2012 Ekim bebekleri büyüyor

önce geçmiş olsun canım , o kadar kasma kendini çünkü aynı evde yaşıyorsan ve zaten emziriyormuşsun illaki geçicek bebeğine ama anne sütü aldığından çabuk atlatıyorlar hafif bi şekilde korkma , maske takman hapşururken iyi ama bi koruyuculuğuda yok , antibiyotiğe gelince grip ilaç alırsan 1 hafta almazsan 1 gene 1 haftada geçer derler , heleki antibiyotik hiç alma derim , ben kullandım bir kez ve bebeğimin ağzı pamukçuk oldu benim kullandığım antibiyotikten , bol bol dinlen , ekinezya kış çayı var ondan iç , kekik yağı hakikisini bulursan bikaç damla iç şekere damlatarak , sırtına ve ayaklarının altına sürdür ondan sonrada terle , arkasından ılık bir duşla hemen atlatırsın biraz kocakarı ilaçları gibi oldu ama gerçekten çok işe yaradığını göreceksin

sizleri okudukça ne kadar şanslıyım diyorum , benim kaynanam istanbulda , sağlık sorunları var gelemiyor antalyaya , torununun altının hediyelerini gönderiyo kargoyla , eşimde görümceme internetten fotolarını gönderiyor kızımızın , uzaktan uzağa öyle güzel oluyorki benim anacım var burda sadece , kadıncağız ben ne dersem onu yapar , onunda fikirleri önemli tabii çocuk büyütme konusunda ama eskiden şöyleydi böyleydi der bazen , bende : zaten şansa yaşamışız biz derim

Son düzenleme:

bizde herhangi bir belirti yok ama dediğin gibi kız bebeklere yapılsa iyi olurmuş , bende yaptıralım die düşündüm , Amin canım hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah , bebeklerimiz hep sağlıklı kalsınlar

Bende patikli alt,uzun kollu zibin,ve uzerinede tulum giydiriyorum yorgan ve yorganin uzerinede battaniye ortuyorum... Canim bildigim kadariylada uykuda vucut isisi duser 35°olur nerdeyse ben kizim uyurken olcmustum hatta 35kusur cikmisti...

evet canım uyuyan üşür aksine , vücut fonksiyonları yavaşladığından ısısıda düşer , ben artık patikli alt giydirmiyorum , hepsi küçüldü gitti , ayak parmakları bükülüyor kuzumun , artık hep patiksiz alıcam bundan sonra , bende alttan çıtçıtlı bady ve patiksiz alt üzerine penye tulum giydiriyorum , bu sevi bebenin yatağı çok işime yaradı , karnına sıcak su torbası koyunca sıcacık yatıyo minnoşum , hiç klima bile çalıştırmıyorum geceleri

eski aşıymış o canım bağırsak düğümlenmesi gibi bir yan etkisi olmuş ama yeni aşılarda o risk çok az , yok gibi bişey hatta ama zehirli ishalde olursa çocuk allah korusun tedavisi çok zormuş , ben o yüzden en sonunda yaptırmaya karar verdim ve yaptırdık ama zaten ilk doz 13. haftaya kadar yapılıyo sanırım yani sen zaten geç kalmışsın

Benim kizimda cok huysuz asiyla alakali degildir... Buyume atagimi yasiyorlar yoksa. Ben cok yoruluyorum ve hicbisekilde memnun olmayinca sinirleniyorum surekli kucak kucak kucak artik kucakta kesmiyor pamugumu napcam ben bilemiyorum

neden böyleler acaba bir dertleri var ama ne

Umarin gecer tuce cok yiprandim derdi var saniyorum miz miz olunca guldurcem diye 40takla atiyorum bi tebessum etsin mutlu olsun diye artik biktirdim cocugumu doydu sanirim herseye.. Hos kendi basina biraksam hic durmuyor...

