2012 Ekim bebekleri büyüyor

tavsiyelerin için teşekkürler.Ben 1 kere dışarıda kullandım kangurumuzu:) baby2go diye bir marka oldukça rahat.Bebeğim erkek ama zaten çok uzun kullanmayacağım sanırım giderek büyüyorlar yinede hemen dışarıya çıkmak için gerekli rahat oluyor yani.

sonunda ergo baby almaya karar verdim.kanguruyu netten mı aldın ??ben deneyerek almak istiyorumda oğlumu kucagımda tasırken bana dogru durmak istemiyo..cunku ilk aylarda kv oyle alıstırdı gazı cıksın diye simdi sevmiyo oyle gezmiyo..doğdugundan beri gogsume yaslanıp durduğunu bilmem..bugun oyle gogsume yasladım(elimle:)durmadan kafayı kaldırıyor..sevmez diye korkuyorum kanguruyu..ebebekte baktım ama stoklarda yok diyor..

merhaba
en mustelanın şampuan ve kremini kullanıyorum çok memnunm.. pişik içinde sudocream kullanıorum eczane ve mothercarelerde var.. arada bepanten sürüyorum popişine
bebek arabası içinde ben önce peg prego skate kullandım ama çok hantal geldi memnun kalmadım. sonra bebeconfort elea aldım. çok memnunum. pusette maxi cosi

bu arada farkettimki ben kendimi hiç tanıtmmaışım:)
30 yaşındayom bankacıyım. kızım ^^eylül^^ 9 ekim doğumlu
ist.deyim

mustela ile ilgili .fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı evet .ama ben int sitesi buldum.tüm kozmetik ürünlerimi ordan alıyorum.
DermoEczanem - Online Dermokozmetik
hatta dün aldım kampanya var şu anda
eczane stoklı aldığı için fiyatı uygun
hemende ertesi gün elimde oluyor. aklınızda olsun kızlar

tugceee nerelerdesin bugun hic ugramazz oldun insaallah bi problem yok
oglus uyudu hem de horluyo sanki benim zerre uykum yok
kizlar size bi sorum var benim bebis emerken elleriyle yuzunu alnini sacini oyle cekisdiriyo ki bi turlu engel olamiyorum:105: nerdeyse yuzunun tumu kipkirmizi oluyo sizdede varmi boyle bi durum bi de alerjisi halen gecmedi ben 1 turlu bulamadim neye karsi alerjisi oldugunu :18:

yok bır problem canım bugun sevgılıler gunu merasımıyle ugrastım durdum gıttım alısverıs yaptım sonunda bıttı ama daha bır dus alıcak vaktım olmadıı
Slmlarrr nabersinis kizlar..
Tugceserdar burdayimm
hosgeldın canımm
Ben Bursada oturuyorum ama istanbula taşınma ihtimalimiz var
ıs den dolayı mı?bızde evımızı satmayı dusunuyoruz...ama yınede ıstanbulda olucam beylıkduzune gel barıı bana arkadas olursun cunku esrammm tasınıcakmısss
bız eceyle arıtık sık sık dısarı cıkmaya basladı malum 5 ayıda bıttı.bızım bebek arabamız chıcco lıteway hıc ıstemeyerek esımın ısrarlarıyla aldım ama ıykıde aldım hafıf heryere sıgıyor..tek elle acabılıyorum kapatıyorum...hıcde normal pusetler gıbı sallamıyor.manevraları cok cok ıyı.ben herkese sıddetle tavsıye edıyorumm..ben az kalsın 1500 tl verıp concord alıcaktım ama ıykı almamısım o paraya yazık 319 tl ye aldım zaten kıs bebegıydı c ıkmadık dısarıya sımdıde cok cıkmıyoruz yazada ayaklanıcaklar ne gerek var o kadar ayrıntıya dıyoru heves ıste

canım maalesef türkiyede pek yok ergo baby,nerde satılır bilmiyorum nettede 2-3 yerde satışı var zaten.bende alırken çok araştırdım hatta amazondan filan almayı düşündüm,bu arada tuniko iyi bir site öneririm,gittigidiyordakilerin sahte olduğunu duydum.bilmiyrum canım oğlun dururmu,benim kızım genelde uyuyor zaten koyunca başta mızmızlandı ama alıştı.

Kizlarr ek gida onerisi istiyorumm

ılk baslıyorsun sanırım.elma püresı yapcasın .elmayı dorde bolup 1 parcasını alıp rendelıyorsun az az vermeye aslıyorsun.hergun arttırarak 1 haftanın sonunda yarım elayı yemesı lazımm.2 hafta muhallebı yapıyorsun oda yıne az az artırarak.3 hafta sebze az patates havuc pırın hasla blenderden gecır.2 gun sonra azıcık kabak ekle 2 gun sonra yıne ıspanak azıcık oyle oyle 10 gun gecırıyosun sonrada yogurt mayalıyosun...ve bızım kadar oldun mu gunde sadece 3 defa mama verıyorsun gerısı ek gıda oluyor canımmbız boyle yapıyoruz

suanda sabah kalktıgında sut 2 saat sonra sebze 2 saat sonra meyve 2-3 saat sonra yogurt sonra mama 2-3 saat sonra muhallebı 3-4 saat sonra yıne sut sonra yatagaa.gece uyanıncada sut bu kadarrr...

ıyı geceler annecıkler... sızler mısıl mısıl uyurken ben sızı kızımla tanıstrayım dedım ama
bı degısık bı sey olmus lınk verır gbı eklenmıs nye bole oldu annamadım:26:
zaten kucultcem dye dakıkalardr bı hal oldumm
nyse bu kadarnı yapabılgme sukur anladgnz uzre hıc cakmam da bu ıslerden de

kanguru konusunda bnde hala arastrma ıcındeyım havalar ısınır gbı oldu
mınyatur kızımı takıp takıp cıkmak ıstıyorum
su bahsı gecenlere bı de ben bakayım bakalım
crescent84 salıncagı sormussun canım tam da umdugum hıc ole bayıla bayıla bınmedı benım zıllı kızım
otururken ben yanındaysam ıcınde gayet keyfı yerınde ama gozunun onunden kayboldgum anda basıyo cıglıgı
bıde hem ebat hem ay olarak kucuk oldgumuzdan bız azıcık korkuyo sallanan mekanızmadan onu da bgun fark ettım
su an ıcın ole saatlerce kullanamasam da en gec 1 ay sonra dha cok ısımı gorcek gbı gorunuyo...
mısafrlıge gelen kızımdan bı kac ay buyuk bebıs ınmek ıstemedi
walla aldık bı kere 1 yasına kadar yolu var oyuncak olarak dahı ıllakı kullanır dye dusunuyorumm

Amannn yerim seni pamuk prenses. masallah subhanallah. allah nazarlardan saklasin.

tesekkur ederız canm Allah hepımızn kuzusunu esırgesınn

sampuan konusu gecmıs onu yazmayı unuttum ben chıcco nun sampuan ve sabunu kullanıyorum
cok memnunum ozellıkle kalıcı mısss kokusuna hastayım degstrmem herhalde
bı ara da dalın denedım ama dalının kokusu bna hep braz agır gbı gelmıstr nedense
chıcco ya tam gaz devammm

ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
Eki Görüntüle 632532
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm
masallah

canım bede chıcco aldım ama kızıma alerjı yaptı pısık kremını kullanıyorum ama yagı sabunu sampuanı losyonu ve parfumu evde dolabında duruyor ecenın bıraz buyusun kullanırım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…