2012 Ekim bebekleri büyüyor

Canim cok sagol darisi size insallah aynen oyle butun oislik bana kaldi bir cocugada bakamadilar kuzum.ben8m yaaa ama eltimin oglu.nedense bas tacii batu assagiya batu yukariya o nederse oluyor birde bebegin odasina girdim kayinvalidem batuyu ayakkabiyla yataga yatirmaya calisiyor vende ayakkabiyi cikartirmisiniz dedim eltim hemen tavirla bosver yatmasin demszmi deli.olucaktim

seni anlayabiliyorum canım maalesef bende de 5 elti var üstelik hepsi birbirinden tuhaf,,doğum yaptım bi hayırlı olsun diye bile aramadılar...hamileyken konuştuğum insanlar doğum yaptım hiçç aramadılar tuhaf ama gerçek

seni anlayabiliyorum canım maalesef bende de 5 elti var üstelik hepsi birbirinden tuhaf,,doğum yaptım bi hayırlı olsun diye bile aramadılar...hamileyken konuştuğum insanlar doğum yaptım hiçç aramadılar tuhaf ama gerçek

aslında en yakınlar duşunsene eşının yegenı hanı aramayı bırak ılk gun hemen gelınmelı gercekten artık tum kavramlar son bulmuş durumda

Ben eltimle cok.mesefa koydum aryip sormam oda ayni bende 1 elto var ama 5 eltiye bedel

canım 3 gündür böyle misafir gelmişti geçen akşam uyutamadım saati geçti o geceden sonra düzeni bozuldu kuzumun...
Evet cnm ya o cok oluyor bizde dün akrabalarla ev görmesine gittik gece cok zorlandık :S düzenimiz şaştı
Canim cok sagol darisi size insallah aynen oyle butun oislik bana kaldi bir cocugada bakamadilar kuzum.ben8m yaaa ama eltimin oglu.nedense bas tacii batu assagiya batu yukariya o nederse oluyor birde bebegin odasina girdim kayinvalidem batuyu ayakkabiyla yataga yatirmaya calisiyor vende ayakkabiyi cikartirmisiniz dedim eltim hemen tavirla bosver yatmasin demszmi deli.olucaktim
Ayy tam delirmelik bunlar bide trip atıyor aman mesafe koy eltine cnm deli eder adamı böylesi

Bende 1 tane var henüz . bizde mesafeliyiz baya ama seninkiler de abartmış bizim ki dgm yaptıgım gün hastaneye filan geldi ama bence mesafeli olmak daha iyi ya kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş derler :))

Ben kizimdan sonra sunu anladimki insanin iyide kotude olsa esinden baska kimseden hayir yok

aynen canım, kavramı bırak görgü, insanlık,nezaket bile yok...

doğru söyluyosun cnm hanı belkı bırbırınızden hoşlanmıyo bıle olabılırsınız ama bazı şeyler nezaket gerektırır benım eltım fransada amelıyattan cıktım yarım saat sonra aradı

Dun cildirmak uzereydim agladim sinirrden kayinvalidede birakip gitti annem zaten kalamazdi esi musade etmezdi hemde yakisik almazdi kayinvaludem varken annemin gec saate kadar durmasi. ...esimde bakti ben aglamisim uzuldu elinde toz bezi ile toz aliyor

Ben kizimdan sonra sunu anladimki insanin iyide kotude olsa esinden baska kimseden hayir yok

Aynen katılıyorum benim akrabalarim herkez yanım da ama yine de pazar günlerini iple çekiyorum esimin destegi başka birde herkezin kendine göre ısı gücü var

Ben eltimle cok.mesefa koydum aryip sormam oda ayni bende 1 elto var ama 5 eltiye bedel

Bizde de aynı canım bayramlarda falan ararım nezaketen,, zaten hiç birine yenge demem sizli bizli konuşuruz... eşimle evlenirken öyle anlaşmıştık anne baba haricinde diğer tüm akrabalarımıza sizli bizli hitap edecektik...onlara yenge demediğim için hoşlarına gitmez hanımların..

slm kızlar sezeryan sonrası bir sorunum yoktu ama bir haftadır göbeğimin orda bir sertlik var bu aralar biraz ağrı yapmaya başladı sezeryan olanlar sizde de böyle birşey oldumu normal mi doktor kontrolümde yoktu böyle birşey öbek deliğinin orda sertlik geliyor ele içerde aynı şeyi yaşayan varsa paylaşsın lütfen endişelendim umarım önemli birşey değildir
Benim sertlik yok ama gobegime bastirinca canim aciyor,2. Ay kontrolumuzde gidicem bende bi...
nee salıncak ne ana kucağıı nee beşikk hiç biri fayda etmiyor :KK31: hep uykusuz heeppp huzursuzz :KK14:

