2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bebeklerinizin dili pamukcuk olmasin diye gogsunu karbonatli su ile veya ozel bir yontem ile temizleyen var mi?

Canım pamukçuk oluşumunun göğüsle bir ilgisi yok ki. Normal doğum yapan bazı annelerin vajenindeki kandida enfeksiyonunun normal doğum sırasında bebeğe bulaşmasıyla oluşuyor:

Bebeklerde pamukçuk nedir - Kadın ve Kadın

Göğüs ucunu kendi sütümüzle silerek temizliğini sağlayabiliyoruz

aynı şeyleri yaşıyoruz suan hala ayakta,kemal sunalın annesi adile naşiti uyutiym derken kendi uyuması gibi babasıyla uyuduk uyucaz o cin gibi yaa.. arada aglayıp mızmızlanıyor da uyanıyoruz:KK37:

Aynen ya gozleri acik ben uyuyakaliyorum bir bakiyorum cirliyor uyandiriyor beni:KK66:))

kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?

sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?

bence şimdiden alma..ben almadım belki alırım bugünlerde ya da işe başlayınca.. illa kullanılması gereken birşey olduğunu düşünmüyorum..ama arkadaşlar medela ve avent kullanıyorlar..

Ben avent kullaniyorum,hatta su anda sagiyorum:)))cok memnunum,kullanan baska ark lar da var hepsi memnun diye biliyorum...

Merhaba
Corek otunu ne kadar aliyorsunuz? Bir de sogani nerde nasil kozluyorsunuz?

Merhaba,

Çörekotunu her sabah aç karnına bir çay kaşığı alıyorum, püf noktası tohumların ağızda çiğnenerek yenmesi gerekiyor, yani çekilmiş çörekotu olmaz, havayla temas edince tam tersine zararlı oluyor çünkü.

Soğanı da şöyle yapıyorum, aliminyum folyoya küçük soğanlardan kabuklarıyla birkaç tane koyuyorum, yanına da bir baş sarımsak koyuyorum, yağsız tavaya koyup kapağını kapatıyorum. Lokum gibi olana kadar pişiyor. Soğanların kabuklarını soyup çiğnemeden yutuyorum (soğan sevmiyorum da), ama sarımsakları yemeye doyamıyorum resmen, bu kadar mı lezzetli olur ekmekle. Bu şekilde pişince kesinlikle koku da yapmıyor.

Tüm bunların hem sağlığa sayısız faydası var, turp gibi oluyorsun, hem de sütü artırıyor. Ama yavaş yavaş artırıyor, birdenbire mucize olmuyor.

Günaydın Hanımlar...

Uykusuz, ıkınmalı, bol kucaklı,kusmuklu ve bi o kadar sallamalı bir gecenin sabahında çatırrrr çatırrrrr bir kaka finaliyle sonunda uyudu paşam, tabii kaç dakika uyur orası meçhul :KK31:

Bende biraz evi toparladım yemeğimi yaptım bizim hanımlar ne yapıyor bi bakayım dedim ama maşallahh hepsi uyuyor daha :KK6:

Günaydın Hanımlar...

Uykusuz, ıkınmalı, bol kucaklı,kusmuklu ve bi o kadar sallamalı bir gecenin sabahında çatırrrr çatırrrrr bir kaka finaliyle sonunda uyudu paşam, tabii kaç dakika uyur orası meçhul :KK31:

Bende biraz evi toparladım yemeğimi yaptım bizim hanımlar ne yapıyor bi bakayım dedim ama maşallahh hepsi uyuyor daha :KK6:

bende geceden erı burdayım arada gırıp bakıyorum herkes horul horul uyuyo cıkıyorum...zor gecıyor degıl mı?bızım kız 2 ayını bıtırdı dahada fena oldu gece sabaha kadar gozunu bıle yummuyor...

Saol canim bepantane kullandim...Simdi doktora gidiyorum bakalum ne diycek insallah gecerde oglumu guzelce emzirebilirim....

bende geceden erı burdayım arada gırıp bakıyorum herkes horul horul uyuyo cıkıyorum...zor gecıyor degıl mı?bızım kız 2 ayını bıtırdı dahada fena oldu gece sabaha kadar gozunu bıle yummuyor...

canım sorma yaa,, akşam olunca belli bi saati var başlıyoır huzursuzluğu sonra bir türlü uykuya dalamıyor,,uyku bastırdıkça huysuzluğu artıyor :KK50: kucakta gezdiriyoruz,,sallıyoruz hatta bazı geceler arabayla gezdiriyoruz, seviyor arabada gezmeyi hınzır hemen uyuyor bir yerde okumuştum anne karnındaki sese benzediği için arabaların sesi uyuyabiliyorlarmış,, pusetle yukarı çıkarıyoruz banamısın demiyor uyanmıyor bile.. bakalım ne zman geçecek bu huzursuz saatleri:KK31:

sabah sabah bol kakalı bir güne başladık :KK1: dün yapamamıştı oğlum rahat rahat kakasını, rahatsızlığımız vardı biraz

sabah uyanınca altını değiştirdim yapmış çok şükür, saat 10a doğru uyandı tekrar değiştirmek için bir açtım ki üstüm başım koltuklar her yan kaka oldu :KK53: resmen fışkırttı üzerime :KK53: neyse rahatladık şimdi keyfimiz yerine geldi

