Eki Görüntüle 634573
güzel teyzoşlarım, tatlı arkadaşlarım özellikle güzel prenseslerben geldimmmmm
bakın bakalım büyümüş müyüm :)
hepinizin melekleri çok güzel maşallah hepsine
buda benim cimcimem Eki Görüntüle 634577
Eki Görüntüle 634579
Sena nur bebege masallah canim su gibi melegin allahim nazarlardan esirgesin
Sağol canım elifin resmi yok mu
Merhaba kızlar çok kötü 2gün geçirdim oğlum ateşlendi ağzından köpük köpük tükürükler çıktı acile götürdük gece. Gaz sıkışması var Ateşi'de çok yüksek dediler fitil koydular birde gazını çıkarttılar o kadar ağladı ki içim parçalandı birde öksürüğü var bende hastalandım öksürük falan.bugün daha iyi çok şükür Allah herkesin evladına sağlık versin. Bebişlerinizin resimleri çok tatlı hepsine maaşallah subhanallah.
Elifff naaptin kiz sen bu doruk pasaya allahim ya nasi da capkin capkin bakiyor masallahh subhanallah yakisikliyaa
Kizlar pamugum bi kac gundur dilini cignemeye basladi sakiz gibi cigniyor dis mi dersiniz gelisiminin bi parcasi mi? Salyamizda cok, babamiza gore o salya degil bal kizimizda ari maya, bal yapiyormus
Sevnih sanada bebisine da maasallah ..
crescent gecmis olsun canim.
biz yaka takiyoruz yakasiz olmuyo cik islatio ve kusuyor.
tugce evet hsklisin dusliksiz olmuyo tuylu seyleri agzina almasindan iyidir ne yapalim daha sk temizleyecegiz mecbur.
sk banyo kuruturmus cildi her banyodan sonra bebek yagi suruyoruz biz..cok terleyen bi kuzumuz oldugu icin banyo atalarini uzatamiyoruz...
bütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..
Eki Görüntüle 634657
bütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..
Eki Görüntüle 634657
cnm bızıkısıde öle sanırım o zamanları geldı ustunu ıslatacak kadar yoğun
bızımkıde hacı yatmaz tatırımmı basıyo cıglıgı dönuyoda artık yuzustu dıkkkat etmek lazım
bebişine maşalla
19 ekim doğumluyuzz..cnm bız aynı gun doğum yapmışız senınle bızım 3 hafta erken oldu gercı
19 ekim doğumluyuzz..
bızde tatlım 19 ekım de 37 haftalık doğduk
nasıl cnm duzenı falan bız kucak ıstemeyı yenı keşvettık onun dışında maşalla usluyuz
canım 39 hafta 2 günlük doğduk bizde..Çok şükür bizde usluyuz ,dediğin gibi kucak dışındagece uykularımız düzene girdi,emmemizde kilo alışımızda çok şükür sıkıntı yok ek gıda başlamadık henüz..tek sıkıntımız çok hareketliyiz,sürekli ilgi istiyoruz sürekli onunla konuşulsun,oynansın,kucakta gezsin..ahh ahh..
oo maşalla zamanlı doğmuşsunuz cnm kaç kg doğdu sımdı kg sı nasıl cnm
uykunuzun duzenlı olmasına sevındım cnm bız hıc sıkıntı cekmedık doğdu doğalı maşalla
bızde gelışımı bu şekılde devam ederse 6 aydan önce başlamıcaz cnm sızde 6 yı beklıcekmısınız en son 3 aylıkken gıttık kontrole bıkaç gun sonra 4 y kontrolune gıdıcez bakalım dr umuzda aynı duşuncede olucakmı
3.400gr doğdu,2 hafta önce gittiğimizde 7,200gr dı..doktorumuz sakın ek bişi verme daha 6.ayı bekle dedi.ama ben elma,armut tattırarak meyve başlamayı düşünüyorum..:44:
kaç kg bebişin cnm?umarım güzel şeyler duyarız hep..ben işe başlayacağım için ek tatlara alışmasını istiyorum,zorlanmamak adına.maşalla cnm bebışıne
ben 6 aydan önce vermıcem cnm kg böyle gıderse bakalım dr amcamız ne dıcek