2012 Ekim bebekleri büyüyor

masallah barekallah sari.melek olmis bu.kizz
evet teyzesıı yaramazlıkta 1 numara bızım kız
ccccooookkkk tatli ya Ecemiz Allah bagislasin nazarlardan korusun
amın heoımızınkını
dr.a goturdunuzmu canim insaallah iyilesip eski haline nesesine doner

ben giydiriyorum soguk olur diye ama hr kalktdiginda kafasinda bulamiyorum saga-sola cevirmekden mi cikiyo kendisi mi cikariyo bilemiyorum

6500gr sanki iyi gibi bizimki 2800gr dogdu 15 subatda 6600gr di dr um da gayet iyi diyo hem de bizimki erkek daha cok almali yani bence kilosuna takma bak hareketli tatli dunya guzeli bi kizin var masaallah subhanallah

8 eylul dogumlu kızım 1950 41 cm dogdu suanda 5 bucuk aylık 6500 gr 62 cm:nazar::nazar:(premature yanıı)

tesekkurler kizlar Rabbim cumlemizin evladini korusun
zaficim her halde bebegin kucuk dogmusdur bizimki de tam 3 ay 12 gunlukken 5600 grdi drum da herseyin yolunda gitdigini ek gidaya gerek olmadigini dusunuyordu saglikli olsunlar da varsin zayif olsunlar

sanmıyorum canım , benim kızım 23 ekim doğumlu , hiç mızırdanmıyor bu ara hatta çok uyumaya başladı , 1 haftadır filan , uyku hormonu 3.5 ayda geldimi bize noldu :KK1: bayıldım ben bu hormona şahsen :KK16:

zuhalcim benim kızımda 23 ekim doğumlu sabah 10:45 de dünyaya geldi.bizim de pek uyku sorunumuz kalmadı yada ben daha önce çok çektiğim için bu kadarına da şükrediyorum :)

Tugce sarisekerin cok tatli masallah:) Dis durumunuz ne alemde bizimde dismidir nedir cok huysuzlasti ishal ates filan diyolar bunlari yasadiniz mi

zuhalcim benim kızımda 23 ekim doğumlu sabah 10:45 de dünyaya geldi.bizim de pek uyku sorunumuz kalmadı yada ben daha önce çok çektiğim için bu kadarına da şükrediyorum :)

Bende oh be duzen baska sey diyordum gecede gunduzde hep ayni saatlerde uyumaya baslamisti bide ugrastirmadan uyuyordu sonra bozuldu :KK43: 4 ayini doldurmak uzere allahim herseye agliyo hic birseyden memnun olmuyor oyuncaklari dislikleri atiyor ve ne yapsam uyumuyor aglarken siziyor :KK43:( umarim sizinkilerin uykusu kalici olur benimki manyaga bagladi :KK43:

Az once bardakta yogurt yaptim umarim tutar hic anladigim bisey degil oglus cok huysuz acmi acaba diyorum daha hic mama vermedim bir iki rlma suyu filn vrdm sevmedi bide yogurt denim yavastan tadirayim dedim bakalim basarili olabilecekmiyim. Guzel yogurt yapabilmenin bi sirri varmi acaba :)

Bende oh be duzen baska sey diyordum gecede gunduzde hep ayni saatlerde uyumaya baslamisti bide ugrastirmadan uyuyordu sonra bozuldu :KK43: 4 ayini doldurmak uzere allahim herseye agliyo hic birseyden memnun olmuyor oyuncaklari dislikleri atiyor ve ne yapsam uyumuyor aglarken siziyor :KK43:( umarim sizinkilerin uykusu kalici olur benimki manyaga bagladi :KK43:

canım valla keşke kalıcı olsa.. benim kuzum aynı saatlerde uyumuyo valla nezaman eserse ozaman uyuyo :) ama bu kadarına da şükrediyorum ya eskisi gibi devam etseydi benim halim ne olur.inşallah senin bebişinde biran önce eski düzenine döner.napalım artık böyle böyle büyücekler

canım valla keşke kalıcı olsa.. benim kuzum aynı saatlerde uyumuyo valla nezaman eserse ozaman uyuyo :) ama bu kadarına da şükrediyorum ya eskisi gibi devam etseydi benim halim ne olur.inşallah senin bebişinde biran önce eski düzenine döner.napalım artık böyle böyle büyücekler

Haklisin tabi boyle boyle bi swkilde buyuckler saglikli olsnlarda

tugce prensesine maasallah canım..
kutsev gecmis olsun yegenıne..
ben gece sapka takmıyorum cok terlıyor...dısarı cıkarken takıyoruz sadece..
uyku tulumu beni rahatlatır sanıyordum evet ustun acamıyor yada battanıye gibi yuzune basmıyor ama gece uyANDIGINDA boyun kısmı cok nemli hatta ıslak gıbı oluyor :KK43: ne yapsam sastımm...cok terledigi icin boyle oluyor...kıyafetini de epey ıncelttım yatarken ama cozum olmadı...

canim 7 derece merece bakmadan al kizini disari cik biraz, temiz havada yuruyus yap ya da beraber carsi pazar gez, alisverise git, psikolojine iyi gelir- korkma sikica giydirrisen hicbirsey olmaz, ben almanyanin sogugunda hergun cikariyorum kar tipi demeden.
uyku konusuna gelince de etrafindakiler ne demis ne yapmis bosver, sen taze annesin, sadece kizini dusun, enerjini boyle seylere harcama, sutun icin moral cok onemli, bosver ya etraftakiler de ne yaparsa yapsin..bugunler bir daha gelmez, uzulme, kizinin her aninin keyfine var.

