2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bende ayakta sallayanlardanım gece özellikle uyutana kadar çok zorluk çekiyorum sallamak bir yana birde direniyor neredeyse kalkacak minik oğlum 4. aydan sonra inşaallah daha az sallanarak uyur hem kendi çin hemde benim için en iyisi bu:)bizde salıncak kurduk ,lk günler onda sallanarak uyuyordu ama şimdi ayağımda uykuya geçip sonra salıncağa koyuyorum öyle yatıyor her gün farklı huyları çıkıyor Allah canlarına sağlık versin elbet birgün düzelecekler

Ben içine Body ve ayaklı altlardan ustunede tulum giydiriyorum. Yelegini çıkarıyorum. Tulumu inceyse bi ince battaniye ustunede polar tarzı battaniye ortuyorum tulum kalınsa daha ince bişey ortuyorum bizim oda biraz soğuk olduğundan üsutmesin Die emin olmak istiyorum.

canım ben göz doktoruyum etkili masaj yaparsan 1 yaşa kadar %90 geçiyor, iltihaplandığında antibiyotik damla gerekir. bir göz dr unda takibi olsa iyi olur, hem masajı öğretir sana. bizim gece uykumuz 12-1 gibi maalesef. yatağına yatırdıktan sonra ilk saat ağlayarak uyanıyo, yatağında sakinleştirmeye çalışıyorum genelde olmuyo kucağıma alıyorum. gece boyu sallamak çok zor, Allah sabır versin.

Evet canım iş için fatihe taşınıcaz sanırım inşallah olur çok istiyorum benben bilmem istanbulu hiç ters miyizki gerçi fatihte kiralar çok pahalıymış fatihe en yakın semt neresi var canım

ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
Eki Görüntüle 632532
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm

maşallah kızınıa

ben içine uzun kollu çıtçıtlı body üstüne pijamasını giydiriyorum üstüne de iki ince battaniye örtüyorum ben evim sıcak oluyor ama buna rağmen terliyor sırtı çok ya hasta olacak diye korkuyorum:26:

çok şükür tahlilde bişey çıkmadı ama uslu kızım gün geçtikçe daha çok ağlıyo, ıkınıyo anlamadım gitti. inşallah diyet bi işe yarar. süt ve süt ürünleri yok, kırmızı et yok, hazır gıda yok. 2 gündür bi değişiklik olmadı, 1 hafta dene dedi. canım sizin doktorunuzun da söylediklerini paylaşırsan sevinirim.

geçmiş olsun canım. benim oğluşumda 3 gündür ishal, günde 7-8 bez adeta mukuslu.ne yapacağımı şaşırdım. bildiğin yeşil kakası, bir iki defada yosun gibiydi rengi ve görüntüsü. kakasını yaparken o kadar ıkınıyorku ilk aylarda gaz sancısı çekerken öyle ıkınmadı yavrum. annem çocuk üşütmüş o yüzden ishal diyor, kv de bu çocuk diş çıkaracak ondan ishal diyor. bu günde aynı durum devam ederse yarın doktora götüreceğim.eşim pek doktora götürme taraftarı değil,hastaneler mikrop yuvasi sanki o gözle bakıyor.Allahım hepimizin yuvrusunu korusun, acil şifalar versin.

Biz fatihte calisiyorduk simdihala esim orda calisiyo uc senedir fatihe tasinalim diyoruz ama istedigimiz gibi bi ev bulamadik kiralar cok pahali en dandik 800 den basliyo eski yerlesim olduguicin evler kucuk yadaduzensiz bİz 3+1 istiyoruz begendiklerimiz 1250 civari bulan buluyo gerci arada bir ama biz surekli arayamadik isyernden cikip suan eyup te halic manz 3+1 de 1000tl ye oturuyrz artar oda mayista cocukla zor masraf cok oluyo bizde belki mecbur kucuk bi eve tasinirz rabbim yardimcimiz olsun

aman yarabbim gökte araken yerde buldum göz doktorumusun canım ? en iyi arkadaşım sensin bundan sonra antalyada iyi bir göz doktoru arıyorum , en son dünya göze gitmiştim kel bir doktor vardı , hiç memnun kalmadım , bende astiğmat varda , birde bu transation ( böyle yazılıyordu sanırım) camları tavsiye ediyormusun ? kestane kebap acele cevap

kızlar 4. ay aşılarımız yaklaşıyor , 2 aşı var sanırım pnömokok ve 5 li karma , birde rota virüsle 3 ediyor gene bu ay , yaptıranlar bilgi verirse sevinirim , birde doktoruna gitmişken idrar tahlilide yaptıralım diyorum , idrarı nasıl veriyorsunuz kızlar ?

