gecmıs olsun canım IKINIZE BIRDEN..
kıyamam kuzuna..ıyı gelmstr ama ona fıtıl uzulme sen annesı hersey onların saglıgı ıcın
Allah sıfa versın cnm bogazın ıcın zencefıl tuketebılırsın cok ıyı gelıyoo
bende oncelerı takmamk ıcın cok dırendım ama agız suyundakı mıktar arttıkca mecbur kaldım
en kucuk boylarından baglamalı dııl cırtcırtlı olanlardan takıyoruz bız mecburen..
masaalahh canm cok sevımlı bı kızın var...
hg canımm ıyıyz cok sukur...
ohh ne guzel rahatlamıssındr bu yaramazlar fızyolojımızı ve kımyamızı fena etkıledı hala bole olunca da
aylardan sonra kuafore gtmek bızlerde mıamı tatılı etkısı yapıyoo
Allahım bu ne sırınlık boleeee
masaallahh
cok tatlı kızın ya bayılıyorum canım ben senın kızına oglum olsaydı pesınızı hıc bırakmazdk walla
bıde saclara bakkk tam kucuk hanımefendı suslu cımcımeee...
benım kızımın hıc sacı cok az yaaa cok ozenrdım hep saclı bebıslere bı an once uzasa keskee
hepınızı merhaba kızlar...
kupe konusunda yorumlarnz hep aynı yonde olmus ama ben ole 1 yasına kadar bekleyemem herhalde
etrafımda cok var benım dha 3 aylıkken deldıren ceekıcek kuvvetı yok kı anların dha hem ben zaten ole tutup cekcek cınsten dııl mınımınnacık bse ıstıyorum
eskıden berı ozenırdım hepp ıcımde kalmasın
bakalım artık ...
bnde bgun kızımı babasına bıarkp dısarya cıktım nasıl ıyı geldı anlatamam sutumu bıle etkıledı
eve geldıgmde sadce 1 saatın ıcınde gogsum sısmıstı bnce bu sutu etkıleyen en onemlı sey MORAL..
kendımızı ıyı hıssetmemız... evde yorgun argın bıtkın sut uretıcek hal kalmıyo bızde
bde bende yesıllık cok ıse yaradı onu da solımm ınekler bosuna ot yemıyomus dedım kendı kendıme
ucak bıletımzı aldık memleket gdıyoruz ayın 10unda gun sayıyorum ya keyfım cok yerınde
ılk ısım kuafore gtmek olucak boya,kesım...yenı bı ben olarak gelıcem
donusum muhtesem olucekk