2012 Ekim bebekleri büyüyor

arkadaşım benim oğlanda öyle aç değil,altı temiz,uyumuyor,hele dün gece 3 oldu artık uyumadı kaç günlük sizin bebeğiniz...

45 günlük benim oğluşum canım..

sorma şekerim bizimki de öyle baksana bizim hatunlar yok fosur fosur uyuyorlar mı nee tuğçe nerde acaba onun kız da uykusuz bizimkiler gibi

neyse sonunda pes etti,uyudu paşam büyük oğluşum da uyudu.eşim de hadi film izleyelim diyo sanki bende hal kaldı da.onlar uyuyunca hemen uyumak istiyorum.uykum var çookk

sorma şekerim bizimki de öyle baksana bizim hatunlar yok fosur fosur uyuyorlar mı nee tuğçe nerde acaba onun kız da uykusuz bizimkiler gibi

kızım koynumda uyuyor bende sanslı masa yı ızlıyorum dun 12 saat uyumdaı aksam 6 dan sabah 5 e kadar.yanı geceler bensız olmaz sekerım..

kızım koynumda uyuyor bende sanslı masa yı ızlıyorum dun 12 saat uyumdaı aksam 6 dan sabah 5 e kadar.yanı geceler bensız olmaz sekerım..

ayy tuğçee bende onu izliyorum :)) o teyze neydii öylee bi yandan oğlanı salladım bi yandan güldüm neyse ki teyze bitti

ayy tuğçee bende onu izliyorum :)) o teyze neydii öylee bi yandan oğlanı salladım bi yandan güldüm neyse ki teyze bitti
buda cok guzel bak kız gelıyor sımdı kız arkadası kafasından asagya suyu dokucek.heycanla beklıyorum ben.kızımda koynumda yatırınca aglıyor..bugun topıge bakamadım aklım hep burdaydı

buda cok guzel bak kız gelıyor sımdı kız arkadası kafasından asagya suyu dokucek.heycanla beklıyorum ben.kızımda koynumda yatırınca aglıyor..bugun topıge bakamadım aklım hep burdaydı

hahaha suyu fırlattı hatunn

bizde aynıyız canım pış pış anca kolumda yatıyor göğsüme dayanıyor memeye yakın olacak illa yoksa mıkırdanıyor...onlar iyi olsun hoş olsun da varsın biz uyumayalım

selam kızlar nasılsınız bizde perş dr a gittik genel kontrol için bebeğim saolsun hiç susmadan ağladı dr un yanında...herşeyi normal çok şükür 4885gr olmuş boyu 57cm olmuş ultrason verdi idrar tahlili verdi onlarda çok şükür normal çıktı ilaç verdi gaz için herbix ve bifiform diye bide spazmo panalgine diye bi fitil dün süper geçti hep uyudu ama bugün yine huzursuzsab simplex nurse harveys kullandık onlar işe yaramadı bu ilaçlar biraz daha ii geldi gibi bakalım...

Slm kızlar bizim ki de az once uyudu 10 da kalkmıştı baya gazı oldu ya çıkar çıkar bitmedi bakalım ne kdr uyuyacak . Uykum var ama kendime de zmn ayırmak istiyorum ve yatamıyorum :S

Selam kızlar,

Saat 04:25 var mı uyumayan ? Benoğluşumu emzirdim şimdi diğer göğsümü sağıyorum.

Bu gün EEG çekilemedik, çünkü sevgili bebişim uyumayı reddetti. Uyutabilmen için 1 saat mühlet veriyorlar, o bir saat içinde belki 10 kere uyuttuk, gel gör ki yatağa yatırmamızla uyanması bir oluyor.Mecburen haftaya yeni bir randevu verdiler...

Bu arada ben de hamileliğim boyunca canıma okuyan dişimi 40'ımız da çıktığına göre yaptırmaya gittim, kanal tedavilik duruma gelmiş. Ve aklıma geldikçe yerimden hopluyorum, kanal tedavisi anestezisiz yapıldı Lokal anestezi bile süte geçiyormuş yahu Anesteziden sonraki ilk 6 saatte gelen tüm sütleri sağıp atmam gerekirmiş, e ben de hazırlıksızım, yanımda süt yok, dişimi erteleyecek takatım da kalmamış, e bu güne kadar mama vermemek için de akla karayı seçmişim.

