Canim neden sutunu oda sicakliginda tutup ziyan ediyorsun ki dolaba koy,ben oyle yapiyorum snra icirecegim zaman sicak su dolu kabin icinde bekletiyorum biberonu isiniyor.
Selam kizlar,
İlos uyuyo,ben de kacamak yapip balkona ciktim,ne kacamak ama di mi
Olsun bu bile bi degisiklik!hic disari cikiyo musunuz?gezmeye gittiniz mi?biz hic gitmedik,sadece hastaneye kontrole
Ama esim dedi ki senin bi disari cikman lazim yoksa contalari yakicaksinBen bakarim bi kac saat dedi ama birakamadim kizimi,cikamadim,cok ihtiyacim vardi oysa:26:
Bu arada emzirirken rofle yapilirsa zarari olur mu ki acaba,bilgisi olan var mi?
Gece uykularimiz bizim de cok az,ilos hanim kucak istiyo,memede uyumak istiyo hep yaa...
Kafam allak bullak o yuzden konudan konuya atliyorum,kusura bakmayin,zombi oldum geziyorum,ama Allahima sukur ediyorum,sag salim kavustuk kizimiza.sizlerle sohbeti cok ozledim umarim 40imiz cikinca daha cok zamanimiz olur da paylasiriz gene herseyi...
Simdilik opucukler hepinize...
selam güzel ekım annelerı yenı topiğimiz hayırlı ugurlu olsun..uzuunnn uzuunnn sağlıkla yazısalım inşallah..evlatlarımızı evlendırene kadar ceyızlerını ne yapacazız dıye yazısırmısız
şaka bır yana bu topık cok ıyı oldu ..yenı hayatıma alısmaya calısırken sızlerle yazısmaya danısmaya ıhtıyacım vardı vallahı ..kımse yerınızı tutmuyor kızlarkarısık duygular içindeyım,bebegımın geldıgıne ınanamıyorum dıger yandan cok sevınclıyım,bır yandan korkuyorum,mesela bebegım agladıgında panık oluyorum daha moralım sıfıra ınıyor...bırde kafama takılan bır sey var daha once bahsetmıstım benım bebegım hafıf sarılık atlattı ama doktorlar anıden yukselebılır garantısı yok demıstı atlatmak ıcın sık beslemek ve mama takvıyesı demıslerdı..neyse sarılık bıttı gıttı şükür.mamayı azaltıp kesecem ama sütümün yetıp yetmedıgını nasıl anlayacagım,mesela aksama kadar emzırıyorum bebegı mama vermıyorum ama aksam oldugunda cıglıgı basıyor memelerı bosaltıyor galıba bende mamayı sadece aksamları verıyorum sımdılık,bırde rahat uyusun dıye gece verıyorum,sızınkıler meme emdıkten sonra ne kadar uyuyorlar benımkı gunduz memeden sonra bayagı uyuyor ama gece mamasız nasıl olur denemeye cesaret edemedım acıkcası...bırde sutunuzu neyle sagıyorsunuz,arkadasım bana avent ın elektrıklı sagma makınasını getırdı kullanmayı beceremedım,evdede el pompası vardı canımı cok acıttı,nasıl sagılıyor bu memeler yahu
Süpersin cimeka
cimeka bu bebek takvımını nasıl yaptın şekerim ??
Yeni topik hayırlı olsun benim oğlumunda sürekli gazı var birde burnu tikali nefes zor aldığı için emmekted güçlük çekiyor sizin bebeklerde burun tikanikligi var mı varsa ne yapıyorsunuz
coyotemmm en son saıt bey e kontrole gıttıgımızde bana ev kapanma cık gez dedı at bebegı pusete gıt avm lere dedı agladımı koy bır mendıl emzır dedı zaten her yerde bebek bakım odası var artık dedı,esıme de dondu gezdır bunu yoksa senı yer ,birbirinize gırersınız dedıben ayın 18 inde oğlumu kontrele goturecem,sanada denk gelırse göruselım cicim,öptüm iloşu ve senı..
bu topik çok güzel olmuş..ben de sütüm yetiyo mu yetmiyo mu diye düşünüp duruyorum.her bezi kakalı ve dolu,ağır baya.görünüşe göre yetiyo olması lazım ama benim oğlum sürekli aranıyo aç olduğundan mı yoksa sadece emmek istediğinden midir anlayamadım.1 haftada 210gr almış.dr biraz az,mama ver arada dedi.günde 30gr yapıyo normal değil mi şimdi bu?mamayı da fazla vermek istemiyorum.bugün denedim 60cc mamayı içti.hala aranıyo bi de emzirdim üzerine yarım saat falan emdi.bu göğsümden de sağdığımda en az 100cc falan çıkıyo, anlamadım gitti.büyük oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım,kilo alımı çok iyiydi. şimdi bilemiyorum..inşallah bu hafta iyi kilo alır oğluşum..
bir de şu sol göğsümden de yeteri kadar süt gelse tam doyacak oğlum ama yok, çok çok az,sağ göğsümün yarısı kadar çıkıyo.nasıl artacak sol göğsümdeki sütler
Serum fizyolojik var bebisler icin,ondan sıkıyor musun?
kızlar yalancı emzik veren var mı bebeğine?benimki beni artık yalancı emzik olarak kullanmaya başladı galiba...
benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..
kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...
Serum fizyolojik var bebisler icin,ondan sıkıyor musun?
aynen ya,o zaman doyuyordur keratacnm ben sadece anne sutu verıyorum doydugunuda uyumasından anlıyorum her emışınde 3 saate yakın hep uyuyor çiş ve kakasınıda her emısınde yapıyor cırt cırt kocamanda göbuşumuz var sanırım bız buyuyoruzz
Yeni konumuz hayirli.olsun canlar.... Benim kizim doymak bilmiyor bazen sutumu sagip biberonla veriyorum bazen emiyo bazen gunde 1 kez mama yiyor kirkimizda cikti persembe benim konturolum var doktorumda rahme bakip esimle beraber olabilirmiyim.olamazmiyim onu diycek.birde korunma yontemini.konuscagiz