grip oluyor gibiyim bende boğazım yanıyor, pekmez içtim hemen sabah. ıhlamur kaynatıyorum şimdi de. daha önce bir kez atlattım çok şükür doruk'a geçmeden atlatmıştım o zaman

gittikçe zorluyor di mi kuzular insanı? gece ne kadar güzel uyuyor oğlum diyordum şimdi zor uyutuyorum. koridorun lambasını açık bırakıyoruz öyle uyuyorduk. şimdi o aydınlıkta uymuyor da paşa , dönencedeki hayvanlarla muhabbet ediyoruz :KK53:

uykuya dalması da zorlaşıyor, uzun süre uyuması da

Ay cnm ya benim ki de bugun sabah cok kötüydü devamlı sancılı sancılı ağladı ben uykulu uykulu ne yapacağımı şaşırdım kucağıma alıyorum buraz sakinliyor ama artık bi süre sonra sırtım ağrıyor onda da . bugun bi ilac daha almış babası ins iyi gelirde rahatlar yavrum bizim kinde alttan gaz sancısı karın ağrısı oluyor sanırsam bizde pzrtsi gunu Dr kontrolumuz var 1 ay doluyor anlaticm bakalım be diecek . İinirken fıtık olmasından korkuyorum oyle kizariyor bozariyor ki yavrum:KK43:
Sizin 1 buçuk ay oldu hala düzen olmadı he bende bi an once 40 i dolsa da düzen gelse diyorum ama daha erken sanırım mecbur 3 Aya kdr sabredecez desene 

Yok anacim 40 inda falan bisey olmuyor,aynen devam huzursuzluklar...

Gunaydin canlarim,
Size sabah sabah su sarkiyi armagan ediyorum sezen aksudan gelsin,kinali kuzum,youtube dan dinleyin agliyo insan bebegini dusunup...

Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun
Büyümedin hiç gözümde
Bebeğim sen ne diyorsun

Bir dualık mesafedeyim
Ne zaman sıkışırsan yanındayım
Ha bu arada soğudu havalar aman ha
Üşütme yine, kurbanın olayım

A nenni nenni
Kınalı kuzum
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem, dudağı kirazım
Gözü okyanusum iyi ki doğdun ....

Allahimmm cok duygulandim gene

kızlar bebısle dısarı cıkmaya alısan var mı ben genelde hep evdeyım ya soyle alıp cıkayım dıyorum ama bır kere parka gıttım agladı durmadı hemen dondum boyle sıkıcı oluyor butun gun evde o da hava alsın ıstıyorum...

annemle çok gezdik ama şimdi tek başıma dışarı çıakrmaya korkuyorum. cts arkadaşıma gidicektim dolmuşa binmek zorundayım ağlarsa diye vazgeçtim

aslında oğlum arabayı çok seviyor, 4,5 saat memlekete gittik geldik gözünü bile açmadı nerdeyse, arabada emzirdim rahat rahat gidip geldik

ben su veriyorum canım. doktor söyledi günde 8 çay kaşığı kadar verilebilirmiş. anne sütüyle beslenenlerde gerek yokmuş

ben sadece anne sütü veriyorum ama doktor her emzirmeden sonra su vermemi söylemişti. her emzirmede vermiyorum ben ama gün içinde bikaç kez veriyorum

Yok anacim 40 inda falan bisey olmuyor,aynen devam huzursuzluklar...

Gunaydin canlarim,
Size sabah sabah su sarkiyi armagan ediyorum sezen aksudan gelsin,kinali kuzum,youtube dan dinleyin agliyo insan bebegini dusunup...

Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun
Büyümedin hiç gözümde
Bebeğim sen ne diyorsun

Bir dualık mesafedeyim
Ne zaman sıkışırsan yanındayım
Ha bu arada soğudu havalar aman ha
Üşütme yine, kurbanın olayım

A nenni nenni
Kınalı kuzum
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem, dudağı kirazım
Gözü okyanusum iyi ki doğdun ....

Allahimmm cok duygulandim gene

merak etme şekerim iloş birazdan bi kaka yapar bide üstüne ayağını basıp yine bi sıvarr bak duygusallık falan kalıyor mu :KK53:

Günaydın kızlar biz bu gece yatmadan bi şurup istik neo baby adi ondan mı nedir daha rahatı simdi Ayağım da ikiniyor yine dün kaka yapmadı bi yapsa rahatlatacak bizm ki de onun icin mücadele veriyor bakalım hala bi gün boyu kaka yapmayan bebeği olan var mı kızlar

Günaydın kızlar biz bu gece yatmadan bi şurup istik neo baby adi ondan mı nedir daha rahatı simdi Ayağım da ikiniyor yine dün kaka yapmadı bi yapsa rahatlatacak bizm ki de onun icin mücadele veriyor bakalım hala bi gün boyu kaka yapmayan bebeği olan var mı kızlar

benim oğlum da dün yapmadı kaka, yarım kaşık zeytinyağı verdim. bu sabah 2 bez yanısıra koltuklar kendi üstü, benim üstüm heryanımız kaka oldu :KK1:

merak etme şekerim iloş birazdan bi kaka yapar bide üstüne ayağını basıp yine bi sıvarr bak duygusallık falan kalıyor mu :KK53:

Hee evet asu ya kiz birazcik sessiz kalinca duygusala bagladim ama simdi gene ciyaklar bi de sivar dedigin gibi,arabeske baglarim o zaman:KK52:
Dardayim eyyyy aneyy aneyyy,zordayim eyy aney aneyyy diyee:KK52::KK52:

X