Kizlar cok fena grip oldum kafami kaldiramiyorum ve ne yazik ki surkli gezmek isteyen bir bebegim var.babamiz isten izin aldi mumkun oldugunca elime almamaya calisiyorum sadce emzirirken aliyorum bebisimi.iki gundur koklayip opemiyorum cok zor dayaniyorumsurkli maskede takiyorum degisik degisik bakiyor yuzumezimax diye bir antibiyotik verdi doktor ama cesaret edemedim kullanan yada hakkinda fikri olan var mi
Kiz var ya gercekten aynilar. Benim kv kizimi annem kizim diye sevince sinir oluyordum lohusayken, kocamada soyledim annene soyle elifi oyle sevmesin neyse bi gun oturuyoruz kocam dediki;anne elifi kizim annem diye sevme noolcak oglum ne varki bunda dedi o da,kocamda dediki senmi dogurdun da annem kizim diyosun cevaba bak tabi ben dogurdum, yok artik yani pes cahilligin bu kadarina gercekten pes!! Yok tirnagini kesmeden once babasinin cebindrn para cektircekmis hirsiz olmasin 40cikmadan gozlerine surme cekcekmis surme gozlu olsun boynunu cekcekmis gerdani guzel olsun vs..vs.. Kendi soyledi kendi dinledi cok icinde kaldiysa bi tane daha dogursaymis.
Evet arkadasim 2asi 2side bacaktan birinde aglamiyor ancak digeri cok yakiyor ne yazik kiben kizimla agladim hatta ebe beni teselli ederken aaa esracim hastaliktan aglamasin birak asidan aglasin demisti ne yazik ki atesimiz yukseldi 37,3olmusu fitil yaptik yarim 2.gun skintimiz olmadi... İdrar ornegi kiz bebeklerde biraz zor skinti... Biz3kez verdik kukusuna poseti duzgun yapistirip emzirmeyi dene eviniz yakinsa evden goturun 30dk.icinde, daha stressiz oluyor. Her ay yaptirmak gerekiyormus tit iyi sonuclar alin insallah...
Bende patikli alt,uzun kollu zibin,ve uzerinede tulum giydiriyorum yorgan ve yorganin uzerinede battaniye ortuyorum... Canim bildigim kadariylada uykuda vucut isisi duser 35°olur nerdeyse ben kizim uyurken olcmustum hatta 35kusur cikmisti...
10 gun sonra eylül tam 4 aylık olucak ıns. hayırlısyla kızlar
aklımda su asılar var...
rotavırus u hepınz yaptrdnz mı
ya ben onu yaptrmak konusunda kararsızım o asının saglık bakanlıgı tarafından
bazı saıbeler nedenyle bı ara toplatıldgnı fakat sonra tekrar pıyasaya suruldugunu duydum
ıcıme bı kurt dustu:26: doktorumz zaten sızın nazrınza kalmıs ılla sart dııl demstı
sanırım yaptrmıcam ben
Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542 Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542
buda bizim kıymetlimiz teyzeleri , maşşallah diyin çirkinime
Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542 Eki Görüntüle 633541 Eki Görüntüle 633542
Benim kizimda cok huysuz asiyla alakali degildir... Buyume atagimi yasiyorlar yoksa. Ben cok yoruluyorum ve hicbisekilde memnun olmayinca sinirleniyorumsurekli kucak kucak kucak artik kucakta kesmiyor pamugumu napcam ben bilemiyorum
Umarin gecer tuce cok yiprandim derdi var saniyorum miz miz olunca guldurcem diye 40takla atiyorum bi tebessum etsin mutlu olsun diye artik biktirdim cocugumu doydu sanirimherseye.. Hos kendi basina biraksam hic durmuyor...
Doğru söylüyorsun bizim ilk aylardaki yogun gazdan dolayı ritüelimiz sallamak oldu malesef..duzelecegini umut ediyorum yoksa devam etmek çok zor...hic biryere gidemiyorum kendi düzenini yani sallanan beşiğini istiyor uyuduktan sonra...