Bende ne yaparsam yapayım bir süre mutlu oluyor sonra başlıyor mızmızlanmaya çok uykusu varken memeyi istemiyor beşiğinde sallıyorum olmuyor ayağımada sallıyorum olmuyor uykusu var uyumuyor

gözlerini ıslak mendille silme bence canım ben poposunu bile silmiyorum:26:

Ben dişten dolayı olduğunu düşünüyorum dediğin gibi herşeyi ağzına götürüyor birşeyi kemirince rahatlıyor doktor yok dedi ama kaşınıyor herhalde allah yardımcımız olsun

oh ne güzel ya ben 2 taraftanda dertliyim annemde pek laf anlamıyor artık öpmeyi geçtim çocuğun elini ağzına sokuyor kaç kere uyardım yok yok sonra ben çok laf söylüyormuşumağzına her şeyi sokuyor ekmek deydiriyor börek deydiriyor çıldırcam sanki börek deydirince börek yiyecek:95::95:özel hayatım zaten sıfır kaynana akşama kadar burda annemde geldi şimdi bir haftayı geçik burda kalacak cümbür cemaat otur akşama kadar kızımda huysuz birde çocuğu hırpalıyor of of of

kızımın burnu çok tıkandı hafifte öksürük var inşallah ağırlaşmaz 2 buçuk aylıkken akciğer enfeksiyonundan bir hafta hastanede yattık yine öyle olacak diye çok korkuyorumo kadar dikkat ediyorum gece terliyor ondna mı hastalandı acaba

Cildiricam bende ayni dertten. yavrum neden boyle oldu anlamadim. 3 hafta oncedine kadar aksam 10 da uyuyp gecw 4 te uyaniyodu emip sabh uyaniyodu tekrar. yani 6 saat deliksiz ve gece 1 kere kalkiodu. simdi ise gece 2 lerde zor uyutuyoruz her saat basi aglayark uyaniyo ve salliorum oyle uyutuyorum tekrardan. noldu ogluma anlamis degilum. ayrica uyandiginda emmiyo. uyuyacagi zamnda uykusu oldugu icin emmio. Duzene girecegine hergecengun kotuye gidiyo cok yorgun ve bitkinim artik.

aa kupa cok tatliymiss..biz bisey yapmadik walla, esim is isin sehir disinda birkac gundur zaten, hos olsa da sevgiler gunu hic kutlamadik simdiye kadar..
ya bu anneler kvler ne olacak :) benim annem de kizima annecim, annem diyor. yahu anne sen annanesin benim anne diyorum ama anlamiyor :)

Benim kizimda cok huysuz asiyla alakali degildir... Buyume atagimi yasiyorlar yoksa. Ben cok yoruluyorum ve hicbisekilde memnun olmayinca sinirleniyorum surekli kucak kucak kucak artik kucakta kesmiyor pamugumu napcam ben bilemiyorum

benim kuzu da dun 4 aylik oldu, ve kesinlikle gunduz yatar vaziyette olmak istemiyor, mizir mizir, kucak da kesmiyor dedigin gibi, bizimki oturmak istiyor surekli. egimli de degil, tam dimdik oturmak istiyor yoksa cok sinirleniyor..

hahaha :) ya benim annem de annemmmm kizimm diye seviyor sinir oluyorum, yapma soyle deme oyle diyorum ama nafile. bir de kv oyle cagirsa fittirirdim heralde!

bizim doktor 38 e kadar birsey vermeyin dedi.

Cok tesekkur ederim canim. Dedigin cayi mutlaka deneyecegim.bu arada gunlerdir doldurup doldurup ihlamur iciyorum sutum costu resmen.sivi alimi gercekten onemli.suyuda cok iciyorum ama boyle baska sivi takviyeside gercekten etkiliyormus.ben mama takviyesi yapiyorum uc gundur mama yapmiyorum dusunun

canım esıme kalsa oda yamaz ama ben 1 ay onceden ne yapıcam demelere baslıyınca mecbur yapıyorr

dün akşam iş yerinden aradılar pazartesi gel başla diye, daha iznimin bitmesine 27 gün varken dünden beri ağlıyorum, kayınvalidem daha bugün geldi, ne zaman alışacak bebek ona?

canım geçmiş olsun, önceden ne sıklıkta yapıyodu kakasını? bizimki hala osururken de kaka çıkarıyor, onları saymazsan 4 kere filan yapıyodu, sayısı artmadı ama mukuslu oldu diye gittik biz. bence hiç olmazsa bi idrar kaka tahlili yaptırın, nasıl olsa bebeklerin canını acıtan bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…