- 25 Aralık 2012
- 155
- 1
Herkese merhaba anneler.. benım tontik kız 2 kasım dogumlu ekim sonu doğum yapan anneler nasıl oynuyorsunuz bebişlerinizle neler yapıyorsunuz oturtmaya basladınız mı benım kız hep oturmak ıstıyo yatırınca aglıyor.. Oyun halısı v.s ne aldınız en cok ne gerekıyor mesela bana yazarsanız cok sevınırım.. bır de benım kızın boğumları kurumus gıbı bazı yerlerı bazı yerlerı de kızarık acaba neden olmustur neyı yanlıs yapıyorum evımız cok sıcak ondan olabılır mı.. sımdıden tesekkurler cevaplarınız ıcın.
biz de 31 ekim doğumluyuz, yüzlere çok baktıkları için binbir surata giriyoruz, bazen kitapların resimlerini gösteriyorum, şarkı söyleyerek jimnastik yapıyoruz, oyun halısındaki oyuncaklarıyla oynuyoruz, aynalara bakıyoruz. etrafı oturarak da görsün diye bazen çok kısa kucağıma alıyorum ama tam oturur gibi olmuyo, kendini atarsa öne atıyo. oyun halısı alırken içinde sesli oyuncaklarının çok olmasına ve geniş olmasına dikkat et bence. bizim de boğum yerlerimiz kızarıp kuruyo, banyodan sonra badem yağı sürünce geçiyo.