ekim anneleri hepinize yavrularınızla hayırlı uzun ömürler diliyorum
sizlere birşey sorayım, daha yeni doğum yaptığınız için bu sorunun cevabını en iyi sizden alabilirim diye düşündüm..
doğumuma az kaldı.. ben 2 tane lohusa pijaması aldım, öncedende 1 geceliğim bide pijamam var.. onları kullanıcam nasib olursa..
yeni aldıklarımdan bi tanesi biraz süslü yakaları fırfırlı filan.. az önce onları ütülerken eşime sordum bunuda hastanede giyer miyim diye.. aslında o biraz süslü diye ben onu mevlütte giymeye ayıracaktım ilk olarak mevlütte giyerim diyordum.. eşimde diyor ki zaten kaç gün giyeceksin bunları.. hastanede de giy işte güzel güzel diyor.. sizce ne yapayım hastanede ilk gün giysem mi gelen giden olur .. bilmiyorum karar veremedim . bi yandan hemen ziyan etmeyim mevlüde kalsın diyorum. ama hastaneye gelenler genelde mevlüde gelmezler arkadaşlar filan..
ne dersiniz bana bi fikir verir misiniz yardımınıza ihtiyacım var ..
siz ne giydiniz ilk gün ?
benim sezeryan olacak nasib olursa..
bakın resimlerinide ekleyeyim
bu mevlüt için ayırdığım özel olan. ilk gün bunu giysem abes mi kaçar
Eki Görüntüle 535360
bunuda gündelik kullanıma aldım.. çantama yanıma alırım diyorum
Eki Görüntüle 535361
çok rica ediyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Giy işte süslü olanı hastanede. Miniğini karşılayacaksın, mevlüde gelenlerden daha değerli o.. Daha güzel olmalısın. Ben de hastaneye ucuz bir pijama götürmüştüm, doğumdan sonra bunu giyerim diye. Ama benimle ilgilenen abla gitmiş süslü geceliğimi alıp getirdi.. "aa bu kan olur, daha güzel bir günde giyerdim"dediğimde, "bundan daha güzel bir günün mü var" dedi. ben normal doğum yaptım, ilk 2 gün kanamam yoğun olmasına rağmen hiç kirlenmedi, ziyan falan da olmadı.