Zıplaya zıplaya diş yaptırdım, oyhhh

Bu arada bu sağdığımız sütlerin dondurucudaki ömürleri 6 ay, yani 6.aydan sonra ek besinlere geçtiğimizde, ek besinleri sakladığımız bu sütlerle kaışırarak hazırlayabiliyoruz, bilginize teyzişleri

selam kızlar. biz dün 40 uçurmasına çıktık. gittiğimiz yerde oğlum çok huysuzlandı. eve geldiğimizde de devam etti huysuzluğu, ne babası ne ben susturamadık. en son çare olarak saat 12'yi geçerken banyo yaptırdık. o sayede rahatladı, hemen uykuya daldı. gündüz uyku düzeni bozulduğu için bu kadar huysuzlandı sanırım. tecrübesizlik ne kötü ya, insan ne yapacağını bilemiyor. zamanla alışcaz inşallah bebişlerle dışarı çıkmaya.

oğluşumun resimlerini ekledim ben de

ben göremedim ya albümünü

kızlar edaaamı sormuştum dün,sanırım haber alan yok.. bu topiğe de gelmedi..

ikiz annelerimiz ne alemde acaba,sinem8383 lara ve melekangel....allah kolaylık versin...

Ya kizlar benim oglum kucakci biraktigim an basiyor ciglugi istersen alma bakalum alistirmamak elde degil oyle oluncada tum isler kaliyor Simdi sagolsun annem var gidince ne yaparim bilmem?

EEG niçin çekilecekti canım? Standart prosedür değil heralde? Bu arada kanal tedavimi yıllar evvel lokal anesteziyle yaptırırken bile hopladığımdan özellikle takdir ettim seni, geçmiş olsun!

Herkes merhaba
Ben cok yorgunum kac gundur esim ateslendi cok hasta,salonda karantinada,evislerini yapan kadinin cocugu hasta o da yok carsambadan beri ve ilos gece gunduz surekli agliyo,surekli gazi var,ilac kullandigimiz halde,uyumuyor,beni de uyutmuyor surekli memede kalmak istiyor ve en onemlisi ne yese bi bakiyorum gazini cikarmis da olsam agzinin kenarindan 5 dakka sonra fis fis akiyo,oyle fiskirmiyo ama sonucta herseferinde fis fis akitiyo cogu sutu ya da mamayi,sizinkiler de boyle mi yaa,yoksa bizde mi sıkınti?dun cok agladim caresizlikten,bi yandan hastayla ugras bi yandan kiz ciglik cigliga hic susmadan,bi yandan uykusuz ve yorgunum,banyo bile yapamiyorum birakip,cok uykusuz bi cocuk hemen uyaniyor,bi saat biri ilgilenebilse de bi dinlensem ama yok iste.Pazari iple cekiyodum esime birakirim azicik diye,sansa bak o da yaniyor atesten.

herkese iyi pazarlar nasilsiniz hanimlar? ben simdi oglumu uyuttum ama mikir mikir uykusunda bide cok sicriyor aksam cok guzel uyudu masallah 2 kere kalkti emzirdim. yarinda kontrolumuz var bakalim ne kadar olduk bu arada kiyafetlerimiz dar geliyor artik ustunde 6 aylik yazan tulumlara gectik

Hamileligim boyunca hic catlamayan ben dogurduktan 40 gun sonra catlamaya basladim (( hizli bir sekilde kilo verdigim de yok acikcasi hala 10 kilo fazlam var acaba ne zaman gecer bu kirmiziliklari bileniniz var mi arkadaslar?

Canım ya cok gecmis olsun Rabbim yardımcın olsun ins ..geçecek bu günler stres yapmamaya çalış bizim oğlanin da baya gazı arttı ve kusmasi var her emmede olmasada gunde 5-6 kere kusuyor ama normal diyor herkez fazlasını atarmış sende kilo alımından anlarsın Zaten yediğini mı çıkarıyor fazlasini mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…