- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
canım karışmamak mümkünmü, değil kayınvalide ben annem geldiğinde bebeğimi onun kucağına vermek istemiyordum, resmen bebeğimi kıskanıyordum şimdi şimdi biraz alıştım ama iki hafta sonra kayınvalide gelecek işte o zaman eyvahhh.bende senin gibi kv ayrıyken aramız çok iyiydi ama şimdi bir araya gelince bilmiyorum ne olacak. gerçi ben eşimden yana şanslıyım o asla annesininbebeğe karışmasına izin vermez. ama bir yandanda şöyle düşün yabancıya emanet etmektense babaannesine bırakıyorsun gönlümüzü bu şekilde ferah tutalım
kızlarr canım öyle sıkkın ki anlatamam öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun hepiniz sevgiyle kalın...
bebişime kv dem bakıyo biz hiç anlaşamıyoruz yaa hiç benim lafıımı sözümü dinlemiyo hep kendi bildiğini yapmak istiyor eskiden böyle değildik çocuk olmadan önce şimdi çocuk olunca çok değiştik ben çok ilgiliyim çocuğuma karşı her anne gibi tabi geçen gün pirinç unu vermiş çocuğa bende sanıyorum ki kendi çekti pirinci meğerse bu hazır paketlerde var ya ondan veriyomuş gelde kızma siz olsanız kızmazmıydınız günlere götürmek istiyo bebeği neymiş efendim ben doğum günlerine götürüyomuş o nie götürmicekmiş böyle sürtüşüyoruz onun yüzünden kocamlada tartışıyorum napıcamı şaşırdım ya biz herşeşiyle ona teslim edecekmişiz karışmıcakmışız böyle bişey mümkünnmü ya kim kızının yediğine içtiğine karışmaz bana bi söyleyin nolur ya zaten çalışıyorum bütün gün ayrıyım nasıl davranıcam ne yapıcam şaşırdım çok kötüyüm[/QUOTE
çocuk olunca böyle restleşmeler oluyor işte, çok haklısın .. yine iyi bakıyormuş, bizimki bakmıyor ailem şehirdışında ben bebeğimi bir yabancıya teslim etmek zorunda kalacağım((
kızlar 4. ay aşılarımız yaklaşıyor , 2 aşı var sanırım pnömokok ve 5 li karma , birde rota virüsle 3 ediyor gene bu ay , yaptıranlar bilgi verirse sevinirim , birde doktoruna gitmişken idrar tahlilide yaptıralım diyorum , idrarı nasıl veriyorsunuz kızlar ?
3 ekimde oğluşuma kavuştum. şimdi 6200 kg ve 64 cm her geçen gün büyüyor..o büyüdükçe benim iznim bitiyorbir an önce çıksın şu yasa artık belki bir iki ayda olsa faydalanabilirim..
çok zor yaa herşeyi o biliyo ben hiç birşey bilmiyorum gibi davranıyo bişeye karıştığım zaman yapmıyo onu çocuk öğrüyo bişey yerken yeter verme diyorum dur iki kaşık daha diyo çıldırmak üzereyim tamam orası öyle bakım konusunda ama ben hiçbirşeyine karışmıcam anlamına gelmez ki yoğurt yapıyorum kıza tutmadı bu diye dolaba koymuyo söylüyorum biraz sulu olur diye yok bunun gibi daha neler yani beni yıldırıp kendi istediği gibi büyütmek istiyo anlıcağın
neler yaptin sevgililer gunu meramisi iciiiin, anlat bize
ya sorma ben cooncord aldim, dedigin gibi 1500 lira verip ve o kadar agir ki allahim, o puseti yok mu olduruyor beni, ici bosken bile puseti tasiyamiyorum..boyle hantal bisey
Keşke büyüklerimiz daha olgun,anlayışlı olsalar.. Hem senin hem bebeğin ona muhtaç olduğu zaten ortada ne olur sanki ağırbaşlılıkla olaylara çözüm getirseler. Ben hep anneme derim bana nasıl tahammül ediyorsan abilerimin eşlerine öyle yap herkes evlat yaa. Annem diyo ki ben öyle yaptıkça Allah razı olsun şimdiye kadar hiç saygısızlıklarını görmedim, herşey karşılıklı oysaki
Evet biz olduk geçen cuma yine iki bacaktan yaktılar kızımın canını artı birde rota aşısı. Bizde ateş yaptı dikkatli ol, calpolle atlattık çok şükür. Bu arada bebeğin gaz sorunu yok anladığım kadarıyla sana da yarıyor demekki aşûre bol bol yap ye yaa boşver zaten şurda ek gıdaya ne kaldı ondan sonra yapmazsın zaten. Gerçi o zaman da lazım süt üff bende sütle kafayı bozanlardanım(
İdrar için hemşire yapışkanlı bi poşet koyuyo kukuşuna kolay oluyo tabi yeni yapmadıysa:)
3 ekimde oğluşuma kavuştum. şimdi 6200 kg ve 64 cm her geçen gün büyüyor..o büyüdükçe benim iznim bitiyorbir an önce çıksın şu yasa artık belki bir iki ayda olsa faydalanabilirim..
