2012 Ekim bebekleri büyüyor

bebişine mama veren anneler su da veriyor musunuz? biz 20 günlüğüz sütüm bugun çok azdı ıyıce huysuzlaşınca oğlum mama verdik,acaba su vermeli miyim doktor verebilirsin demişti ama benim içim hiç rahat değil,ah bu süt beni delirtti

Kizlar kalca ultrasonu yaptiran var mi?ne kadar suruyor?anneyi aliyorlar mi?

bebişine mama veren anneler su da veriyor musunuz? biz 20 günlüğüz sütüm bugun çok azdı ıyıce huysuzlaşınca oğlum mama verdik,acaba su vermeli miyim doktor verebilirsin demişti ama benim içim hiç rahat değil,ah bu süt beni delirtti

Canim biz ilkgunden beri mama veriyoruz anne sutuyle bir,ikte.ama su filan vermedik doktor su verin demedi,vermek gerekmiyor.

yaz bebklerı olsaydı verılıyor dıye bılıyorum bende vermıyorum su.hem anne sutu hemde mama yıyor.doktoruna bırdaha sorucam belkı su verırsek gazı azalır:)

Kizlar selam bisi sorucam basina gelen varmi hic bebegim baya bi emdi sonrada gazini cikartmak icin bekledim cikarmadi ardindan foskirtarak kustu sizlerde de hic oldu mu panik oldum ..:KK43:

evet canım doktor buyuor oyuzdende tazzıkle kusar artık dedı.bızde cok korktuk ama normal.bıede burnundanda gelıyor benımkının bebk reflusuymus.6 aya kadar surer dedı doktorumz

Kizlar kalca ultrasonu yaptiran var mi?ne kadar suruyor?anneyi aliyorlar mi?

bugün yaptırdık canım, ilk 6 hafta içinde mutlaka yapılmalıymış. erken tanı ve tedavi için standart prosedürmüş. Ethica'da 105tl. verdim. 20 dakika kadar sürdü, yanındaydım, canının yanacağı birşey yok, sedyeye yatırıp ultrasona bakılıyor.

Slm anneler nasilsiniz biz tam 2 alik olduk cok seker bir kizoldu masallah keyfimiz guzel sutum saginca 80 cc cijiyor arada mama veriyorum 60 cc doymadiginda

merhaba arkadaşlar hepiniz bebişlerinizi sag saglim kucaklarınıza aldınız allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlemize benim bi sorum olucak salı günü 2 cm açıklıgım oldugunu söledi doktorum aranızda hiç açıklıgı olupta ne kadar sürede doguranlar oldu merak ediyorum doktorum her an olabilir olmazsada 10 gün sonra sunni verip dogumu yapabiliriz dedi bebişim 2800 olmuş bu arada napsam bilemedim

slm canım ben 2 cm acıkla 8 gün gezdim sonra kendi sancım geldi ama yinede hastanede suni verdiler dogumu hızlzandırmak için iyiki de verdiler ilk dogum olmasına ragmen 9 da hastaneye gittik 12.30 da bebeğim kucagımdaydı :) darısı sana ins saglıkla alırsın yavrunu canım korkma ama bekle daha zamanın var açılman artar ve kendi sancıların gelir ben 40+4 de doğum yaptım

Slm anneler nasilsiniz biz tam 2 alik olduk cok seker bir kizoldu masallah keyfimiz guzel sutum saginca 80 cc cijiyor arada mama veriyorum 60 cc doymadiginda

oy oy oy maşallah tatlı kızına :) biz daha 19 günlük olduk ee senin nasıl biraz olsun düzen oturdu mu uyku gaz vs şimdi daha mı iyi yoksa ilk zamanlar mı daha iyiydi canım bakım olraak ? bende bi an önce büyüsünm diyip dururyorum şu gazlar vs bitsin diye :)

Kızlar ilişkilerden bahsetmişsizin... Kanamanız bitti mi ki eşleriniz ısrar ediyor. Benim kanamam mı çok sürdü yoksa? Bugün 20. günüm hala devam ediyor. Yoksa bende bir problem mi oldu ? Birde bu 40 çıkınca değil miydi kanamanın bitmesi ? Ben mi yanlış biliyorum? Sizin kanamalarınız bitti mi ?:26:

Ay aynı şeyi 10 farklı şekilde sormuşum ama çok şaşırdım.

Valla benim aralıksız 30 gün sürdü! Son 10 gündür iyice kahverengiye dönüşmüştü zaten 2 gün önce sona erdi. Doktorum kanama bitse bile 40 günü bekle dedi ilişki için, kanama bitmediyse daha da bekle dedi. Bu arada spiral düşünenler bu kanamalarımız bitip de bir süre sonra regl olunca 2-3. günü yani kanamanın en yoğun olduğu gün taktırmalıymış.

oy oy oy maşallah tatlı kızına :) biz daha 19 günlük olduk ee senin nasıl biraz olsun düzen oturdu mu uyku gaz vs şimdi daha mı iyi yoksa ilk zamanlar mı daha iyiydi canım bakım olraak ? bende bi an önce büyüsünm diyip dururyorum şu gazlar vs bitsin diye :)

Canim benim kizimin masalkah pek gazi yok tek sorun sutum az yetmiyor doymuyoruyku duzeni gunduz uyuyup gece 2 3 kadar oturuyor

Merhaba Kizlar

Gece 04.00'de kizim agzindan burnundan kustu,hemde baya cok...

Yatagi bizim odamizda,ben hiikkk diye bir ses duydum hemen kostum baktim kiz boguluyor,nefes almaya cabaliyor :KK50: :KK43:

Tuttugum gibi hemen ters cevirdim,agzindan burnundan cikti hepsi disariya,sonra burun aspiratoru ile burnunda kalanlari cektim.Verilmis sadakamiz varmis...

Esim diyor o ''hikkk''sesi nasil duydun.Dedim ''Allah tarafindan'' anne olmak boyleymis en ufak hiriltisini bile duyuyor insan...

bugün yaptırdık canım, ilk 6 hafta içinde mutlaka yapılmalıymış. erken tanı ve tedavi için standart prosedürmüş. Ethica'da 105tl. verdim. 20 dakika kadar sürdü, yanındaydım, canının yanacağı birşey yok, sedyeye yatırıp ultrasona bakılıyor.

Benim bildigim kalce usg si 2 ayda yapiliyor bizim karnemizde oyle yaziyor bu ay karma asiniz ve ugs miz var

Felisim sukur seni gorene :KK34:
Bizde yarin gidicez doktora sansa bak karsilasirdik seninle gunumuz cakissaydi esim yarin bos benim de epey pahaliymis kalca usg si biz ozel saglik sigortasi yaptirdik bakalim ne kadar odeyecez yarin hepaptit B olurken cok cani yaniyor mu bebegin?

X