2012 Ekim bebekleri büyüyor

Merhaba Kizlar

Hemoroid(basur)sorunu yasayan var mi? Bu sorundan dolayi doktora giden?

Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirimmmm... :KK5:

kızlar benim eşim çok ilgileniyor evdeyken altını falan hep o alır bana elletmez ben birtek emziririm hep eşim ilgilenir. inşallah hep böyle gider, değişmez

masallah ne güzelmiş...
işin komik tarafı ben eşime bırakamıyorum.. sağolsun oda elinden geldiğince yardımcı olmaya calışıyor getir götür işleri su dök sabun getir bezi getir kremı ver ama tamamen ona veremem,zaten annem yanımda ona düşmüyor bu işler defnoşumda beslenıp uyuyor baskasının bakmasına gerek duyulmuyor ama ben istiyorum ki her an benımle olsun benım gibi endişelensın ben gece emzırırken o da uyansın bensiz tv izlemesin baska seyle ilgilenmesin tüm hayatı biz olalımm:26::26: babanın anne gibi olamayacagını bildiğim halde istiyorum işte lohusalıktır umarımm:KK43::KK43::KK43:

masallah ne güzelmiş...
işin komik tarafı ben eşime bırakamıyorum.. sağolsun oda elinden geldiğince yardımcı olmaya calışıyor getir götür işleri su dök sabun getir bezi getir kremı ver ama tamamen ona veremem,zaten annem yanımda ona düşmüyor bu işler defnoşumda beslenıp uyuyor baskasının bakmasına gerek duyulmuyor ama ben istiyorum ki her an benımle olsun benım gibi endişelensın ben gece emzırırken o da uyansın bensiz tv izlemesin baska seyle ilgilenmesin tüm hayatı biz olalımm:26::26: babanın anne gibi olamayacagını bildiğim halde istiyorum işte lohusalıktır umarımm:KK43::KK43::KK43:

aynen canım yaa haftalık kontrolümüzde hayamızda sıvı çıktı biraz benim canım sıkıldı ağlıyorum benimle dalga geçiyor bugünde göbeğinden azıcık kan geldi diye ağladım yine dalga geçti bide o anda kalmıyor gün içinde sürekli ağzında ağlamam gülüyo alay ediyor benmde annem bakıyor resmen ama işte endişelensin benim gibi yada beni sakinleştirsin rahatlatsın ama yok adam bi sorumsuz vurdum duymaz bişi oldu şaşkın yaa sinirimi bozuyor benim

aynen canım yaa haftalık kontrolümüzde hayamızda sıvı çıktı biraz benim canım sıkıldı ağlıyorum benimle dalga geçiyor bugünde göbeğinden azıcık kan geldi diye ağladım yine dalga geçti bide o anda kalmıyor gün içinde sürekli ağzında ağlamam gülüyo alay ediyor benmde annem bakıyor resmen ama işte endişelensin benim gibi yada beni sakinleştirsin rahatlatsın ama yok adam bi sorumsuz vurdum duymaz bişi oldu şaşkın yaa sinirimi bozuyor benim

aslında öyle değildir ama bize öyle geliyor işte.. cok hassasız bebeklerımız suan tek önceliğimiz ama sonucta hayat devam edıyor ve merkezınde sadece bebeklerımız yok..
onlar daha serınkanlı bızse üzerlerine titriyoruz, ilerde bızde rahatlıycaz o zaman düzelir canım.. bebeğine de gecmiş olsun Allahım onlara saglık sıhhat versın inşallah..

iyi geceler kızlar...uzun bir uykusuz ve gazlı bir günden sonra nihayet oğlum uyudu...

bugün itibariyle emziğe alışmış durumdayız,,uykuya dalmasında emzik gerçekten bulunmaz nimetmiş bunu anladım :KK31: nuk avent hatta bebedor denedik ama hiçbirini almadı şimdiye kadar, dün eşime bir arkadaşı tavsiye etmiş,,onlarında kızları baştan emzik almıyormuş,, Aventin Damla emzik diye bir emziği varmış,,ödüllü emziğiymiş özellikle de böyle emzik almayan hınzır bebeklere yapmışlar :KK1: eşimde dün almış getirdi ve bugün epey alıştı :nazar::emir_bebek: benim paşam gibi baştan bebişleri emziğe alışmayan arkadaşlar sizlerde bir alıp deneyin isterseniz...bakarsınız sizlerin hınzırlar da beğenir:KK1:

:nazar: $Untitled-1a.jpg :nazar:

Bir boşlukan istifade bugünkü anne oğul balkon keyfimizi paylaşıyorum. Çok öptüm hepinizi:KK16:

