2012 Ekim bebekleri büyüyor

biz de 31 ekim doğumluyuz, yüzlere çok baktıkları için binbir surata giriyoruz, bazen kitapların resimlerini gösteriyorum, şarkı söyleyerek jimnastik yapıyoruz, oyun halısındaki oyuncaklarıyla oynuyoruz, aynalara bakıyoruz. etrafı oturarak da görsün diye bazen çok kısa kucağıma alıyorum ama tam oturur gibi olmuyo, kendini atarsa öne atıyo. oyun halısı alırken içinde sesli oyuncaklarının çok olmasına ve geniş olmasına dikkat et bence. bizim de boğum yerlerimiz kızarıp kuruyo, banyodan sonra badem yağı sürünce geçiyo.

ikinize de çok geçmiş olsun, ateşi niye yükselmiş acaba?

canım çok üzüldüm ya hayırdır nasıl oldu öyle?ciğerlerinde filan sorun var mı?çok çok geçmiş olsun oğluşuna da sanada.kocaman öpüyorum sizi

Canım yakayı sürekli takmıyorum, ağız suyu akıntısı az olursa hemen mendiliyle siliyorum ama bazen (akşam saattlerinde) artıyor. O zaman sık sık değiştirmek suretiyle takıyorum. Üzerini hemen hemen günlük değiştiriyorum, atlet ve zıbınını ise günde 2 defa değiştirdiğim oluyor.

bende takmıyorum canım dediğin gibi banada rahatsız edermiş gibi geliyo.bende hergün üstünü değiştiriyorum.tükürük olduğunda da mendili ile siliyorum.

Canim ben mecbur takiyorum yaka. o kadar cok akitiyorki yaka yetistiremiyorum. sirilsiklam yapiyor aninda. tabi boynunu sıkan yaka kullanniyorum ve boynuna geleck kisimin yumusak olmasina dikkat ediyorum alirken. Bende kiyafetlerini iki gunde bir degistiriyorum tabi kirletmzse. ama genelde islattigi icin gunde icinde iki bazende uc kere degistirdigim oluyo. Pamuklu Penye yaka kullaniyorum rahtsz etmesin diye ondan bile gecio cok islaninca ustune.

Sevnih sanada bebisine da maasallah ..
crescent gecmis olsun canim.
biz yaka takiyoruz yakasiz olmuyo cik islatio ve kusuyor.
tugce evet hsklisin dusliksiz olmuyo tuylu seyleri agzina almasindan iyidir ne yapalim daha sk temizleyecegiz mecbur.
sk banyo kuruturmus cildi her banyodan sonra bebek yagi suruyoruz biz..cok terleyen bi kuzumuz oldugu icin banyo atalarini uzatamiyoruz...

canım bende daha çok erken diye düşünüyorum.küpeler bi yerlere takılabilir veya kızın tutup çekebilir bence riske hiç gerek yok ama tabi yine de sen bilirsin

güzel teyzoşlarım, tatlı arkadaşlarım özellikle güzel prensesler ben geldimmmmm

bakın bakalım büyümüş müyüm :)

Son düzenleme:
slm kızlar özledim sizi

giremiyorum hiç ya işyerinde huzur yok , hergün bıkıp usanarak işe geliyorum değiyor mu diyorum küçücük bebeğimi bırakmaya

çok şükür akşam eve gidip kuzucuğumun gülücüklerini görünce herşey bitiyor

sizler nasılsınız? kuzucuklar nasıl gördüm resimleri maşallahları var

annesi coook tatli bu kiz hele gozlere bak gozlere oglum bi kalksin da gostereyim sunnetini de yaptirdik bi evlenmesi kaldi
canim Allah(c.c)yardimciniz olsun moralini iyi tut kotu seyler dusunme gecicek annesi
biz de kocis grip dun salona yolladik gece ana-ogul koca yatakda rahat-rahat uyuduk

benim kuzu da dun 4 aylik oldu, ve kesinlikle gunduz yatar vaziyette olmak istemiyor, mizir mizir, kucak da kesmiyor dedigin gibi, bizimki oturmak istiyor surekli. egimli de degil, tam dimdik oturmak istiyor yoksa cok sinirleniyor..
ay b oturma bizde de var hem de her oturtdugumuxda ayagini yere direyip kalkmak bile istiyo ben de diyorum oglum ayakda gezenler artik yatip uyumak istiyo sen ne diyo kakmak istiyorsun
sen ne tatli seymissin hem de mavis-mavismasaallah aman nazar deymesin hem de buyumus Tugce kac kilo olmus bu kiz sen cok kucuk diyorsun da onun icin soruyorumgayet buyuk gozukuyor

