- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
oyyyy kıyamam yaaa Allah şifasını versin biran önce inşallah
insaallah canim yaa tesekkurler bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyy kıyamam yaaa Allah şifasını versin biran önce inşallah
kızlar 2 gün gelemedim dolmuş dolmuş sayfalar , maşallah , fazlalaşıyoruz gene sanırım , cumartesi kurbanımız vardı , Allahımda kabul eder inşallah , pazarda malum eşim evdeyken onla vakit geçirmek lazım , şöyle bir göz attım yinede geçmişe , kızıma maşşallah diyenler teyzoşları kocamannnn öpüyoruz , birkaçta bebiş resmi gördüm , bebişlerimizin hepsi çok tatlı maşallah sübhanallah Allah hepsini nazarlardan korusun
Rabbimkabul eylesin canim kurbaninizi
hatırladım canım sımdı kusura bakma ne okudugumuda unutuyorum.allah bebıslerıne sıfa versın zor.benım bebısde 3 gundur kaka yapmıyor korkmadım desem yalan olur valla.yok canim Rabbim tup bebek dusunmeye bi kac ay kalmis vermisdi tabi her ikisi ameliyat olmusdu ablam pkodan esi de varikoselden dolayi tesekkurler bu arada
çok tatlı maşallah
saol teyzesı valla ıyce sarı seker oldu..saclarda bırden uzamaya basladı
Günden güne değişiyorlar
aynen oyle valla..
senın bebıs 8 ekım dogulu sanırım...benım kızla tam 1 ay var aralarında
Masallah mavisine. guzeldi zaten git gide daha da guzellesiyor. saclara bayildim sari kuşu kokla benim yerime. sende esinde sarisn mavi gozlu deilsiniz kime cekti bu prenses buyukleremi?
gece şapka giydiriyor musunuz bebeklerinize ben giydirmiyorum üşür mü ki:26:
havalar soğuk ben giydiriyorum , nisan ortalarına kadar giydiririm sanırım , sonra havalar güzelleşir gerek kalmaz herhalde
Günden güne değişiyorlar
benım kızım ondan tam 1 ay buyuk abla oldu kızım...benımkıde cok hasta oluyordu suan masallahı var emmer cok takma kafana buyuduklerı ıcın ogunlerı azaltmak gerekıyor 3 saate bır emzırıyorsan sımdı 4 saate bır emzırıceksın...Evet canım 8 ekimde doğdu hasta oldu kuzum ikimizde nezleyiz emmek istemiyor uykusu var uyumuyor uykuda emziriyorum bugün götürücez doktora depresyona giriyorum sanırım hemen hasta oluyor yavrum
ben hıc gıydıremedım bebısıme cunku her gıydırdıgımde basıyor cıglıgıgece şapka giydiriyor musunuz bebeklerinize ben giydirmiyorum üşür mü ki:26:
Masallah mavisine. guzeldi zaten git gide daha da guzellesiyor. saclara bayildim sari kuşu kokla benim yerime. sende esinde sarisn mavi gozlu deilsiniz kime cekti bu prenses buyukleremi?
oyyy maşallah ya , tam ısırmalık bu böyle hiç zayıf görünmüyor
havalar soğuk ben giydiriyorum , nisan ortalarına kadar giydiririm sanırım , sonra havalar güzelleşir gerek kalmaz herhalde
benım kızım ondan tam 1 ay buyuk abla oldu kızım...benımkıde cok hasta oluyordu suan masallahı var emmer cok takma kafana buyuduklerı ıcın ogunlerı azaltmak gerekıyor 3 saate bır emzırıyorsan sımdı 4 saate bır emzırıceksın...
ben hıc gıydıremedım bebısıme cunku her gıydırdıgımde basıyor cıglıgı
yok canım ya bızde hıc boyle mavı gozlu yok ben sarısın mısımda buyudukce degısmısım esımınde cocuklugu sarı sımdı kapkara bı adam ınsallah kızım degısmez
Ben gidirmiyorum. yataginbbad kismi resmn islaniyor. uyurken oglumun kafasi cok terliyor. giydirirsem iyice terler sicaklar diye. Evin isisina gore degisr dimi. benim evim gunduz 23-24 gece 22 derece oluyor. ay ne zor usuyormudur sicaklarmi diye dusunmek. ben bazen uc bes kere uzerinin ortusunu degistiriyorum. bu kalin gelir bu ince diye diye. bazen uyanacakk gibi oluyo. kiziyorum kendime kararsizligima.