kızlarr canım öyle sıkkın ki anlatamam öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun hepiniz sevgiyle kalın...
bebişime kv dem bakıyo biz hiç anlaşamıyoruz yaa hiç benim lafıımı sözümü dinlemiyo hep kendi bildiğini yapmak istiyor eskiden böyle değildik çocuk olmadan önce şimdi çocuk olunca çok değiştik ben çok ilgiliyim çocuğuma karşı her anne gibi tabi geçen gün pirinç unu vermiş çocuğa bende sanıyorum ki kendi çekti pirinci meğerse bu hazır paketlerde var ya ondan veriyomuş gelde kızma siz olsanız kızmazmıydınız günlere götürmek istiyo bebeği neymiş efendim ben doğum günlerine götürüyomuş o nie götürmicekmiş böyle sürtüşüyoruz onun yüzünden kocamlada tartışıyorum napıcamı şaşırdım ya biz herşeşiyle ona teslim edecekmişiz karışmıcakmışız böyle bişey mümkünnmü ya kim kızının yediğine içtiğine karışmaz bana bi söyleyin nolur ya zaten çalışıyorum bütün gün ayrıyım nasıl davranıcam ne yapıcam şaşırdım çok kötüyüm[/QUOTE
çocuk olunca böyle restleşmeler oluyor işte, çok haklısın .. yine iyi bakıyormuş, bizimki bakmıyor ailem şehirdışında ben bebeğimi bir yabancıya teslim etmek zorunda kalacağım
((