Ya masallah cok tatli cok cimcimeler. allah nazarlardan saklasin. bende ikinciyi kiz istiyorum banane. benimde kizim olsun.
bende istiyom boyle tokali bantli donlu sirin kizlari gorunce icim gidiyor vallahi ne yapsak biz de ogluslarimiza toka fln mi taksak ne
herhalde dis belirtisidir ama disetlerimizde beyazlik fln yok henuz

bence biraz sakincali cunki bebislerin eli hep saclarinda kulaklarinda birazda dis fln cikarirken elleri yerinde hic durmicak ama yine de sen bilirsin

emzirmek için eve gelicem, almıyo hiç bi şekilde sütü. nasıl olacak bilmiyorum.

Canım benim kızımda biberon tutmuyordu aventin biberonu var anne göğsüne benziyor dene istersen onu alıyor şimdi

Eki Görüntüle 634573

elifcim nasılsın maşallah kocaman olmuş oğlan

Kizlar ne zamandir giremiyorum ankaradaydim babami kaybettikten sonra 40 I mi yaptik geldim...moralum tabiki cok bozuk sutum bayagi bir azalmusti mama basladik..sorun olcak mama verenler Su da veriyorsunuz dimi? Once mulupa aldik Simdi sma aldim daha iyi dediler..cok as emuyor birakcak diye korkuyorum Ben vogue seyide yemiyorum fax yapanlari sut yapar diyolar ama esimde bende fax olmasindan korkuyoruz ill cocukta cok cekmustum gazdan...bizimki bir de cok huysuz devamlu agliyor uyanukken hep nuzmiz durmuyor millet senin uzuntun sutten ona geciyor diyor ama onceside oyleydi belki kucuk ondan dedik ama simdide uzuntuden diyolar doktora goturelum resolve esim kabullenmiyor Bisey yok diyor insallah oyledir imo dakika guluyor oynatiyorum sonra muzmuzlanip duruyor offff

buda benim çirkin bebeğim.. 3 gun önce cekildik bu resmi saclarım boyasızken..
canim bebisin cokkk tatli masaallah Rabbim nazarlardan korusun keyfi yerinde gorunuyo emmesi duzeldimi kuzunun
canim insallah atlatirsiniz bu aralar herkes hasta Rabbim hepimizin evlatlarini korusun
biz her kucagimiza aldigimizda onluk takmali oluyoruz cunki agzindan sular akiyo dik durdugunda
Eki Görüntüle 634573

masaallah buyumus annesi Doruk pasamiz Rabbim nazarlardan korusun
hepinizin melekleri çok güzel maşallah hepsine
buda benim cimcimem Eki Görüntüle 634577
Eki Görüntüle 634579

canimm cook tatli cimcimen nazli durusa bak sen hele yerim ben seni

hepinizin melekleri çok güzel maşallah hepsine
buda benim cimcimem Eki Görüntüle 634577
Eki Görüntüle 634579
canim hala6500 gr malesef doktorumuz onun gelisiminin dokuz aylik bir bebek gibi oldugunu soyluyor ama bize hala kucuk geliyor

canim oncelikle tekrar basin sagolsun.tabuki senden bebisine geciyor.bu kanitlanmis bisey mamayla besleniyormus olsun arada verdigin iki damla bile cok kiymetli bak benim hic yok.senin herseyden once evladini dusunmen lazim allah sabir versin.mekani cennet olsun amabtaktir boyleymis artik bebisini dusun zor ama en azindan dene gor cok mutlu olucak.onun annesine ihtiyaci var

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

bende işe başlayınca mama vermeye başladım ilave olarak. similac veriyorum anne sütüne en yakın mama oymuş. su da veriyoruz mama verdiğimiz için. ama oğlumun suyla işi yok hiç doğduğundan beri zoraki veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…