- 16 Nisan 2012
- 23
- 0
Merhaba ben kasım annesiyim..sizler daha tecrübeli birşey sormak istiyorum. bebeğim 3 aylık 3 gündür kakamızı yapamıyoruz.. Emişiyoruz sadece gece mama veriyorum. kaka yapması için denediğim metodlar :)
- mamaya zeytinyağı ilave ettim
- kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp popoya sürdüm
- fitil verdim.
ancak hiçbiri işe yaramadı. lütfen yardım edin..
Kizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu islertasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem ozliycem sizi.
benim kulağımı komşumuz (hemşireydi) iğneyle delmişti, şimdi ise tabancalr çıktı saniyelik bi acı, kızım büyüdüğünde kimbilir neler çıkar. istiyosa deldirsin, erkekte olsa kulağını deldimesine karşı çıkmam :)
bazen yetıskın bıle olsak yapılan uygulama ne kadar basıt olursa olsunbrnde kizimin kulaklarini kesinlikle deldirmem. cunku beni kupe sevmeyen takmaktan hic hoslanmayan ancak deliklerin kapanmasi gunah oldugundan her abdestte iclerinde su gecirmek zorunda olan biriyim belki kizimda sevmeyecek kupeyi bu yuzden kendisine birakacagim ister deldirsin ister deldirmesin ister bi kac tane deldirsin. artik deldirmek aci veren bir islem degil. benimkini hatirlamiyorum ama anneannem igne ile delmis
benım bebegm 2 aylıkken aybı sorun olmustu doktorum 7 hatta 10 gune kdar yapmaması normal demıstıMerhaba ben kasım annesiyim..sizler daha tecrübeli birşey sormak istiyorum. bebeğim 3 aylık 3 gündür kakamızı yapamıyoruz.. Emişiyoruz sadece gece mama veriyorum. kaka yapması için denediğim metodlar :)
- mamaya zeytinyağı ilave ettim
- kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp popoya sürdüm
- fitil verdim.
ancak hiçbiri işe yaramadı. lütfen yardım edin..
allah yardmcn olsun canım bılırm ne kdar zor oldugunuKizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu islertasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem ozliycem sizi.
bazen yetıskın bıle olsak yapılan uygulama ne kadar basıt olursa olsun
fobı etkısı yaratabılıyo bazı bunyelerde.. 40 yasını gecmıs ama hala sınek ısırgı gbı ıgneden korkan ınsanlar tanıyorum hatta hap yutamayanlar...
benım deldırme dusuncem tamamen bunlardan bagımsız zaten sırf bı dayanak olarak gordugum ıcın degıl bu ıhtımalı one surmem
sadece aklıma geldı ıhtımallerden konusulurken bu da bı ıhtımal demek.. ne sebeple olursa olsun deldıren de deldırmeyen de kendı dusuncesıdr saygı duyarım
h
benım bebegm 2 aylıkken aybı sorun olmustu doktorum 7 hatta 10 gune kdar yapmaması normal demıstı
sasırp kalmıstımmm
sonra duzeldı zaten
sen yınede doktora goturmelısn bnce canm benmkınden cok dha farklı bı durum olabılır
allah yardmcn olsun canım bılırm ne kdar zor oldugunu
ben bı ayın ıcınde ıkı kez tasınmıstm hemde hamıle ve tek basımayken...
annenler fln varsa skntı olmaz en fazla bı hfta suruyo sonra hrsey kendılıgnden buluyo yerını
sana tavsıyem oda oda toplaman esyaları aıt oldgu odaya gore karstrmadan kolıleyıp uzerıne yazman ben sıfonıyer cekmecelernı dahı hc dagtmadan tek bı kolı yapıp
uzerınede sıfonıyer ıcı yazp paketlerdım cok kolay olurdu yerlesrkenkolılerı bıle oda oda ayınca ortada fazlalık kolı bıle bırıkmıyoo
canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin sutunun azalmasi tabiki moralden oluyoKizlar ne zamandir giremiyorum ankaradaydim babami kaybettikten sonra 40 I mi yaptik geldim...moralum tabiki cok bozuk sutum bayagi bir azalmusti mama basladik..sorun olcak mama verenler Su da veriyorsunuz dimi? Once mulupa aldik Simdi sma aldim daha iyi dediler..cok as emuyor birakcak diye korkuyorum Ben vogue seyide yemiyorum fax yapanlari sut yapar diyolar ama esimde bende fax olmasindan korkuyoruz ill cocukta cok cekmustum gazdan...bizimki bir de cok huysuz devamlu agliyor uyanukken hep nuzmiz durmuyor millet senin uzuntun sutten ona geciyor diyor ama onceside oyleydi belki kucuk ondan dedik ama simdide uzuntuden diyolar doktora goturelum resolve esim kabullenmiyor Bisey yok diyor insallah oyledir imo dakika guluyor oynatiyorum sonra muzmuzlanip duruyor offff
masaallah canim cok tatli kizinbütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..
