- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
Ben ince bir penye tulum giydiriyorum.altinda uzun kollu citcttli atleti var vazgecemedigim kulotlu çorap..çorap konusunda erkek olduguicin endiselerim var..bu arada mutluson gece pek mutlu olmuyor 3 saat sonra kabus başlıyor sabaha kadar..ayakta sallamak gercekten cOk yorucu seni bağlıyor ve hic bı is yapamıyorsun internete girmekten başka..bizi bu durumda gören bı arkadas hamak gibi sallanan bı besik önerdi ucuz basit bisey..onunla ayaklarımız kurtuldu ama şimdi kollar kas yapıyor..
annısler ya kuzularnzı yatarken nasıl gydryosunuz
ınce,kalın,ıkı kat.........
ben onden fermularlı ınce penye tulum gydrıyorum ıcınde uzun. un kollu zıdınıda oluyo halıyle
pelus battanıye ortuyorum uzerıne ınce gbı tulumu ya yeterlı oluyo mu dersınız
zaten uyurken vucut sıcaklıgı artıyo derler ama
bılemedım bı danısaym dedım sızee:26::26:
Birkaç sorum olacak kızlar...1-ilk ayımızdan itibaren oğlumun sag gözünde sulanma ve sonucunda capaklama var 4.ayimiz bugun bitti hala devam ediyor.boyle olup gecen varmi nasıl gecti???2-geceuykusuna 8.30-9gibi yatıyor ve gece kalkıp sallanmak istiyor.ve sallaya sallaya ancak 6ya kadar uyuyor..erken yattigi icinmi boyle oluyor..bnm durumumda olan var mı??tekmiyim??4 aydirgece uykusu uyuduğum yok. Laplace hatırladığım kadarıyla sen gop da otuyordun.bende orda bilgede dogum yaptim oğlum goplu:)cvplar icin teşekkürler.
yok bır problem canım bugun sevgılıler gunu merasımıyle ugrastım durdum gıttım alısverıs yaptım sonunda bıttı ama daha bır dus alıcak vaktım olmadıı
hosgeldın canımm
ıs den dolayı mı?bızde evımızı satmayı dusunuyoruz...ama yınede ıstanbulda olucam beylıkduzune gel barıı bana arkadas olursun cunku esrammm tasınıcakmısss
bız eceyle arıtık sık sık dısarı cıkmaya basladı malum 5 ayıda bıttı.bızım bebek arabamız chıcco lıteway hıc ıstemeyerek esımın ısrarlarıyla aldım ama ıykıde aldım hafıf heryere sıgıyor..tek elle acabılıyorum kapatıyorum...hıcde normal pusetler gıbı sallamıyor.manevraları cok cok ıyı.ben herkese sıddetle tavsıye edıyorumm..ben az kalsın 1500 tl verıp concord alıcaktım ama ıykı almamısım o paraya yazık 319 tl ye aldım zaten kıs bebegıydı c ıkmadık dısarıya sımdıde cok cıkmıyoruz yazada ayaklanıcaklar ne gerek var o kadar ayrıntıya dıyoru heves ıste
ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
Eki Görüntüle 632532
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm
ben onden fermularlı ınce penye tulum gydrıyorum ıcınde uzun kollu zıdınıda oluyo halıyle
Geçmiş olsun canım umarım tahlilde bir şey çıkmaz. Benim oğlumun kakası da iki gündür mukuslu, ben de sadece anne sütü veriyorum. Yarın kontrolü var danışacağım doktoruna, gerekli görürse tahlil yaptırırız. Sizin doktorun beslenme önerisini merak ettim, neler söyledi?
Eki Görüntüle 632532
çok şükür tahlilde bişey çıkmadı ama uslu kızım gün geçtikçe daha çok ağlıyo, ıkınıyo anlamadım gitti. inşallah diyet bi işe yarar. süt ve süt ürünleri yok, kırmızı et yok, hazır gıda yok. 2 gündür bi değişiklik olmadı, 1 hafta dene dedi. canım sizin doktorunuzun da söylediklerini paylaşırsan sevinirim.
canım ben göz doktoruyum etkili masaj yaparsan 1 yaşa kadar %90 geçiyor, iltihaplandığında antibiyotik damla gerekir. bir göz dr unda takibi olsa iyi olur, hem masajı öğretir sana. bizim gece uykumuz 12-1 gibi maalesef. yatağına yatırdıktan sonra ilk saat ağlayarak uyanıyo, yatağında sakinleştirmeye çalışıyorum genelde olmuyo kucağıma alıyorum. gece boyu sallamak çok zor, Allah sabır versin.
