2012 Ekim bebekleri büyüyor

Merhaba ben kasım annesiyim..sizler daha tecrübeli birşey sormak istiyorum. bebeğim 3 aylık 3 gündür kakamızı yapamıyoruz.. Emişiyoruz sadece gece mama veriyorum. kaka yapması için denediğim metodlar :)

- mamaya zeytinyağı ilave ettim
- kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp popoya sürdüm
- fitil verdim.

ancak hiçbiri işe yaramadı. lütfen yardım edin..

Arkadasim bebegini saglikla buyutmek nasip olsun ins. Benim kuzum 4ay24gunluk ve dogdu dogali gunde 3-5kere kaka yapiyor anne sutu aliyor. Bi dr.goturmen gerekebilir. Rahatsiz olur kuzu ya kiyamam... Onceki gunlerde nasildi?

Kizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu isler tasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem ozliycem sizi.

bazen yetıskın bıle olsak yapılan uygulama ne kadar basıt olursa olsun
fobı etkısı yaratabılıyo bazı bunyelerde.. 40 yasını gecmıs ama hala sınek ısırgı gbı ıgneden korkan ınsanlar tanıyorum hatta hap yutamayanlar...
benım deldırme dusuncem tamamen bunlardan bagımsız zaten sırf bı dayanak olarak gordugum ıcın degıl bu ıhtımalı one surmem
sadece aklıma geldı ıhtımallerden konusulurken bu da bı ıhtımal demek.. ne sebeple olursa olsun deldıren de deldırmeyen de kendı dusuncesıdr saygı duyarım
h benım bebegm 2 aylıkken aybı sorun olmustu doktorum 7 hatta 10 gune kdar yapmaması normal demıstı
sasırp kalmıstımmm
sonra duzeldı zaten
sen yınede doktora goturmelısn bnce canm benmkınden cok dha farklı bı durum olabılır
Kizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu isler tasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem ozliycem sizi.
allah yardmcn olsun canım bılırm ne kdar zor oldugunu
ben bı ayın ıcınde ıkı kez tasınmıstm hemde hamıle ve tek basımayken...
annenler fln varsa skntı olmaz en fazla bı hfta suruyo sonra hrsey kendılıgnden buluyo yerını
sana tavsıyem oda oda toplaman esyaları aıt oldgu odaya gore karstrmadan kolıleyıp uzerıne yazman ben sıfonıyer cekmecelernı dahı hc dagtmadan tek bı kolı yapıp
uzerınede sıfonıyer ıcı yazp paketlerdım cok kolay olurdu yerlesrkenkolılerı bıle oda oda ayınca ortada fazlalık kolı bıle bırıkmıyoo

tatlım hıc korkmadan deldır ben kızımı 4.5 aylıkken deldırdım ayı zmanda 4 yegenımınde hıc bışy gelmedı başımıza ına buyugunce yaptırırım dıyen arkadaşalrım bın pişman sonradan bırı delınınce ıkıncıyı ıstemedıler falannnn

kızımın saclar dökulmuştu erkege benzıyodu kupelerı takınca pek tatlı oldu

Merhaba arkadaşlar,ben de yeni katıldım aranıza,tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Açıkçası kaka sorunu için girmiştim ama fitili verince yaptı iki defa,ama sanırım çok da kötü değilmiş 2 gündür yapmaması.Kolay gelsin herkese,bir kaç danışmak istediklerim var zamanla sorarım hepsini

kızlar yeni sac rengimmmm

Eklentiler

• $382193_10151433544399324_1117184373_n.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 47
Bebis yukleyen aneler tum bebislere maasallah...
canim sulu sapli disliklerden aldik.bir tane normal var.iyi oluyor.

Titresimli disligimiz var bir de ama iste hijyeni sorun pilli olduu icin temizligi zor oluyor...
yaa bu aralar mama sayimizi cok arttirdik sutum mu azaldi yolsa sizin de yazdiginiz gibi bu donem miziedanmalari normal mi bilemedim ama mamadan sonra mizirtiyi kestigine gore doymuyo (
Gsymphly basin sagolsun arkadasim ben nerdeyse dogdugundan beri su veriyorum gazimiz icin yaptigimiz caylarda su sonucta degil mu?
Birsey sormak istedim eski sutyenleriniz oluyor mu:))
Kocaman oldular sanki yavruma da yetseler icim yanmaz..

