2012 Ekim bebekleri büyüyor

ek besın yemege hazır bebekler oyle yaparmıs bızım agzımıza bakıyor ne alıp yıyoruz dıye.ama ek besıne gectıgımızden berı azaldı kendı mamalarına bakıyor.bende hemen yedırıyorum..doktoruna danıs derım...

aynen benim kızda her yediğimizee ağzını açıp bakıyoo..el atmaya başladık sofraya.. meyve vermeye başlasam mı?:44:

çok geçmiş olsun canım ablanlara.inşallah biran önce bebişleri sağlığına kavuşur

selam kizlar gecmisi okuyamadim henuz , kizim cok mizirdaniyor ne yatiyor ne kucakta duruyor cok huzursuz oyaliyamiyorum 2 gundur yemek bile yiyemedim sizlerde de var mi acaba gelisimin bir parcasi mi yoksa bir derdi mi var dis vs. bilemiyorum

merhabalar tekrar,cubbish isimli kullanıcı arkadaşım mesajımı görünce bana o fotoğrafları nasıl öyle yapmış anlatırsa sevinirim :)) çok hoşuma gitti,hatta öyle çıkarttırabilirsem çok daha mutlu olucam.cubbish hanım görün beniii:))

selam kızlar, biz daha ek besine hiç başlamadık, bebeğim henüz oturamıyor, kucakta yarı oturur tutuyorum bazen, oturmaya başlayınca ek besine hazır oluyormuş bugün doktorsitesinde okudum. çarş doktor kontrolü var, idrar tahlili de yapılacak enfeksiyon geçmiş mi diye, bakalım ek besin için doktor ne diyecek? 15 gün önce 5kg idi, buara sanki hiç büyümedi gibi geliyo zaten ememiyoduda, hala da emememediği zamanlar oluyo, uyuyunca emiyo ondada kısa sürüyo yeni bi doktora götürücez bakalım teşhsi iyiymiş, umarım memnun kalrız.

canim 7 derece merece bakmadan al kizini disari cik biraz, temiz havada yuruyus yap ya da beraber carsi pazar gez, alisverise git, psikolojine iyi gelir- korkma sikica giydirrisen hicbirsey olmaz, ben almanyanin sogugunda hergun cikariyorum kar tipi demeden.
uyku konusuna gelince de etrafindakiler ne demis ne yapmis bosver, sen taze annesin, sadece kizini dusun, enerjini boyle seylere harcama, sutun icin moral cok onemli, bosver ya etraftakiler de ne yaparsa yapsin..bugunler bir daha gelmez, uzulme, kizinin her aninin keyfine var.

cok gecmis olsun, tum hasta kuzulara allah sifa versin

ben de cok cekiniyordum oturtsam mi oturtmasam mi, ama sanirim her bebegin gelisimi farkli oldugundan doktorlar oyle bir genelleme yaparak 6 aydan once oturtmayin diyorlar, sonucta bazi bebek daha gec oturuyor, ben de gelisimine mudahale ediyormusum gibi hissettigimden oturtuyorum artik, cunku kalkmaya calisiyor yirtiniyor agliyor, engel olamazsin ki oturacak bebege.

bebeginin dogum tarihi.ne sanki.kilosu biraz dusuk gibi ama uzulme onemli olansaglikli olmasi. 4 ayi doldurduysa yavas yavas ek gida icin hazirlik yapabilirsin. meyve sularindan tattirabilirsin kasik mamalari verebilirsin ben iki bucuk aydan beri oturtuyorum onceleri.kucakta yari oturur tutuyorken uc bucuk ayliktan beri tam oturur sekilde

22 ekim. 3ay 12 günlükken 5kg idi. yarından sonra ne kadar oldu görücez bakalım, biraz yavaş ilerliyoruz ama buna şükür, sağlıklı çok şükür. bu arada kutsev çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar ve sabırversin.

Eki Görüntüle 635690

karsınızda ece prensen attaya gıttı....
ccccooookkkk tatli ya Ecemiz Allah bagislasin nazarlardan korusun
Evet canım 8 ekimde doğdu hasta oldu kuzum ikimizde nezleyiz emmek istemiyor uykusu var uyumuyor uykuda emziriyorum bugün götürücez doktora depresyona giriyorum sanırım hemen hasta oluyor yavrum
dr.a goturdunuzmu canim insaallah iyilesip eski haline nesesine doner
gece şapka giydiriyor musunuz bebeklerinize ben giydirmiyorum üşür mü ki:26:
ben giydiriyorum soguk olur diye ama hr kalktdiginda kafasinda bulamiyorum saga-sola cevirmekden mi cikiyo kendisi mi cikariyo bilemiyorum
6500gr sanki iyi gibi bizimki 2800gr dogdu 15 subatda 6600gr di dr um da gayet iyi diyo hem de bizimki erkek daha cok almali yani bence kilosuna takma bak hareketli tatli dunya guzeli bi kizin var masaallah subhanallah
kutsev çok geçmiş olsun

Selam herkese

çok geçmiş olsun canım ablanlara.inşallah biran önce bebişleri sağlığına kavuşur

cok gecmis olsun, tum hasta kuzulara allah sifa versin

tesekkurler kizlar Rabbim cumlemizin evladini korusun
zaficim her halde bebegin kucuk dogmusdur bizimki de tam 3 ay 12 gunlukken 5600 grdi drum da herseyin yolunda gitdigini ek gidaya gerek olmadigini dusunuyordu saglikli olsunlar da varsin zayif olsunlar

selam kizlar gecmisi okuyamadim henuz , kizim cok mizirdaniyor ne yatiyor ne kucakta duruyor cok huzursuz oyaliyamiyorum 2 gundur yemek bile yiyemedim sizlerde de var mi acaba gelisimin bir parcasi mi yoksa bir derdi mi var dis vs. bilemiyorum

sanmıyorum canım , benim kızım 23 ekim doğumlu , hiç mızırdanmıyor bu ara hatta çok uyumaya başladı , 1 haftadır filan , uyku hormonu 3.5 ayda geldimi bize noldu bayıldım ben bu hormona şahsen

her bebeğin gelişimi farklı canım , inşallah bir sorunu yoktur bebeğinin

5 gün kaldı şurda 4 aylık olmamıza 5 gün daha sabrediyimde , bizimkine kalsa yattığı yerden dirsekleriyle güç alıp öyle kafayıda kurbağa gibi kaldırıp duruyor , kalkmaya çalışmaktan yoruldu garibim yesin onu annesi beeeee çok cadı oldu ama teyzesi , göğsümü emerken ağzıyla aşağıdan asılıyor , eliylede kavrayıp yukarı doğru asılıyor , cılkını çıkardı valla unutturmam lazım bunu acilen , birde bişey yerken hep gözü bizde , hani aç insanlar lokanta vitrininden bakarya türk filminde aynen öyle elma ve havucun tadına baktırdım artık , azcık yalayıp emmeye çalışıyo , daha ek besine geçmem , sütüm yetiyor hamdolsun ama böyle böyle tattırıcam yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…