2012 Ekim bebekleri büyüyor

slm. doğumunuz normalmiydi ? ve nasıl geçti merak ediyorum doğuma 10 gün kalmış birine neler tavsiye edersinnz ?
ben spinal anestezi ile sezeryan oldum..çok ta memnun kaldım.. 1 hafta kadar başağrısı oldu bende yan etki olarak..ilk hafta dikişler açısından zordu,hem bebeğe alışma dönemi hem de acılar..sonra yavaş yavaş geçti..daha detaylı sormak istersen cevaplarım..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
çooook sağol canım. çirkin kızımın saçlarını çektirmem ama oğluna alacaksan olabilir,çünkü benimki çoooook çikin kimsecikler almazzz

emzik tavsiyesi için sağol,aventle denedim ama çok ta uğraşmadım,birkaç kere sadece,oda biraz tuttu tuttu bıraktı,sonra da bir daha memeyi almaz gibi şeyler duydum korktum,çok inanmasam da..tahin helvası bende baya artırdı sütümü..gaz sıkıntımız yok ben yine de 2-3 çay kaşığı rezene veriyorum..pek beğenmiyor gibi tadını..

hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar? ben elevit+gyno ferro kan hapı+ cals d3 suda eriyen kalsiyum alıyorum.. bir de kızım monovit d vitamini damla alıyor günde 3 damla..sizde de böyle mi? ne zamana kadar devam ediyoruz doktora sormadım..bir de kadın doğumcunuzla kontrolleriniz bitti mi? ben 10.gün gittim.bir daha 3 ay sonra gel dedi.geç değil mi ya?

Bana kadin dogumcum 40 çıkınca gel dedi 10. Günde gittim sadece. İlac olarak kan hapı aynı fakat sandozu doğumdan sonra devam et demedi etsem mı ki ? Bebeğin damlasinA 15 gün dolsun başlıcam ins. Birde Rezene ot seklinde mı nasıl kaynatiyirsun hazır mı yoksa

selam kızlar nasılsnız ben yorgunum çokkk ya kızım gündüz uyuyo akam 7 8 gibi bi uyanıyo gece 3te zorla uyutuyorum gazı çok fazla var herşeyi denedim şimdide nurse harveys deniyorm ama yok geçmiyo...

benım kızım 1.5 ay erken dogdu vede sezeryan oldugu ıcın sutum 10 gun gelmedı ama pompayla cektıre cektıre getırdım sutumu.bırde malt ıcıyorum.
mecbur mamaya basladık sımdıde ılk meme sonra uzerıne mama.artık yavas yavasta sadece memeye basladı.....

Bircan: Ben de senin gibiyim. Saat 1 gibi uyanıyor. Aralarda uyuyacak gibi olsa da 7 ye kadar uyumuyor. Gaz icin ne yapilmasi lazım bilen var mı? Ben dietimi değiştirmeyi denedim ise yaramadı.

Kalsiyuma devam et demediyse etme yada sor doktoruna..rezene de hipp ve stilltea gibi hazir yani kurt kurt birsey suda hemen eriyor.kaynatip ilitip veriyorum..damlaya 15.gun basladim ben de..

Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın 1aydir geceleri uykusuzuz Dr kolik dedi ilaç verdi ama pek ise yaramıyor durmadan ağlıyor

Kalsiyuma devam et demediyse etme yada sor doktoruna..rezene de hipp ve stilltea gibi hazir yani kurt kurt birsey suda hemen eriyor.kaynatip ilitip veriyorum..damlaya 15.gun basladim ben de..

Sagol cnm evet kalsiyumu sorucam ins. Uç dört kutu duruyor hemde bitireyim en azından. Hipp ve stiltea emziren anneler icin olanından kendim iciyorum . evet oralet gibi aynı :)

Bebeğinin gazı olan anneler Rabbim yardımcınız olsun gecicek bu günler ins bizde üstten iyi çıkarıyoruz alttaki icin çook ikiniyor dü oğlum bi damla aldık yine ikiniyor ama biraz daha rahatladı sanki . Bebeği 1aylik olanlar nasıl degisiklik var mı daha düzenli mı yoksa daha mı kötü kızlar ?
Birde kızlar göbek düşünce icinden böle bi akıntı geliyor bi iki gündür normal mı acaba

benim kızım gazını genelde alttan çıkarıyor,ama kakasını yaparken çok ıkınıyor,halbuki sert te değil kakası,nasıl oluyor bilmem..kıpkırmızı oluyor,deli oluyor,cart diye çıkıyor sonra..benim kızım başından beri aynı gibi ama düzen olarak değişiyor,uyku saatleri değişebiliyor mesela..göbek düştükten sonra ben sargı bezi koydum üstüne hiç ellemedim kurcalamadım.. kuruyor sonra o da..pansumana gerek yok zaten..

Bede göbeğe oyle yapayım o zaman ya.aynen bizim ki de kakası cıvık ama ıkın ıkın hi halloluyor cikaricam doye göbeği çatlayacak diye korkuyorum kk de okudum da birinin göbek fıtığı olmuş cocuk ikinmaktan

herkese hayırlı bayramlar

kızlarr bişi sorcam ben bebişime normalda pirima yenidoğan kullanıyorum ama bugün netten huggıes şipariş ettim kullanıp memnun kalanlar msj atabilirmi çok takip edemiyorum burayı ev çok kalabalık onun için msj rica ediyorum.... pişik filan olmaz inşallah pirimadan sonra ona geçince

burayı ancak fark edebildim kızlar. bizim de geceleri gaz sancılarımız oluyor. eltim kendi kullandığı bir ilacı tavsiye etti, eşim almaya gitti bugün. biz bebişimizle doktor kontrolleri hariç çıkmadık dışarıya. bayramda da bize bekliyoruz dedik herkese. sağolsunlar kırmadılar, onlar geliyor. dışarı çıkartmak istemiyorum, hava karışık çünkü. hasta çocuklar vardır falan, mikrop kapmasın bebişim. daha çok miniğiz. 25 günlük olduk bugün. hele bi 40'ı çıksın, 40 gezmesine gideriz hayırlısıyla. görüşmek üzere, herkese hayırlı bayramlar.

canım benim oğlum huggiesin organiğinden pişik oldu. sadece 1 gün kullandım ve hmen değiştirdim. ama her bebek aynı olmuyor. inşallah seninki olmaz benimki gibi.

kızlar 16 günlük bebişim pişik oldu prima kullanıyorum ıslak mendilde unıbaby kullanıyorum pişik olduğunu anlayınca şimdi ıslak mendilden sonra sulu pamukla da siliyorum kremliyorum, bu sorunu nasıl aşacağım bana akıl verin,bir de benim oburiksim sürekli emmek istiyor bazen 20 dk sonra bile emzirmek zorunda kalıyorum sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…