2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar bugün öğleden sonra bebeğimde değişiklikler oldu uyuturken inlemeye başladı aradabirde öksürük geliyor ve birde ıkınıyor gaz çıkarıyor anlamadım çok korkuyorum inşallah sonunda birşey olmaz belkide ben evham yapıyorum ama bilmiyorum yarında devam ederse götürürüz doktora(

3 ekimde oğluşuma kavuştum. şimdi 6200 kg ve 64 cm her geçen gün büyüyor..o büyüdükçe benim iznim bitiyor bir an önce çıksın şu yasa artık belki bir iki ayda olsa faydalanabilirim..

çok zor yaa herşeyi o biliyo ben hiç birşey bilmiyorum gibi davranıyo bişeye karıştığım zaman yapmıyo onu çocuk öğrüyo bişey yerken yeter verme diyorum dur iki kaşık daha diyo çıldırmak üzereyim tamam orası öyle bakım konusunda ama ben hiçbirşeyine karışmıcam anlamına gelmez ki yoğurt yapıyorum kıza tutmadı bu diye dolaba koymuyo söylüyorum biraz sulu olur diye yok bunun gibi daha neler yani beni yıldırıp kendi istediği gibi büyütmek istiyo anlıcağın

çocuk olunca böyle restleşmeler oluyor işte, çok haklısın .. yine iyi bakıyormuş, bizimki bakmıyor ailem şehirdışında ben bebeğimi bir yabancıya teslim etmek zorunda kalacağım((

seninkide zor tabi canım işte baksalar ayrı bakmasalar ayrı bide bakınca anneyi ekarte etmeseler süper olucak işte

Evet biz olduk geçen cuma yine iki bacaktan yaktılar kızımın canını artı birde rota aşısı. Bizde ateş yaptı dikkatli ol, calpolle atlattık çok şükür. Bu arada bebeğin gaz sorunu yok anladığım kadarıyla sana da yarıyor demekki aşûre bol bol yap ye yaa boşver zaten şurda ek gıdaya ne kaldı ondan sonra yapmazsın zaten. Gerçi o zaman da lazım süt üff bende sütle kafayı bozanlardanım(
İdrar için hemşire yapışkanlı bi poşet koyuyo kukuşuna kolay oluyo tabi yeni yapmadıysa:)

3 ekimde oğluşuma kavuştum. şimdi 6200 kg ve 64 cm her geçen gün büyüyor..o büyüdükçe benim iznim bitiyor bir an önce çıksın şu yasa artık belki bir iki ayda olsa faydalanabilirim..

Slm
Benimki de 8 ekim doğumlu ben ücretsiz iznimi aldım bile sizin izniniz daha mı uzundu acaba?

Keşke büyüklerimiz daha olgun,anlayışlı olsalar.. Hem senin hem bebeğin ona muhtaç olduğu zaten ortada ne olur sanki ağırbaşlılıkla olaylara çözüm getirseler. Ben hep anneme derim bana nasıl tahammül ediyorsan abilerimin eşlerine öyle yap herkes evlat yaa. Annem diyo ki ben öyle yaptıkça Allah razı olsun şimdiye kadar hiç saygısızlıklarını görmedim, herşey karşılıklı oysaki

neler yaptin sevgililer gunu meramisi iciiiin, anlat bize
ya sorma ben cooncord aldim, dedigin gibi 1500 lira verip ve o kadar agir ki allahim, o puseti yok mu olduruyor beni, ici bosken bile puseti tasiyamiyorum..boyle hantal bisey

Bende quinny buzz aldım biraz ağır ama çok memnunum bebek hiç sarsılmıyor bence seninkide çok güzel arkadaşım hiç pişman olma büyüdükçe daha da rahat edicez emin ol

ah bide anlasalar ben zaten bütün gün ayrıyım bebişimden bunun için bile üzüldüğümü düşünüp anlayışlı olmalı ilk kelimelerini belki o duycak ilk adımını belki o görücek bunların güzelliklerinin farkında değil benim ne yaşadığım umurunda bile değil off allah herkese sabır versin bebişlere sağlık versin

cevabın için sağol canım , gazımız olmazmı hiç ? aşureyi yaparken fasulyeyi nohutu ayrı haşlayıp suyunu döküyorum , extra bir gaz olmuyor , zaten her emzirmede 2-3 kere gazımızı çıkarıyoruz rutin 2. ay aşıları bizdede ateş yapmıştı , gene olmaz inşallah birde bacaktaki aşı yeri sertleşmişti , zor geçirdim , yine olmaz umarım