Doktor hastanin ayana geldi :))) canim sen hangi semtteydin bn suan meltemdeyim

geçmişi okuyamadım herkes uzun uzun yazmış neyse biz geleceğe bakalım dimi bugün annem geldi ve ben pazara filan gittim , insan pazara gitmeyi özlermi ? özleniyormuş valla iyi geldi biraz dışarı çıkmak , doldurdum malzemeleri gene :)) yapmicam diyorum ama sütüm azaldı gibi sanki yada bana öyle geliyor aşureye devam , sanırım benim tombul kızımda aşurezede oldu :)) neyseki bu aylardan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş diyorlar , bakalım bizde nasıl olucak durumlar

Rabbim kayinvaliden konusunda sabir versin canim ins tez zamnda istedigin gibi evinde mutlu mesut yasarsin
insallah canim vermiyorum artik cocugu kucagina anlamistir herhalde.
canim citcitli badi uzerine pijamasi ve uyku tulumu polar ince bataniyesi var ev soguksa onu ortuyorum sicaksa sadece ayaklarina ortuyorum
Bende chicco almayı düşünüyorum birkaç kişiden daha duydum memnunlarmış.teşekkürler
valla bende asiri memnunum iyki esim onu almis yanii
canim bizim fatihte evlerimiz var babam 500 tl ye kiraya veriyor..birde catu kati var orasi daha buyuk.senin gelicegin zaman bossa gider gorursunuz.

neler yaptin sevgililer gunu meramisi iciiiin, anlat bize
ya sorma ben cooncord aldim, dedigin gibi 1500 lira verip ve o kadar agir ki allahim, o puseti yok mu olduruyor beni, ici bosken bile puseti tasiyamiyorum..boyle hantal bisey

kızlarr canım öyle sıkkın ki anlatamam öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun hepiniz sevgiyle kalın...

bebişime kv dem bakıyo biz hiç anlaşamıyoruz yaa hiç benim lafıımı sözümü dinlemiyo hep kendi bildiğini yapmak istiyor eskiden böyle değildik çocuk olmadan önce şimdi çocuk olunca çok değiştik ben çok ilgiliyim çocuğuma karşı her anne gibi tabi geçen gün pirinç unu vermiş çocuğa bende sanıyorum ki kendi çekti pirinci meğerse bu hazır paketlerde var ya ondan veriyomuş gelde kızma siz olsanız kızmazmıydınız günlere götürmek istiyo bebeği neymiş efendim ben doğum günlerine götürüyomuş o nie götürmicekmiş böyle sürtüşüyoruz onun yüzünden kocamlada tartışıyorum napıcamı şaşırdım ya biz herşeşiyle ona teslim edecekmişiz karışmıcakmışız böyle bişey mümkünnmü ya kim kızının yediğine içtiğine karışmaz bana bi söyleyin nolur ya zaten çalışıyorum bütün gün ayrıyım nasıl davranıcam ne yapıcam şaşırdım çok kötüyüm

kizlar uyku konusunda bebekler neye alisirsa onu istiyor, ritueller onlar icin cok onemliymis. Bu yuzden ben kizima her gece 8.30 gibi yatagina yatirip ayni sarkiyi soyluyorum, ve o sarkiyi baska zaman asla soylemiyoruz, sadece uyku icin. Simdi alisti ve sarkiyi duyunca cirpinmaya basliyor, bir saga bir sola derken uykuya daliyor. gecen babasi bugun de ben bi sarki soliym dedi ve baska birsey soyledi, nasil sinirlendi bizimki basladi bagirmaya :)

bence yeterli olur. ben yatarken citcitli penye tulum giydiriyorum sadece. icinde de dedigin gibi uzun kollu zibin oluyor. Ustune de son bir haftadir uyku tulumu giydiriyoruz, yorgani biraktik. Geceleri ne zaman uyansam yorgani kafasina cekmis oluyor, cok tehlikeli. Kizlar size de tavsiye ederim, artik bebekler cok hareketlendi, uyku tulumu kullanin yorganlari cekiyor artik minikler.

ben de aldim bugun asurelikler :))

canım karışmamak mümkünmü, değil kayınvalide ben annem geldiğinde bebeğimi onun kucağına vermek istemiyordum, resmen bebeğimi kıskanıyordum şimdi şimdi biraz alıştım ama iki hafta sonra kayınvalide gelecek işte o zaman eyvahhh.bende senin gibi kv ayrıyken aramız çok iyiydi ama şimdi bir araya gelince bilmiyorum ne olacak. gerçi ben eşimden yana şanslıyım o asla annesininbebeğe karışmasına izin vermez. ama bir yandanda şöyle düşün yabancıya emanet etmektense babaannesine bırakıyorsun gönlümüzü bu şekilde ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…