Buarad kızlar,kızımın o fotoda gıydıgı tulumu ılk bayramlıgı.annesı aldı ona cıcı cıcı.hala dogum yapmadan once aldıgım 56 bedenler olmuyor kızıma daha 50 bedene yenı gectık.hep yenı gıysyler aldım onceden aldıklarımı gıyemedı daha kuzum....
Arkadaslar sizlerin de kizcelerini Allah nazarlardan saklasin
Liva kizimizda cok guzel annesi ne kadar cok saclari ne guzel tariyorsundur dimiben bile tariyorum valla
Kizimin adasi Ece sari ececok tatli maasallah kucuk hanima kocaman olmussunuz siz abla olmussunuz
arkadaşlar benim kızımın boğazında genzinde bir hırıltı var,sürekli değil,tükürük var da çıkarmak istiyormuş çıkaramıyormuş gibi,birşeyler yiyormuş gibi bir hali var..ağzında yoğun tükürük görüyorum bazen baloncuk baloncuk dudaklarında görüyorum..emerken mememe bile geliyor..bu nedir,canım sıkıldı,nasıl geçer?
bir de serum fizyolojik dediniz,bizim doktorumuz böyle birşey vermedi,nasıl kullanılıyor ve ne için?alsam kullansam ben de olur mu?
aynen bizimkide hırlıyor dr serum fizyolojik verdi birkaç damla damlatıyorum
Arkadaslar sizlerin de kizcelerini Allah nazarlardan saklasin
Liva kizimizda cok guzel annesi ne kadar cok saclari ne guzel tariyorsundur dimiben bile tariyorum valla
Kizimin adasi Ece sari ececok tatli maasallah kucuk hanima kocaman olmussunuz siz abla olmussunuz
Kızlar ozellıkle mama veren anneler bebeklerınız bır ogunde kac cc yıyor.benım kızım son 3 gundur 90-100 cc ye kadar cıktı.endıselenıyorum fala gelır felan dıye
slm kızlar..sonunda doğurdum geldim:)))
bebişle sıkıntımız var..idrarında kan var.. leke leke..bu normal mi...bayram olunca doktorda yok..hastaneden çıkarkende gösteremedik..gece gelip sonuçlara bakıp gitmiş sadece..ne yapsak acaba..sizlşerde ilk günlerde böyle bir sıkıntı oldumu?
bugün 2.günümüz..günde kaçkez kaka ve idrar yapması lazım....
acil cevap verirseniz sevinirim..
Bende senin verdigin kadar veriyorum canim once meme veriyorum ardindan ki mutlaka doymuyor benim kiz 60 cc mama veriyorum gecede sabaha karsi 5 de falan uyaniyorum kiz uyanmiyor ben zorla uyandirip 90 cc mamaveriyorum hepsini iciyor kuzucum yari gozu kapali halde
ben oğluma ek mama hiç vermiyorum.anne sütü içirinler ek mama veriyor musunuz? gerek yok diye düşünüyorum .. sizce?
sonunda yaptım,avatarmış,ben de profil resmi yapmaya çalışıyordum..
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/149802_431722346875500_102911303_n.jpg