2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ablam telefonuna kaydetmişti süpürge sesini döndüre döndüre dinletiyordu kızına o da onunla dalıyordu uykuya. Sürekli yaptığı için bizim kulaklarda hal kalmıyordu ama etkili olduğu için katlanıyorduk:)
Ben de dün itibariyle ayağımda sallamayı bıraktım, şimdilik kucağımda evi turlamaya devam diyoruz, dalması zor oluyor, tombik kolumu ağrıtıyor Ama akşam aynı saatte aynı yatmaya hazırlık ritüelleriyle sallamadan,kucakta dolaştırmadan kendi kendine uyuma eğitimi verebilirim umarım, başladık, başarılı olmayı diliyoruz.

masaallah suphanallah cok tatlı bebıslerınz ıkısı de bırbırınden guzel hangısını yesemm bılemedımmm

tsk ederım canm guzel yorumların ıcın
ne guzel atessız atlatmıssınız asınızı
darısı bıze olsun artık:18::18:sesı kaydetmek de guzel bı yontemmıs bende deneyeyım bunu bkalımm mızıldadıkca dayarım kulagına
ama o zaman da tembellık yapar hıc yoktan yarım yamalak bıle olsa evı supuremem

ogleden sonramı tam bı kabusa cevırdı kızım
sersem sepelek haldeyım mahvoldum hıc enerjım dermanım kalmadı
dokuluyorum resmengece devam etmese barı
kucakta,salıncakta,ayakta naparsan yap aglıyooo uykusu var uyumuyoo emmek ıstemıyo...
daha yenıce mayıstı bakalım offfff ne zaman duzene gırcek su uykular bu gıdısle ben zıvanadan cıkıcam walla

kız bebek annıslerı sıze bı sorum var...

yakın bı zamanda memleket gtcez bız anneannemızın dedmızın yanına..
annem dogdugundan berı heveslenıp duruyodu
kulaklarını delırcem kupe takcam dye sımdı telde yıne tekrarladı ve benımde aklıma gelınce fıkır almak ıstedım szden
aslında bende ıstıyorum delınmesını ama merak edıyorum sızler deldırdınız mı
yda ne zmana dusunuyosunuz gıdene kdar 4 aylıgı gecmıs olcak cımcımem erken olmaz dmı:26::26:

kafayi kaldirip poz vermis bir de :)) kocaman olmusss annesii masallahh bu ne guzellik
hemde nasıl burda gozlerı bellı olmuyor gozler mavı dısarda herkes bakıyor.gecen kadının bırı esımın arkasından gelmıs yanagını sıkıyor dedım napıyorsunuz cek elını dedım ay ne kıymetlı cocugu varmıs dedı.kıymetlı en kımsenın cocuguna sormadan ellemem yanıı
yerim ben onu poz vermeyide öğrenmiş çirkinn :)
verırı teyzesı
Ya masallah cok tatli cok cimcimeler. allah nazarlardan saklasin. bende ikinciyi kiz istiyorum banane. benimde kizim olsun.
allah gonlune gore versın canımm
Ece'm sari papatyam kiz gunes gibi ya masallahh subhanallahh gunes bebeke hele saclara bak tel tel oyyy allahim nazarlardan korusun tum bebekleri...
degısmıs mı canım hep boyle emeklemeye calısıyor yorulup uyuya kalıyor...

Canım kız bebek annesi değilim ama cevap vermek istedim. Bence erken, diş çıkarma sürecinde bazı bebekler sürekli kulaklarını çekiştirirlermiş, öyle ki diş sancısı mı kulak ağrısı mı yaşıyor belli olmazmış. Delinmesini bilmem ama küpe bu süreçte bebeğin kendine zarar vermesine sebep olabilir.

merhaba kizlar bugun moral olsun diye sacimi boyattim koyu olan rengi acik kumral yaptirdim ihtiyacim vardi degisiklige. kizimin emmesi duzeldi ama tek meme emmeye devam. 1 aydir dogru duzgin emmedigi icin sutumde azalmis. emiyor emiyor kisa surede bitiyor uzun sure cekmeden gelmiyor. uzun sureyide uyanikken sabretmiyor uyurken ancak. bunada sukur. sutumu tekrar nasil artirabilirim

dün akşam iş yerinden aradılar pazartesi gel başla diye, daha iznimin bitmesine 27 gün varken dünden beri ağlıyorum, kayınvalidem daha bugün geldi, ne zaman alışacak bebek ona?
canım allah yardımcın olsun çok zor ama dua etkı bebeğine kötü davranmayacagından emın oldugun bırıne bırakıyorsun.haberlerde son zamanda bır bakıcı dehsetı haberi çıkmıştı izlemez olaydım.o gündür kendımde degılım sankı benım bebegımı dovdu pıslık kadın.Artık kendımızde gectık onlar dıllenene kadar elımız yuregımızde işe gıdıp gelıcez maalesef.

sacınımı boyattın supersın valla.doktora sordun mu?bende çok ıstıyorum ama emzırırken boyatma dıolarbenmde sutum çok yok ama grıp oldum bu aralar bol bol ıhlamur içtim bende inanamadım artışına.ben yenılenın çok artırdıgına degılde sıvıların gercekten artırdıgına ınananlardanım.rezene ıhlamur tek gecerim:)

bebişine kırkbır kere maşallah arkadaşım bu ne güzellık baktıkca ınsanın içini ısıtıyor,insanın yuzunde tebessum oluşturuyor.

doktorum boyatabilirsin dedi saclarimun onunde beyazlarim var moralimicok.bozuyordu birde bir ay emme problemi beni mahvetti psikolojik olarak. moral olsun dedim. belki iki sene emzirecegim iki sene yasli teyzeler gibi ak sacli gezemezdim kendimi cok cirkin hissediyordum vede bakimsiz iyioldu yani

canım ben çekirdek yedim iki akşam yatmadan baya dolmuştur göğüslerim denk mi geldi bilmiyorum ama bir dene istersen kabak çekirdeğiyle ayçekirdeği yemiştim

selam annişler kaç ay oldu giremedim faktor b bebişinin resimlerini gördüm maaşallah ona tugceserdar son hatırladgm kadaryla hamileydin yanlıs hatırlamıosam diger kızlar nerede herkes gitmiş yaa masumiyet, edamm , felisimfelis, coyote, cimeka sekerlik16, mavibattanite,azzra ve digerleri nerde bütün kızlar...........

canım ben çekirdek yedim iki akşam yatmadan baya dolmuştur göğüslerim denk mi geldi bilmiyorum ama bir dene istersen kabak çekirdeğiyle ayçekirdeği yemiştim

ay cekirdegini tesadufen bi haftadir yiyorumama farketmedim. kabak deneyeyim birde

kızım gene hastalandı bende hastayımburnu tıkanık hapşırıyor öksürüyor arada tabii çok huysuz

tugce ve factor maasallah bebislerinize...
bu arada dislik turu seylerin hijyenini nasıl saglıyorsunuz?gerci hersey sürekli agzında ama sankı dislik hijyeni sıkıntı gibi?ben ne zamandır vermez oldum eline. emin olamıyorum hijyeninden (
bu arada kimse egzersiz uapmıyor mu ??nerdesiniz yahuuu (

malesef dusuk oldu canımm.herkes gıttı eskılerden bırkac kısıyız artık burda....
Hemde nasil degismis saclar tel tel uzamis oy sirine vee buyumus tabiiki
hadı ya bana hep aynı gelıyorr

canım ben sureklı yıkıyorum onsuz olmuyor butun oyuncaklaı ı yıkıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…