- 22 Haziran 2012
- 152
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bugun oglumun gobegi dustu ama yarim yani mandalli yeri dusmus ama gobek deliginin ortasinda top gibi bi parca kalmis
Boyle bisey yasayan varmi sizin gobekler nadil dustu cok tedirginim o parca cikmayacakmis gibi duruyo korkuyorum
kızlar selam. benim oğlumun bir gözünde çapaklanma başladı. gece emzirmeye kalktığımda fark ettim, ılık sulu pamukla sildim. gündüz de devam ediyor. sürekli siliyorum. yarın aşımız vardı sağlık ocağında, gitmişken bunu da sorcam. sizin başınıza geldi mi hiç???
bir de bizim oğlan 3-4 akşamdır huy edindi, 7'de uyanıyor, 12'ye kadar uyumuyor. 5 saat sürekli mızıldanıyor. gazını çıkartıyoruz, altını temizliyoruz, emziriyorum ama bana mısın demiyor. bazen sanki canını acıtıyormuşuz gibi acı acı bağırıyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz. 12'den sonra da artık bayılıyor. umarım eski düzenimize döneriz biran önce. eşimle başbaşa bi çay bile içemiyoruz ((
Slm kızlar nasılsiniz bizim usak uzuuuuun uzun ıkinmaların ardından sindi uyuyor :) biz gaz icin Dr ilaç sorduğunuz da 3 tane isim yazdı 10 ar gün dene hangisinden memnun kalırsan ona devam et dedi isimleri biogaia- Nurse harveys - sab simplex. Hangisi em iyisi acaba ben eczacıya sordum böyle böyle ikiniyor diye o biogaia al dedi 10 gündür kullanıyoruz ama ikinmaya kizarip bozarmayavdevam ediyor acaba kullanmasak daha mı kötü Olurdu ise yariyor mu anlamadim acikcasi ? bu ilaclar bilen kullanan var mı arkadaslar ? Brde kizlar işitme testi illa yapılmalı mı kızlar biz hala yaptırmadık herkez yaptırdı mı burda ?
Canim bende zinco diye bi ilac kullndim daha cok ikinmaya basladi cocuk sonra aci elma yagi aldim ayak altina ve karnina suruyorum cok iyi geliyo bence bi dene
canım sen göbeği düşmeden mi sürüyordun karnına bende sürücem kasrnına ama hala göbeği duruyor
Slm kızlar nasılsiniz bizim usak uzuuuuun uzun ıkinmaların ardından sindi uyuyor :) biz gaz icin Dr ilaç sorduğunuz da 3 tane isim yazdı 10 ar gün dene hangisinden memnun kalırsan ona devam et dedi isimleri biogaia- Nurse harveys - sab simplex. Hangisi em iyisi acaba ben eczacıya sordum böyle böyle ikiniyor diye o biogaia al dedi 10 gündür kullanıyoruz ama ikinmaya kizarip bozarmayavdevam ediyor acaba kullanmasak daha mı kötü Olurdu ise yariyor mu anlamadim acikcasi ? bu ilaclar bilen kullanan var mı arkadaslar ? Brde kizlar işitme testi illa yapılmalı mı kızlar biz hala yaptırmadık herkez yaptırdı mı burda ?
Acı elma yağını aktara sordum o daha iyi bisey var Elim de bebek gazı icin dedi onu aldım guzel gibi kullanıyorum bakalım. Ya işitme testi o kadar zor yani off benim icin gidiyor zaten hastanede bebegim aglayıncaCanim bende zinco diye bi ilac kullndim daha cok ikinmaya basladi cocuk sonra aci elma yagi aldim ayak altina ve karnina suruyorum cok iyi geliyo bence bi dene
Bi gunde tuvaletini yapamadi biraz haiki zeytinyagi icirdim cocuk kac tane bez doldurdu
dogal seyler gercektdn daha iyi oluyo bosuna o zincoya dunya para verdik
İsitme testini 13 gunlukken yaptirdik cok zor oldu cocuk erin uyumuyo doktor kulagina bisey sokuyo cocuk uyaniyo kipirdamamasi gerekiyo ama cocugun cani aciyo durmuyo bi turlu perisan oldum o gun hep agladi artik yeter yapmayin dicektim zorla meme agzinda uyudu
canım işitme testini 2. gün hastanede yaptılar...