Umarım az değil hic saplanmadan uyumayı öğrenirler gercekten çok zor...resmen dert sahibi oldum bel ve sırt ağrılarım var..ama dediğin gibi ne yapalım saglık olsun...
Uzmanını bulmusken sorayım..ben gözünü unı baby ıslak
Mendille siliyorum temizlemek icin..hata mi yapiyorum acaba diye dusunuyorum???tabi masajda yapıyorum.dr 2.ayinda gördü damla verdi geçmedi masajla gecti ama 2aydir diğer göz aynı durum sulanma ardından capak..
Birde etkili masajı biraz acarmisin??nasil yapmak lazım???
canim asidan degil cunki ayni sorun benim oglusumda da var1 kac ggecedir huzursuz ne bulsa agzina goturuyo emziginin silikon tarafini degil disarda kalan tarafini gemiriyo elimi uzatip duzeltmege calisirken bu sefer de elimi tutup agzina sokmayacalisiyo gece her kalktdigimda yorganinin agzina gelen tarafinin toplu halde agzinda goruyorum yorgani goturup battaniye saliyom yine ayni seyleri yapiyo ne yapcami bilmiyorum:44:
bi de kizlar bizim cocuk oncaleri gece saat 10-11 civari emzirip yatagina koydummu hemencecik uyuyuverirdi sadece 1 max 2 kez kalkardi yani 3.5 ay uyku sorunu olmadi
ama son yarim ayda tam degisdi huyu-suyu simdi sabaha kadar salliorum toplam 2 saat ya yatar ya yatmaz gun icinde de boyle sadecesallanarak uyuyo
sizleri okudukça ne kadar şanslıyım diyorum , benim kaynanam istanbulda , sağlık sorunları var gelemiyor antalyaya , torununun altının hediyelerini gönderiyo kargoyla , eşimde görümceme internetten fotolarını gönderiyor kızımızın , uzaktan uzağa öyle güzel oluyorkibenim anacım var burda sadece , kadıncağız ben ne dersem onu yapar , onunda fikirleri önemli tabii çocuk büyütme konusunda ama eskiden şöyleydi böyleydi der bazen , bende : zaten şansa yaşamışız biz derim
canim asidan degil cunki ayni sorun benim oglusumda da var1 kac ggecedir huzursuz ne bulsa agzina goturuyo emziginin silikon tarafini degil disarda kalan tarafini gemiriyo elimi uzatip duzeltmege calisirken bu sefer de elimi tutup agzina sokmayacalisiyo gece her kalktdigimda yorganinin agzina gelen tarafinin toplu halde agzinda goruyorum yorgani goturup battaniye saliyom yine ayni seyleri yapiyo ne yapcami bilmiyorum:44:
bi de kizlar bizim cocuk oncaleri gece saat 10-11 civari emzirip yatagina koydummu hemencecik uyuyuverirdi sadece 1 max 2 kez kalkardi yani 3.5 ay uyku sorunu olmadi
ama son yarim ayda tam degisdi huyu-suyu simdi sabaha kadar salliorum toplam 2 saat ya yatar ya yatmaz gun icinde de boyle sadecesallanarak uyuyo
ıykı esımı dınlemısım...esım orkıde almıs ve sıhırlı kupa yaptırmıs sıcak su koyunca kızımızla 2 resmımız cıkıyor uzerınde cok guzel.bende ona pantolon trıko aldım ne yapıyım parfum kullanamıyor ısınden dolayı evde banyoda dızılı hepsı.ısıne yarar en azından gıyer dedım.ıyı gectı nasıl olsun kaynana yanında ne kadar kutlanırsa o kadar kutladık kızımda sagolsun uyudu..sız ne yaptınız???
