- 9 Haziran 2012
- 546
- 23
kızlar selam nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?
biz dün sabah 6 dan akşamın 4üne kadar hastanelerdeydik kızımdan kan alındı genetik için bi dolu test yapılacak. 21 kasımda çıkıcak sonuçları. ayakları sorunlu doğduğu için doktorlar bi zihiinsel anomali var mı diye bakıyorlar ama ben diyorum benim kızımda hiç bi anomali yok. anlamıyor kimse ayklarının ikinci alçısı yapıldı. bayağı bi düzelmiş ayakları. doktor alçıyı açınca gördük. inanamadım hakkaten mucize gibi..rabbime şükürler olsun..inşallah 3 4 alçı sonra ayakları normale dönücek, sonra koruma ayakkabısına geçicez.
kızım 3500 doğmuştu. şişleri inince 4.günde 3200e düşmüştü. dün alçısı çıkınca tarttık 3400 olmuş.haftada 100gr çok mu düşük sizce? birde bebeğinizin kafa çapı ölçülüyor mu? artışı nasıl? bizim doğduğundan beri 35cm. çocuk doktoruna daha gitmedik ama benim kafam takıldı? bi sorun değildir bu dımı? fikri olan var mı?
Canım kaç günlük bebeğin? Biz baş çevremiz 34 cm ile doğduk, şimdi 35 günlüğüz, şu an 54 cm olduk. Doktoruna sor mutlaka,her kontrolde ölçüyorlar, önemli bir şey
mKızlar ya bısey sorucam.dogumdan sonra regl duzenlı oluyormu acaba?ben 1 kere oldum daha kırkım cıkmadan.sımdıyse olmadım olmam gerekıyordu.acaba duzenlı olmuyormu?yoksa bukadar cabuk bısey mı oldu?:26:
Canım regl olduğuna emin misin? Doğum sonrası kanama olabilir mi bahsettiğin şey? Genelde ilk 3 ay regl olunmaz diye biliyorum ben...
kızlar çokkk acillllllllll bu dr bize bugün monovit d 3 verdi ama kaç damla damlatcam 1 damla yetermi elimde bekliyorum şu anda
Sanırım elindeki D vitamini damlası. Bize doktor günde 1 kez üç damla olarak yazdı.
Son düzenleme: