2012 Ekim bebekleri büyüyor

merhaba arkadaşlar bende yenı uye oldum.benım 4 buçuk aylık kızım var daha ek gıdaya başlamadım emzırıyorum .başlayan varsa ılk ne verıyosunuz...
ve gecelerı hala emzıren varmı .

hosgeldinnn...ben hala emziriyorum geceleri. bazen 2 kere bazen 1 kere. aslinda uyanip hafif mizirdaniyor ve emzigini verince aslinda tekrar uykuya dalabiliyor, ama gunduzleri kisa kisa emdigi icin gece emziriyorum ben de 1-2 kere.

Evet kızlaaaar,2012 ocak ve şubatta öğrendik bebeklerimizi,tam 9 ay birlikte müthiş paylaşımlarımız oldu..hemen hemen hepimiz kuzucuklarımıza kavuştuk..şimdi de tatlı minnoşları büyütme zamanı..birlikte yapacağımız çok şeyler var daha.. haydi bakalım evlatlarımızı büyütürken konuşalım,paylaşalım,öğrenelim...

Allaha emanet olsunlar..Allah onları her türlü şerden korusun...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, üst tarafta create i seçin
3-çıkan sayfada baby and kids birthday i seçin
4-tekrar çıkan sayfada baby seçin.
5-çıkan sayfada full size tickerın altında more scenes e basarak istediğiniz tickera gelin nexte basın
6-choose a baby kısmından bebeğinizi seçin nextleyin.
7-baby's age yazan yerde select e basıp doğum tarihini girin nextleyin
8-for websites yazan yerde image url yi tıklayın
9-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.(kendi profiliniz en üstte rumuzunuz) kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın.

yeni tickerınız hayırlı olsun..

teşekkürler... ilk burda çıksın =)

iyi geceler kizlar naslsiniz:KK3: bebisler uyudu mu benimki uyudu gibi ama arada mizirdaniyo uykusunda sallayinca geciyo :KK31:mustucum naber bebegin bugun emebildimi bisey yoksa durum aynimi

bizim de durumumuz tamamen boyleydi:2: canim tam 1.5 ay surdu gunde 1 defa en fazla 2 defa 5 dak emiyordu hem de sanki tokmus gibi nesesi yerindeydi bide her seferinde agzina alip birakiyordu sonra bana bakip guluyordu anne yedim doydum der gibi:KK30:gecicek insaallah sakin pes etme:KK20: gerci bizde arada bir yine oluyo:KK31:

Aynen oyle sanki dunyalari yemiste tokmus gibi neseli. memeye aldigimda dedigin gibi iki cekiyo birakiyo o kadar. bunu insanlara soyledigimde doyuyirdur o diolar. ama iki cekmesi bir dakikasini almiyor nasil doysunki. ek gida dusunur oldum bende. cok yipraniyorum. salla uyut sonra emzir. Gece yuz kere uyansin. gun icinde belki emer bu kez diye memeyi tutsun diye boguş. Allahim uyku istah ve saglik ver bebeklerimize bizede guc kuvvet.

iyi geceler kizlar naslsiniz:KK3: bebisler uyudu mu benimki uyudu gibi ama arada mizirdaniyo uykusunda sallayinca geciyo :KK31:mustucum naber bebegin bugun emebildimi bisey yoksa durum aynimi

Malesf ayni cnm. acligini bilmez oldu. gecse su durum bian once.

iyi geceler...benim kizim da uyudu 9da, elimde baby phone dolasiyorum, arada uyaniyor, ama elini tutunca tekrar daliyor.

Arkadasim bebegini saglikla buyutmek nasip olsun ins. Benim kuzum 4ay24gunluk ve dogdu dogali gunde 3-5kere kaka yapiyor anne sutu aliyor. Bi dr.goturmen gerekebilir. Rahatsiz olur kuzu ya kiyamam... Onceki gunlerde nasildi?

cevabın için teşekkürler..4. gün sonunda kakamızı yaptık... bir arkadaşım duphalac ı önerdi. içirdikten 5-6 saat sonra şükür yaptık..daha önce günde 2 kez falan rahat bir şekilde yapıyordu..umarım bir daha aynı sorunu yaşamayız :KK43:

benım kuzumda uydu tatlım
bende pc keyıfı yapıyorum uyuduktan 3 saat sonra emmye kalkıyo
ay benım oğlum yatagında sallanmaktan hıc hoşlanmıyo nedense

Malesf ayni cnm. acligini bilmez oldu. gecse su durum bian once.

seni cooookk iyi anliyorum :KK5:sabirli ol canim:KK19: benim halimi gorsen hep meme acik dolanip duruyodum beynimde simdi nasil yapsam emer dusuncesi herseyde firsat ariyodum:KK37:Rabbim yardimcin olsun :KK5::KK5::KK5:

