2012 Ekim bebekleri büyüyor

Merhaba kızlar çok kötü 2gün geçirdim oğlum ateşlendi ağzından köpük köpük tükürükler çıktı acile götürdük gece. Gaz sıkışması var Ateşi'de çok yüksek dediler fitil koydular birde gazını çıkarttılar o kadar ağladı ki içim parçalandı birde öksürüğü var bende hastalandım öksürük falan.bugün daha iyi çok şükür Allah herkesin evladına sağlık versin. Bebişlerinizin resimleri çok tatlı hepsine maaşallah subhanallah.
gecmıs olsun canım IKINIZE BIRDEN..
kıyamam kuzuna..ıyı gelmstr ama ona fıtıl uzulme sen annesı hersey onların saglıgı ıcın
Allah sıfa versın cnm bogazın ıcın zencefıl tuketebılırsın cok ıyı gelıyoo
kızlar ben yaka takmıyorum, sevmiyorum hiç, bebeğin boynunu sıkıyormuş gibi geliyo. üzerindekileri kirletmezse 2-3 güne 1 değiştiriyorum. hepiniz devamlı yaka takıyor musunuz? bizim çok tükürüğümüz olmuyor, olursa da hemen mendiliyle siliyorum.
bende oncelerı takmamk ıcın cok dırendım ama agız suyundakı mıktar arttıkca mecbur kaldım
en kucuk boylarından baglamalı dııl cırtcırtlı olanlardan takıyoruz bız mecburen..

:nazar::nazar:masaalahh canm cok sevımlı bı kızın var...
Slm kizlar nasilsiniz ben bugun superim yarin ist yola cikacaz ins son gunumu iyi degerlndirdim kuafore gittim sacimi kestirdim boyadim ohh :)) cok ii geldi sanki cok farkli bisey yapmis gibiyim Masallah bebislerin resimlerini koymussunuz rabbim nazarlardan saklasin korusun meleklerimizi hepside cok tatli bnde telefon magduruyum beceremiyorum malesef hepinizi opuyorum kib
hg canımm ıyıyz cok sukur...
ohh ne guzel rahatlamıssındr bu yaramazlar fızyolojımızı ve kımyamızı fena etkıledı hala bole olunca da
aylardan sonra kuafore gtmek bızlerde mıamı tatılı etkısı yapıyoo:KK52:
bütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..:KK52:Eki Görüntüle 634657 :KK16::KK16::nazar:
Allahım bu ne sırınlık boleeee:nazar::nazar:masaallahh:nazar::nazar:
cok tatlı kızın ya bayılıyorum canım ben senın kızına oglum olsaydı pesınızı hıc bırakmazdk walla:KK52:
bıde saclara bakkk tam kucuk hanımefendı suslu cımcımeee...
benım kızımın hıc sacı cok az yaaa cok ozenrdım hep saclı bebıslere bı an once uzasa keskee:KK31::KK31:

hepınızı merhaba kızlar...
kupe konusunda yorumlarnz hep aynı yonde olmus ama ben ole 1 yasına kadar bekleyemem herhalde:KK6:
etrafımda cok var benım dha 3 aylıkken deldıren ceekıcek kuvvetı yok kı anların dha hem ben zaten ole tutup cekcek cınsten dııl mınımınnacık bse ıstıyorum
eskıden berı ozenırdım hepp ıcımde kalmasın :KK31:bakalım artık ...
bnde bgun kızımı babasına bıarkp dısarya cıktım nasıl ıyı geldı anlatamam sutumu bıle etkıledı
eve geldıgmde sadce 1 saatın ıcınde gogsum sısmıstı bnce bu sutu etkıleyen en onemlı sey MORAL..
kendımızı ıyı hıssetmemız... evde yorgun argın bıtkın sut uretıcek hal kalmıyo bızde
bde bende yesıllık cok ıse yaradı onu da solımm ınekler bosuna ot yemıyomus dedım kendı kendıme:KK52::KK52:
ucak bıletımzı aldık memleket gdıyoruz ayın 10unda gun sayıyorum ya keyfım cok yerınde:KK8::KK8::KK8:
ılk ısım kuafore gtmek olucak boya,kesım...yenı bı ben olarak gelıcem
donusum muhtesem olucekk :KK53::KK53:

prensesslerr yesın senınn taptatlı oglusunu canmmm...
masaallah cok yakısıklı mınıkk pasan:KK16::KK16:

bütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..:KK52:

