2012 Ekim bebekleri büyüyor

Aaa şimdi gördüm, bebişine de geçmiş olsun, inşallah EEG temiz çıkar, bir seferlik birşeydir denir.

Canım benim maşallah maşallah Benim aslında böyle değildi biliyor musun? Oğlum 2 saat emmese sağdığımda 125 cc süt geliyordu. Aman aman bir mutluydum ki sorma. Hele bir gece emzirmiştim çocuğu 2 kere zorla.. Ardından hala mememin acısına dayanamamış sağmıştım. 80 cc daha çıkmıştı süt. O ara çok önemsemedim. Nasılsa sütüm var diye dondurucuya atma işini erteledim. Sonra bir akşam bir baktım çocuk ağlıyor. Susmuyor. Mememi bir kontrol ettim süt yok. Sonra da ogün hiç sertleşmediğini fark ettim. Sonra ertesi gün daha kötü oldu. Sonra daha kötü.. Şimdi tekrar iyiye gidiyoruzdur inşallah...[/QUOTE]

Hmm, azaldı yani.Sağmadığın için mi tam anlayamadım. Başta çoktu o yüzden güvenip sağmadın ve sonra bu yüzden mi azaldı ?

slm kızlar sezeryan sonrası bir sorunum yoktu ama bir haftadır göbeğimin orda bir sertlik var bu aralar biraz ağrı yapmaya başladı sezeryan olanlar sizde de böyle birşey oldumu normal mi doktor kontrolümde yoktu böyle birşey öbek deliğinin orda sertlik geliyor ele içerde aynı şeyi yaşayan varsa paylaşsın lütfen endişelendim umarım önemli birşey değildir

bizim dr biogaia diye bir damla önerdi gaz için.organikmiş..dr baya organik takılıyor mustelanın bakım setini önerdi..allahtan bende mustela almıştım hep..gaz başladığı zaman düzenli kullan dedi.günlük 5 damla..35 tl aldım..gaz sıkıntımız düzenli olursa başlamayı düşünüyorum bende. damlanın açıldıktan sonra 1 ay süresi var..

canım benim cok gecmiş olsun eşine,sana da Allahım kolaylıklar versin.. Hemen hemen hepimizinkinde var canım böyle problemler kusma,aglama ,gaz,huzursuzluk.. gececek inşallah biz sinirlerimizi bozmayalım ki stresimizden etkilenmesinler.. defnoşta 2 haftadır aksamları huzursuz ağlıyo cıldırıyo gaz sancısı değil belli aclık desen sağdığım sütü yada mamayı da keyfe keder içiyo yarım bırakıyo,memeyi cekiştiriyo istiyoki bol süt gelsin bizimki de yarı uyusun yarı ceksin.. Allah hepimize kolaylık versin daha büyük sıkıntı vermesin büyüyecekler annesi alıp bebeişlerimizi parklara götürücez oyun grubu yapıcaz inşallah dimi

arkadaşlar biz 20 günlük olduk bugün. 15 dk falan meme emince ağzından burnundan fışkırma tarzında süt geliyo.ben de doyduğunu düşünüp öteki memeyi vermiyorum artık. benzer şeyler yaşayan var mı ? çok kusuyo benimki acaba neden ???

uyusunda büyüsün ninniiiiii... uyumuyooo zilli. tam uyuyo yatırıyorummm arkamı dönüyorum sanki hiç uyumamış gibi bana bakıyooo.

canım kırkımız çıkınca doktorum çağırmıştı kontrole ve haftaiçi gittim..doktorum ultrasonla bakmadan önce karnıma eliyle bastırdı ve karnımın farklı farklı yerlerine dokundu sertlik şişlik yok herşey yolunda gözüküyor dedii..şimdi sende yazınca böyle demekki olmaması gereken bişey sertlik

nee salıncak ne ana kucağıı nee beşikk hiç biri fayda etmiyor hep uykusuz heeppp huzursuzz