Kizlar cok fena grip oldum kafami kaldiramiyorum ve ne yazik ki surkli gezmek isteyen bir bebegim var.babamiz isten izin aldi mumkun oldugunca elime almamaya calisiyorum sadce emzirirken aliyorum bebisimi.iki gundur koklayip opemiyorum cok zor dayaniyorumsurkli maskede takiyorum degisik degisik bakiyor yuzumezimax diye bir antibiyotik verdi doktor ama cesaret edemedim kullanan yada hakkinda fikri olan var mi

Canim merhaba bizde 6 ekimde dogduk ama bizim iznimiz coktan bittiben rapor haklarimi kullaniyorum su an.aile hekimim sagolsun cok destek veryr cocuguna sen bak diyor.ama rapor hakkim bitince mecburn heyet lazim onuda verrm diyen dogum doktorum yan cizmeye basladi.tabi aldi paralari isi bittinede olsa.sende yasyi bekledigine gore memur olmalisinama bize ciksada vurur muki bence vurmaz:-(

Ah canim sorma ya bu dort ay asilari bizi etkiledi.gelir gelmez calpol ver mutlaka bebeginin huzursuzlanmasini bekleme.bizde asiri huzursuzluk ve maalesef istahsizlik yapti.cok guzel yiyen bebegim iki gun ne emdi ne mama aldi.bebegin ac kalmasida ayri uzuyor insani.ama duzeldi cok sukur

maşallhh:) benim kızımın adıda eylül) 9 ekim doğumlu:)

QUOTE=rose86;28823450]ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
Eki Görüntüle 632532
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm[/QUOTE]

Arkadasim bu konuda az da olsa bilgi sahibiyim seninlede paylasmak isterim. Benm bebegimin cok fazla kusmasi vardi ve mukuslu ve sumuksu kakasi oluyordu.doktor idrar ve gaita istedi.bizdede gaitada sindirilememis seker gorulunce kakadada mukus olunca tipki sen gbi diyet verdi doktor.birde bebelac lf mama.diyet hic bir ise yaramadi bende.birde belirtmek isterim bizdede surekli aglama mevcuttu.ama mama ise yaradi kakamiz normale dondu.aglamalar azaldi zamanla.kusma aynen devam.birde bnm bebegim alttan cok gaz cikariyor buda normalmi bilmiyorum.

canım çapaklanma benim bildiğim üç sebepten olabilir.1. sallamadan dolayı rüzgar yediği için 2. gözpınarları tam olarak açılmadığı için 3. mikroptan dolatı olabilir.3. ayda göz doktoru muayane etmedi mi?umarım biran önce geçer

Doktor ikinci ayda bı damla vermişti kullandık bı ise yaramadı masaj yaptım gecti ama sonra diğer gözünde başladı 2 aydır sag göze masaj yapıyorum ama şimdilik bı degisiklik yok inşallah gecer..dediğin doğru belki sAllamadan oluyodur belki..çünkü sallanmayi çok seviyoruz biz...

neler yaptin sevgililer gunu meramisi iciiiin, anlat bize
ya sorma ben cooncord aldim, dedigin gibi 1500 lira verip ve o kadar agir ki allahim, o puseti yok mu olduruyor beni, ici bosken bile puseti tasiyamiyorum..boyle hantal bisey
ıykı esımı dınlemısım...esım orkıde almıs ve sıhırlı kupa yaptırmıs sıcak su koyunca kızımızla 2 resmımız cıkıyor uzerınde cok guzel.bende ona pantolon trıko aldım ne yapıyım parfum kullanamıyor ısınden dolayı evde banyoda dızılı hepsı.ısıne yarar en azından gıyer dedım.ıyı gectı nasıl olsun kaynana yanında ne kadar kutlanırsa o kadar kutladık kızımda sagolsun uyudu..sız ne yaptınız???
benımkıde aynen anlatıgın gıbı kendı kızı sanıyor kızımı...sureklı evde herkes bırbırıne trıp atıyor canım co sıkılıyor az kaldı cok buyuk kavgalar cıkıcak zararlı cıkan o olucak ama farkında degıl... allah sanada sabır versın

selam kızlar kızzım bu aara çok huysu aşı olalı 9 gün oluo ondn değildir herhalde uykusu vr uyumuyor damakları kaşınıyor bence parmağımla kaşıyınca susuyor çünkü doktor henüz diş belirtisi yok dedi ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…