Eki Görüntüle 634657 :KK16::KK16::nazar:

ahhh ahhh bızımkı yaklasık ıkı aydır oyle doktoru cıktı cıkıcak dıyor dısıne ama cıkmıyr cok zorluyor malesef kolay degılmıs perısan olduk vallaa pıt dıye cıkıyo snıyordum benn..bızımkı 1,5 ay oldu surelı oturuyor sıpa.yatırmak mı kıyamet kopuyor sankı dovuyoruz yanıı.annem alt katta oturuyor ne oluyor dıye ya gelıyo yada telefon acıyor dusunun yanıı

Hepte bu saatlerde karnim acikiyor yesem bi dert,yemesem uyku tutmuyor :KK14: nasil zayifliycam boyle...

canım 39 hafta 2 günlük doğduk bizde..Çok şükür bizde usluyuz ,dediğin gibi kucak dışında :KK43: gece uykularımız düzene girdi,emmemizde kilo alışımızda çok şükür sıkıntı yok ek gıda başlamadık henüz..tek sıkıntımız çok hareketliyiz,sürekli ilgi istiyoruz sürekli onunla konuşulsun,oynansın,kucakta gezsin..ahh ahh..

Bebisine ve fotogrf koyn tum bebislre ayri ayri bayildim kizlar. hepsine masallh allah nazarlardan sakladin hepsini.
Canim bizde 39+2 de 19 ekimde dogduk. bu kadar olur. meleginde kilosuda cok guzel. Şu haci yatmazlik herkedin ortak derdi sanirim. sirti yere geldigi gibi ciglik cigliga benim oglumda. oturma meraklisi. yattigi yerden kafayi baya kaldiriyor çabasi cok komik oluyor :) bu gibi ortak davranislari duymak cok rahatlatici. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. bizim emme ve gece uykusu sikintimiz var malsf. oglumu once uyutuyorm sonra emziriyorum. uyanikken emmiyo ac olsada buda yeni adet. bu skintiyi ceken varmi?

Bebisine ve fotogrf koyn tum bebislre ayri ayri bayildim kizlar. hepsine masallh allah nazarlardan sakladin hepsini.
Canim bizde 39+2 de 19 ekimde dogduk. bu kadar olur. meleginde kilosuda cok guzel. Şu haci yatmazlik herkedin ortak derdi sanirim. sirti yere geldigi gibi ciglik cigliga benim oglumda. oturma meraklisi. yattigi yerden kafayi baya kaldiriyor çabasi cok komik oluyor :) bu gibi ortak davranislari duymak cok rahatlatici. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. bizim emme ve gece uykusu sikintimiz var malsf. oglumu once uyutuyorm sonra emziriyorum. uyanikken emmiyo ac olsada buda yeni adet. bu skintiyi ceken varmi?

canım selam ya benimkide gündüzleri az emmeye başladı 2çekip bırakıyo uyku saatlerinde emio uyuyo gece uykuda üzel emio anlamadım neden?

