2012 Ekim bebekleri büyüyor

günaydın güzel annişler ,erkenden uyandık oğluşumuzu yatağımıza aldık 3ümüz birlikte keyif yaptık :KK16:

sonra kahvaltı yapıp babamızı işe gönderdik

akşam babamız yeni bir emzik almış cuk cuk az emmedi oğlum :KK1: bir sakinlik geldi emerken maşallah dedim ne güzel nimetmiş bu emzik :KK1:

Günaydın canım bizde az once kalktık kostüm değiştirdik:)) kusmuş ve huggies 2 numaraya geçtim fakat 2 defadir cisını sizdirdi yukardan .bağlamayı mı beceremedim acaba Yaa
Emzik gercekten buyuk nimet ben de nuk marka chicco kaucuk ve avent aldım nukun kini aldı silikon uclu.bakalım aventinkiler biraz buyuk zaten onlari denemedim hic.

günaydın güzel annişler ,erkenden uyandık oğluşumuzu yatağımıza aldık 3ümüz birlikte keyif yaptık :KK16:

sonra kahvaltı yapıp babamızı işe gönderdik

akşam babamız yeni bir emzik almış cuk cuk az emmedi oğlum :KK1: bir sakinlik geldi emerken maşallah dedim ne güzel nimetmiş bu emzik :KK1:

Oh nasallah size,bizde 7 de kalktik,babamiz ise gitti erkenden bizde kahvalti yapiyoruz,oglen arkadaslarim gelicek oglusu gormeye,bana da drgisiklik olacak...

Emzik bence de buyuk nimet veriyorum takiliyor onla:))

Günaydın canım bizde az once kalktık kostüm değiştirdik:)) kusmuş ve huggies 2 numaraya geçtim fakat 2 defadir cisını sizdirdi yukardan .bağlamayı mı beceremedim acaba Yaa
Emzik gercekten buyuk nimet ben de nuk marka chicco kaucuk ve avent aldım nukun kini aldı silikon uclu.bakalım aventinkiler biraz buyuk zaten onlari denemedim hic.

huggies de sızdırıyor deme :26: prima sızdırıyor diye huggies almayı düşünüyodum ben

primanın 2 numarası sıkmaya başladı artık, 3 numaraya geçicez bakalım. tospiğim çok hızlı gidiyor maşallah :KK1:

Oh nasallah size,bizde 7 de kalktik,babamiz ise gitti erkenden bizde kahvalti yapiyoruz,oglen arkadaslarim gelicek oglusu gormeye,bana da drgisiklik olacak...

Emzik bence de buyuk nimet veriyorum takiliyor onla:))

afiyet olsun size de. ben de oğluşum uyurken çay keyfi yapıyorum şimdi

mutfak toplanıcak, ütü yapılcak, oğluşum bıcı bıcı yapçak, çamaşırları yıkanıcak...

insan değişiklik istiyor di mi? ben de çok sıkıldım halbuki daha 1 hafta olmadı evimize geleli

ama annemlerde kalabalığa alıştık, hergün ya birileri geldi, ya biz gittik

şimdi canım sıkılıyor, yarın arkadaşa gidicez bizde. aslında bugün gidicktim ama yanlız çıkmayı gözüm yemedi yarın eşimle beraber gidicez

Bu arada biz bugun 28 günlük olduk ikinci addamiza Gidicez bayramda gitmiştik birde simdi kuzenime ev görmesine gidiyoruz ins pişman olmam baya kalabalık bi ortam cocuk rahatsız olmaz ins :S

Bu arada biz bugun 28 günlük olduk ikinci addamiza Gidicez bayramda gitmiştik birde simdi kuzenime ev görmesine gidiyoruz ins pişman olmam baya kalabalık bi ortam cocuk rahatsız olmaz ins :S

benim eşek oğlum :KK1: gezmeye gidince bir uslu bir uslu, herkes diyor ne uslu bebek bu. eve bir geliyoruz kıyamet kopuyor :KK53:

kimseye kötü yüzümüzü göstermiyoruz :KK9:

İyi gezmeler size,ben kalabaliktan rahatsiz olunca direk yatak odasina gidip takiliyorum:))

benim eşek oğlum :KK1: gezmeye gidince bir uslu bir uslu, herkes diyor ne uslu bebek bu. eve bir geliyoruz kıyamet kopuyor :KK53:

Canim aynen bizimki de,herkes a ne guzel hic sesi cikmiyor diyor,ah ahh diyorum:))

Huggies bende kullandim hic tasma olmadi,prima premiumcare ve simdi de prima yeni bebek tasiriyor ben bunlar bitince huggiesle devam etmeyi dusunuyorum...