aman yarabbim gökte araken yerde buldumgöz doktorumusun canım ? en iyi arkadaşım sensin bundan sonra antalyada iyi bir göz doktoru arıyorum , en son dünya göze gitmiştim kel bir doktor vardı , hiç memnun kalmadım , bende astiğmat varda , birde bu transation ( böyle yazılıyordu sanırım) camları tavsiye ediyormusun ? kestane kebap acele cevap
insallah canim vermiyorum artik cocugu kucagina anlamistir herhalde.Rabbim kayinvaliden konusunda sabir versin canim ins tez zamnda istedigin gibi evinde mutlu mesut yasarsin
canim citcitli badi uzerine pijamasi ve uyku tulumu polar ince bataniyesi var ev soguksa onu ortuyorum sicaksa sadece ayaklarina ortuyorumannısler ya kuzularnzı yatarken nasıl gydryosunuz
ben onden fermularlı ınce penye tulum gydrıyorum ıcınde uzun kollu zıdınıda oluyo halıyle
valla bende asiri memnunum iyki esim onu almis yaniiBende chicco almayı düşünüyorum birkaç kişiden daha duydum memnunlarmış.teşekkürler
canim bizim fatihte evlerimiz var babam 500 tl ye kiraya veriyor..birde catu kati var orasi daha buyuk.senin gelicegin zaman bossa gider gorursunuz.Evet canım iş için fatihe taşınıcaz sanırım inşallah olur çok istiyorum benben bilmem istanbulu hiç ters miyizki gerçi fatihte kiralar çok pahalıymış fatihe en yakın semt neresi var canım
maşallah kızınıa
ben içine uzun kollu çıtçıtlı body üstüne pijamasını giydiriyorum üstüne de iki ince battaniye örtüyorum ben evim sıcak oluyor ama buna rağmen terliyor sırtı çok ya hasta olacak diye korkuyorum:26:
yok bır problem canım bugun sevgılıler gunu merasımıyle ugrastım durdum gıttım alısverıs yaptım sonunda bıttı ama daha bır dus alıcak vaktım olmadıı
bız eceyle arıtık sık sık dısarı cıkmaya basladı malum 5 ayıda bıttı.bızım bebek arabamız chıcco lıteway hıc ıstemeyerek esımın ısrarlarıyla aldım ama ıykıde aldım hafıf heryere sıgıyor..tek elle acabılıyorum kapatıyorum...hıcde normal pusetler gıbı sallamıyor.manevraları cok cok ıyı.ben herkese sıddetle tavsıye edıyorumm..ben az kalsın 1500 tl verıp concord alıcaktım ama ıykı almamısım o paraya yazık 319 tl ye aldım zaten kıs bebegıydı c ıkmadık dısarıya sımdıde cok cıkmıyoruz yazada ayaklanıcaklar ne gerek var o kadar ayrıntıya dıyoru heves ıste
Eki Görüntüle 632532
Ayy ne güzel aglayip aglayip uyuyo mü???bizim ki aglayip apartmanı ayağa kaldırıyor illa sallanmak istiyor..ne yapsın cocuk biz ona bunu ogrettik oda başka türlü uykuya dalmasını bilmiyor..4.aydan sonra salgılanan uyku hormonunu hasretle bekliyorum:))
geçmişi okuyamadım herkes uzun uzun yazmışneyse biz geleceğe bakalım dimi bugün annem geldi ve ben pazara filan gittim , insan pazara gitmeyi özlermi ? özleniyormuş valla iyi geldi biraz dışarı çıkmak , doldurdum malzemeleri gene :)) yapmicam diyorum ama sütüm azaldı gibi sanki yada bana öyle geliyor aşureye devam , sanırım benim tombul kızımda aşurezede oldu :)) neyseki bu aylardan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş diyorlar , bakalım bizde nasıl olucak durumlar
kızlarr canım öyle sıkkın ki anlatamam öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun hepiniz sevgiyle kalın...
bebişime kv dem bakıyo biz hiç anlaşamıyoruz yaa hiç benim lafıımı sözümü dinlemiyo hep kendi bildiğini yapmak istiyor eskiden böyle değildik çocuk olmadan önce şimdi çocuk olunca çok değiştik ben çok ilgiliyim çocuğuma karşı her anne gibi tabi geçen gün pirinç unu vermiş çocuğa bende sanıyorum ki kendi çekti pirinci meğerse bu hazır paketlerde var ya ondan veriyomuş gelde kızma siz olsanız kızmazmıydınız günlere götürmek istiyo bebeği neymiş efendim ben doğum günlerine götürüyomuş o nie götürmicekmiş böyle sürtüşüyoruz onun yüzünden kocamlada tartışıyorum napıcamı şaşırdım ya biz herşeşiyle ona teslim edecekmişiz karışmıcakmışız böyle bişey mümkünnmü ya kim kızının yediğine içtiğine karışmaz bana bi söyleyin nolur ya zaten çalışıyorum bütün gün ayrıyım nasıl davranıcam ne yapıcam şaşırdım çok kötüyüm