- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
Selam kızlar,
Saat 04:25 var mı uyumayan ? Benoğluşumu emzirdim şimdi diğer göğsümü sağıyorum.
Bu gün EEG çekilemedik, çünkü sevgili bebişim uyumayı reddetti. Uyutabilmen için 1 saat mühlet veriyorlar, o bir saat içinde belki 10 kere uyuttuk, gel gör ki yatağa yatırmamızla uyanması bir oluyor.Mecburen haftaya yeni bir randevu verdiler...
Bu arada ben de hamileliğim boyunca canıma okuyan dişimi 40'ımız da çıktığına göre yaptırmaya gittim, kanal tedavilik duruma gelmiş. Ve aklıma geldikçe yerimden hopluyorum, kanal tedavisi anestezisiz yapıldı Lokal anestezi bile süte geçiyormuş yahu Anesteziden sonraki ilk 6 saatte gelen tüm sütleri sağıp atmam gerekirmiş, e ben de hazırlıksızım, yanımda süt yok, dişimi erteleyecek takatım da kalmamış, e bu güne kadar mama vermemek için de akla karayı seçmişim.
Zıplaya zıplaya diş yaptırdım, oyhhh
Aman tanrımmm... Ne yaptın? Nasıl dayandın? Şuan ağrın yok mu? Analık işte demi... Hepimiz nelere katlanıyoruz. Çok geçmiş olsun canım. Ben de mama vermemek için nelere katlanıyorum... Gece gündüz emdikten sonra sağıyorum. Bazen 10 bazen daha az bazen de 20 cc çıkarabiliyorum. Akşam olunca kudurmlarımız devam ediyor açlıktan. Yalnız sanki dün daha az huysuzlandı. Sağdığım sütleri biriktirip akşamlrı veriyum. Derin dondurucuda 2 tane 125 cc sütüm var okadar. Onun dışında anca sağdıklarım akşamı çıkaryor. Çok uğraşıyorum. Herşey onun için.. Bol su ve hipp tüketiyorum. Hipp natal a yeni başladım zamanla işe yarayacağına inanıyorum. Zaten inanmak herşeydir demi