2012 Ekim bebekleri büyüyor

evet ama ben kesmeye korkuyorum derinden keserim diye, acaba törpulesem mi ? yada hangisi rahat olur normal bebek tirnak makasi mi? yoksa bildigimiz makas gibi olani mi?:26:

hiç korkmana gerek yok,dediğim gibi zar gibi zaten ince,ben bir köşesinden kesiyorum geri kalan soyuluyor..tabiki bebek tırnak makası,çat çut yapmıyor hiç..acıtmazsın...törpü olmaz..

Ben durmadan havuc yiyorum ve hep havuc yemek istiyorum as eriyor gibi ya offfff neden acabaaa

kızlar yaa benim oğlum çok fena kusuyor günde yada iki günde bi kere böyle ağzı dolu dolu attırarak kusuyor normalmi

canım sımdı benımkıde kustu.kucagıma aldım doktor reflu dedı sureklı basındayım..bısey olca dıye

Biz ikinci haftadan itibaren gezmelere başladık teyzeleri Sitenin bahçesinde her gün yürüyüşe çıkıyoruz. Oğluşumu slingle kendime ya da babasına bağlıyoruz(babamız evdeyse illa ki o istiyor slingi) ve temiz havanın tadını çıkarıyoruz, denize karşı oturuyoruz misss...Biz de, bebiş de slinge bayıldık, herkese tavsiye ederim çok keyifli bir şey.

Tuniko'dan aldım:

http://www.*********************************/Wrap-Sling,LA_204-2.html

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?
biz dün sabah 6 dan akşamın 4üne kadar hastanelerdeydik kızımdan kan alındı genetik için bi dolu test yapılacak. 21 kasımda çıkıcak sonuçları. ayakları sorunlu doğduğu için doktorlar bi zihiinsel anomali var mı diye bakıyorlar ama ben diyorum benim kızımda hiç bi anomali yok. anlamıyor kimse ayklarının ikinci alçısı yapıldı. bayağı bi düzelmiş ayakları. doktor alçıyı açınca gördük. inanamadım hakkaten mucize gibi..rabbime şükürler olsun..inşallah 3 4 alçı sonra ayakları normale dönücek, sonra koruma ayakkabısına geçicez.
kızım 3500 doğmuştu. şişleri inince 4.günde 3200e düşmüştü. dün alçısı çıkınca tarttık 3400 olmuş.haftada 100gr çok mu düşük sizce? birde bebeğinizin kafa çapı ölçülüyor mu? artışı nasıl? bizim doğduğundan beri 35cm. çocuk doktoruna daha gitmedik ama benim kafam takıldı? bi sorun değildir bu dımı? fikri olan var mı?

ayaklarında ne sorun vardı canım?

ayaklarında ne sorun vardı canım?

canım anne karnında duruş bozukluğundan dolayı iki ayağıda dışa çarpık dünyaya geldi.anne karnında farkedilmedi hiç ben hiç düzelmiycek zannettim. ilk günler her gün ağlıyodum. meğerse ben yalnız değilmişim. böyle çok vaka varmış. 3-5 alçı ile ayaklar normal görünüme döndürülüyormuş. sonrasındada koruma ayakkabısına geçiliormuş. 3-4 yaşına kadar belirli aralıklarla kontrol altında tutuluyormuş..böyle bir şey işte..başımıza gelmeden hiç bilmezdik böyle şeylerin olduğunu...

benım kızımında 2 parmagı ust uste bınmıs.masajla dueltmeye calısıyoruz.bıraz duzelmeye baslamıs ama duzelmezse amelıyat olucakmıs...o yuden sordumm..

benım kızımında 2 parmagı ust uste bınmıs.masajla dueltmeye calısıyoruz.bıraz duzelmeye baslamıs ama duzelmezse amelıyat olucakmıs...o yuden sordumm..

geçmiş olsun canım..sorun hafif olunca genelde masajla düzeliyo.sıkıntı yapma hiç inşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur canım.. bizim el bilekleride hafif içe doğru duruyo. onları masajla düzeltiyoruz. bayağı bi işe yaradı masaj. ama işte ayakları ileri derece olduğu için masajla düzelcek bişi değil. mecburen alçılama ile düzelicek. bir alçı da 1000 tl. maddi olarakta çok sarstı bizi ama napalım..allah sağlık versin..işe yarasın düzelsinde giden para olsun..

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun insaallah atlaticaksiniz bu durumu

kızlar bir şey sormak istiyorum.benim kızım bugün tam 1 haftalık oldu.arife günü doğduğu için doktoruna ancak 5 günlükken götürebildik.sorum şu kızım 3350 doğdu doktora götürdüğümde 3000 çıktı doktorum da beni çok korkuttu zayıf kalmış beslenmemiş diye.ertesi gün topuk kanı için sağlık ocağına gittim.ordada tartıldı kızım ve 3250 çıktı kilosu ve hemşire kanın alınış şeklindende gayet iyi beslenmiş olduğunu ve sağlıklı olduğunu söyledi.böyle bir şey başına gelen var mı aranızda ve sizce doktoru değiştirmeliyim?

dedıgın gıbı gıden para olsun.hıc onemlı degıl.demekkı ben bosuna kafayı takıyorum.bızde kalca usg sını cektırdım.sorun cıktı.kıkırdaklar yumusakmıs.1 ay cıft bez baglıycaz duzelmezse amelıyatla duzelıyomus.ınsallah duzelır.herkesten dua beklıyoruz.

Kızlar ya bısey sorucam.dogumdan sonra regl duzenlı oluyormu acaba?ben 1 kere oldum daha kırkım cıkmadan.sımdıyse olmadım olmam gerekıyordu.acaba duzenlı olmuyormu?yoksa bukadar cabuk bısey mı oldu?:26:

ben philips avent elektrıklı aldım çok memnunum tasımasıda kolay çift taraflı almadım yarın işe basladıgımda goturecem yanımda pratık olsun ıstedım

benımkıde aynı doymuyor doktor iştahlı maşallah dedı

ya bebek büyütmek ne zormuş yaa ben çocuğumun gazını bile çıkaramıyorum daha nasıl ovuyorum ovuyorum yok acı elma yağını masajla kullanan varmı hanımlar

kızlar herbır göğsünüzü kac dakıka sagıyorsunuz,bırde her 3 saatte bır mı sağılacak bu memişler ??uyamıyorumkı ben oğlumdan bu sagma işi meme kanserındende koruyormus bebekler yeteri kadar emıp kanalları bosaltamazmıs sağma makınelerı boşaltırmıs hadi yırttık

kızlar yaa benim oğlum çok fena kusuyor günde yada iki günde bi kere böyle ağzı dolu dolu attırarak kusuyor normalmi

aptamil AR veriliyor aşırı kusma gibi durumlarda, doktoruna bir danış bence. Biraz kusma normal ama, kilo alımına engel derecede olmamalı.

kızlar çokkk acillllllllll bu dr bize bugün monovit d 3 verdi ama kaç damla damlatcam 1 damla yetermi elimde bekliyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…