Cimeka konu cok guzel olmuş canım eline SAGLIK :)
Evet kızlar bende artık aranızdayim :)) Cumartesi gunu dogum yaptım pazar sabahı evdeydikb bizim şimdilik probelmimiz süt yetmedi sutun azlığı gibiydi fakat düzeldi oğlum doyuyor. Fakat tas gibi şimdi de ağrıyor sagiyorum benim sahla makinem lansinoh ciftli elektirikli cok memnun kaldim ben. bu arada göğüs uçlarım küçük diye mı akmıyor acaba ? ve uçları yara oldu aynı zamanda cok acıyor susam yağı zeytin yağı bebanten lansinoh ki 8 . Ayda baslamistim surup duruyorum ya geçer mı bi yaralar ne zaman geçer ?
Sonunda dogurup geldin sende,bdt ayniydi ikimizin:)emdikten sonra gogsunu sikip kendi sutunu sur,bir de hametan var sarisi,ben hem oglusun popoya kullaniyorum hem de en basta gogsume surdum(annem soyledi:)tabi silmek gerektigi icin cok suremedim ama o iyi geldi sanirim gecti su an iyiyim
Bende doyup doymadigini nasil anliyacagim bilmiyorum mesela gece az emiyor 3 gundur,5 dk emip uyuyo,sarilik degerine daha dun bakti dr,sorun yok,..doymasa uyumaz di mi kaka da yapiyor surekli????
Kilolar ben +18 le girdim;11 gitti daha 10. Ginde ama 10 gindur kalan 7 benimdir yani:)))gitmesi icin su an biseyde yapamiyorum(((
Sevcanyk ortinmemeyi denedin mi yani pike alip onu ortebilirsin ben pikeyle yatiyorum onu da bogazima kadar cekiyorum:)))en azindan terletmiyor!obur turlu atleti birak gece 3 kere tum kiyafetlerimi degistiriyordum...