2012 Ekim bebekleri büyüyor

Saol canim ya bn ogrenim diye ettimdi tarif icin saol cam rendeden geciriyorum elmayi yemiyo pek bakalim alistircam bi sekilde

hosgeldin canim benim de oglum 4 bucuk aylik 3 ekim dogumlu henuz ek gidaya gecmedim baslayacaksam ilk sorum bu olur herhalde ben de sadece emziriyorum geceleri uyanirken yatirmaya calisiyorum ama cogu zaman tekrar uykuya dalamadigi icin emziriyorum

sagol canm bnmde 1de dogdu.kılosu bana dusuk gelıyo o yüzden başlamayı düşünüyorum..3270 dogdu 4 ayda 5800dı doktor ıyı dıyo aslında ama sezce nasıl...

zuhalcim benim kızımda 23 ekim doğumlu sabah 10:45 de dünyaya geldi.bizim de pek uyku sorunumuz kalmadı yada ben daha önce çok çektiğim için bu kadarına da şükrediyorum :)

aynı gün doğmuşlar demek , çok gıcıkta bir gün ama kimi yerde terazinin son günü görünüyo kimi yerde akrebin ilk günü kızımın burcu ortada kaldı resmen , bende akşam 20:50 de doğurdum canım

Kizlar tekrar merhaba.yine uykusuz bir gece gecirdik.bu uyku hormonundan umudumu ben kestim.benm bebegimde gun icinde surekli mizmiz.ama altini ac yada al kucagina oda oda gezin hicbir sorun yok.bunlarin tek derdi bizi yormak galibaeee cennet annelerin ayagi altinda derler ya tabiki zorluguda burasinda.benm saclarim cok dokulmeye basladi sizde durumlar nasil?birde kizlar spor salonuna yaziliyordum vazgectim guvenemedim duzenli gidemem diye bende sporcu bir arkadasimla konustum eve alet almaya karar verdim.nasipse bu hafta ici gelecek.cok kararliyim eski halime donecegim.yoksa bir servet dolusu kiyafetim kalacakkotlarimi giymek istiyorummmm artik.

var canım , sana en güzel ve sağlıklı yoğurdu yapmak için malzeme lazım ama , sıvı termometresi şart , günlük süt ve birde bebekler için organik yoğurt var maya içinde ondan al derim , piyasadaki yoğurtlarla mayaladığını verme bebeğine , üzerinde doğal yazsada içeriği çok sağlıksız onların

benim kızım hiç terlemiyor :26: sizin evlermi fazla sıcak acaba ? ben yatarken klimayıda kapatıyorum , bebekleri sıcak hasta edermiş , 22 derece sıcaklık idealdir , siz ne giyiyorsanız bebekleride o şekilde giydirin diyorlar , fazlamı giydiriyorsunuz yoksa ?

Ya sicakligini olcecem oylemi ne kadar olacak sicaklik :) bn bize yogurt yaptim biraz tuhaf oldu bardaga yaptim mayayida o yaptigimdan kullndim o olmadi ogreniyorum simdi becerebilirsem gelcek ay isticem sutcu bulduk taze sutumuz olacak ins

doktorda yaptırmadınızmı canım aşıları ? sorsaydınya dicem ama 7300 çok iyi bence hatta fazla bile , benim kızda o civarlarda sanırım , artık her ay 1 er kilo almaları bitti zaten , boyuda zaten tam ölçemiyorlar , sıkma canını bence gayet normal oğluşun

Canım photoscape programı var,orda yaptım :)

kizlar merhaba

aranizda bebegi emerken memeyi isiran var mi ? benim kiz son zamanlarda surekli isiriyor. disi de cikmiyor ama cok hirsli kendini kasiyor gibi ve isiriyor.

kizlar merhaba

aranizda bebegi emerken memeyi isiran var mi ? benim kiz son zamanlarda surekli isiriyor. disi de cikmiyor ama cok hirsli kendini kasiyor gibi ve isiriyor.