bazen yetıskın bıle olsak yapılan uygulama ne kadar basıt olursa olsun
fobı etkısı yaratabılıyo bazı bunyelerde.. 40 yasını gecmıs ama hala sınek ısırgı gbı ıgneden korkan ınsanlar tanıyorum hatta hap yutamayanlar...
benım deldırme dusuncem tamamen bunlardan bagımsız zaten sırf bı dayanak olarak gordugum ıcın degıl bu ıhtımalı one surmem
sadece aklıma geldı ıhtımallerden konusulurken bu da bı ıhtımal demek.. ne sebeple olursa olsun deldıren de deldırmeyen de kendı dusuncesıdr saygı duyarım

sanırım yanlış anlasıldm, kulak deldirmek hakkındaki fikriniz nedir diyince ben kendi düşüncemi ve sebplerini yazdım yoksa deldirenleri yada deldirmek isteyenleri eleştirmek gibi bi niyetim yokki, isteyen doğar doğmaz deldirir isteyen hiçbi zman, bende saygı duyarım ama sanki deldirenlere tepki gösteriyormuşum gibi cevap gelmiş, yanlış anlaşılmya sebep olacak bi ifadem olduysa özür dilerim arkadaşım

canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin sutunun azalmasi tabiki moralden oluyo bebisler de bize uygun davraniyorlar bebegin icin moralini yuksek tut canim
masaallah canim cok tatli kizin Rabbim korusun soyledigin durumlarin hepsi bizde de var

canim bu konuyu ilk ben yazmisdim sanirsam o zaman hic kimde galiba boyle bi durum yokdu amazaman-zaman butun annelerin sorunu oldu biz suan atlatdik gibi ama arada yine ugruyo ben bi cok yontemleri denedim yanina uzanarak yatarken kucagima alarak vs ama her zaman kanmadi ama en cok isime yarayan bu oldu kucagina alip sirtina hafiften vura-vura pishpishleyerek odalari dolaniyorum bu zaman yurudugum icin hem sallaniyo bu zaman uyku moduna erken gecdigi icin memeyi de aliyo tabi emip uyudukdan sonra kollarimin ne hale geldigini ne sen sor ne ben soyleyim

gunaydin kizlar keyifler iyidir insaalaah ama benim moralim bir hayli bozuk ablamin 2.5 aylik bebegi dun operasyon olundu bagirsak gecmezliyi probleminden dolayi 1 haftadi kabizdi yediginin tumunu kusuyordu atesi 38.2-38.3 lerdeydi bu bir haftada cocugun hem midesini hem de bagirsaklarini bi kac kez yikadilar ama sorun yine kaliyordu simdi hastanedeler dr anne sutunu cok az hatta 5cc fln verin sonra artircaz yavas-yavas demis cocuk aclikdan oyle halde ki insaallah duzelir de eski haline doner ablamlarin ilk cocugudur 4.5 yildan sonra olmus

Arkadaslar gunaydin bisi sorcam bebislerin kakalari ne durumda bizimki kati olmaya basladi ek gidaya basladik beni az emiyo normalmi kakasinin oyleolmasi bide 4 ay bitti bizim cadi hala donemiyoo

kızlar 2 gün gelemedim dolmuş dolmuş sayfalar , maşallah , fazlalaşıyoruz gene sanırım , cumartesi kurbanımız vardı , Allahımda kabul eder inşallah , pazarda malum eşim evdeyken onla vakit geçirmek lazım , şöyle bir göz attım yinede geçmişe , kızıma maşşallah diyenler teyzoşları kocamannnn öpüyoruz , birkaçta bebiş resmi gördüm , bebişlerimizin hepsi çok tatlı maşallah sübhanallah Allah hepsini nazarlardan korusun

Son düzenleme:

oyyyy kıyamam yaaa Allah şifasını versin biran önce inşallah

aynen oyle valla altını kapatana kadar dur kızım yapma kızım.
ya esram yaza gıdersın dıyordum.sımdı mı gıdıyosunuz?oysa kı ne hayallerımız vardı kızlarıda alıp gezıcektık senınle ayyy valla cok uzuldummmm.nereye gıdıyordun???
gecmıs olsun canım allah sıfasını versın oda tup bebektı demı canım..

yok canim Rabbim tup bebek dusunmeye bi kac ay kalmis vermisdi tabi her ikisi ameliyat olmusdu ablam pkodan esi de varikoselden dolayi tesekkurler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…