2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar 2 gün gelemedim dolmuş dolmuş sayfalar , maşallah , fazlalaşıyoruz gene sanırım , cumartesi kurbanımız vardı , Allahımda kabul eder inşallah , pazarda malum eşim evdeyken onla vakit geçirmek lazım , şöyle bir göz attım yinede geçmişe , kızıma maşşallah diyenler teyzoşları kocamannnn öpüyoruz , birkaçta bebiş resmi gördüm , bebişlerimizin hepsi çok tatlı maşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar: Allah hepsini nazarlardan korusun

Rabbimkabul eylesin canim kurbaninizi

Rabbimkabul eylesin canim kurbaninizi

Amin canım aminnn , bu arada 4. aydan sonra oturacak demişti doktorumuz bu videodada kısa süreli oturabilir diyor , kimi doktor 6. aydan önce oturursa ileride duruş bozukluğu ve kamburluk olma ihtimali yüksek diyor , ama bi taraftanda kızım oturmak istiyor , sanki gelişimine müdahale etmiş gibi oluyor oturtmamak , gerçi 4. aya 1 haftamız var daha bizim :26: bişeyler yerken öyle bir bakıyorki resmen yemek istiyor kızım , dün dayanamadım artık 1 parça elmayı tuttum ağzına , biraz somurdu filan , tadına baktı fıstıkım , videoyu linkleyeyimde ben biraz daha araştırayım bakalım
Bebeğin 4. ayda gelişimi nasıldır? - UZMANTV

yok canim Rabbim tup bebek dusunmeye bi kac ay kalmis vermisdi tabi her ikisi ameliyat olmusdu ablam pkodan esi de varikoselden dolayi tesekkurler bu arada
hatırladım canım sımdı kusura bakma ne okudugumuda unutuyorum.allah bebıslerıne sıfa versın zor.benım bebısde 3 gundur kaka yapmıyor korkmadım desem yalan olur valla.

$Fotoğraf0202.jpg

karsınızda ece prensen attaya gıttı....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aynen oyle valla..
senın bebıs 8 ekım dogulu sanırım...benım kızla tam 1 ay var aralarında

Evet canım 8 ekimde doğdu hasta oldu kuzum ikimizde nezleyiz emmek istemiyor uykusu var uyumuyor uykuda emziriyorum :KK5:bugün götürücez doktora depresyona giriyorum sanırım hemen hasta oluyor yavrum:KK14:

Günden güne değişiyorlar:KK1::KK1::KK1:

Evet canım 8 ekimde doğdu hasta oldu kuzum ikimizde nezleyiz emmek istemiyor uykusu var uyumuyor uykuda emziriyorum :KK5:bugün götürücez doktora depresyona giriyorum sanırım hemen hasta oluyor yavrum:KK14:
benım kızım ondan tam 1 ay buyuk abla oldu kızım...benımkıde cok hasta oluyordu suan masallahı var emmer cok takma kafana buyuduklerı ıcın ogunlerı azaltmak gerekıyor 3 saate bır emzırıyorsan sımdı 4 saate bır emzırıceksın...

gece şapka giydiriyor musunuz bebeklerinize ben giydirmiyorum üşür mü ki:26:
ben hıc gıydıremedım bebısıme cunku her gıydırdıgımde basıyor cıglıgı
Masallah mavisine. guzeldi zaten git gide daha da guzellesiyor. saclara bayildim sari kuşu kokla benim yerime. sende esinde sarisn mavi gozlu deilsiniz kime cekti bu prenses buyukleremi?

yok canım ya bızde hıc boyle mavı gozlu yok ben sarısın mısımda buyudukce degısmısım esımınde cocuklugu sarı sımdı kapkara bı adam ınsallah kızım degısmez

oyyy maşallah ya :nazar: , tam ısırmalık bu böyle hiç zayıf görünmüyor

canım hala 6500 gr ama cok sısko goruuyor..ellerını havaya kaldırıp bagrıyor dunden berıı..bende aynısını yapınca yuzunu saklıyıp guluyor cok degıstı su 1 haftadır ınanılmaz harektlendı bı gorsenızz:nazar::nazar::nazar:

havalar soğuk ben giydiriyorum , nisan ortalarına kadar giydiririm sanırım , sonra havalar güzelleşir gerek kalmaz herhalde

Ben gidirmiyorum. yataginbbad kismi resmn islaniyor. uyurken oglumun kafasi cok terliyor. giydirirsem iyice terler sicaklar diye. Evin isisina gore degisr dimi. benim evim gunduz 23-24 gece 22 derece oluyor. ay ne zor usuyormudur sicaklarmi diye dusunmek. ben bazen uc bes kere uzerinin ortusunu degistiriyorum. bu kalin gelir bu ince diye diye. bazen uyanacakk gibi oluyo. kiziyorum kendime kararsizligima.

benım kızım ondan tam 1 ay buyuk abla oldu kızım...benımkıde cok hasta oluyordu suan masallahı var emmer cok takma kafana buyuduklerı ıcın ogunlerı azaltmak gerekıyor 3 saate bır emzırıyorsan sımdı 4 saate bır emzırıceksın...

ben hıc gıydıremedım bebısıme cunku her gıydırdıgımde basıyor cıglıgı

yok canım ya bızde hıc boyle mavı gozlu yok ben sarısın mısımda buyudukce degısmısım esımınde cocuklugu sarı sımdı kapkara bı adam ınsallah kızım degısmez

sabah 5 6 saat emmedi uykuda emdi:KK5:inşallah en kısa zamanda iyileşir bide benim kızım sofrada hiç rahat vermiyor oda yemek istiyor bizle beraber arada tattırıyorum vermeyince kızıyor:KK53::KK53:

Ben gidirmiyorum. yataginbbad kismi resmn islaniyor. uyurken oglumun kafasi cok terliyor. giydirirsem iyice terler sicaklar diye. Evin isisina gore degisr dimi. benim evim gunduz 23-24 gece 22 derece oluyor. ay ne zor usuyormudur sicaklarmi diye dusunmek. ben bazen uc bes kere uzerinin ortusunu degistiriyorum. bu kalin gelir bu ince diye diye. bazen uyanacakk gibi oluyo. kiziyorum kendime kararsizligima.

benimkide çok terliyor ya bir sabaha karşı soğuyo odanın içi bende senin gibiyim on kere örtüyorum sonra alıyorum başka bir şey örtüyorum kafayı yedim kalın örtsem terliyor of

X