- 25 Aralık 2012
- 155
- 1
Herkese merhaba anneler.. benım tontik kız 2 kasım dogumlu ekim sonu doğum yapan anneler nasıl oynuyorsunuz bebişlerinizle neler yapıyorsunuz oturtmaya basladınız mı benım kız hep oturmak ıstıyo yatırınca aglıyor.. Oyun halısı v.s ne aldınız en cok ne gerekıyor mesela bana yazarsanız cok sevınırım.. bır de benım kızın boğumları kurumus gıbı bazı yerlerı bazı yerlerı de kızarık acaba neden olmustur neyı yanlıs yapıyorum evımız cok sıcak ondan olabılır mı.. sımdıden tesekkurler cevaplarınız ıcın.
Merhaba kızlar çok kötü 2gün geçirdim oğlum ateşlendi ağzından köpük köpük tükürükler çıktı acile götürdük gece. Gaz sıkışması var Ateşi'de çok yüksek dediler fitil koydular birde gazını çıkarttılar o kadar ağladı ki içim parçalandı birde öksürüğü var bende hastalandım öksürük falan.bugün daha iyi çok şükür Allah herkesin evladına sağlık versin. Bebişlerinizin resimleri çok tatlı hepsine maaşallah subhanallah.
Merhaba kızlar çok kötü 2gün geçirdim oğlum ateşlendi ağzından köpük köpük tükürükler çıktı acile götürdük gece. Gaz sıkışması var Ateşi'de çok yüksek dediler fitil koydular birde gazını çıkarttılar o kadar ağladı ki içim parçalandı birde öksürüğü var bende hastalandım öksürük falan.bugün daha iyi çok şükür Allah herkesin evladına sağlık versin. Bebişlerinizin resimleri çok tatlı hepsine maaşallah subhanallah.
Canım yakayı sürekli takmıyorum, ağız suyu akıntısı az olursa hemen mendiliyle siliyorum ama bazen (akşam saattlerinde) artıyor. O zaman sık sık değiştirmek suretiyle takıyorum. Üzerini hemen hemen günlük değiştiriyorum, atlet ve zıbınını ise günde 2 defa değiştirdiğim oluyor.kızlar ben yaka takmıyorum, sevmiyorum hiç, bebeğin boynunu sıkıyormuş gibi geliyo. üzerindekileri kirletmezse 2-3 güne 1 değiştiriyorum. hepiniz devamlı yaka takıyor musunuz? bizim çok tükürüğümüz olmuyor, olursa da hemen mendiliyle siliyorum.
kızlar ben yaka takmıyorum, sevmiyorum hiç, bebeğin boynunu sıkıyormuş gibi geliyo. üzerindekileri kirletmezse 2-3 güne 1 değiştiriyorum. hepiniz devamlı yaka takıyor musunuz? bizim çok tükürüğümüz olmuyor, olursa da hemen mendiliyle siliyorum.
kızlar ben yaka takmıyorum, sevmiyorum hiç, bebeğin boynunu sıkıyormuş gibi geliyo. üzerindekileri kirletmezse 2-3 güne 1 değiştiriyorum. hepiniz devamlı yaka takıyor musunuz? bizim çok tükürüğümüz olmuyor, olursa da hemen mendiliyle siliyorum.
buda benim çirkin bebeğim.. 3 gun önce cekildik bu resmi saclarım boyasızken..
kız bebek annıslerı sıze bı sorum var...
yakın bı zamanda memleket gtcez bız anneannemızın dedmızın yanına..
annem dogdugundan berı heveslenıp duruyodu
kulaklarını delırcem kupe takcam dye sımdı telde yıne tekrarladı ve benımde aklıma gelınce fıkır almak ıstedım szden
aslında bende ıstıyorum delınmesını ama merak edıyorum sızler deldırdınız mı
yda ne zmana dusunuyosunuz gıdene kdar 4 aylıgı gecmıs olcak cımcımem erken olmaz dmı:26::26:
annesi coook tatli bu kiz hele gozlere bak gozlere oglum bi kalksin da gostereyimEki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542 Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542
buda bizim kıymetlimiz teyzeleri , maşşallah diyin çirkinime
canim Allah(c.c)yardimciniz olsun moralini iyi tut kotu seyler dusunme gecicek annesineden böyleler acaba bir dertleri var ama ne
Bende ne yaparsam yapayım bir süre mutlu oluyor sonra başlıyor mızmızlanmaya çok uykusu varken memeyi istemiyor beşiğinde sallıyorum olmuyor ayağımada sallıyorum olmuyor uykusu var uyumuyor
gözlerini ıslak mendille silme bence canım ben poposunu bile silmiyorum:26:
Ben dişten dolayı olduğunu düşünüyorum dediğin gibi herşeyi ağzına götürüyor birşeyi kemirince rahatlıyor doktor yok dedi ama kaşınıyor herhalde allah yardımcımız olsun
oh ne güzel ya ben 2 taraftanda dertliyim annemde pek laf anlamıyor artık öpmeyi geçtim çocuğun elini ağzına sokuyor kaç kere uyardım yok yok sonra ben çok laf söylüyormuşumağzına her şeyi sokuyor ekmek deydiriyor börek deydiriyor çıldırcam sanki börek deydirince börek yiyecek:95::95:özel hayatım zaten sıfır kaynana akşama kadar burda annemde geldi şimdi bir haftayı geçik burda kalacak cümbür cemaat otur akşama kadar kızımda huysuz birde çocuğu hırpalıyor of of of
kızımın burnu çok tıkandı hafifte öksürük var inşallah ağırlaşmaz 2 buçuk aylıkken akciğer enfeksiyonundan bir hafta hastanede yattık yine öyle olacak diye çok korkuyorumo kadar dikkat ediyorum gece terliyor ondna mı hastalandı acaba
ay b oturma bizde de var hem de her oturtdugumuxda ayagini yere direyip kalkmak bile istiyobenim kuzu da dun 4 aylik oldu, ve kesinlikle gunduz yatar vaziyette olmak istemiyor, mizir mizir, kucak da kesmiyor dedigin gibi, bizimki oturmak istiyor surekli. egimli de degil, tam dimdik oturmak istiyor yoksa cok sinirleniyor..
sen ne tatli seymissin hem de mavis-mavis
bende istiyom boyle tokali bantli donlu sirin kizlari gorunce icim gidiyor vallahi ne yapsak biz de ogluslarimiza toka fln mi taksak neYa masallah cok tatli cok cimcimeler. allah nazarlardan saklasin. bende ikinciyi kiz istiyorum banane. benimde kizim olsun.
herhalde dis belirtisidir ama disetlerimizde beyazlik fln yok henuzSkopca, kutsev; kızlar bebeğinizde görülenler diş çıkarma belirtileri gibi. Oğlum 3. ayını doldurduğunda dilini çiğnemeye falan başlamıştı, ağız suyu akıntısı ve elini ağzına götürme de çabasıydı. Şimdi dilini çiğnemiyor ama dediğiniz gibi ne kendi eli, benim elim, battaniye kenarı vs kemire kemire bir hal oluyor, ağız akıntısı da aynen devam, diş etleri bembeyaz. Genelde sakin bir bebek, bu sebepten dolayı zaman zaman çok huzursuzlandığı oluyor.
kız bebek annıslerı sıze bı sorum var...
yakın bı zamanda memleket gtcez bız anneannemızın dedmızın yanına..
annem dogdugundan berı heveslenıp duruyodu
kulaklarını delırcem kupe takcam dye sımdı telde yıne tekrarladı ve benımde aklıma gelınce fıkır almak ıstedım szden
aslında bende ıstıyorum delınmesını ama merak edıyorum sızler deldırdınız mı
yda ne zmana dusunuyosunuz gıdene kdar 4 aylıgı gecmıs olcak cımcımem erken olmaz dmı:26::26:
hepinizin melekleri çok güzel maşallah hepsine
buda benim cimcimem Eki Görüntüle 634577
Eki Görüntüle 634579
emzirmek için eve gelicem, almıyo hiç bi şekilde sütü. nasıl olacak bilmiyorum.
Eki Görüntüle 634573
güzel teyzoşlarım, tatlı arkadaşlarım özellikle güzel prenseslerben geldimmmmm
bakın bakalım büyümüş müyüm :)
maşallah subhanallah sema çok tatlı bu cadı ya
canim bebisin cokkk tatli masaallahbuda benim çirkin bebeğim.. 3 gun önce cekildik bu resmi saclarım boyasızken..
canim insallah atlatirsiniz bu aralar herkes hasta Rabbim hepimizin evlatlarini korusunMerhaba kızlar çok kötü 2gün geçirdim oğlum ateşlendi ağzından köpük köpük tükürükler çıktı acile götürdük gece. Gaz sıkışması var Ateşi'de çok yüksek dediler fitil koydular birde gazını çıkarttılar o kadar ağladı ki içim parçalandı birde öksürüğü var bende hastalandım öksürük falan.bugün daha iyi çok şükür Allah herkesin evladına sağlık versin. Bebişlerinizin resimleri çok tatlı hepsine maaşallah subhanallah.