Allahımmmmm krizzzzzz :KK30:
Allah yardimcimiz olsun:nazar;

Kizlar dun mevludumuzu yaptik tam 25 kisiydik kizim masallah cok.uslu idi uyudu genelde sutumu sagmistim uyaninca onu icirdim birde size ravsiyem sut artirmam icin maltana alin acaip sut yapiyor birde dun cok si.irlendim eltimin oglu kizimin yuzunu cizdi ben mutfakta idim... Cok canim s8kildi cocukmus yaparmis gerekce bu sanki o torun bi degil sonra evi darma duman etti herkez cekip gitti bende sinirden bir guzel agladim kayinvalideyede cok bozuldum evimiz yakin bir demediki duruyumda beraber toparlayalim evini ama eltim olsaydi denirdi ona nryse allahtan anlaayisli esim varda o yardim etti

Off bende cocugunu bebegimin kafasinin tepesinde birakan herkesi,bir de ayy cok sevdi dedikce dovmek istiyorum...

Cokkkk uykummm varrrrrrr......ve sutumu sagmam lazim daha.....

Neyse kızlar bizim usak uyanmadan bende biraz uyuyayım haydi iyi huzurlu gazsiz geceler hepimize :)

Dun cildirmak uzereydim agladim sinirrden kayinvalidede birakip gitti annem zaten kalamazdi esi musade etmezdi hemde yakisik almazdi kayinvaludem varken annemin gec saate kadar durmasi. ...esimde bakti ben aglamisim uzuldu elinde toz bezi ile toz aliyor

cnm neden kalmaları gerekıyodukı

Aynen katılıyorum benim akrabalarim herkez yanım da ama yine de pazar günlerini iple çekiyorum esimin destegi başka birde herkezin kendine göre ısı gücü var

evet canım eşi gibi yok insanın...biz evlendiğimizden bu yana hep gurbetteyiz ailelerden uzağız,,yeri geliyor birbirimize ana da oluyoruz baba da...

Bizde de aynı canım bayramlarda falan ararım nezaketen,, zaten hiç birine yenge demem sizli bizli konuşuruz... eşimle evlenirken öyle anlaşmıştık anne baba haricinde diğer tüm akrabalarımıza sizli bizli hitap edecektik...onlara yenge demediğim için hoşlarına gitmez hanımların..

En guzeli eltim benden 10 yas buyuk unv mezunu amaa gorgusuzun teki nezaket nedir bilmez buyugumdur die hep.saygi duydum ama artik siniri asti

cnm neden kalmaları gerekıyodukı

Canim dun mevludumuz vardi eltimler kayinvalidemler eltimin annesi teyzesi sat aksam 10da kalktilar ektimin oglu evi talan etti ve kimse bu kizin bebegi kucuk zaten yorgun bir yardim edelim demediler onuda gectim eltim ogluna bir dur dwmedi

Canim dun mevludumuz vardi eltimler kayinvalidemler eltimin annesi teyzesi sat aksam 10da kalktilar ektimin oglu evi talan etti ve kimse bu kizin bebegi kucuk zaten yorgun bir yardim edelim demediler onuda gectim eltim ogluna bir dur dwmedi

ay cnm benım haklısın cunku meulut sonrası ev tam anlamıyla alıyo başını gıdıyo ay bızımde 23 kasımda bı atlatsak başka şey ıstemııyorum
gercı ben bışey yapmam annem organıze eder ama stresı yeter
benım annemler ablamlar bana bırakmazlar
ay bıde 10 a kadar oturmanın anlamı ne kı zaten ınsan yorgun oluyo dımı ama hadı kv otursunda eltının teyzesı yanı

Kizlar sutunuz ne kadar cikiyor
Bazen 125 bazen 80,yorgun oldugumda daha az oluyor onu farkettim.

Oglusum12 güldürdün kız benii aynen oyle valla 😆
:))))
İnsanlarin degiskenligini o kadar cok gordum ki,sasirmiyorum artikkk

Uyumuyorrrr,oglan sasirdi bugun uyumuyor bu saatte hala...

X