- 12 Aralık 2011
- 27
- 0
Merhaba arkadaşlar,size bir sorum olacak.bebeğim 21 günlük bir haftadır burnunda hırıltısı var ebe bu duruma sezeryanla doğum olduğundan çocuk içindeki pislikleri temizlediğini söyledi.bugünde hiç uyumadı.hırıltısı devam ediyor,beşikte durmuyor kucağa alınca biraz duruyor.bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim...
Maasallah canim sana ve Recep pasanadarisi bizim basimiza olsun insallah
Kanamaniz ne durumda bitti mi canim? Benim 30 gun oldu sezaryen olali azalacagina artti bu ara kanamam normal mi acaba? Bitse de rahatlasam
kızlar ya artık çıldırmak üzereyim böyle birşey olamaz oglişim 38 günlük şuan sabahtan saat 3e yada 4 ekadar birşey yok ama o saat oldumu çıldırıyor ağlıyorda ağlıyor mama veriyorum karnı tok gazını çıkartıyorum rezenesinide veriyorum bugün birşey olacak diye kporktum artık aglarken sesi kesildi hemen fitil kattım yarım doktorum söylemişti hergün fitilmi atacam ben ya vallhi çıldıracam.birtürlü doğru mamayıda bulamadık sma kullandık kabız yaptı aptamilde gaz yaptı şuan bebelac kullanıyorum.arkadaşlar içlerinde bebişleri aynı olan varmı ilk oğluma kurban olim ben böyle birşey grmedim yaaaaaaaaaaaa
Kizlar selam bisi sorucam basina gelen varmi hic bebegim baya bi emdi sonrada gazini cikartmak icin bekledim cikarmadi ardindan foskirtarak kustu sizlerde de hic oldu mu panik oldum ..
Canim ya cok tesekkur ederim aciklayici cevabin icin ilk cocuk sahibi olunca herseyde panik olup agliyorum esimde sikauetci bu durumdan sakin ol diyo ne mumkuninsallah bidaha bizimde olmaz suana kadar kakasini yapmadi ama takip edicem simdi cok sagol tekrar. Siz kac gunluk oldunuz bu arada biz 26 ginluguz bugun
Eki Görüntüle 542288
buda akşam şekeri teyzeleriii
herkese gunaydinbugun tam 15 gunluk olduk, zaman ne cabuk geciyor daha dun karnimdaydi sanki ama butun gunlerimiz hep ayni geciyor evde emzir, altini temizle, uyut disarida cikmak istiyorum ama burada da artik havalar baya sogudu 2 dereceye kadar dustu, dahada dusecek:18: mecbur biraz oglumun toparlanmasini bekliyoruz. bu arada bebeginin tirnaklarini kesen var mi? benimkinin cok uzun hatta bugun alnini cizdi, eldiven takmiyorum ben. acaba nasil kesebilirim?
evet zaman acayip hızlı geçiyor..bu yaramazlar bizi yaşlandırıyor..
bebekler için tırnak makasları var bilirsin,rahatlıkla kesiliyor..zaten incecik tırnaklar,kendi kendine soyuluyor bile.
evet ama ben kesmeye korkuyorumderinden keserim diye, acaba törpulesem mi ? yada hangisi rahat olur normal bebek tirnak makasi mi? yoksa bildigimiz makas gibi olani mi?:26: