- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
sabah 5 6 saat emmedi uykuda emdiinşallah en kısa zamanda iyileşir bide benim kızım sofrada hiç rahat vermiyor oda yemek istiyor bizle beraber arada tattırıyorum vermeyince kızıyor
benimkide çok terliyor ya bir sabaha karşı soğuyo odanın içi bende senin gibiyim on kere örtüyorum sonra alıyorum başka bir şey örtüyorum kafayı yedim kalın örtsem terliyor of
gunaydin kizlar keyifler iyidir insaalaah ama benim moralim bir hayli bozukablamin 2.5 aylik bebegi dun operasyon olundu bagirsak gecmezliyi probleminden dolayi 1 haftadi kabizdi yediginin tumunu kusuyordu atesi 38.2-38.3 lerdeydi bu bir haftada cocugun hem midesini hem de bagirsaklarini bi kac kez yikadilar ama sorun yine kaliyordu simdi hastanedeler dr anne sutunu cok az hatta 5cc fln verin sonra artircaz yavas-yavas demis cocuk aclikdan oyle halde ki insaallah duzelir de eski haline doner ablamlarin ilk cocugudur 4.5 yildan sonra olmus
kıız herkes nerde? pazar keyfi mi yapıyonuz :)
dışarı bakıyorum günlük güneşlik gözüküyo ama 7dereceymiş. biraz daha iyi olsaydı kızımı çıkarırdım daha hç siftahımız yok. sabah 8e doğru uyudum. artık alıştım gece uyuyamamaya. önceden kızım uyutmazdı şimdi kızım uyusada ben uyuyamıyorum.12de uyandı altını değiştirdim tkrar uyudu ben yatamadım, almışım uykumu sanki. gece uykusunu çok özledim. ne zaman uyuyacak olsam kızım o gece durmuyo. sonra öğlene kadar beraber uyuyoruz,ama ertesi gece kzım uyusada ben öğlene kadar uyuduğum içim erken yatamıyorum uykum gelmiyo, sonra 2-3 gibi kızım uyanıyo tam yatıcakken ben. tekrar uykum açılıyo, falan filan derken uykusuz her gece..
birazda psikolojimle alakalı sanırım, kafam rahat değil o yüzden uyuyamıyorum. ben biraz hassasımdır, kimseyle dargın olmya filan dayanamam öyle kafama takılır durur biri bişey söylese günlerce o sözün etkisinde kalırım, buaralarda böyle şeyleri çok yaşıyorum. çok şükür eşimle bi problem yok, hele kızıma bakarken yardımcı olmasına bayılıyorumama etrafımdaki herkesle dengeyi sağlamak için öyle çok yıpranıyorumki herkese ayrı ayrı paratoner olucam derken arada olan bana ve sütlere oluyo işte. bazen en çok destek beklediğim yerden tepki görünce büsbütün yıkılıyorum
benim iyiliğimi düşünenler bazen beni daha çok üzüyokızımla teselli oluyorum çoğu zaman bi gülüveriyo herşey geçip gidiyo taaki gece uyumak içn yatmaya yönelene kadar amaaan ne dertliymişim bende demi ?
bugunlerde geçicek, geçmişe dönüp bu sayfaları okuduğumda bitti geçti gitti diyeceğim. loğusalık zormuş kızlar, annelik değilde loğusalık çok zormuş. yinede çok şükür.
Kizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu islertasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem ozliycem sizi.