İyi gezmeler size,ben kalabaliktan rahatsiz olunca direk yatak odasina gidip takiliyorum:))

Canim aynen bizimki de,herkes a ne guzel hic sesi cikmiyor diyor,ah ahh diyorum:))

Huggies bende kullandim hic tasma olmadi,prima premiumcare ve simdi de prima yeni bebek tasiriyor ben bunlar bitince huggiesle devam etmeyi dusunuyorum...

kızlar benim oğlum eve misafir gelse ortalığı kaldırıyor. misafirlerle eşim veya annem ilgileniyor biz odamıza geçip oğlumla oturuyoruz ne yapıcaz bilmiyorum...

denemediğm emzik kalmadı oğlum emzikte almıyor bir önerisi olan var mı???

komşu teyzemiz geldi oğluşuma banyosunu da yaptırdık, uyudu kuzucum mis gibi oldu :KK12:

meganejem benim oğlum bayılıyor kalabalığa, sese. ama doğduğundan beri hiç yanlız kalmadık ondan heralde çok alışkın sese

hatta uyutmak için bile müziği açıp dans edip uyuyoruz

Doktora gittim kizlar sag gogsum tens iltihap ucu et gutmis. Resmen emzirme dedi antibiyotik krem falan Verdi 4-5gun sag pompayla ver dedi....Kraft pompa ile sagdim cok as cikti 10cc bile degil birde oyle iltihap aktiki pelte pelte....once sol gogsumu veriyorum sonra sagdigimi sizde normalde ikisini birden mi veriyosunuz....sizden kac cc geliyor....

diğer topikte doğum yapmadan önceki ve doğum yaptığım gün yazılanları okudum şimdi. sanki doğum yapçakmışım gibi heyecan bastı yine :KK1:

herkese mrb.benim bebeğim 34 günlük oldu ama hala kucağıma alamadım.Pierre Robin Sendromu teşhisi konuldu çünkü.Solunum sıkıntısı var.Solunum sıkıntısını atlatabilirse yaşayacak Allahımın izniyle.Sizden isteğim lohusaların duası kabul olur.Dua edin bebeğim için o kadar acı çekiyorum ki tek yapabildiğim dua etmek.eğer sıkıntıyı atlatırsa 3yaşına kadar ameliyatlar geçirecek.ben ona da razıyım yeter ki bebeğim yaşasın.Aynı şehirde de değilim bebeğimle bulunduğum yerde üniversite hastanesi olmadığı için 8 saatlik uzaktayım.Hastalığı çok araştırdım çok yaygın da değil ama tedavisi biliniyor.Önemli olan solunum sıkıntısını atlatması solunum cihazına bağlı şu anda.Lütfen Dua edin bebeğime..

Allah şifa versin, ne yaşadığını çok iyi anlıyorum, benim bebeğim bugün 36 günlük oldu, doğarken amnion sıvısını yutmuş, solunum sıkıntısıyla doğdu, bi ara kalbi solunumu bile durmuş bana söylememişler, ben ameliyattan çıktım bi baktım bebeğim odada yok, 1-2 saate gelecek dediler, gelmedi, yarın sabah gelecek dediler gelmedi, akşama fakülteye yenidoğan yoğun bakıma sevk ettiler, 6 gün kaldı küvezde, 6, gün bebeğimi kucağıma aldım, şu an iyi çok şükür ama, insan o savunmasız yavrucağı, damar yoluyla monitörle görünce, durmadan kan alındığını düşününce çıldırıcak gibi oluyo, ben hep odada ilk kucağıma verildiği anın hayalini kurmuştum, yoğun bakım kapılarında sabahlıcamı söyleseler inanmazdım, gözler kan çanağı, sütüm kesildi, şimdi mama veriyorum azda anne sütü, Allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin, gerçekten özellikle dua edicem, her şey çok güzel olucak inşallah, moralini bozma,bebeğin seni hissediyodur unutma

canım afıyetolsun bol bol süt olsun da haberlerde dınledıgım bılgıye göre alımınyumfolyo da yemek pişirmek zararlıymıs içindekı madde yemeğe gecermiş o maddenınde alzehımer yapma özelliği varmıs o gunden berı ben kullanmıyorum bılmem dogru bılmem yanlış ....paylaşmak ıstedım

Canım, soğanı ve sarımsağı kuru kuru kabuklarıyla attığım için geçmiyordur sanıyorum.Sonra kabuklar soyulup yeniyor, geçmiyordur sanırım?

