- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
canım ben mama kavonozu varya mınık onun kadar sutu kaynatıyorum ılıdıg zaman ıcıne 1-2 caykasıgı yogurt koyuyorum kapatıp havluya sarıyorum4-5 saat beklıyorum sonra acıp kapagını 5-6 saate oyle beklıyoruz.sonra yedırıyorum canım oyle mayalanıyor..yalnız doktor gunluk sut ve actıvıa sade yogurtla mayala dedı....tarıfımız ıste buuu ama daha agır gelır sımdı bebısıne bence elmayı cam rendeden gecır oyle basla tatlı geldıgı ıcın yer...bırde vıtamın alımıs olurr...benım dusuncem bu tabbı sen bılırsınn
hosgeldin canimbenim de oglum 4 bucuk aylik 3 ekim dogumlu henuz ek gidaya gecmedim baslayacaksam ilk sorum bu olur herhalde ben de sadece emziriyorum geceleri uyanirken yatirmaya calisiyorum ama cogu zaman tekrar uykuya dalamadigi icin emziriyorum
zuhalcim benim kızımda 23 ekim doğumlu sabah 10:45 de dünyaya geldi.bizim de pek uyku sorunumuz kalmadı yada ben daha önce çok çektiğim için bu kadarına da şükrediyorum :)
Az once bardakta yogurt yaptim umarim tutar hic anladigim bisey degil oglus cok huysuz acmi acaba diyorum daha hic mama vermedim bir iki rlma suyu filn vrdm sevmedi bide yogurt denim yavastan tadirayim dedim bakalim basarili olabilecekmiyim. Guzel yogurt yapabilmenin bi sirri varmi acaba :)
tugce prensesine maasallah canım..
kutsev gecmis olsun yegenıne..
ben gece sapka takmıyorum cok terlıyor...dısarı cıkarken takıyoruz sadece..
uyku tulumu beni rahatlatır sanıyordum evet ustun acamıyor yada battanıye gibi yuzune basmıyor ama gece uyANDIGINDA boyun kısmı cok nemli hatta ıslak gıbı oluyorne yapsam sastımm...cok terledigi icin boyle oluyor...kıyafetini de epey ıncelttım yatarken ama cozum olmadı...
Kizlar bugun dorduncu ay asimizi olduk insallah ates yapmaz. 3. ayimiz bitti ve oglum 7300 gr olmus. canim cok sıkıldi sadece 500 gr almis bir ayda. emmesi yok son zamanlarda ona bagliyorum bende. Boyumuzda ayni 64 cm. anlamadim gitti neden bu ay bole Bizde ayniyiz canim iki aydir 600 gr aliyor 7200 geldi boyda degisme yoktu genrl kilosu iyi dediler doktrda oyle dedi boyu neden ayni dedim saglikocagina onemli olan kilo dedi bnde yavastan basliyorum artik biseyler vermeye simdi cok hareketlendi 500 bile alamicak bu gidisle
var canım , sana en güzel ve sağlıklı yoğurdu yapmak için malzeme lazım ama , sıvı termometresi şart , günlük süt ve birde bebekler için organik yoğurt var maya içinde ondan al derim , piyasadaki yoğurtlarla mayaladığını verme bebeğine , üzerinde doğal yazsada içeriği çok sağlıksız onların
Kizlar bugun dorduncu ay asimizi olduk insallah ates yapmaz. 3. ayimiz bitti ve oglum 7300 gr olmus. canim cok sıkıldi sadece 500 gr almis bir ayda. emmesi yok son zamanlarda ona bagliyorum bende. Boyumuzda ayni 64 cm. anlamadim gitti neden bu ay bole oldu((
merhabalar tekrar,cubbish isimli kullanıcı arkadaşım mesajımı görünce bana o fotoğrafları nasıl öyle yapmış anlatırsa sevinirim :)) çok hoşuma gitti,hatta öyle çıkarttırabilirsem çok daha mutlu olucam.cubbish hanım görün beniii:))
kizlar merhaba
aranizda bebegi emerken memeyi isiran var mi ? benim kiz son zamanlarda surekli isiriyor. disi de cikmiyor ama cok hirsli kendini kasiyor gibi ve isiriyor.