Hepte bu saatlerde karnim acikiyor yesem bi dert,yemesem uyku tutmuyor :KK14: nasil zayifliycam boyle...

ben de az once 3 dilim borekle bir kase de asure goturdum kasla goz arasinda.ben de cok acikiyorum gece yatmadan. hicbirsey bulamazsam nutella yiyorum :/ 62 olmustum ne guzel 64e cikmis ne zaman cikmis anlamadim :)

benim kizim da oturmak istiyor surekli, surekli dizimde oturuyor, kizlar yanlardan destek falan koyup oturtuyor musunuz, bir care bulan var mi? bugun yastikla destekleyip oturttum ama icim rahat degildi, bilemedim dogru mu yapiyorum. zaten elini birakinca yuzustu dusuyor hemen :)
uyanikken emmeme biz de 3. ayda olmustu, 2-3 hafta zorluk cekmistim ac geziyordu tum gun, sadece uyurken emiyordu, sonra kendiliginden geciyor, bebeklerde 3-4 aylikken emmeyi reddetme oluyormus, bizimki erken olmustu belki budur nedeni cnm, merak etme sabret geciyor bir sure sonra kendiliginden.

Herkese merhaba anneler.. benım tontik kız 2 kasım dogumlu ekim sonu doğum yapan anneler nasıl oynuyorsunuz bebişlerinizle neler yapıyorsunuz oturtmaya basladınız mı benım kız hep oturmak ıstıyo yatırınca aglıyor.. Oyun halısı v.s ne aldınız en cok ne gerekıyor mesela bana yazarsanız cok sevınırım.. bır de benım kızın boğumları kurumus gıbı bazı yerlerı bazı yerlerı de kızarık acaba neden olmustur neyı yanlıs yapıyorum evımız cok sıcak ondan olabılır mı.. sımdıden tesekkurler cevaplarınız ıcın.t

Merhaba ozgenur benim kızım 31 ekimde doğdu ve hep oturmak istiyor hiç yatmak istemiyor. Sürekli konuşuyorum yada yattığı yerde oyun oynuyoruz. Ben de oyun halısı almak istiyorum ama henüz araştırmadim.bnm merveminde boğumları kurulmuştu zeytinyağı sürdüm geçti gb az kaldı. Muhtemelen bogum bogum teni sıkıştığı için oluyordur hava alamadığı için.

Son düzenleme:
ben de az once 3 dilim borekle bir kase de asure goturdum kasla goz arasinda.ben de cok acikiyorum gece yatmadan. hicbirsey bulamazsam nutella yiyorum :/ 62 olmustum ne guzel 64e cikmis ne zaman cikmis anlamadim :)

Ohh afiyet olsun yatiyorum ama aklim mutfakta gidiyimde 2lokma bisey yiyim bende nutella yicem:KK53:

benim kizim da oturmak istiyor surekli, surekli dizimde oturuyor, kizlar yanlardan destek falan koyup oturtuyor musunuz, bir care bulan var mi? bugun yastikla destekleyip oturttum ama icim rahat degildi, bilemedim dogru mu yapiyorum. zaten elini birakinca yuzustu dusuyor hemen :)
uyanikken emmeme biz de 3. ayda olmustu, 2-3 hafta zorluk cekmistim ac geziyordu tum gun, sadece uyurken emiyordu, sonra kendiliginden geciyor, bebeklerde 3-4 aylikken emmeyi reddetme oluyormus, bizimki erken olmustu belki budur nedeni cnm, merak etme sabret geciyor bir sure sonra kendiliginden.

Bu skinti cikti brde. bende once uyutup sonra emziriyorum uykuluyken hata uyuyoken. dort saat emmedigi oluyo ac biliyorum mizmizlniyo ama emmiyo. bende uyutuyorum napim. kilosu dusecek diede uzuluyorum. ben oturtmanaya gayrt ediyorum. Geln giden oturtuyor uyarabildgm kadr uyariyorum. ya insanlri uyarmk cok sıkici hele bide alinmiyolarmi nasil bir dille solicegmi sasiriyorum.

canım selam ya benimkide gündüzleri az emmeye başladı 2çekip bırakıyo uyku saatlerinde emio uyuyo gece uykuda üzel emio anlamadım neden?

