kızlar 16 günlük bebişim pişik oldu prima kullanıyorum ıslak mendilde unıbaby kullanıyorum pişik olduğunu anlayınca şimdi ıslak mendilden sonra sulu pamukla da siliyorum kremliyorum, bu sorunu nasıl aşacağım bana akıl verin,bir de benim oburiksim sürekli emmek istiyor bazen 20 dk sonra bile emzirmek zorunda kalıyorum sizinkiler nasıl
istersen bezini değiştir,her marka her bebeğe uygun olmuyor..bende hiç olmadı şükür,yenidoğan bir paket prima 1 paket te huggies bitirdik..
sağol teyzoşu doktor hametan pişik kremi verdi onu sürüyorum ,kakalı bırakmamaya çalışıyorum ama her emdikten sonra pırtlatıyor kuzucum altı hıc temiz kalmıyo sürekli emzir altını al su an hayatımız bu şekilde, ıslak mendil kullanıyo musun onu mu kullanmasam diye düşünüyorum o mu yaptı oğluşumu pişik acaba
ıslak mendil kullanıyorum ben.unibaby kullandım şimdi huggiese geçtim..memnunum ben..
Canım primanınkini kullanıyorum.
Prima Islak Havlu Hassas Ciltler için Üçlü Fırsat Paketi 168`li - e-bebek.com... Bunu kullanıyorum ben. Daha değişikleri de var ama ilk günden beri bunu kullanıyorum allahtan bir sorun yaşamadık çünkü ucuza bulup stok yapmıştım
Belki senin bebenin poposu çok hassastır. Belki de kullandığın ürün yaramamıştır. Her bebek bir olmuyor biliyorsun ki. Benimki de dha emerken zort zort çıkarıyor bazen kakaları
5 dakika bekliiyorum belki daha yapar diye
Yapmıyor altını alıyorum. Temiz beze yapıyor
Deli oluyorum... Bundan sonra 10 dikika bekleyeceğim
aynen canım,bebekler çok severmiş temiz beze yapmayı,yarım saat te beklesen sonuç belli
benimki memedeyken veya hemen sonrasında da kaka yapmayı çok seviyor
kıslar evim 24 derece oğluşumun üstünü iki kat giydiriyorum yanı bı cıtcıtlı badı ustune pijama üstü altınada iki kat penye pijama altı bı de corap eldiven takmıyoruz artık 2 haftalık olduk,siz nasıl giydiriyorsunuz acaba çok mu gıydırıyorum ben
bizde henüz termometre yok,yalnız ev serin,ufoyu yakmaya başladık ara ara..ben şöyle giydiriyorum içine kolsuz badi,üstüne tek kat zıbın,üstüne de hastane çıkışlarından,altını bazen tek bazen iki kat giydiriyorum,çorabı direk ayağına giydiriyorum,tulumun üstüne değil..eldiven kullanmıyorum,kızım deli oluyor..
Kİzlarr selam biz hasta oldukkk kayinvalidem hastalandi heralde ondan bulasti burnunda hirilti var ve arada oksurup hapsuruyor bebeklerde ilac kullanilmiuornus bu kadar kucuk o yuzden sadece burun damlasi veriyoruz aman kuzucuklariniza dikkat edin bizim icinde dua edin bir an once gecsin
canım hasta olmamıştır,bu zamanlarda hırıltı olurmuş,hapşurması da çok doğal..öksürmesi çok sık değilse ateşi de yoksa,burnu akmıyorsa bence sorun yok..
Emzirmeyi ne kadar zamanda bir kac dakika yapiyorsunuz?
Gece/gunduz ayri ayri soyleyin bakim...
benim kızım gece de gündüz de genelde bir buçuk iki saatte bir emiyor,genelde de 10 dk sürüyor,ama hiç durmuyor o 10 dk boyunca,ağzından akıyor,çok geliyor..doyuyor da..ama bazen daha fazla sürüyor,rekor yarım saat..memede uyuma gibi bi huyu da yok.işi bitince kafasını ters yöne çekmeye çalışıyor,memeyi itiyor..