Selm cnm. ya anla gitti. hergun yeni bir adet cikiyo. biara guzrl emiodu ama kacgundur imkansiz emmiyo acta kalsa. gecer ins. tez zamnda.

inşallah canım bende bekliyorum o zamanları 2saat tutuyoru artık iice acıkıyor bugün daha iidik sanki...ama benim kızım bide uyaık durduğu sürece ağlıyo hiç bi yere bırakamıyorum elimden bide 3yaşında ablamız var o da bakım istiyo allah yardımcımız olsun...

benım kuzumda uydu tatlım
bende pc keyıfı yapıyorum uyuduktan 3 saat sonra emmye kalkıyo
ay benım oğlum yatagında sallanmaktan hıc hoşlanmıyo nedense
masaallah kuzuna uslu bi cocuk galiba:nazar: bizimki de ilk 3.5 ay tamamen sallanmadan uyuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sallamamak mumkun degil yani 3 saat yatmak hele simdilerde hiic goremez oldum:KK51: bu arada bebisinin resmini gordum cokk tatli Rabbim nazarlardan korusun :emir_bebek:

masaallah kuzuna uslu bi cocuk galiba:nazar: bizimki de ilk 3.5 ay tamamen sallanmadan uyuyordu ne olduysa ondan sonra oldu sallamamak mumkun degil yani 3 saat yatmak hele simdilerde hiic goremez oldum:KK51: bu arada bebisinin resmini gordum cokk tatli Rabbim nazarlardan korusun :emir_bebek:

aa sızınkı sonradan degışmış cnm ınşalla yenıden eskı duzenıne kavuşur
aras sımdılk uslu bı bebek cnm ınşalla böyşe devam eder benı hıc zorlamadı maşalla dıyım
cnm gece uyanıyomu sık sık uykusu acılıyomu yoksa devam edıyomu uykuya benım kızımın acılırdı uykusu yıkılırdım gecenın körunde adeta
resım ıcın sagıol cnm buda tam 4 ayını doldurdugu gun resmı

nıce 4 aylara cnm oğlumEki Görüntüle 637470

Benimki 12 gibi yatıp sabah ezanında kalkıyordu emmeye,1 haftadır erkene almaya başladı kalkmaları..acıkıyorda kalkıyor diye düşünüp hemen emziriyorum sonra tekrar dalıyor uykuya..biberon denemelerim devam ediyor,iznimin bitmesine 2 ay kaldı:KK43: ama halen biberon almıyoruz,sinirlenip ağlıyor ne yapcam bilmiyorum..:18:

aras sımdılk uslu bı bebek cnm ınşalla böyşe devam eder benı hıc zorlamadı maşalla dıyım
cnm gece uyanıyomu sık sık uykusu acılıyomu yoksa devam edıyomu uykuya benım kızımın acılırdı uykusu yıkılırdım gecenın körunde adeta

nice 4 aylarımızaa..:)

Benimki 12 gibi yatıp sabah ezanında kalkıyordu emmeye,1 haftadır erkene almaya başladı kalkmaları..acıkıyorda kalkıyor diye düşünüp hemen emziriyorum sonra tekrar dalıyor uykuya..biberon denemelerim devam ediyor,iznimin bitmesine 2 ay kaldı:KK43: ama halen biberon almıyoruz,sinirlenip ağlıyor ne yapcam bilmiyorum..:18:

cnm bayauzun uyuyomuş aras 3 saat sonra aranmaya başlıyo ılk kalktıgında sonra 2 saate duşuruyo
ama hıc gözunu acmadan uykuya deam edıyo
ınşalla bıberona alışır cnm arkadasımın ızıne bıtmesıne 10 gun kaldı cıx ıstemıyo bıberonu kaşık mamaya başlatmış dr u kg alımınıda duşuk buldıgundan

cnm bayauzun uyuyomuş aras 3 saat sonra aranmaya başlıyo ılk kalktıgında sonra 2 saate duşuruyo
ama hıc gözunu acmadan uykuya deam edıyo
ınşalla bıberona alışır cnm arkadasımın ızıne bıtmesıne 10 gun kaldı cıx ıstemıyo bıberonu kaşık mamaya başlatmış dr u kg alımınıda duşuk buldıgundan

kilo artışımız iyi ama anne sütünü bırakmasını istemiyorum ben işe başladığımda..sağıp bırakcam sütümü ama biberona alışmamız lazım önce :KK43: zaten işe başlamam yaklaştıkça stresim artıyo bide üstüne biberon almazsa sıfır moralle giderim heralde işe..

gece normalde max 1-2 defa uyanir ama sallaninca daliyo ama son 1 haftadir uyusa bile kafasini sabaha kadar saga-sola ceviriyo sanki rahatsiz eli-ayagi surekli hareketde

yaren ben de bu resmini gormusdum kasim bebekleri topiginde Arasa kocaman masaallah

X