- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
kız adasımız ne yapıyor?bızım mınık ece yıkandı uyuyor...
Kızlar ilişkilerden bahsetmişsizin... Kanamanız bitti mi ki eşleriniz ısrar ediyor. Benim kanamam mı çok sürdü yoksa? Bugün 20. günüm hala devam ediyor. Yoksa bende bir problem mi oldu ? Birde bu 40 çıkınca değil miydi kanamanın bitmesi ? Ben mi yanlış biliyorum? Sizin kanamalarınız bitti mi ?:26:
Ay aynı şeyi 10 farklı şekilde sormuşum ama çok şaşırdım.
Ne guzel birlikte resminizi koymussun citir anne seni
Benim kiz uyuyor simdilik evde de temizlik var ev kendine geliyor cok sukur ben nerde yapicam yemek yemeye firsat bulamiyorum bazen pek duzeni oturtamadim
Yarin doktor kontrolumuz var bugun tam 1 aylik olduk
Kızlar ilişkilerden bahsetmişsizin... Kanamanız bitti mi ki eşleriniz ısrar ediyor. Benim kanamam mı çok sürdü yoksa? Bugün 20. günüm hala devam ediyor. Yoksa bende bir problem mi oldu ? Birde bu 40 çıkınca değil miydi kanamanın bitmesi ? Ben mi yanlış biliyorum? Sizin kanamalarınız bitti mi ?:26:
Ne guzel birlikte resminizi koymussun citir anne seni
Benim kiz uyuyor simdilik evde de temizlik var ev kendine geliyor cok sukur ben nerde yapicam yemek yemeye firsat bulamiyorum bazen pek duzeni oturtamadim
Yarin doktor kontrolumuz var bugun tam 1 aylik olduk
eğer ev hanımı olsaydım araları 3 yaş olacak şekilde planlardım 2.yi. ama şimdi bilemiyorum.. memlekette de değiliz.kreş yaşına kadar annem bizimle kalmaya geldi.. düşünsene annem tam evine gidiyor ben arıyorum anneeeeeee hamileyimBende sezaryenliyim ama benim doktorum kardes dusunuyorsaniz 1 sene sonra yapin dedi oyle 2 sene beklemen gerek demedi yasim geregi fazla beklememem gerekiyormus spiral takariz istersen dedi ama 1 sene sonra yapacaksan bebek simdi takmanin alemi yok dedi valla bu kadar kisa aralikla kardes yapar myim kizima hic bilemiyorum daha dogrusu ikinciyi pek dusunmuyorum 1 tane de yeter aslinda adam akilli bakilabilmesi acisindan hem ikinci olursa kizim ikinci plana duser diye korkuyorum ben haliyle ilgi hep bebekte oluyor yaa o yuzden cok kararsizim ilisikiye baslarsak esim korunucak sonrasina da kesin karar verirsem istemedigime dair spiral taktira bilirim kayinvalideme kalsa ikinciyi mutlaka dogurmaliymisim kardessiz olmazmis ama ben kendime guvenemiyorum bakma konusunda cok zor omur boyu sorumluluk
bende normal dogum yaptim, benim kanamam 5 gun surdu simdi kahverengi leke gibi geliyor o da ara ara. dogumda da cok kanamam olmamis benim sadece 1 su bardagi kadar kanamam olmus.
Benim 30 gun oldu ama hala kanamam devam ediyor biraz da miktari arttiben zaten 40 mizin cikmasini bekleyecektim ama bu korkulardan herhalde bir sure daha giremeyecem iliskiye esimle zaten benimki baski falan yapmiyor ben rahatim simdilik
selam annişler 12 günlük küvezin ardından tekrardan evimizdeyiz oglumla dinlendik coksükür Allah bidaha göstermesin o günleri ..
cnm benım ılk dogumumda kanamam olmadı yasımızın kuçuklugu ıle bılmıyorduk 40 çıkıcak dıye 5. gun bırlıkte olmuştuk bu dogumumdada bı kesıldı bı geldı o sekılde devam edıyor
eğer ev hanımı olsaydım araları 3 yaş olacak şekilde planlardım 2.yi. ama şimdi bilemiyorum.. memlekette de değiliz.kreş yaşına kadar annem bizimle kalmaya geldi.. düşünsene annem tam evine gidiyor ben arıyorum anneeeeeee hamileyimbakalım zaman ne gösterir,bilinmez..ne demişler ''hayat,biz planlar yaparken başımıza gelen şeydir.''
benim kanamam 10 gün kadar sürdü,günlük ped kullanıyorum şu an,ara ara azıcık kahverengi bulaşıyor,çok nadir olarak..
bende normal dogum yaptim, benim kanamam 5 gun surdu simdi kahverengi leke gibi geliyor o da ara ara. dogumda da cok kanamam olmamis benim sadece 1 su bardagi kadar kanamam olmus.