Merhaba Kizlar

çok geçmiş olsunn..
maalesef aynı sorunu bende yaşadım ne kadar iğrenç ve acı verici bir ağrı olduğunu çok iyi bilirim saatlerce tuvaletten çıkamıyordum .benim normal doğum oldu ama inan bu basurda çektiğim sancıları doğumda çekmedim .. bir gece artık daynamayıp doğum yaptığım hastanenin aciline gittim.. 2 tane merhem verdi doktor (makattan) ..ilaçlardan sonra bir haftada geçti şükür ..ben çok çektim hem dikişler hem basur mahvetmişti beni ..ne oturabiliyordum ne bebeği emzirebiliyordum o kadar berbat bir durumdu benimki
sizde hiç beklemeyin derim gidin bi doktora

Merhaba Kizlar

ayy o kabus bendede var maleseff , normal doğum yaptım ve dikiş acısından çooook hemoroit ağrısı çektimm, sanırım benimki iç fistür , bana doğumdan 1 ay önce fitil ve krem vermişti doktorum doğuma kadar rahatlıyım diye , ama doğum sonrası kullanmadım , biraz daha zaman geçsin bi cerraha gidp durumumun ne olduğunu sorucam , bana ameliyatlık gibi geliyo ama hayırlısı :KK31:

8. gündeee göbişimiz düştüü :) sizler naptınız biyeremi gömdünüz?

bugün ilk banyomuzu yapıcaz , yarında topuktan kan alınıcak umarım çok canı yanmaz :KK43: sonuçlarımızda iyi çıkar ...

Kızlar selam :) Umarım görüşmeyeli herkes ve bebişler iyidir...

Size birkaç sorum var. Doğum sonrası kanamanız devam ediyor mu? Özellikle sezaryen olan arkadaşların kanamaları ne kadar sürdü? Benim kanamam sarı-turuncu bir renge dönüştü, normal mi bu acaba?

Bir de bebeğin emmelerinden fırsat bulup, göğsünü sağabilen var mı? Benimki bana emzik muamelesi yapıyor, uyanık kaldığı süre boyunca emmek istiyor, daha çok küçük olduğu için emzik de vermek isteiyorum ve illa ki memede uyumak istiyor ve dolayısıyla acil durumlar için sağıp buzluğa atamıyorum. Öyle foşur foşur da sütüm yok, ne varsa emip bitiriyor.Önerisi olan :119:

ben 2 Ekim'de sezeryan oldum canım. kanamam az da olsa devam ediyor. henüz rengi de değişmedi. ama ben şikayetçi değilim, kanama sürdükçe daha hızlı kilo veriyorum sanki, göbiş de gidiyor. 40'ım çıkana kadar sürebilir yani:KK1::KK1: ben hiç sağmıyorum sütümü. bebedorun elektriklisi vardı ablamda, onu getirdi. ama çooook acıttığı için sağamadım hiç. zaten bebiş büyüdükçe sağacak süt kalmıyor, hepsini bitiriyor oğluşum:nazar::nazar: inşallah acil durumlar çıkmaz diye dua ediyorum.

Canim gozunaydin,bekloyoruz dogum hikayeni!!!

Ben avent aldim e bebek te indirimdeydi 199 tl cok memmnunum.

Fushie benim kanamam 30 gun surdu sonra kahve-sari degisik birseylere donustu,iki gundur bisey yok gibi...

Kilo konusunda bende sansliyim,18 kilodan 5 kaldi ama bel bolgem kalin tabi birazda gobek var boyle yeni hamileymisim gibi:))aralikta spora gitmeyi dusunuyorum cok yormayan bir tempoyla,ocakta ise boyle gidemem:))bir de en fenasi bu dikisin ustundeki sis yag tabakasi ve su gobegimdeki cizgi gecmiyoooorrrr....kirliymis gibi yaaaa

bel ve göbiş uğraştıracak bizi bence de. ben de nerdeyse hamiş kaldığım kiloya döndüm ama eski pantolonlarımın çoğuna giremiyorum bel ve göbiş yüzünden. evde yürüyüş bandım var, 40'ım çıktıktan sonra gündüzleri düzenli olarak yürüyüp hafif mekik çekmeyi düşünüyorum. bakalım yaza kadar normale döneriz inşallah. o doğum çizgisi ve göbişin kirli görünmesi çok gıcık bişey ya. ablam da 6 aya kadar geçer diyor. beklicez artık mecbur.

kızlar ya bu göbek bağı ne zman düşecek bugün 12. gün hala düşmedi bide benim oğlum gece hiç uyumuyor neredeyse hep memede sütümmü yetmiyor acaba

canım her bebişin farklı oluyor. bizimki 12. günün gecesinde düşmüştü. sonrasında da hafif hafif kanama olmuştu.

kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir

lohusalıktandır tatlım bence. zaten çok duygusalız bu dönemde. o yüzden eşinin yaptıkları batıyor olabilir. geçicidir, sakin olmaya çalış. eşinin kalbini kırmadan geçirirsin umarım bu dönemi. ama eşlerimizin yardımcı olması çok çok önemli tabii bu dönemde. erkekler genelde bizim kadar detaycı olmuyorlar, bebiş konusunda da aynı. biraz daha sorumluluk vermeye çalış bence. mesela gazı erkekler daha rahat çıkartırmış, yavaş yavaş daha çok kucağına ver bebişi, öğret nasıl çıkartacağını. biraz sabır gerekli sana ama emin ol geçecek bu günler.

kızlar gaz sancıları için metsil diye bir damla aldık, çok işe yaradı. artık daha rahat çıkartıyor gazı ve rahat ediyoruz. bir deneyin derim.

kizlar nasilsiniz? bebisler nasil? ya oglum biraz ele avuca gelsede hem gezsek hemde minciklasam:KK1: evde otur otur fenalik geldi artik:KK37:

Ahh ahh benim kocamda hergun aglatiyo beni hic bi dedigimi dinlemiyo bende cocugun cani yancak diye korkuyorum ister istemez elleme diyorum cocugu oda kusuyo hemen bana sijir olup agliyorum bende biraz arastir logusa pisikolojisini diyorum anlamiyo
Ne zor dogurdum ben o cocugu bisey olcak diye odum kopuyo
Bu arada annem gitti kaynanam geldi erkenden yatti uyudu ac kaldim aksam gecede emzirmeye kalktim kac kere karnimin gurultusundan zor durdum sabaha kadar
Dikislerimin acisindan hala oturamiyorum kizlar 11 gun oldu hala felaket aciyo normal dogum yapanlar sizin dikisler ne alemde

kızlar nasılsınız bayram kalabalıgından ve bebişle ugrasmaktan gıremedım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun nıce saglıklı huzurlu bayramlar dılerım.ayrıca Cumhurıyet bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEbebıslerın burun tıkanıklıgı ıle ılgılı ne yapıyorsunuz otri bebe yı kullanıp memnun kalan varmı 3 kasımda doktor randevumuz var soracagım otri bebeyı ama gıdene kadar alıp kullansammı karar veremedım..kullandıgım serum işe yaramıyor sankı hep tıkanık burnu :KK5:

kızlar nasılsınız bayram kalabalıgından ve bebişle ugrasmaktan gıremedım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun nıce saglıklı huzurlu bayramlar dılerım.ayrıca Cumhurıyet bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEbebıslerın burun tıkanıklıgı ıle ılgılı ne yapıyorsunuz otri bebe yı kullanıp memnun kalan varmı 3 kasımda doktor randevumuz var soracagım otri bebeyı ama gıdene kadar alıp kullansammı karar veremedım..kullandıgım serum işe yaramıyor sankı hep tıkanık burnu :KK5:

Benim oglusumunda burnu tikali butun gece hirladi zor uyudu cocuk ne yapsam bilmiyorum persembe doktora gidicez sikayim disimi ilac vermiyeyim diyorum kiyamiyorum otri nasil biseymis merak ettim sikdi

çok geçmiş olsunn..
maalesef aynı sorunu bende yaşadım ne kadar iğrenç ve acı verici bir ağrı olduğunu çok iyi bilirim saatlerce tuvaletten çıkamıyordum .benim normal doğum oldu ama inan bu basurda çektiğim sancıları doğumda çekmedim .. bir gece artık daynamayıp doğum yaptığım hastanenin aciline gittim.. 2 tane merhem verdi doktor (makattan) ..ilaçlardan sonra bir haftada geçti şükür ..ben çok çektim hem dikişler hem basur mahvetmişti beni ..ne oturabiliyordum ne bebeği emzirebiliyordum o kadar berbat bir durumdu benimki
sizde hiç beklemeyin derim gidin bi doktora

ayy o kabus bendede var maleseff , normal doğum yaptım ve dikiş acısından çooook hemoroit ağrısı çektimm, sanırım benimki iç fistür , bana doğumdan 1 ay önce fitil ve krem vermişti doktorum doğuma kadar rahatlıyım diye , ama doğum sonrası kullanmadım , biraz daha zaman geçsin bi cerraha gidp durumumun ne olduğunu sorucam , bana ameliyatlık gibi geliyo ama hayırlısı :KK31:

Kizlar cok tesekkur ederim cevaplar icin...sizlere de gecmis olsun.
Sezeryan oldugum halde bu sorunu yasiyorum,ameliyat sonrasi bagirsak faaliyetleri inanilmaz tembellesiyor cunku,sonrasi da malum iste... :KK43:

Merhabalar :KK3:
iste benim kizim ECE :nazar: :nazar: :nazar:

Tum teyzelerimize ve bebek arkadaslarimiza selamlar... Bol sutlu,uykulu ve saglikli gunler :KK16: :nazar:

$271020123585.jpg

X