gunaydin kizlar keyifler iyidir insaalaah ama benim moralim bir hayli bozukablamin 2.5 aylik bebegi dun operasyon olundu bagirsak gecmezliyi probleminden dolayi 1 haftadi kabizdi yediginin tumunu kusuyordu atesi 38.2-38.3 lerdeydi bu bir haftada cocugun hem midesini hem de bagirsaklarini bi kac kez yikadilar ama sorun yine kaliyordu simdi hastanedeler dr anne sutunu cok az hatta 5cc fln verin sonra artircaz yavas-yavas demis cocuk aclikdan oyle halde ki insaallah duzelir de eski haline doner ablamlarin ilk cocugudur 4.5 yildan sonra olmus
Amin canım aminnn , bu arada 4. aydan sonra oturacak demişti doktorumuz bu videodada kısa süreli oturabilir diyor , kimi doktor 6. aydan önce oturursa ileride duruş bozukluğu ve kamburluk olma ihtimali yüksek diyor , ama bi taraftanda kızım oturmak istiyor , sanki gelişimine müdahale etmiş gibi oluyor oturtmamak , gerçi 4. aya 1 haftamız var daha bizim :26: bişeyler yerken öyle bir bakıyorki resmen yemek istiyor kızım , dün dayanamadım artık 1 parça elmayı tuttum ağzına , biraz somurdu filan , tadına baktı fıstıkım , videoyu linkleyeyimde ben biraz daha araştırayım bakalım
Bebeğin 4. ayda gelişimi nasıldır? - UZMANTV
gece şapka giydiriyor musunuz bebeklerinize ben giydirmiyorum üşür mü ki:26:
sari sekerrrr, cok tatli :)
selam kızlar, biz daha ek besine hiç başlamadık, bebeğim henüz oturamıyor, kucakta yarı oturur tutuyorum bazen, oturmaya başlayınca ek besine hazır oluyormuş bugün doktorsitesinde okudum. çiarş doktor kontrolü var, idrar tahlili de yapılacak enfeksiyon geçmiş mi diye, bakalım ek besin için doktor ne diyecek? 15 gün önce 5kg idi, buara sanki hiç büyümedi gibi geliyozaten ememiyoduda, hala da emememediği zamanlar oluyo, uyuyunca emiyo ondada kısa sürüyo yeni bi doktora götürücez bakalım teşhsi iyiymiş, umarım memnun kalrız.
ccccooookkkk tatli ya Ecemiz Allah bagislasin nazarlardan korusun
dr.a goturdunuzmu canim insaallah iyilesip eski haline nesesine donerEvet canım 8 ekimde doğdu hasta oldu kuzum ikimizde nezleyiz emmek istemiyor uykusu var uyumuyor uykuda emziriyorumbugün götürücez doktora depresyona giriyorum sanırım hemen hasta oluyor yavrum
ben giydiriyorum soguk olur diye ama hr kalktdiginda kafasinda bulamiyorum saga-sola cevirmekden mi cikiyo kendisi mi cikariyo bilemiyorumgece şapka giydiriyor musunuz bebeklerinize ben giydirmiyorum üşür mü ki:26:
6500gr sanki iyi gibi bizimki 2800gr dogdu 15 subatda 6600gr di dr um da gayet iyi diyo hem de bizimki erkek daha cok almali yani bence kilosuna takma bak hareketli tatli dunya guzeli bi kizin var masaallah subhanallahcanım hala 6500 gr ama cok sısko goruuyor..ellerını havaya kaldırıp bagrıyor dunden berıı..bende aynısını yapınca yuzunu saklıyıp guluyor cok degıstı su 1 haftadır ınanılmaz harektlendı bı gorsenızz
kutsev çok geçmiş olsun
Selam herkese
çok geçmiş olsun canım ablanlara.inşallah biran önce bebişleri sağlığına kavuşur
cok gecmis olsun, tum hasta kuzulara allah sifa versin
22 ekim. 3ay 12 günlükken 5kg idi. yarından sonra ne kadar oldu görücez bakalım, biraz yavaş ilerliyoruz ama buna şükür, sağlıklı çok şükür. bu arada kutsev çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar ve sabırversin.
selam kizlar gecmisi okuyamadim henuz , kizim cok mizirdaniyor ne yatiyor ne kucakta duruyor cok huzursuz oyaliyamiyorum 2 gundur yemek bile yiyemedim sizlerde de var mi acaba gelisimin bir parcasi mi yoksa bir derdi mi var dis vs. bilemiyorum
selam kızlar, biz daha ek besine hiç başlamadık, bebeğim henüz oturamıyor, kucakta yarı oturur tutuyorum bazen, oturmaya başlayınca ek besine hazır oluyormuş bugün doktorsitesinde okudum. çarş doktor kontrolü var, idrar tahlili de yapılacak enfeksiyon geçmiş mi diye, bakalım ek besin için doktor ne diyecek? 15 gün önce 5kg idi, buara sanki hiç büyümedi gibi geliyozaten ememiyoduda, hala da emememediği zamanlar oluyo, uyuyunca emiyo ondada kısa sürüyo yeni bi doktora götürücez bakalım teşhsi iyiymiş, umarım memnun kalrız.
ben de cok cekiniyordum oturtsam mi oturtmasam mi, ama sanirim her bebegin gelisimi farkli oldugundan doktorlar oyle bir genelleme yaparak 6 aydan once oturtmayin diyorlar, sonucta bazi bebek daha gec oturuyor, ben de gelisimine mudahale ediyormusum gibi hissettigimden oturtuyorum artik, cunku kalkmaya calisiyor yirtiniyor agliyor, engel olamazsin ki oturacak bebege.