Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişine mama veren anneler su da veriyor musunuz? biz 20 günlüğüz sütüm bugun çok azdı ıyıce huysuzlaşınca oğlum mama verdik,acaba su vermeli miyim doktor verebilirsin demişti ama benim içim hiç rahat değil,ah bu süt beni delirtti
Kizlar kalca ultrasonu yaptiran var mi?ne kadar suruyor?anneyi aliyorlar mi?
bebişine mama veren anneler su da veriyor musunuz? biz 20 günlüğüz sütüm bugun çok azdı ıyıce huysuzlaşınca oğlum mama verdik,acaba su vermeli miyim doktor verebilirsin demişti ama benim içim hiç rahat değil,ah bu süt beni delirtti
Kizlar selam bisi sorucam basina gelen varmi hic bebegim baya bi emdi sonrada gazini cikartmak icin bekledim cikarmadi ardindan foskirtarak kustu sizlerde de hic oldu mu panik oldum ..
Eki Görüntüle 542288
buda akşam şekeri teyzeleriii
merhaba arkadaşlar hepiniz bebişlerinizi sag saglim kucaklarınıza aldınız allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlemize benim bi sorum olucak salı günü 2 cm açıklıgım oldugunu söledi doktorum aranızda hiç açıklıgı olupta ne kadar sürede doguranlar oldu merak ediyorum doktorum her an olabilir olmazsada 10 gün sonra sunni verip dogumu yapabiliriz dedi bebişim 2800 olmuş bu arada napsam bilemedim
Slm anneler nasilsiniz biz tam 2 alik olduk cok seker bir kizoldu masallah keyfimiz guzel sutum saginca 80 cc cijiyor arada mama veriyorum 60 cc doymadiginda
Kızlar ilişkilerden bahsetmişsizin... Kanamanız bitti mi ki eşleriniz ısrar ediyor. Benim kanamam mı çok sürdü yoksa? Bugün 20. günüm hala devam ediyor. Yoksa bende bir problem mi oldu ? Birde bu 40 çıkınca değil miydi kanamanın bitmesi ? Ben mi yanlış biliyorum? Sizin kanamalarınız bitti mi ?:26:
Ay aynı şeyi 10 farklı şekilde sormuşum ama çok şaşırdım.
oy oy oy maşallah tatlı kızına :) biz daha 19 günlük olduk ee senin nasıl biraz olsun düzen oturdu mu uyku gaz vs şimdi daha mı iyi yoksa ilk zamanlar mı daha iyiydi canım bakım olraak ? bende bi an önce büyüsünm diyip dururyorum şu gazlar vs bitsin diye :)
bugün yaptırdık canım, ilk 6 hafta içinde mutlaka yapılmalıymış. erken tanı ve tedavi için standart prosedürmüş. Ethica'da 105tl. verdim. 20 dakika kadar sürdü, yanındaydım, canının yanacağı birşey yok, sedyeye yatırıp ultrasona bakılıyor.
bugün yaptırdık canım, ilk 6 hafta içinde mutlaka yapılmalıymış. erken tanı ve tedavi için standart prosedürmüş. Ethica'da 105tl. verdim. 20 dakika kadar sürdü, yanındaydım, canının yanacağı birşey yok, sedyeye yatırıp ultrasona bakılıyor.