merhaba arkadaşlar bende yenı uye oldum.benım 4 buçuk aylık kızım var daha ek gıdaya başlamadım emzırıyorum .başlayan varsa ılk ne verıyosunuz...
ve gecelerı hala emzıren varmı .
Evet kızlaaaar,2012 ocak ve şubatta öğrendik bebeklerimizi,tam 9 ay birlikte müthiş paylaşımlarımız oldu..hemen hemen hepimiz kuzucuklarımıza kavuştuk..şimdi de tatlı minnoşları büyütme zamanı..birlikte yapacağımız çok şeyler var daha.. haydi bakalım evlatlarımızı büyütürken konuşalım,paylaşalım,öğrenelim...
Allaha emanet olsunlar..Allah onları her türlü şerden korusun...
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, üst tarafta create i seçin
3-çıkan sayfada baby and kids birthday i seçin
4-tekrar çıkan sayfada baby seçin.
5-çıkan sayfada full size tickerın altında more scenes e basarak istediğiniz tickera gelin nexte basın
6-choose a baby kısmından bebeğinizi seçin nextleyin.
7-baby's age yazan yerde select e basıp doğum tarihini girin nextleyin
8-for websites yazan yerde image url yi tıklayın
9-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.(kendi profiliniz en üstte rumuzunuz) kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın.
yeni tickerınız hayırlı olsun..
bizim de durumumuz tamamen boyleydi:2: canim tam 1.5 ay surdu gunde 1 defa en fazla 2 defa 5 dak emiyordu hem de sanki tokmus gibi nesesi yerindeydi bide her seferinde agzina alip birakiyordu sonra bana bakip guluyordu anne yedim doydum der gibigecicek insaallah sakin pes etme gerci bizde arada bir yine oluyo
iyi geceler kizlar naslsinizbebisler uyudu mu benimki uyudu gibi ama arada mizirdaniyo uykusunda sallayinca geciyo mustucum naber bebegin bugun emebildimi bisey yoksa durum aynimi
iyi geceler kizlar naslsinizbebisler uyudu mu benimki uyudu gibi ama arada mizirdaniyo uykusunda sallayinca geciyo mustucum naber bebegin bugun emebildimi bisey yoksa durum aynimi
Arkadasim bebegini saglikla buyutmek nasip olsun ins. Benim kuzum 4ay24gunluk ve dogdu dogali gunde 3-5kere kaka yapiyor anne sutu aliyor. Bi dr.goturmen gerekebilir. Rahatsiz olur kuzu ya kiyamam... Onceki gunlerde nasildi?
Malesf ayni cnm. acligini bilmez oldu. gecse su durum bian once.
Selm cnm. ya anla gitti. hergun yeni bir adet cikiyo. biara guzrl emiodu ama kacgundur imkansiz emmiyo acta kalsa. gecer ins. tez zamnda.
masaallah kuzuna uslu bi cocuk galibabenım kuzumda uydu tatlım
bende pc keyıfı yapıyorum uyuduktan 3 saat sonra emmye kalkıyo
ay benım oğlum yatagında sallanmaktan hıc hoşlanmıyo nedense
masaallah kuzuna uslu bi cocuk galibabizimki de ilk 3.5 ay tamamen sallanmadan uyuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sallamamak mumkun degil yani 3 saat yatmak hele simdilerde hiic goremez oldum bu arada bebisinin resmini gordum cokk tatli Rabbim nazarlardan korusun
aa sızınkı sonradan degışmış cnm ınşalla yenıden eskı duzenıne kavuşur
aras sımdılk uslu bı bebek cnm ınşalla böyşe devam eder benı hıc zorlamadı maşalla dıyım
cnm gece uyanıyomu sık sık uykusu acılıyomu yoksa devam edıyomu uykuya benım kızımın acılırdı uykusu yıkılırdım gecenın körunde adeta
resım ıcın sagıol cnm buda tam 4 ayını doldurdugu gun resmı
nıce 4 aylara cnm oğlumEki Görüntüle 637470
Benimki 12 gibi yatıp sabah ezanında kalkıyordu emmeye,1 haftadır erkene almaya başladı kalkmaları..acıkıyorda kalkıyor diye düşünüp hemen emziriyorum sonra tekrar dalıyor uykuya..biberon denemelerim devam ediyor,iznimin bitmesine 2 ay kaldıama halen biberon almıyoruz,sinirlenip ağlıyor ne yapcam bilmiyorum..:18:
nice 4 aylarımızaa..:)
cnm bayauzun uyuyomuş aras 3 saat sonra aranmaya başlıyo ılk kalktıgında sonra 2 saate duşuruyo
ama hıc gözunu acmadan uykuya deam edıyo
ınşalla bıberona alışır cnm arkadasımın ızıne bıtmesıne 10 gun kaldı cıx ıstemıyo bıberonu kaşık mamaya başlatmış dr u kg alımınıda duşuk buldıgundan
aa sızınkı sonradan degışmış cnm ınşalla yenıden eskı duzenıne kavuşur
aras sımdılk uslu bı bebek cnm ınşalla böyşe devam eder benı hıc zorlamadı maşalla dıyım
cnm gece uyanıyomu sık sık uykusu acılıyomu yoksa devam edıyomu uykuya benım kızımın acılırdı uykusu yıkılırdım gecenın körunde adeta
resım ıcın sagıol cnm buda tam 4 ayını doldurdugu gun resmı
nıce 4 aylara cnm oğlumEki Görüntüle 637470
aa doğru tatlım aynı gun doğdular sızın doğum saatınız kac cnm