? Bu gün tamı tamına 48 günlüğüm ! Güzel kızlarınızı benim için öpün
Eki Görüntüle 550712
Qsude 2 gundur guzel uyudun kiz:))Kız asude yıne mı uyuyosun kız???
Sezeryan yapmistin di mi,?ayy nasil olacak:)))ay sorma depresyondayım zaten.2 gundur sutum yok annem de dıyor kı tekrar hamıle kalırsan sut kesılır dedı.annemde oyle olmus dogum yapmıs 2 ay sonra hamıle oldugunu ogrenmıs.
Bizimki her kahvalti da mizmizlandigi icin kucagimda yiyorum,ama ilk kez duydum,takilirim simdi nolurmus???bende birşey yiyip içmiyorum ama nedenini bilmiyorum canım annem yiyip içme emzirirken dedi.
Kizlar bebisler gunde kackez kaka yaoiyir
Fwliscim elifde boyle bisey uasadin mi hic?
günaydın kızlar yine saat 6cıyız.2 gecedir saat 10da yatağında uyumayı başarıyor oğlum ama sabah erkenden ayaktayız tekrar dalamıyor uyanınca
emzirirken annem de bana demişti bişey yenip içilmez diye, bende yiyip içmiyorum
Arkadaslar bildiginiz uzere ilos kac gundur surekli agliyordu susmadan ve kusuyordu,doktora gittik idrar testi diski testi yapildi meger yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmus,kiz cocuklarda daha cok olurmus,temizlerken dikkatli temizlesem de tazyikli yapinca demekki on tarafa gitmis olabilirmis ve o sekilde oluyormus genelde,ki zaten kaka illa ki one de bulasmis oluyo actigimizda bezi.herneyse diski testinde bisey cikmadi,antibiotik verdi kizima,idrar kulturu de yarin cikicak,bu tedavi edilmezse bobrek sorunlarina yol aciyormus kizlar,cok onemli yani,bu sikayetler varsa sizde de,mutlaka bir idrar tahlili yaptirin gecikmeden.
Masallah sana
Qsude 2 gundur guzel uyudun kiz:))
Sezeryan yapmistin di mi,?ayy nasil olacak:)))
Bizimki her kahvalti da mizmizlandigi icin kucagimda yiyorum,ama ilk kez duydum,takilirim simdi nolurmus???
Bazen 5-6 kez,ama 3 gunde bir bir gun yapmiyor mesela sonraki gun 10 kez yapiyo...
asude ıyı alıstı gecelerı uyumaya.azcıkta ben uyuyabılsem.evet cnm sezeryan olmustum.bakalım herseyın hayırlısı.
asude ıyı alıstı gecelerı uyumaya.azcıkta ben uyuyabılsem.evet cnm sezeryan olmustum.bakalım herseyın hayırlısı.
aaaa ne güzelll tuğçee bebek mi var yine darısı başıma
Aaa sen hemen dusunuyor musun asucum,e Allah gonlune gore versin insallah o zaman
Tugce kiz ay nasil dayaniyosun ogrenmeden,ben olsam catlarim:18:
Ben bu ilosu soyle duzluge cikarayim bi ele avuca gelsin saglikla,baska bisey istemiyorum,zaten benimmhamileligim en zor hamileliklerden bi tanesiydi ama buna sukur diyoruz tabii.
Eki Görüntüle 551353 Eki Görüntüle 551354 işte kermit ve piggy
Eki Görüntüle 551353 Eki Görüntüle 551354 işte kermit ve piggy
sağol canım 5 - 6 ay kadar bekleyim bari doktora ayıp olmasın şaka bi yana nasipse inşallah istiyoruz
5-6 ay kız ne bu acele
tamam hadi 1 yıl olsun
aaaa ne güzelll tuğçee bebek mi var yine darısı başıma
Aaa sen hemen dusunuyor musun asucum,e Allah gonlune gore versin insallah o zaman
Tugce kiz ay nasil dayaniyosun ogrenmeden,ben olsam catlarim:18:
Ben bu ilosu soyle duzluge cikarayim bi ele avuca gelsin saglikla,baska bisey istemiyorum,zaten benimmhamileligim en zor hamileliklerden bi tanesiydi ama buna sukur diyoruz tabii.