evet kesinlikle zararlı aliminyum folyo , ben önce yağlı pişirme kağıdına sonra folyoya sarıyorum böylece yiyeceğe geçmiyor folyonun sıcakla açığa çıkan zararlı maddeleri , tv de bi doktordan öğrenmiştim böyle yapmayı

kızlar benım tontişim gunduzlerı fosur fosur uyuyor gecelerı uyumuyor ..bu durum nası tersıne cevrılır acep ??bırde kucakcı yatagına koyar koymaz anlıyoor ve basıyor cıglıgı,ıyıce uykuya dalıp horlayınca yavaasssca koyuyorum koltuga ,yataga önume ne cıkarsa,koala gıbı yapışık bana kuzum:KK1: ay arkadaşlarımla buluşmayı kahve eşlıgınde uzun uzun sohbetlerı ,avm lerde uzun uzun gezmeyı ve kuafore gıtmeyı özledım,kaşlarım uzadı orman gıbı,sacımı kestırmek ıstıyorum ama nerdeeee galıba artık hıcbıırını yapamıyacagım diyorum kendıme yapsam bıle cabuk cabuk yapıp eve yetısmem gerek fıkrıyle beynımı yıcem :KK52::KK52::KK52:

aynı durumdayız canım yaa haftasonları annem gelip kalıyorda azcık nefes alıyorum , kaşlarımı filan alıyorum hemen , sütümü sağıp bırakıp bi markete filan gidiyorum ama annem bile olsa başında aklım evde kalıyo :26:

bende hep annemle ciktim tek basima dedigin gibi dolmusta falan aglar emesi tutar diye evdeyim:))

Bende gecen hafta yaptimda noldu sanki disari cikip giyiyoruz:)))

. Sivilce bizde de var,ben sapur supur opuyorum:))napiyim dayanamiyorum...

Ben yaptiricam insallah ucretliymi fiyat hakkinda bilgin var mi canim???

Masumcum,hayirli olsun Allah 40 yasini beraber torunlarinla kutlamayi nasip etsin,yasinini oku sen yine bereket olsun kizina da evine de:nazar:

Ben kirkinda tuzlamadim sacma gelmisti ama 3 gun once yengem geldi zorla atti 1 kavanoz tuzu suyuna:)))boylece benim sipa da tuzlanmis oldu...

Coyoteeee kiz buldun yine bitterini...beni beni bitterini:))))

kızlar emzirme önlüklerinizi nerden aldınız ben mycey inkileri beğenmedim başka marka model alan var mı yoksa diktiricemmm

Arkadaşlar

sanki bizim apartmanı anlatmışsın:KK1: bizim de giriş kattakinin oğlu oldu.daha 2 haftalık falan o.benim oğlum oldu.üst katımızda da 2 aylık olmak üzere sanırım 1 kız doğdu:KK1: bizim çöpümüzde kakalı bez dolu yani:KK9:

bence mutlaka yaptırın.ben oğlumda yaptırmamıştım.çok da gerek yok falan demişlerdi.ve benim oğlum 13 aylıkken rotavirüsü oldu.çok çok çok fena bi hastalık..mahvoldu kuzum.ben böyle ishal görmemiştim.1 hafta sürdü eridi,bitti yavrum.şimdi bu yavruma kesinlikle yaptırcam...3 aylıkken yapılcak dedi dr.muz.

2 tip aşı varmış piyasada. Biri ile ilgili bilgim yok ama biri 160tl sanıyorum ve 2 doz yapılıyormuş. 2. ay bitmeden ilk dozu olması gerekiyormuş... Ben de yaptıracağım. Aşıya çok güvenmiyorum. İleride karşıma sorun çıkarır mı bilemiyorum. Ben grip aşısına bile karşıyım çünkü ama bu rota virüsü çok tehlikeli.. Yalnız herkesin gücü yetmez bu aşıyı yaptırmaya onun için de çok üzülüyorum. Fiyatı çok yüksek.

Bu aşının 10 yıl önce başka bir trlüsü varmış ama toplatılmış.... Barsak düğümlenmesine neden olduğu için. Bu sefer öyle birşey görülmemiş allahtan. 3 yıldır falan piyasada sanıyorum bunlar...

Emzirme önlüğüne gelince... Ben pamidordan aldım. Markasını unuttum ama deseni güzeldi. Aman en güzeli bile mutfak önlüğü gibi neticede :KK70:

kızlar kaç günlük bebekleriniz. biz 16 günlüğüz..bugün monovitd3 başladım..onun dışında bişey vermedi dr..sizin kullandığınız vitamin nedir..

bize multitabs die bir a-c-d vitamini verdi ama herkeste devletin ödediği sağlık ocaklarının verdiği d vitamini kullanıyor , bilmem gereklimi bu ama aldık bakalım , vitaminide şimdiden dışardan vermek hoş gelmedi bana zaten anne sütü emiyor hadi d vitamini normal güneş yok dielim ama diğerleri gereksiz sanki

Doktora gittim kizlar sag gogsum tens iltihap ucu et gutmis. Resmen emzirme dedi antibiyotik krem falan Verdi 4-5gun sag pompayla ver dedi....Kraft pompa ile sagdim cok as cikti 10cc bile degil birde oyle iltihap aktiki pelte pelte....once sol gogsumu veriyorum sonra sagdigimi sizde normalde ikisini birden mi veriyosunuz....sizden kac cc geliyor....

iltihaplı sütümü veriyorsun ? verilmez bence o diğer göğsünle idare etmeye çalış

X