Selm cnm. ya anla gitti. hergun yeni bir adet cikiyo. biara guzrl emiodu ama kacgundur imkansiz emmiyo acta kalsa. gecer ins. tez zamnda.

cnm senin oglanda bizim kiz gibi tek meme emiyordu dimi benim kizim ucay dolduktan sonra emmek istemedi. oncrleri 3-4 saat iyice acikana kadar inat ediyordu sonra sadece uykuda emmeye basladi. daha sonra uykuda emmeyide reddetti. parmk emmesi cogaldi. cok az kilo aliyordu 10'gunde 120 gr gibi. 1 ay kadar surdu sonra hasta oldu bu seferde burnu tikali bogazi hiriltili oldugu icin ememedi biberinlada beslnmedi 1 gun 15 saat ac kaldi. sekeri dustugu icin hep uyuyordu doktora gotyrdum usutme disinda emmemesi icin hic bir neden yoktu. emmedigi bu bir aysa ucayri doktora gittik butun kan idrar kaka ciger genel muayenede cok sukur enfeksiyon vs. hic birsey cikmadi. zayifladi. 6750 ye dustu 7000 den. 1 hafta sonra iyilesti cok sukur emmeyede basladi.rabi yine sadece solu emiyor. sagisa sagip kasikla veriyorum. kilosu tekrar 7000 olmus.

tatlım bızde 19 ekım doğumluuz 37 haftalık doğdu bızım hacı yatmazımız ay cok tatlı paşam yatırıyoruz hemen kut kalkmak ıstıyo bagırıyo kaldırıyoruz sankı kendını parayalan o degıl gulucukler sacıyo

cnm emme olayıda sakkın ortam ıstıyolar ben artık saat koydum sık emerse az cekıp bırakıyo
bende 2 saatte verıyorum genelde uykusuna yakın saatlerı tercıh edıyorum emıyo

kaç kg bebişin cnm?umarım güzel şeyler duyarız hep..ben işe başlayacağım için ek tatlara alışmasını istiyorum,zorlanmamak adına.

cnm aras tam 1 ay önce 7500 gr dı sımdılerde 8500 e yaklaşmıştır dıye duşunuyorum
37 haftada 3780 doğmuştu
ıse baslıcaksan ek gıdaya başlaman ıyı olur cnm gercekten

Kizlar ne zamandir giremiyorum ankaradaydim babami kaybettikten sonra 40 I mi yaptik geldim...moralum tabiki cok bozuk sutum bayagi bir azalmusti mama basladik..sorun olcak mama verenler Su da veriyorsunuz dimi? Once mulupa aldik Simdi sma aldim daha iyi dediler..cok as emuyor birakcak diye korkuyorum Ben vogue seyide yemiyorum fax yapanlari sut yapar diyolar ama esimde bende fax olmasindan korkuyoruz ill cocukta cok cekmustum gazdan...bizimki bir de cok huysuz devamlu agliyor uyanukken hep nuzmiz durmuyor millet senin uzuntun sutten ona geciyor diyor ama onceside oyleydi belki kucuk ondan dedik ama simdide uzuntuden diyolar doktora goturelum resolve esim kabullenmiyor Bisey yok diyor insallah oyledir imo dakika guluyor oynatiyorum sonra muzmuzlanip duruyor offff
Canim basın sağolsun Allah sabır versin. Ben hiç su vermiyorum. Zaten mamada süt gb sudan oluşuyor. Gerek duymuyorum.

Bu skinti cikti brde. bende once uyutup sonra emziriyorum uykuluyken hata uyuyoken. dort saat emmedigi oluyo ac biliyorum mizmizlniyo ama emmiyo. bende uyutuyorum napim. kilosu dusecek diede uzuluyorum. ben oturtmanaya gayrt ediyorum. Geln giden oturtuyor uyarabildgm kadr uyariyorum. ya insanlri uyarmk cok sıkici hele bide alinmiyolarmi nasil bir dille solicegmi sasiriyorum.

Son iki gündür bnm kızda ne meme ne biberon alıyo iki çekiyor bırakıyor iki çekiyor bırakıyor halbuki aç. Anlamadım gitti. Ve çokta huysuz. Gece uykuları da saçmalama ya başladı yine. Offff

X