Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim eşim çok ilgileniyor evdeyken altını falan hep o alır bana elletmez ben birtek emziririm hep eşim ilgilenir. inşallah hep böyle gider, değişmez
masallah ne güzelmiş...
işin komik tarafı ben eşime bırakamıyorum.. sağolsun oda elinden geldiğince yardımcı olmaya calışıyor getir götür işleri su dök sabun getir bezi getir kremı ver ama tamamen ona veremem,zaten annem yanımda ona düşmüyor bu işler defnoşumda beslenıp uyuyor baskasının bakmasına gerek duyulmuyor ama ben istiyorum ki her an benımle olsun benım gibi endişelensın ben gece emzırırken o da uyansın bensiz tv izlemesin baska seyle ilgilenmesin tüm hayatı biz olalımm:26::26: babanın anne gibi olamayacagını bildiğim halde istiyorum işte lohusalıktır umarımm
slm kizlar bnm oglumun gobegi hala dusmedi sizinkiler?
sen kaç günlüksün annem bizim 12. gün bitiyor hala göbeğine mıhlamış gibi duruyor orda
aynen canım yaa haftalık kontrolümüzde hayamızda sıvı çıktı biraz benim canım sıkıldı ağlıyorum benimle dalga geçiyor bugünde göbeğinden azıcık kan geldi diye ağladım yine dalga geçti bide o anda kalmıyor gün içinde sürekli ağzında ağlamam gülüyo alay ediyor benmde annem bakıyor resmen ama işte endişelensin benim gibi yada beni sakinleştirsin rahatlatsın ama yok adam bi sorumsuz vurdum duymaz bişi oldu şaşkın yaa sinirimi bozuyor benim
Merhaba Kizlar
Hemoroid(basur)sorunu yasayan var mi? Bu sorundan dolayi doktora giden?
Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirimmmm...
Merhaba Kizlar
Hemoroid(basur)sorunu yasayan var mi? Bu sorundan dolayi doktora giden?
Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirimmmm...
Kızlar selam :) Umarım görüşmeyeli herkes ve bebişler iyidir...
Size birkaç sorum var. Doğum sonrası kanamanız devam ediyor mu? Özellikle sezaryen olan arkadaşların kanamaları ne kadar sürdü? Benim kanamam sarı-turuncu bir renge dönüştü, normal mi bu acaba?
Bir de bebeğin emmelerinden fırsat bulup, göğsünü sağabilen var mı? Benimki bana emzik muamelesi yapıyor, uyanık kaldığı süre boyunca emmek istiyor, daha çok küçük olduğu için emzik de vermek isteiyorum ve illa ki memede uyumak istiyor ve dolayısıyla acil durumlar için sağıp buzluğa atamıyorum. Öyle foşur foşur da sütüm yok, ne varsa emip bitiriyor.Önerisi olan :119:
Canim gozunaydin,bekloyoruz dogum hikayeni!!!
Ben avent aldim e bebek te indirimdeydi 199 tl cok memmnunum.
Fushie benim kanamam 30 gun surdu sonra kahve-sari degisik birseylere donustu,iki gundur bisey yok gibi...
Kilo konusunda bende sansliyim,18 kilodan 5 kaldi ama bel bolgem kalin tabi birazda gobek var boyle yeni hamileymisim gibi:))aralikta spora gitmeyi dusunuyorum cok yormayan bir tempoyla,ocakta ise boyle gidemem:))bir de en fenasi bu dikisin ustundeki sis yag tabakasi ve su gobegimdeki cizgi gecmiyoooorrrr....kirliymis gibi yaaaa
kızlar ya bu göbek bağı ne zman düşecek bugün 12. gün hala düşmedi bide benim oğlum gece hiç uyumuyor neredeyse hep memede sütümmü yetmiyor acaba
kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir
kızlar nasılsınız bayram kalabalıgından ve bebişle ugrasmaktan gıremedım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun nıce saglıklı huzurlu bayramlar dılerım.ayrıca Cumhurıyet bayramımız kutlu olsun bebıslerın burun tıkanıklıgı ıle ılgılı ne yapıyorsunuz otri bebe yı kullanıp memnun kalan varmı 3 kasımda doktor randevumuz var soracagım otri bebeyı ama gıdene kadar alıp kullansammı karar veremedım..kullandıgım serum işe yaramıyor sankı hep tıkanık burnu
çok geçmiş olsunn..
maalesef aynı sorunu bende yaşadım ne kadar iğrenç ve acı verici bir ağrı olduğunu çok iyi bilirim saatlerce tuvaletten çıkamıyordum .benim normal doğum oldu ama inan bu basurda çektiğim sancıları doğumda çekmedim .. bir gece artık daynamayıp doğum yaptığım hastanenin aciline gittim.. 2 tane merhem verdi doktor (makattan) ..ilaçlardan sonra bir haftada geçti şükür ..ben çok çektim hem dikişler hem basur mahvetmişti beni ..ne oturabiliyordum ne bebeği emzirebiliyordum o kadar berbat bir durumdu benimki
sizde hiç beklemeyin derim gidin bi doktora
ayy o kabus bendede var maleseff , normal doğum yaptım ve dikiş acısından çooook hemoroit ağrısı çektimm, sanırım benimki iç fistür , bana doğumdan 1 ay önce fitil ve krem vermişti doktorum doğuma kadar rahatlıyım diye , ama doğum sonrası kullanmadım , biraz daha zaman geçsin bi cerraha gidp durumumun ne olduğunu sorucam , bana ameliyatlık gibi geliyo ama hayırlısı