biz her kucagimiza aldigimizda onluk takmali oluyoruz cunki agzindan sular akiyo dik durdugundaCanım yakayı sürekli takmıyorum, ağız suyu akıntısı az olursa hemen mendiliyle siliyorum ama bazen (akşam saattlerinde) artıyor. O zaman sık sık değiştirmek suretiyle takıyorum. Üzerini hemen hemen günlük değiştiriyorum, atlet ve zıbınını ise günde 2 defa değiştirdiğim oluyor.
masaallah buyumus annesi Doruk pasamizEki Görüntüle 634573
güzel teyzoşlarım, tatlı arkadaşlarım özellikle güzel prenseslerben geldimmmmm
bakın bakalım büyümüş müyüm :)
hepinizin melekleri çok güzel maşallah hepsine
Eki Görüntüle 634579
annesi coook tatli bu kiz hele gozlere bak gozlere oglum bi kalksin da gostereyimsunnetini de yaptirdik bi evlenmesi kaldi
canim Allah(c.c)yardimciniz olsun moralini iyi tut kotu seyler dusunme gecicek annesi
biz de kocis grip dun salona yolladik gece ana-ogul koca yatakda rahat-rahat uyuduk
ay b oturma bizde de var hem de her oturtdugumuxda ayagini yere direyip kalkmak bile istiyoben de diyorum oglum ayakda gezenler artik yatip uyumak istiyo sen ne diyo kakmak istiyorsun
sen ne tatli seymissin hem de mavis-mavismasaallah aman nazar deymesin hem de buyumus Tugce kac kilo olmus bu kiz sen cok kucuk diyorsun da onun icin soruyorum gayet buyuk gozukuyor
bende istiyom boyle tokali bantli donlu sirin kizlari gorunce icim gidiyor vallahi ne yapsak biz de ogluslarimiza toka fln mi taksak ne
herhalde dis belirtisidir ama disetlerimizde beyazlik fln yok henuz
bence biraz sakincali cunki bebislerin eli hep saclarinda kulaklarinda birazda dis fln cikarirken elleri yerinde hic durmicak ama yine de sen bilirsin
canim hala6500 gr malesef doktorumuz onun gelisiminin dokuz aylik bir bebek gibi oldugunu soyluyor ama bize hala kucuk geliyorhepinizin melekleri çok güzel maşallah hepsine
Eki Görüntüle 634579
canim oncelikle tekrar basin sagolsun.tabuki senden bebisine geciyor.bu kanitlanmis bisey mamayla besleniyormus olsun arada verdigin iki damla bile cok kiymetli bak benim hic yok.senin herseyden once evladini dusunmen lazim allah sabir versin.mekani cennet olsun amabtaktir boyleymis artik bebisini dusun zor ama en azindan dene gor cok mutlu olucak.onun annesine ihtiyaci varKizlar ne zamandir giremiyorum ankaradaydim babami kaybettikten sonra 40 I mi yaptik geldim...moralum tabiki cok bozuk sutum bayagi bir azalmusti mama basladik..sorun olcak mama verenler Su da veriyorsunuz dimi? Once mulupa aldik Simdi sma aldim daha iyi dediler..cok as emuyor birakcak diye korkuyorum Ben vogue seyide yemiyorum fax yapanlari sut yapar diyolar ama esimde bende fax olmasindan korkuyoruz ill cocukta cok cekmustum gazdan...bizimki bir de cok huysuz devamlu agliyor uyanukken hep nuzmiz durmuyor millet senin uzuntun sutten ona geciyor diyor ama onceside oyleydi belki kucuk ondan dedik ama simdide uzuntuden diyolar doktora goturelum resolve esim kabullenmiyor Bisey yok diyor insallah oyledir imo dakika guluyor oynatiyorum sonra muzmuzlanip duruyor offff
Kizlar ne zamandir giremiyorum ankaradaydim babami kaybettikten sonra 40 I mi yaptik geldim...moralum tabiki cok bozuk sutum bayagi bir azalmusti mama basladik..sorun olcak mama verenler Su da veriyorsunuz dimi? Once mulupa aldik Simdi sma aldim daha iyi dediler..cok as emuyor birakcak diye korkuyorum Ben vogue seyide yemiyorum fax yapanlari sut yapar diyolar ama esimde bende fax olmasindan korkuyoruz ill cocukta cok cekmustum gazdan...bizimki bir de cok huysuz devamlu agliyor uyanukken hep nuzmiz durmuyor millet senin uzuntun sutten ona geciyor diyor ama onceside oyleydi belki kucuk ondan dedik ama simdide uzuntuden diyolar doktora goturelum resolve esim kabullenmiyor Bisey yok diyor insallah oyledir imo dakika guluyor oynatiyorum sonra muzmuzlanip duruyor offff