kızlar 4. ay aşılarımız yaklaşıyor , 2 aşı var sanırım pnömokok ve 5 li karma , birde rota virüsle 3 ediyor gene bu ay , yaptıranlar bilgi verirse sevinirim , birde doktoruna gitmişken idrar tahlilide yaptıralım diyorum , idrarı nasıl veriyorsunuz kızlar ?
çok şükür tahlilde bişey çıkmadı ama uslu kızım gün geçtikçe daha çok ağlıyo, ıkınıyo anlamadım gitti. inşallah diyet bi işe yarar. süt ve süt ürünleri yok, kırmızı et yok, hazır gıda yok. 2 gündür bi değişiklik olmadı, 1 hafta dene dedi. canım sizin doktorunuzun da söylediklerini paylaşırsan sevinirim.
Birkaç sorum olacak kızlar...1-ilk ayımızdan itibaren oğlumun sag gözünde sulanma ve sonucunda capaklama var 4.ayimiz bugun bitti hala devam ediyor.boyle olup gecen varmi nasıl gecti???2-geceuykusuna 8.30-9gibi yatıyor ve gece kalkıp sallanmak istiyor.ve sallaya sallaya ancak 6ya kadar uyuyor..erken yattigi icinmi boyle oluyor..bnm durumumda olan var mı??tekmiyim??4 aydirgece uykusu uyuduğum yok. Laplace hatırladığım kadarıyla sen gop da otuyordun.bende orda bilgede dogum yaptim oğlum goplu:)cvplar icin teşekkürler.
canım çapaklanma benim bildiğim üç sebepten olabilir.1. sallamadan dolayı rüzgar yediği için 2. gözpınarları tam olarak açılmadığı için 3. mikroptan dolatı olabilir.3. ayda göz doktoru muayane etmedi mi?umarım biran önce geçer
ıykı esımı dınlemısım...esım orkıde almıs ve sıhırlı kupa yaptırmıs sıcak su koyunca kızımızla 2 resmımız cıkıyor uzerınde cok guzel.bende ona pantolon trıko aldım ne yapıyım parfum kullanamıyor ısınden dolayı evde banyoda dızılı hepsı.ısıne yarar en azından gıyer dedım.ıyı gectı nasıl olsun kaynana yanında ne kadar kutlanırsa o kadar kutladık kızımda sagolsun uyudu..sız ne yaptınız???neler yaptin sevgililer gunu meramisi iciiiin, anlat bize
ya sorma ben cooncord aldim, dedigin gibi 1500 lira verip ve o kadar agir ki allahim, o puseti yok mu olduruyor beni, ici bosken bile puseti tasiyamiyorum..boyle hantal bisey
benımkıde aynen anlatıgın gıbı kendı kızı sanıyor kızımı...sureklı evde herkes bırbırıne trıp atıyor canım co sıkılıyor az kaldı cok buyuk kavgalar cıkıcak zararlı cıkan o olucak ama farkında degıl... allah sanada sabır versınkızlarr canım öyle sıkkın ki anlatamam öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun hepiniz sevgiyle kalın...
bebişime kv dem bakıyo biz hiç anlaşamıyoruz yaa hiç benim lafıımı sözümü dinlemiyo hep kendi bildiğini yapmak istiyor eskiden böyle değildik çocuk olmadan önce şimdi çocuk olunca çok değiştik ben çok ilgiliyim çocuğuma karşı her anne gibi tabi geçen gün pirinç unu vermiş çocuğa bende sanıyorum ki kendi çekti pirinci meğerse bu hazır paketlerde var ya ondan veriyomuş gelde kızma siz olsanız kızmazmıydınız günlere götürmek istiyo bebeği neymiş efendim ben doğum günlerine götürüyomuş o nie götürmicekmiş böyle sürtüşüyoruz onun yüzünden kocamlada tartışıyorum napıcamı şaşırdım ya biz herşeşiyle ona teslim edecekmişiz karışmıcakmışız böyle bişey mümkünnmü ya kim kızının yediğine içtiğine karışmaz bana bi söyleyin nolur ya zaten çalışıyorum bütün gün ayrıyım nasıl davranıcam ne yapıcam şaşırdım çok kötüyüm