kızlar mevlütümüzü yaptık o kadar yorgunum ki anlatamam...oğlumda mevlütte çok huysuzlaştı, ağladı.ben gelin gibiydim oğlumda damattı:)
Bize 1 ay icinde yaptırın dediler hastaneniz de cihaz bozulmuş yapmıyorlar di yoksa doğar doğmaz yapılırdı ne Güzel
Ohh maşallah büyük yük kalkmış sırtından bizim de 24 Kasım da mevludumuz ins bende davetlileri filan yazıyorum kimseyi unutmayayım diye :) ay benim de düşündüğüm şey ins oglum o gün uslu uslu durur bol bol uyur da rahat ederim misafirlerimle ilgilenirim sen evin de mı okuttun ben bize ait bi mekan var orada yapicam eve sığmaz hemde ev ortamı cok zor oluyor hersey heryer batıyor kırılıyor esimin Tv'si ses sistemi psleri filan heryer kırılacak bozulacak eşya dolu o hic istemiyor evde yapmamızı :)
çok özledim sizleri anne olalı bugün 13.günüm henüz düzenimiz yok zırt pırt annee anne diye uyanıyoruzz sürekli memede göz göze olalım istiyoruz durum böyle olunca sütüm yetmiyo geceleri 1 kez mama veriyorum çok şükür şimdilik gaz sorunumuz yok, çokk iştahlıyız üstelik 3000 gr doğduk sonra 2700 e indik minicik benim oğlum ama kilo almaya başladık teyzoşlar tam 1.haftasında gbeğimiz düştü, sarılık hiç olmadık.çok sağlıklı maşallah bende normal doğum yaptım biliyosunuz dikişli oldu ama çok şükür 10 dk sonra ayağa kalktım kalkış o kalkış.gerçekten çokkk sağlıklıymış normal doğum.göbeğim hızla iniyor çok şükür.sarmıştık annemle ama midem ağrıyınca sarmadım hiç.bu günlerde saracağım yine.fırsat bulunca gireceğim sık sık herkes sağlıklımı, herkes bebeğine kavuştumu en çok bunu merak ediyorum.sağlıkla kalın annecikler.bu arada oğlumu çokk seviyorum Rabbim cümlemizinkini ailesine bağışlasın kara kara gözleriyle bana bi bakıyoo kii cenneti yaşıyorum yeryüzünde
canım ne güzel tarihinizi koymuşsunuz inş. hayırlısıyla atlatırsın...bizde ananeyi ve babanneyi bekliyoruz onlar gelsin inş. bizde yapacağız,,Rabbim nasip ederse kendim okuyacağım oğlumu kucağıma alıp baş köşeye kurulup inş. benim oğlumda uslu durur annesinin kucağında ama yine de huysuzlanırsa ablalarımızdan biri devam eder mevlüdümüze,,gerçi Kuran okurken sakinleşiyor, aslında hamileyken sürekli okuduğumda karnımda kıpır kıpır hareket ederdi,,şimdi ise yüksek sesle okumaya başladığımda sanki ona tanıdık geliyor gibi gözlerime bakıyor sakinleşiyor ve dinliyor paşam.
Tarih koymak cok iyi oldu simdi den herkeze söylüyoruz . senin okuman cok guzel olur gercekten cnm. Bende kendim okucam ins sakin durursa bizm pasa :) sizin anneler haccdaydi dımı ne guzel ya rabbim kabul etsin bi gelecekler ki torun büyümüş bile bu günlerde 2 günde bile değişiyor bebekler Annemler 1 gün görmeyince değişmiş diyor :)
kızlar selam. benim oğlumun bir gözünde çapaklanma başladı. gece emzirmeye kalktığımda fark ettim, ılık sulu pamukla sildim. gündüz de devam ediyor. sürekli siliyorum. yarın aşımız vardı sağlık ocağında, gitmişken bunu da sorcam. sizin başınıza geldi mi hiç???
bir de bizim oğlan 3-4 akşamdır huy edindi, 7'de uyanıyor, 12'ye kadar uyumuyor. 5 saat sürekli mızıldanıyor. gazını çıkartıyoruz, altını temizliyoruz, emziriyorum ama bana mısın demiyor. bazen sanki canını acıtıyormuşuz gibi acı acı bağırıyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz. 12'den sonra da artık bayılıyor. umarım eski düzenimize döneriz biran önce. eşimle başbaşa bi çay bile içemiyoruz ((
kızlar defnoş bir haftadır aksamları emerken süt azalınca cıldırıyor memeyi itiyor ağlıyor sinirleniyor sakinleştiremiyoruz aslında doyuyor ama hala emmek ıstıyor cunku mama yaptığımda cok isteksiz yavas yavas ve az emip bırakıyor.. aglaya aglaya yorulup uyuycak gibi olunca ozaman alıyor memeyi emıp uyuyor.. iştahlı bir bebek demişti doktorumuz ama korkuyorum acaba doymuyomudur diye boş yere mama vermekte istemiyorum.. sütüm sabah uyandığımda akıp atletimi baya ıslatmış oluyor acaba gece sağıp kriz anında versmmi:26: benzer durumu yasayan var mı ne yapmam gerekir sizce..
bir haftadır kabusum oldu aksam satleri. şimdi uyuyor birazdan krizi başlacaktır napcam diye düşünüyorum o ağlarken içim parcalanıyor elim ayagım boşalıyor annelik ne zor yaaa...
yarın 40 ımız cıkıyor cok şükür, inşallah su aksam krizlerimiz son bulur..
Kızlar saat sabahın 5'i ve ben mutluluktan uçuyorum! Bebişim 4 gibi uyandı, tek göğsümü emzirdim, uyudu. Hemen diğer göğsümü sağmaya başladım ve sağarken gözlerime inanamadım, 90 cc doldu! 40 cc'yi zor bulduruyordum. Maaşallah diye diye bir hal oldum.ne oldu birdenbire anlamadım Sütüm artmış sonunda! Eh iyi azmettim ama artsın diye! Umarım artarak devam eder:124:Çok mutlu oldum ya!
Son günlerde ekstra ne yedim, sabahları çörekotu yemeye başladım. İki gündür bol bol yayla çorbası içtim, günde ikişer elma yedim ve akşam yemeğinde kendimi çok zorlayarak bol soğan yedim.
Lalalaa la lalaa lalalaaa.