benımkıde aynen anlatıgın gıbı kendı kızı sanıyor kızımı...sureklı evde herkes bırbırıne trıp atıyor canım co sıkılıyor az kaldı cok buyuk kavgalar cıkıcak zararlı cıkan o olucak ama farkında degıl... allah sanada sabır versın
Benim kizimda cok huysuz asiyla alakali degildir... Buyume atagimi yasiyorlar yoksa. Ben cok yoruluyorum ve hicbisekilde memnun olmayinca sinirleniyorumsurekli kucak kucak kucak artik kucakta kesmiyor pamugumu napcam ben bilemiyorum
Kiz var ya gercekten aynilar. Benim kv kizimi annem kizim diye sevince sinir oluyordum lohusayken, kocamada soyledim annene soyle elifi oyle sevmesin neyse bi gun oturuyoruz kocam dediki;anne elifi kizim annem diye sevme noolcak oglum ne varki bunda dedi o da,kocamda dediki senmi dogurdun da annem kizim diyosun cevaba bak tabi ben dogurdum, yok artik yani pes cahilligin bu kadarina gercekten pes!! Yok tirnagini kesmeden once babasinin cebindrn para cektircekmis hirsiz olmasin 40cikmadan gozlerine surme cekcekmis surme gozlu olsun boynunu cekcekmis gerdani guzel olsun vs..vs.. Kendi soyledi kendi dinledi cok icinde kaldiysa bi tane daha dogursaymis.
Ben çok mu rahatım acaba diye düşünmeye başladım şimdi???bizim ikinci ay asımızı saglık ocağında yaptırdık ateşi çıkarsa calpol ver dendi.ama bı deger söylenmedi.bizde gorumceye sorduk oda doktor bu arada 38 e kadar bisey vermenize gerek yok dedi.bizim normal zamanlarda bile 37.3 gördüğümüz oluyo.yarin 4.ay asımız var.genelde herkesin ateşi çıkmış ve minikler huzursuzlanmis..korkmaya başladım bizimki zaten nazli artık aşıdan sonra ne olur bilmem...
önce geçmiş olsun canım , o kadar kasma kendini çünkü aynı evde yaşıyorsan ve zaten emziriyormuşsun illaki geçicek bebeğine ama anne sütü aldığından çabuk atlatıyorlar hafif bi şekilde korkma , maske takman hapşururken iyi ama bi koruyuculuğuda yok , antibiyotiğe gelince grip ilaç alırsan 1 hafta almazsan 1 gene 1 haftada geçer derler , heleki antibiyotik hiç alma derim , ben kullandım bir kez ve bebeğimin ağzı pamukçuk oldu benim kullandığım antibiyotikten , bol bol dinlen , ekinezya kış çayı var ondan iç , kekik yağı hakikisini bulursan bikaç damla iç şekere damlatarak , sırtına ve ayaklarının altına sürdür ondan sonrada terle , arkasından ılık bir duşla hemen atlatırsınbiraz kocakarı ilaçları gibi oldu ama gerçekten çok işe yaradığını göreceksin
aa kupa cok tatliymiss..biz bisey yapmadik walla, esim is isin sehir disinda birkac gundur zaten, hos olsa da sevgiler gunu hic kutlamadik simdiye kadar..
ya bu anneler kvler ne olacak :) benim annem de kizima annecim, annem diyor. yahu anne sen annanesin benim anne diyorum ama anlamiyor :)
geçmiş olsun canım. benim oğluşumda 3 gündür ishal, günde 7-8 bez adeta mukuslu.ne yapacağımı şaşırdım. bildiğin yeşil kakası, bir iki defada yosun gibiydi rengi ve görüntüsü. kakasını yaparken o kadar ıkınıyorku ilk aylarda gaz sancısı çekerken öyle ıkınmadı yavrum. annem çocuk üşütmüş o yüzden ishal diyor, kv de bu çocuk diş çıkaracak ondan ishal diyor. bu günde aynı durum devam ederse yarın doktora götüreceğim.eşim pek doktora götürme taraftarı değil,hastaneler mikrop yuvasi sanki o gözle bakıyor.Allahım hepimizin yuvrusunu korusun, acil şifalar versin.