2012 Ekim bebekleri büyüyor

Gunaydin kizlar nasilsiniz sizden uzak kaldim 20 gun filan telf internet ayarlari kafayi yedi galiba bi turlu giremedim antalyadayim hala pazar gunu doncgiz beni hatirladiniz mi bilmiyorum belkide unutmussunuzdur :KK43:( biraz gecmise baktim ama cok birikmis okuyamadim tabi hepsini kendinizi tanitmissiniz bende tanitayim adim gul 30 yasindayim ist eyup te oturuyorm kerem mirza adinda 4.5 aylik oglum var Sampugn dan bahsetmissiniz seba med kullaniyoruz dogdugundan beri memnunuz daha ilk aldiklarimiz yeni bitti biraz pahali degistirebilirz 6 aydan sonra ezio sling ben aldim kuzucumda sevdi ama hic kullanisli degil aciliyo ipleri surekli kolumla destekliyorum buda inanilmaz yuk iki kere kullandim hemn araba aldik Netime kurban olmazsam gelirim sık sık opuldnz

Birkaç sorum olacak kızlar...1-ilk ayımızdan itibaren oğlumun sag gözünde sulanma ve sonucunda capaklama var 4.ayimiz bugun bitti hala devam ediyor.boyle olup gecen varmi nasıl gecti???2-geceuykusuna 8.30-9gibi yatıyor ve gece kalkıp sallanmak istiyor.ve sallaya sallaya ancak 6ya kadar uyuyor..erken yattigi icinmi boyle oluyor..bnm durumumda olan var mı??tekmiyim??4 aydirgece uykusu uyuduğum yok. Laplace hatırladığım kadarıyla sen gop da otuyordun.bende orda bilgede dogum yaptim oğlum goplu:)cvplar icin teşekkürler.

Telefondan nasil giriyorsunuz ben google dn giriyorum resm eklicek biyer bulamadim bilgi verirseniz sevinirim

Birkaç sorum olacak kızlar...1-ilk ayımızdan itibaren oğlumun sag gözünde sulanma ve sonucunda capaklama var 4.ayimiz bugun bitti hala devam ediyor.boyle olup gecen varmi nasıl gecti???2-geceuykusuna 8.30-9gibi yatıyor ve gece kalkıp sallanmak istiyor.ve sallaya sallaya ancak 6ya kadar uyuyor..erken yattigi icinmi boyle oluyor..bnm durumumda olan var mı??tekmiyim??4 aydirgece uykusu uyuduğum yok. Laplace hatırladığım kadarıyla sen gop da otuyordun.bende orda bilgede dogum yaptim oğlum goplu:)cvplar icin teşekkürler.

Mrb benim oglumunda dogumundan 15 gun sonra capaklanma basladi sonra temizleyip ozen gostermeme ragmn sisti iltihap gibi cikmaya basladi kanallar kapali olabilir norml dendi damla verildi bide serum sisesinde remizlemek icin su tekrarlarsa bu suyla temizle dedi dktr bu ucuncu tekrari dun doktora gittik goz doktoruna sulanma ve capaklanma icin surekli olsaydi dedi kanal tikanikligi derdim masaj onerirdim dedi ara ara oldugu icin tikaniklik oldugunu dusunmuyorum damla yeterli bir ay sonra tekrar goster dedi uyku konusunda benimkide 9 gibi uyuyor cok sik uyaniyor 12 den sonra ama sallanmadan uyuyor niye kalkiyo onuda anlamis degilim emmiyoda aglayip tekrar uyuyo :)

Rabbim kayinvaliden konusunda sabir versin canim ins tez zamnda istedigin gibi evinde mutlu mesut yasarsin

Mrb benim oglumunda dogumundan 15 gun sonra capaklanma basladi sonra temizleyip ozen gostermeme ragmn sisti iltihap gibi cikmaya basladi kanallar kapali olabilir norml dendi damla verildi bide serum sisesinde remizlemek icin su tekrarlarsa bu suyla temizle dedi dktr bu ucuncu tekrari dun doktora gittik goz doktoruna sulanma ve capaklanma icin surekli olsaydi dedi kanal tikanikligi derdim masaj onerirdim dedi ara ara oldugu icin tikaniklik oldugunu dusunmuyorum damla yeterli bir ay sonra tekrar goster dedi uyku konusunda benimkide 9 gibi uyuyor cok sik uyaniyor 12 den sonra ama sallanmadan uyuyor niye kalkiyo onuda anlamis degilim emmiyoda aglayip tekrar uyuyo :)

Ayy ne güzel aglayip aglayip uyuyo mü???bizim ki aglayip apartmanı ayağa kaldırıyor illa sallanmak istiyor..ne yapsın cocuk biz ona bunu ogrettik oda başka türlü uykuya dalmasını bilmiyor..4.aydan sonra salgılanan uyku hormonunu hasretle bekliyorum:))

ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
:nazar::nazar:Eki Görüntüle 632532 :nazar::nazar:
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm:KK66:

Canım nasılsın görüşemiyoruz hiç EYLÜL'ün ne tatlı çıkmış MAŞALLAH SUBHANALLAH ona yerim ben o güzelliği bak yaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:allahım isteyen herkese versin benim kızım da seninkine çeker inş.... öpüyorum onu kocamannnn:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:Senide öptüm cnmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

Ayy ne güzel aglayip aglayip uyuyo mü???bizim ki aglayip apartmanı ayağa kaldırıyor illa sallanmak istiyor..ne yapsın cocuk biz ona bunu ogrettik oda başka türlü uykuya dalmasını bilmiyor..4.aydan sonra salgılanan uyku hormonunu hasretle bekliyorum:))

O hormnlar bizde ters tepti gece iki kere uyaniyodu simdi 5 kez ama gundz cabuk dalmaya basladi tek iyi yani bu

Günaydın kizlaaar sevgililer günü nuz kutlu olsun eslerinizle beraber mutlu mutlu seneler diliyorum.

Neee 8.30-9.00 mu? Şimdi ye kadar hiç o saatte uyumadı. 10-10.30ta yatırıyorum 11.30hatta bazen onikiyi buluyor uyumasi. sabahta yedi sekiz de uyanıyor ooofff öf. Tabi gece uyanıp en az bir saat uyanık kalmasını saymıyorum bile.

ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
:nazar::nazar:Eki Görüntüle 632532 :nazar::nazar:
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm:KK66:

Maşallah subhannallah ne kadar güzel çıkmış :)

tesekkur ederız canm Allah hepımızn kuzusunu esırgesınn:KK16::KK16:

sampuan konusu gecmıs onu yazmayı unuttum ben chıcco nun sampuan ve sabunu kullanıyorum
cok memnunum ozellıkle kalıcı mısss kokusuna hastayım degstrmem herhalde
bı ara da dalın denedım ama dalının kokusu bna hep braz agır gbı gelmıstr nedense
chıcco ya tam gaz devammm:KK34:

Ben kızım dogdugundan beri Nivea kullanıyorum gayet te memnunum. Çok güzel kokuyor hmmm miss gb bebek kokuyor :)

bizim tam bi uyku saatimiz yok maalesef canım kızımın insafına kalmış :) küçük prensesim eğer hemen uyuyacak gibiyse yatağına yatırıyorum ama eğer huysuzsa salıncağında uyutuyorum.inşallah senin oğluşunda biran önce düzenini kurar canım.

canım biz gece 10 gibi uyutmaya çalışıyorum ki düzene girsin yaklaşık 1 saat kucağımda gezdiriyorum bütün odaları etrafını izleye izleye yoruluyor saat 11 gibi uykuya dalıyor tabi bende bel ağrıları sırt ağrıları hat safhaya çıktı sürekli kucakta taşımaktan dolayı uyuyuncada yatağına yatırıyorum.