sorma yaa, hele böyle üzülüp sütüm azaldıkça dahada çıkmaza giriyorum. hava 7 derece ama ayazda var, biraz daha güneş çıksa hergün gidicem dışarı kızımla. çok doğru söylüyosun. bebeğimi çok seviyorum ama zor bi dönemdeyim, destek beklediklerim beni daha da üzdü :KK43:

ben o terlemeyi yarındoktora sorucam. 3. ayda başladı benimkinin terlemeside.

uyku bizimde karman çorman. dün gece 23e kadar uyudu hep, aralarda 1-2saat uyandığıda oldu ama uyudu, sonra 23te bi uyandı sabah 8de zor uyuttuk. şimdi hala uyuyo, bende 14te kalktım,akşama misafirim var hızlıca hazırlık yapcam, daha kahvaltı yapcam, bazen düzeliyo bazende böyle geceyi gündüze ceviriyo bilwmiyorum. uyku hormonu bizede geliversin, hatta mümkünse banada gelsin bende uyuyabileyim

Tugce sarisekerin cok tatli masallah:) Dis durumunuz ne alemde bizimde dismidir nedir cok huysuzlasti ishal ates filan diyolar bunlari yasadiniz mi
hala cıkaramadı arada ates oluyo ama cok zorluyor kızımı ne zamandır rahat degıl....
Az once bardakta yogurt yaptim umarim tutar hic anladigim bisey degil oglus cok huysuz acmi acaba diyorum daha hic mama vermedim bir iki rlma suyu filn vrdm sevmedi bide yogurt denim yavastan tadirayim dedim bakalim basarili olabilecekmiyim. Guzel yogurt yapabilmenin bi sirri varmi acaba :)

yogurtla baslama meyve püresıyle baslanıyor canımm

merhaba arkadaşlar bende yenı uye oldum.benım 4 buçuk aylık kızım var daha ek gıdaya başlamadım emzırıyorum .başlayan varsa ılk ne verıyosunuz...
ve gecelerı hala emzıren varmı .

merhaba arkadaşlar bende yenı uye oldum.benım 4 buçuk aylık kızım var daha ek gıdaya başlamadım emzırıyorum .başlayan varsa ılk ne verıyosunuz...

ben baslayalı1.5 ay oldu sanırım. ılk meyve puresıyle baslanıyor canım

Son düzenleme:

hosgeldin canim:KK3: benim de oglum 4 bucuk aylik 3 ekim dogumlu henuz ek gidaya gecmedim baslayacaksam ilk sorum bu olur herhalde:KK34: ben de sadece emziriyorum geceleri uyanirken yatirmaya calisiyorum ama cogu zaman tekrar uykuya dalamadigi icin emziriyorum:KK31:

Hsgldn aramiza benim oglumda 4 bck aylik bnde tam baslamadim iki kere cam rende de elma verdm sevmedi bi kerede armut verdm onu biraz sevdi meyve ile baslanir diye biliyorm bende bazi arkadaslarima doktr gunluk yogurt ile baslatmis doktorlarda birbirine uymuyo tabi

Kizlar bugun dorduncu ay asimizi olduk insallah ates yapmaz. 3. ayimiz bitti ve oglum 7300 gr olmus. canim cok sıkıldi sadece 500 gr almis bir ayda. emmesi yok son zamanlarda ona bagliyorum bende. Boyumuzda ayni 64 cm. anlamadim gitti neden bu ay bole oldu :KK43:((

Kizlar bugun dorduncu ay asimizi olduk insallah ates yapmaz. 3. ayimiz bitti ve oglum 7300 gr olmus. canim cok sıkıldi sadece 500 gr almis bir ayda. emmesi yok son zamanlarda ona bagliyorum bende. Boyumuzda ayni 64 cm. anlamadim gitti neden bu ay bole oldu :KK43:((

emmeyi azalttigi icin cnm benim.kizim 3. ayda 6600 du.emmeyi azalltti 3,5 aylikken 7100 oldu sonra hastalandi emmeyi iyice birakti 4 aylik.olmasina iki gun vardi 6750 ye dusmustu kilosu simdi tekrar 7100 olduk. uzulme emmesi duzelince tekrar alir. boyuda 66 olmus.

Ya bn deniyim bir iki cy ksgida verim dedim ama zaten yapamadim mayalanmadi hala :KK43:

canım ben mama kavonozu varya mınık onun kadar sutu kaynatıyorum ılıdıg zaman ıcıne 1-2 caykasıgı yogurt koyuyorum kapatıp havluya sarıyorum4-5 saat beklıyorum sonra acıp kapagını 5-6 saate oyle beklıyoruz.sonra yedırıyorum canım oyle mayalanıyor..yalnız doktor gunluk sut ve actıvıa sade yogurtla mayala dedı....tarıfımız ıste buuu ama daha agır gelır sımdı bebısıne bence elmayı cam rendeden gecır oyle basla tatlı geldıgı ıcın yer...bırde vıtamın alımıs olurr...benım dusuncem bu tabbı sen bılırsınn:KK16:

X