- 25 Aralık 2012
- 155
- 1
aman yarabbim gökte araken yerde buldumgöz doktorumusun canım ? en iyi arkadaşım sensin bundan sonra antalyada iyi bir göz doktoru arıyorum , en son dünya göze gitmiştim kel bir doktor vardı , hiç memnun kalmadım , bende astiğmat varda , birde bu transation ( böyle yazılıyordu sanırım) camları tavsiye ediyormusun ? kestane kebap acele cevap
Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542 Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542
buda bizim kıymetlimiz teyzeleri , maşşallah diyin çirkinime
dün akşam iş yerinden aradılar pazartesi gel başla diye, daha iznimin bitmesine 27 gün varkendünden beri ağlıyorum, kayınvalidem daha bugün geldi, ne zaman alışacak bebek ona?
dün akşam iş yerinden aradılar pazartesi gel başla diye, daha iznimin bitmesine 27 gün varkendünden beri ağlıyorum, kayınvalidem daha bugün geldi, ne zaman alışacak bebek ona?
ben üniversitede asistanım, ben hastalarıma antalya çok güneşli olduğu için direk güneş gözlüğü öneriyorum. yaşlıysa, hem evde hem dışarıda kullanacaksa dediğin camlar ya da colormatikler uygun tabi. sana yardımcı olurum istediğin zaman. bu arada üniversiteye gelirsen pişman olursun. eksik doktor çalışılıyor, tam bir rezillk hem hastalar hem bizim için.
Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542 Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542
buda bizim kıymetlimiz teyzeleri , maşşallah diyin çirkinime
( tam zamanli mi calisicaksin?? bebegin biberona alisti mi ya da sagip kasikla mi vereceksiniz?
Arkadasim bu konuda az da olsa bilgi sahibiyim seninlede paylasmak isterim. Benm bebegimin cok fazla kusmasi vardi ve mukuslu ve sumuksu kakasi oluyordu.doktor idrar ve gaita istedi.bizdede gaitada sindirilememis seker gorulunce kakadada mukus olunca tipki sen gbi diyet verdi doktor.birde bebelac lf mama.diyet hic bir ise yaramadi bende.birde belirtmek isterim bizdede surekli aglama mevcuttu.ama mama ise yaradi kakamiz normale dondu.aglamalar azaldi zamanla.kusma aynen devam.birde bnm bebegim alttan cok gaz cikariyor buda normalmi bilmiyorum.
Ya masallah cok tatli cok cimcimeler. allah nazarlardan saklasin. bende ikinciyi kiz istiyorum banane. benimde kizim olsun.
Doğru söylüyorsun bizim ilk aylardaki yogun gazdan dolayı ritüelimiz sallamak oldu malesef..duzelecegini umut ediyorum yoksa devam etmek çok zor...hic biryere gidemiyorum kendi düzenini yani sallanan beşiğini istiyor uyuduktan sonra...
Umarım az değil hic saplanmadan uyumayı öğrenirler gercekten çok zor...resmen dert sahibi oldum bel ve sırt ağrılarım var..ama dediğin gibi ne yapalım saglık olsun...
Uzmanını bulmusken sorayım..ben gözünü unı baby ıslak
Mendille siliyorum temizlemek icin..hata mi yapiyorum acaba diye dusunuyorum???tabi masajda yapıyorum.dr 2.ayinda gördü damla verdi geçmedi masajla gecti ama 2aydir diğer göz aynı durum sulanma ardından capak..
Birde etkili masajı biraz acarmisin??nasil yapmak lazım???
Oyy buvvunu sevsinler onun:) Annesi üşütmez fıstığın merak etme, çok dikkat ediyorsundur zaten. Bu dönemde malesef yakalarının sık değiştirilmemesi bronşite sebep olabiliyormuş, neyse ki hepimiz bu konuda çok dikkatliyiz, Allah kuzularımızı her türlü sıkıntıdan korusun.benım kızım bu gunlerde agzıyla baloncuk yapmaya fena taktı btun gun buvvv...buvvvvv yapıp duruyo
bde cıglıklara basladı tekrardan
agzından akan sulara da onluk yetstremıyorum 5dk ıcınde ıslatıyo eller yumruk seklınde agızda
btun gun tukurukle ıslanmaktan buz gbı ellerı usutcek dye tırsıyorum
Rota v.asisi 3.&5.ayda degilmiydi ki. Gecti yanlis hatirlamiyorsam...
Bende çok kararsız kalmıştım ama okuduğum yorumlardan ve genelde doktorların cocuklarına yaptirmadigini öğrenince vazgeçtim.iyi mı yaptım bilmiyor
4.zy asıları arsında yazan olmustu ordan yola cıktım bende demek gectı donemıeski aşıymış o canım bağırsak düğümlenmesi gibi bir yan etkisi olmuş ama yeni aşılarda o risk çok az , yok gibi bişey hatta ama zehirli ishalde olursa çocuk allah korusun tedavisi çok zormuş , ben o yüzden en sonunda yaptırmaya karar verdim ve yaptırdık ama zaten ilk doz 13. haftaya kadar yapılıyo sanırım yani sen zaten geç kalmışsın
2 gundur esim grip bize de gecicek diye odum kopuyo
ciglik olayi bizde de hep var hem de oyle bi ciglik ki sanki sesi batacakmis gibi suan bile ben salliyorum uyusun diye o da ciglik ata-ata battaniyeni ayaklariyla 3 adima uzerinden atmak pesinde yaramazsabah 5 den uyumadik simdiye kadar
bu arada dunya tatlisi sirineni kokla yerime cok guzel masaallah