Allahımmmmm krizzzzzz

Canım ya allah kabul etsin atlatmissin ne guzel dicem ama ne kadar anlayissizlarmis yuh yaa eltine de el kadar bebege sen mutfaktayken bakamadılar mı sınır oluyorum vurdum duymaz insanlara ve gidince arkadaki pisliği de sana mı yıktılar cik cık cik neyse cnm Allah'a havale et üzülme bebeğine de yansımasın
nee salıncak ne ana kucağıı nee beşikk hiç biri fayda etmiyor hep uykusuz heeppp huzursuzz

Allahımmmmm krizzzzzz

Rabbim Yardim etsin canım gazı mı
Var niye huzursuz bizim ki de gündüz öyleydi

Rabbim Yardim etsin canım gazı mı
Var niye huzursuz bizim ki de gündüz öyleydi

canım uykuya dalamıyor bir türlü,,tam uyuyor yerine koyuyoruz vıyyy başlıyor ağlamaya,,şöyle bir dalsa uykuya kendi de rahat edecek ama her gece yapıyor böyle anca sallayoruz o da kesmiyor bi yerden sonra

Dr filan sordunuz mu normal mı peki canım ? Yani böyle huzursuzluk lar bebekler de olabiliyormuş ama

canım uykuya dalamıyor bir türlü,,tam uyuyor yerine koyuyoruz vıyyy başlıyor ağlamaya,,şöyle bir dalsa uykuya kendi de rahat edecek ama her gece yapıyor böyle anca sallayoruz o da kesmiyor bi yerden sonra

cnm uyuduktan 15 dk ka sonra yerıne yatırmayı denedınızmı akşam öle okudum bı yerde

cnm uyuduktan 15 dk ka sonra yerıne yatırmayı denedınızmı akşam öle okudum bı yerde

canım iyice dalsın diye bekliyoruz epey ama uyanıyor saat 12:30 olmadan uyumuyor,, dediğim gibi 3 gündür böyle şaşırdı düzeni bakalım artuık kaç günde toparlarız yine eski düzeni

canım iyice dalsın diye bekliyoruz epey ama uyanıyor saat 12:30 olmadan uyumuyor,, dediğim gibi 3 gündür böyle şaşırdı düzeni bakalım artuık kaç günde toparlarız yine eski düzeni

cnm eger yoğun bı gun gecırdıyse oda etkıleyebılıyo bebeklerı ınşalla duzene gırer
bızımkıde bugun 2 de bıı uyudu sadece arandı emmek uzere emzırdım bıkaçkere uykuya devam tam 10 saattır bugun akraba toplantısına gıttık hava ıle temas edınce trs tepkı yaptı sanırım

Uykudan konu acilmisken bizimkiside yeni uyudu dunde 2 de uyudu ben zorla su saatte uyucak diye tutturmuyorum bu seferde uykudan sogur iskence olur uyku saati ne zaman isterse o zaman uyuyor sikmiyorum bebisimi

inş. canım..anladığım şuu ki uyku düzeni çok önemliymiş..alıştığı saat şaşınca huyu bile değişiyor

Canim cok sagol darisi size insallah aynen oyle butun oislik bana kaldi bir cocugada bakamadilar kuzum.ben8m yaaa ama eltimin oglu.nedense bas tacii batu assagiya batu yukariya o nederse oluyor birde bebegin odasina girdim kayinvalidem batuyu ayakkabiyla yataga yatirmaya calisiyor vende ayakkabiyi cikartirmisiniz dedim eltim hemen tavirla bosver yatmasin demszmi deli.olucaktim

inş. canım..anladığım şuu ki uyku düzeni çok önemliymiş..alıştığı saat şaşınca huyu bile değişiyor

evet cnm benım kızım öyleydı herşeyını duzenı ısterdı yemegı uykusu vakıtınden gecıkınce ne uyur nede beslenmesını herzamankı gıbı yapardı
ama su anda oğlumda durum farklı cok sakın duzenlı ınşalla degışmez benı hıc yormuyo uykusuz bırakmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…