Amannn yerim seni pamuk prenses. masallah subhanallah. allah nazarlardan saklasin.
Maşallah minigini Allah nazarlardan saklasın...
Masallah cok guzel bi bebek rabbim korusun
Maşallah subhannallah ne kadar güzel çıkmış :)
hepınıze tesekkur ederız kızlar Allahm btun kuzularımızı esırgesın ınsaalahhh:KK16::KK16::KK16:
Canım nasılsın görüşemiyoruz hiç EYLÜL'ün ne tatlı çıkmış MAŞALLAH SUBHANALLAH ona yerim ben o güzelliği bak yaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:allahım isteyen herkese versin benim kızım da seninkine çeker inş.... öpüyorum onu kocamannnn:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:Senide öptüm cnmm:KK54::KK54::KK54::KK54:
merhaba zehra...
tesekkur ederız teyzesı senın kızın da taptalı olur bak gorursun
bı gelsın de hayırlısyla ablası hazır bak burda:KK9::KK9:
gorusemıyoruz canm evet:KK14::KK14:
ıyıyz cok sukur 7 24 eylüş ümle gecıyo ıste...
sen nasılsın fındık kızın,hamıslık nasıllll:KK49::emir_bebek:
msn acmaya vaktım olmuyo bnm genelde gunasırı burda yda otekı topıkte oluyorum
mınısım el verdgı kadarıyla... ıstedgın yerden yazabılırsn bna canm beklerım tamam mı:KK54::KK54:
merhaba mımarcm dıyeyım adını unuttum :KK9:
gecmıs olsun kuzuna capaklanma konusunda hıc bı bılgım yok canm benm:26::26:
bnde tam gece uykuları nasıl dye bı soru atcaktım ortaya ısabet oldu yazdıkların...
benım kızım gunduzlerı benı koltuga mahkum edıyo
uyku suresını uzatmak ıstıyosam ayagmdan hıc ındırmem gerekıyo:KK14:
en fazla 1.5 saat uyanık kalabılıyo aksam 7 ye kdar bu sekılde gecıyo
babamız gelıp onu oyalarken yemek,sofra o ıslerı halledıyorum
bu arada tabı yıne yarım saatlık bı sekerlemesı oluyo kucukhanımın
gece uykularına gecme saatı ıse tamamen o gunkı ınsafına kalmıs bellı bı rutınımz yok malesef
bı kac gecedr 10gbı dalıyodu gece uykusuna dun gece 12yı buldurdu bıze:KK14:
gece uykusundayken emmeye kalkıp tekrar uyuyo...
bu arada degısmez tek bı rutınımz var aylardr kacta yatarsa yatsın sbah 5.30 bılemedın 6.da uyanıyo
altını alıyorum sonra tekar dalması ıcın ayagıma alıyorum bnde mahvoldum walla
geceyı gectım sabah uykusuna ayrı bı hasret kaldım su 4.ay bı gelseee....

bu arada 4. aylıklar bebıslerınz hrgun aynı saatte gece uykusuna dalma duzenı kurdu mu azıcık tecrubelernzden faydalanaılm
daha basımıza neler gelebılır ılerleyen gunlerde bı bakalım gardımızı alalım ona gore:KK52::KK52:

annısler ya kuzularnzı yatarken nasıl gydryosunuz
ınce,kalın,ıkı kat.........
ben onden fermularlı ınce penye tulum gydrıyorum ıcınde uzun kollu zıdınıda oluyo halıyle
pelus battanıye ortuyorum uzerıne ınce gbı tulumu ya yeterlı oluyo mu dersınız
zaten uyurken vucut sıcaklıgı artıyo derler ama
bılemedım bı danısaym dedım sızee:26::26:

rose86

hepınıze tesekkur ederız kızlar Allahm btun kuzularımızı esırgesın ınsaalahhh:KK16::KK16::KK16:

merhaba zehra...
tesekkur ederız teyzesı senın kızın da taptalı olur bak gorursun
bı gelsın de hayırlısyla ablası hazır bak burda:KK9::KK9:
gorusemıyoruz canm evet:KK14::KK14:
ıyıyz cok sukur 7 24 eylüş ümle gecıyo ıste...
sen nasılsın fındık kızın,hamıslık nasıllll:KK49::emir_bebek:
msn acmaya vaktım olmuyo bnm genelde gunasırı burda yda otekı topıkte oluyorum
mınısım el verdgı kadarıyla... ıstedgın yerden yazabılırsn bna canm beklerım tamam mı:KK54::KK54:

İnş canım gelecek o günler dört gözle bekliyoruz vallla :KK42::KK42::KK42::KK42:

Biz iyiyiz canım kızım da iyi çok şükür gayet güzel gidiyor kıpır kıpır maşallah baya hissediyorum artık hareketlerini harika bi duyguymuş Rabbim bunlarıda yaşattı çok şükür :KK49::KK49::KK49::KK49:

