Merhaba Kizlar
Gece 04.00'de kizim agzindan burnundan kustu,hemde baya cok...
Yatagi bizim odamizda,ben hiikkk diye bir ses duydum hemen kostum baktim kiz boguluyor,nefes almaya cabaliyor
Tuttugum gibi hemen ters cevirdim,agzindan burnundan cikti hepsi disariya,sonra burun aspiratoru ile burnunda kalanlari cektim.Verilmis sadakamiz varmis...
Esim diyor o ''hikkk''sesi nasil duydun.Dedim ''Allah tarafindan'' anne olmak boyleymis en ufak hiriltisini bile duyuyor insan...
Merhaba Kizlar
Gece 04.00'de kizim agzindan burnundan kustu,hemde baya cok...
Yatagi bizim odamizda,ben hiikkk diye bir ses duydum hemen kostum baktim kiz boguluyor,nefes almaya cabaliyor
Tuttugum gibi hemen ters cevirdim,agzindan burnundan cikti hepsi disariya,sonra burun aspiratoru ile burnunda kalanlari cektim.Verilmis sadakamiz varmis...
Esim diyor o ''hikkk''sesi nasil duydun.Dedim ''Allah tarafindan'' anne olmak boyleymis en ufak hiriltisini bile duyuyor insan...
Kuzlar bebisler sizin odadami yoksa kendi odasindami yatiyor
Kiza o kadar hazirlik yaptim odasi var ama yanimizda yatiyor kucuk sepet yatak aldik canim ben gece zirt pirt uyaniyor her ses cikarmasinda odasinda olsam duyamam ki
allah korumuş canım yan yatırdıgın halde mi tıkandı cocuk bizimde dün kucağımda uyurken aniden fışkırtarak kustu burnundan da geldi ve tekrar uykuya daldı hiç istifini bozmadı çokgüldük :)) bende en ufak sesinde uyanıyorum bakıyorum kustumu diye ama hep yan yatırıyorum kusarsa dışarı atsın diye tavşan uykusu gibi artık uykum :)
Aman canim yaa Allah korumus gercekten benim de en korktugum sey her ses cikardiginda bende kalkip bakiyorum besik olumleri iste bu tip seylerden olabiliyormus ayni oda da tutmak sart
Ben kizi yan yatiriyorum ama o her seferin de sirt ustu oluyor donu veriyor bi de yan yatma yataginda yatiyor
kızlarrr bugun okadar konuştuk ve korktugum basıma geldı(((
eşim markete gıttı ve şimdi aramış prezervatif alayımmı kullanırmıyız dıyor sanırım ben kendımı çok kasıyorum yenemıyorum korkuyu neden böyle oldu yaa çok uzuluyorum isteksızlık yok ama korku var kaçıyorum sureklı esımde zavallım cılve yapıyorum sanıyor
Kuzlar bebisler sizin odadami yoksa kendi odasindami yatiyor
Aman canim yaa Allah korumus gercekten benim de en korktugum sey her ses cikardiginda bende kalkip bakiyorum besik olumleri iste bu tip seylerden olabiliyormus ayni oda da tutmak sart
Ben kizi yan yatiriyorum ama o her seferin de sirt ustu oluyor donu veriyor bi de yan yatma yataginda yatiyor
Kizlar islak mendil ve bez ne kullaniyorsunuz...
Ben primapremium kullaniyorum bir tane huggies hediye geldi actik deniyorum ama sanki sert geldi dokusu yeni bebek organik yaziyor halbuki,birde artik 2 no dar geliyor sanki!!!
İslak mensil unibaby pamuk kullaniyorum,baby me hediye vermisler o da guzel gibi bir frk gormedim,dr 2 ay islak mendil kullanmayin dedi prima yesil islak havlu var birde elimde onu kullanamazmiyim yani???
kızlar dün kırkımız çıktı hala kanamam var .bi kesildi bi başladı 38 gün tekrarbaşladı
Ben 1ayi bitince direk odadina aldim yaninada telsiz koydum gece cokrahat telsizi duyuyorum zaten gece 2 3 gibi yatiyor