yaa sorma ayni problem 1aydir bizdede var ebeyede dislerini gosterdik ama dis sikintisida yok ama ozellikke emmek istemediginde yada emmekten sıkildiginda yapiyor bide bizim yaramaz.isiriyor agzini acmadan kafasini cekiyor felaket cnm yaniyor
doktorda yaptırmadınızmı canım aşıları ? sorsaydınya dicem ama 7300 çok iyi bence hatta fazla bile , benim kızda o civarlarda sanırım , artık her ay 1 er kilo almaları bitti zaten , boyuda zaten tam ölçemiyorlar , sıkma canını bence gayet normal oğluşun
Kizlar bugun dorduncu ay asimizi olduk insallah ates yapmaz. 3. ayimiz bitti ve oglum 7300 gr olmus. canim cok sıkıldi sadece 500 gr almis bir ayda. emmesi yok son zamanlarda ona bagliyorum bende. Boyumuzda ayni 64 cm. anlamadim gitti neden bu ay bole Bizde ayniyiz canim iki aydir 600 gr aliyor 7200 geldi boyda degisme yoktu genrl kilosu iyi dediler doktrda oyle dedi boyu neden ayni dedim saglikocagina onemli olan kilo dedi bnde yavastan basliyorum artik biseyler vermeye simdi cok hareketlendi 500 bile alamicak bu gidisle
emmeyi azalttigi icin cnm benim.kizim 3. ayda 6600 du.emmeyi azalltti 3,5 aylikken 7100 oldu sonra hastalandi emmeyi iyice birakti 4 aylik.olmasina iki gun vardi 6750 ye dusmustu kilosu simdi tekrar 7100 olduk. uzulme emmesi duzelince tekrar alir. boyuda 66 olmus.
Asiyi saglik ocaginda olduk. hemsireye sordum her ay bir kilo alsa o cocuk yasinda ne olur sen dusun dedi. Ayrica kilosu cok cok iyi dedi. Emmek istemediginden boyle oldu. uyutuyorum once sonra uykuda ne kadar emdiyse. gun ivinde 5-6 saat emmefigi oluyo. uyumuyosa emmiyo cunku. uyanincada emmiyo nasil is anlamadim gitti. buyudukce duzene girecegine kotuye gidiyor. uykusu 6 saat deliksizken saat basi uyanir oldu 20 gundur. buda beni cok yipratiyo. hele bide bu emme olayi olunca. hergun umitediyorum duzelir belki bu gece ii uyur die yok. yine ayni
cooook yorgunum((
Asiyi saglik ocaginda olduk. hemsireye sordum her ay bir kilo alsa o cocuk yasinda ne olur sen dusun dedi. Ayrica kilosu cok cok iyi dedi. Emmek istemediginden boyle oldu. uyutuyorum once sonra uykuda ne kadar emdiyse. gun ivinde 5-6 saat emmefigi oluyo. uyumuyosa emmiyo cunku. uyanincada emmiyo nasil is anlamadim gitti. buyudukce duzene girecegine kotuye gidiyor. uykusu 6 saat deliksizken saat basi uyanir oldu 20 gundur. buda beni cok yipratiyo. hele bide bu emme olayi olunca. hergun umitediyorum duzelir belki bu gece ii uyur die yok. yine ayni
cooook yorgunum((
Bir derdi olabilir benim kızım düzenliydi uykusu emmesi falan bir hasta oldu dediğin gibi uykusu varsa asla meme almıyor aç olsa bile uyuyunca alıyor hasta mı ki 500 gr alması da kötü değil hareketlendiklerinden kilo alımı düşüyor benim kızımda çok huysuz uykusu gelince ama uyumuyor
zuhalcim benim kızımda 23 ekim doğumlu sabah 10:45 de dünyaya geldi.bizim de pek uyku sorunumuz kalmadı yada ben daha önce çok çektiğim için bu kadarına da şükrediyorum :)
sagol canm bnmde 1de dogdu.kılosu bana dusuk gelıyo o yüzden başlamayı düşünüyorum..3270 dogdu 4 ayda 5800dı doktor ıyı dıyo aslında ama sezce nasıl...
Bende oh be duzen baska sey diyordum gecede gunduzde hep ayni saatlerde uyumaya baslamisti bide ugrastirmadan uyuyordu sonra bozuldu4 ayini doldurmak uzere allahim herseye agliyo hic birseyden memnun olmuyor oyuncaklari dislikleri atiyor ve ne yapsam uyumuyor aglarken siziyor ( umarim sizinkilerin uykusu kalici olur benimki manyaga bagladi
Once uyku duzeni gitti sonrada emmesi bozuldu hoş ilk iki ay pek ii emmedi tam duzeldi memeyi seviyor artik dedim iiyice birakti. yani hasta olsa belirti gosterirvkeyfsz olur ggibime geliyor oglum keyifli bi skntisida yok gibi gorunurde.