Eki Görüntüle 634657
Bebisine ve fotogrf koyn tum bebislre ayri ayri bayildim kizlar. hepsine masallh allah nazarlardan sakladin hepsini.
Canim bizde 39+2 de 19 ekimde dogduk. bu kadar olur. meleginde kilosuda cok guzel. Şu haci yatmazlik herkedin ortak derdi sanirim. sirti yere geldigi gibi ciglik cigliga benim oglumda. oturma meraklisi. yattigi yerden kafayi baya kaldiriyor çabasi cok komik oluyor :) bu gibi ortak davranislari duymak cok rahatlatici. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. bizim emme ve gece uykusu sikintimiz var malsf. oglumu once uyutuyorm sonra emziriyorum. uyanikken emmiyo ac olsada buda yeni adet. bu skintiyi ceken varmi?
gunaydin kizlar keyifler iyidir insaalaah ama benim moralim bir hayli bozukablamin 2.5 aylik bebegi dun operasyon olundu bagirsak gecmezliyi probleminden dolayi 1 haftadi kabizdi yediginin tumunu kusuyordu atesi 38.2-38.3 lerdeydi bu bir haftada cocugun hem midesini hem de bagirsaklarini bi kac kez yikadilar ama sorun yine kaliyordu simdi hastanedeler dr anne sutunu cok az hatta 5cc fln verin sonra artircaz yavas-yavas demis cocuk aclikdan oyle halde ki insaallah duzelir de eski haline doner ablamlarin ilk cocugudur 4.5 yildan sonra olmus
aynen oyle valla altını kapatana kadar dur kızım yapma kızım.aynı durumdayızz,şaklabanlık yapıoruzz minikleree 2 dk dursunlar diye yatarak..altını değiştirirken bile durmuyo hemen dönmelere başlıoo altımızı kapatana kadar boğuşuyoruzz.. :) Diş çıkarmada bizi çok zorlucak sanırım umarım bütün anneler ve bebişler kolayca atlatır...
ya esram yaza gıdersın dıyordum.sımdı mı gıdıyosunuz?oysa kı ne hayallerımız vardı kızlarıda alıp gezıcektık senınle ayyy valla cok uzuldummmm.nereye gıdıyordun???Kizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu islertasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem ozliycem sizi.
gecmıs olsun canım allah sıfasını versın oda tup bebektı demı canım..gunaydin kizlar keyifler iyidir insaalaah ama benim moralim bir hayli bozukablamin 2.5 aylik bebegi dun operasyon olundu bagirsak gecmezliyi probleminden dolayi 1 haftadi kabizdi yediginin tumunu kusuyordu atesi 38.2-38.3 lerdeydi bu bir haftada cocugun hem midesini hem de bagirsaklarini bi kac kez yikadilar ama sorun yine kaliyordu simdi hastanedeler dr anne sutunu cok az hatta 5cc fln verin sonra artircaz yavas-yavas demis cocuk aclikdan oyle halde ki insaallah duzelir de eski haline doner ablamlarin ilk cocugudur 4.5 yildan sonra olmus
aynen oyle valla altını kapatana kadar dur kızım yapma kızım.
ya esram yaza gıdersın dıyordum.sımdı mı gıdıyosunuz?oysa kı ne hayallerımız vardı kızlarıda alıp gezıcektık senınle ayyy valla cok uzuldummmm.nereye gıdıyordun???
gecmıs olsun canım allah sıfasını versın oda tup bebektı demı canım..