yaa sorma ayni problem 1aydir bizdede var ebeyede dislerini gosterdik ama dis sikintisida yok ama ozellikke emmek istemediginde yada emmekten sıkildiginda yapiyor bide bizim yaramaz.isiriyor agzini acmadan kafasini cekiyor felaket cnm yaniyor

yaa sorma ayni problem 1aydir bizdede var ebeyede dislerini gosterdik ama dis sikintisida yok ama ozellikke emmek istemediginde yada emmekten sıkildiginda yapiyor bide bizim yaramaz.isiriyor agzini acmadan kafasini cekiyor felaket cnm yaniyor

benim cadıda yapıyor öyle ya kızım hastaydı benim çok ağlıyordu annemle kayınvalidem 2 akşam battaniyede salladı alıştı sanırım deli gibi uykusu var uyumuyor battaniyede sallayınca uyuyo napıcam ben

Bir derdi olabilir benim kızım düzenliydi uykusu emmesi falan bir hasta oldu dediğin gibi uykusu varsa asla meme almıyor aç olsa bile uyuyunca alıyor hasta mı ki 500 gr alması da kötü değil hareketlendiklerinden kilo alımı düşüyor benim kızımda çok huysuz uykusu gelince ama uyumuyor

Once uyku duzeni gitti sonrada emmesi bozuldu hoş ilk iki ay pek ii emmedi tam duzeldi memeyi seviyor artik dedim iiyice birakti. yani hasta olsa belirti gosterirvkeyfsz olur ggibime geliyor oglum keyifli bi skntisida yok gibi gorunurde.

zuhalcim benim kızımda 23 ekim doğumlu sabah 10:45 de dünyaya geldi.bizim de pek uyku sorunumuz kalmadı yada ben daha önce çok çektiğim için bu kadarına da şükrediyorum :)

benım kızım da 25 ekım dogumlu kızlar ıkı gunluk farkla abla olmussunuz sız bızee
uyku konusunda benım kızım da tam duzeldı gbı derken yıne tuhaf bı huy cıkardı delı gbı uykusu oldugu halde eskıden ıkı sallamada dalan bebk sımdı
cıglık cıglıga zorla gecıyo uykuya bde uyku arasında gozler kapalı sekılde ellerını kollarını oynatıp duruyo hanı bole kabus gorur de kıpırdanız ya
onun gbı bı saga bı sola donmeye calısıyo anlamadımm:26: hemen kucagıma alıyorum emmıyo tam daldı dıye yatryorum ıkı dakka gecmeden yıne aynı
sabah kadar 100kere kalkıyorumumarm fazla uzamaz bu durumm
dogdugundan berı gunduz uyku sorunumuz var bızm guc bela 3 saat fln uyuyo o da boluk porcuk
gece uykusuna ıste nzman canı ısterse o zmn gecıyo kucukhanımmm

sagol canm bnmde 1de dogdu.kılosu bana dusuk gelıyo o yüzden başlamayı düşünüyorum..3270 dogdu 4 ayda 5800dı doktor ıyı dıyo aslında ama sezce nasıl...

canim dr.un iyi diyorsa demek iyidir benim icin normal gozukuyo cunki benim bebisim dee ogle kilolu fln degil yaniek gida versen bile emzirmeyi azaltma yalniz ek gidaya usstunluk versen tad degisikligi yuzunden kilo alimi daha da duser senin de sutun azalir ama yinede sen bilirsin

benim kizim geceleri uyuyor da gunduzleri birkac gundur ayni senin tarif ettigin gibi, ne yapsam memnun edemiyorum, atiyor herseyi oyuncaklari, mizir mizir, hatta beni dovuyor-arada huzursuz zamanlari tabi ki olacak kuzularin - umarim gecicidir bu da.

Once uyku duzeni gitti sonrada emmesi bozuldu hoş ilk iki ay pek ii emmedi tam duzeldi memeyi seviyor artik dedim iiyice birakti. yani hasta olsa belirti gosterirvkeyfsz olur ggibime geliyor oglum keyifli bi skntisida yok gibi gorunurde.

bizim de durumumuz tamamen boyleydi:2: canim tam 1.5 ay surdu gunde 1 defa en fazla 2 defa 5 dak emiyordu hem de sanki tokmus gibi nesesi yerindeydi bide her seferinde agzina alip birakiyordu sonra bana bakip guluyordu anne yedim doydum der gibigecicek insaallah sakin pes etme gerci bizde arada bir yine oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…