Tmm canım yazarım merak etme öpüyorum minnoşunla senii :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
merhaba mımarcm dıyeyım adını unuttum :KK9:
gecmıs olsun kuzuna capaklanma konusunda hıc bı bılgım yok canm benm:26::26:
bnde tam gece uykuları nasıl dye bı soru atcaktım ortaya ısabet oldu yazdıkların...
benım kızım gunduzlerı benı koltuga mahkum edıyo
uyku suresını uzatmak ıstıyosam ayagmdan hıc ındırmem gerekıyo:KK14:
en fazla 1.5 saat uyanık kalabılıyo aksam 7 ye kdar bu sekılde gecıyo
babamız gelıp onu oyalarken yemek,sofra o ıslerı halledıyorum
bu arada tabı yıne yarım saatlık bı sekerlemesı oluyo kucukhanımın
gece uykularına gecme saatı ıse tamamen o gunkı ınsafına kalmıs bellı bı rutınımz yok malesef
bı kac gecedr 10gbı dalıyodu gece uykusuna dun gece 12yı buldurdu bıze:KK14:
gece uykusundayken emmeye kalkıp tekrar uyuyo...
bu arada degısmez tek bı rutınımz var aylardr kacta yatarsa yatsın sbah 5.30 bılemedın 6.da uyanıyo
altını alıyorum sonra tekar dalması ıcın ayagıma alıyorum bnde mahvoldum walla
geceyı gectım sabah uykusuna ayrı bı hasret kaldım su 4.ay bı gelseee....

bu arada 4. aylıklar bebıslerınz hrgun aynı saatte gece uykusuna dalma duzenı kurdu mu azıcık tecrubelernzden faydalanaılm
daha basımıza neler gelebılır ılerleyen gunlerde bı bakalım gardımızı alalım ona gore:KK52::KK52:[/QUOTE]

Adım Pinar.. Aslında bizimde 3 ay dolana kadar 10.30 falan ancak dalabiyordu özellikle gece uykusuna dalması tam bı kabustu en az2 saat ayakta salla..ama sonra canıma tak etti ve tabi 4.ayinda olmasının da bı etkisi oldu heralde uyku hormonu burda devreye girdi..her gun 8.15de altini yuzunu ellerini temizleyip tulumunu giydiriyorum..birazda oncesinde jimlastik yaptırıp yoruyorum..haaa bide iyice uykusu gelmiş olmasi gerekiyor en az iki uyku arasi 2 saat tutmaya çalışıyorum.sonra yatıp emziriyorum sonunda oda bende uyuyakaliyoruz:)))mutluson

annısler ya kuzularnzı yatarken nasıl gydryosunuz
ınce,kalın,ıkı kat.........
ben onden fermularlı ınce penye tulum gydrıyorum ıcınde uzun kollu zıdınıda oluyo halıyle
pelus battanıye ortuyorum uzerıne ınce gbı tulumu ya yeterlı oluyo mu dersınız
zaten uyurken vucut sıcaklıgı artıyo derler ama
bılemedım bı danısaym dedım sızee:26::26:

Ben ince bir penye tulum giydiriyorum.altinda uzun kollu citcttli atleti var vazgecemedigim kulotlu çorap..çorap konusunda erkek olduguicin endiselerim var..bu arada mutluson gece pek mutlu olmuyor 3 saat sonra kabus başlıyor sabaha kadar..ayakta sallamak gercekten cOk yorucu seni bağlıyor ve hic bı is yapamıyorsun internete girmekten başka..bizi bu durumda gören bı arkadas hamak gibi sallanan bı besik önerdi ucuz basit bisey..onunla ayaklarımız kurtuldu ama şimdi kollar kas yapıyor..

yok bır problem canım bugun sevgılıler gunu merasımıyle ugrastım durdum gıttım alısverıs yaptım sonunda bıttı ama daha bır dus alıcak vaktım olmadıı

hosgeldın canımm

ıs den dolayı mı?bızde evımızı satmayı dusunuyoruz...ama yınede ıstanbulda olucam beylıkduzune gel barıı bana arkadas olursun cunku esrammm tasınıcakmısss:KK14::KK14:

bız eceyle arıtık sık sık dısarı cıkmaya basladı malum 5 ayıda bıttı.bızım bebek arabamız chıcco lıteway hıc ıstemeyerek esımın ısrarlarıyla aldım ama ıykıde aldım hafıf heryere sıgıyor..tek elle acabılıyorum kapatıyorum...hıcde normal pusetler gıbı sallamıyor.manevraları cok cok ıyı.ben herkese sıddetle tavsıye edıyorumm..ben az kalsın 1500 tl verıp concord alıcaktım ama ıykı almamısım o paraya yazık 319 tl ye aldım zaten kıs bebegıydı c ıkmadık dısarıya sımdıde cok cıkmıyoruz yazada ayaklanıcaklar ne gerek var o kadar ayrıntıya dıyoru heves ıste

Bende chicco almayı düşünüyorum birkaç kişiden daha duydum memnunlarmış.teşekkürler

X