2012 Ekim bebekleri büyüyor

Arkadaslar sizlerin de kizcelerini Allah nazarlardan saklasin

Liva kizimizda cok guzel annesi ne kadar cok saclari ne guzel tariyorsundur dimi ben bile tariyorum valla

Kizimin adasi Ece sari ece cok tatli maasallah kucuk hanima kocaman olmussunuz siz abla olmussunuz

Buarad kızlar,kızımın o fotoda gıydıgı tulumu ılk bayramlıgı.annesı aldı ona cıcı cıcı.hala dogum yapmadan once aldıgım 56 bedenler olmuyor kızıma daha 50 bedene yenı gectık.hep yenı gıysyler aldım onceden aldıklarımı gıyemedı daha kuzum....

Ziyani yok tatlim uzulme sen onun sagligi yerinde maasallah sadece birazcik minyon ilerleyen zamanlarda nasilsa yakalar yasitlarini

evet sekerım bız buyuduk ama sadece ay olarak boy ve kılo olarak daha sıze yetısemedık.pazartesı gıdıcez kalca usg cekılecek 2 ayda yapılan asılar yapılıcak malum 4 taneler.umarım kızım kılo almıstır

masallah kizceler pek guzeller bu da benim oglusum tam 1 haftalikken Eki Görüntüle 539962

maşşallah hepinizin bebişlerine kızlarr bu arada oğluşunun yatışı benim oğlumunda favori yatışı hep böyle yatıyo omzumda gazını çıkarırken bile kolu başının altında paşamın buda benim oğluşum kızlarrr 10 günlükkenki hali şimdi 32 günlüğüz

aynen bizimkide hırlıyor dr serum fizyolojik verdi birkaç damla damlatıyorum

aynen bizimkide hırlıyor dr serum fizyolojik verdi birkaç damla damlatıyorum

bizimde burnumuz tıkalı kızlarr napcağımı şaşırdım serum fizyolojik veriyorum nette araştırırken anne sütününde iyi geleceğini okudum onu denedim sanki daha iyi uyudu kaldı.bide serum fizyolojiyi baya dökün diyo nette 1 2 damla yetmeyebilir yani 10 gün önce gittik doktora haala aynı napcağımı şaşırdım çocuğum rahat bi uyku uyuymıyo

teşekkür ederim...evet canım çok saçlı maşallah,şimdi daha da uzadı..kuaföre para yetiştiremeyeceğizben de saçlarının çok oluşuna şaşırdım nedense hiç beklemiyordum çok saçlı bebek..her banyoda tarıyoruz saçını..onun dışında hergün taramıyorum..arada bir..bu arada evler de soğudu banyolar seyrekleşecek iyice..

bu arada fotolarını gördüğüm bütün kuzular çok tatlı,görmediklerimizi de görelim yakında..

eylülde doğurdum deyip te eylül topiğine kaçan yoktur inşallah..çünkü kasım annelerinden ekimde doğuranlar bizim eski topiğe yazıyorlar şuan..

Son düzenleme:
Kızlar ozellıkle mama veren anneler bebeklerınız bır ogunde kac cc yıyor.benım kızım son 3 gundur 90-100 cc ye kadar cıktı.endıselenıyorum fala gelır felan dıye

Kızlar ozellıkle mama veren anneler bebeklerınız bır ogunde kac cc yıyor.benım kızım son 3 gundur 90-100 cc ye kadar cıktı.endıselenıyorum fala gelır felan dıye

Bende senin verdigin kadar veriyorum canim once meme veriyorum ardindan ki mutlaka doymuyor benim kiz 60 cc mama veriyorum gecede sabaha karsi 5 de falan uyaniyorum kiz uyanmiyor ben zorla uyandirip 90 cc mamaveriyorum hepsini iciyor kuzucum yari gozu kapali halde

kızlar hepinizin bayramını kutlarım bebişlerinizle mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim.. bebeişleriniz çok tatlıı allah sizlere bağışlasın..

mertug ; canım sütün gelmediğini söylemişsin benim 2 gün gelmedi sezeryanla oldum diye. gelmemesine ragmen her gün emzirdim öyle süt gelir dediler.. iyi ki emzirdim şuan sütüm geliyor bir de sabahları pekmezli yumurta yiyorum maşallah sıkıntım yok.. inşallah hiç birimizin olmaz da bebişlerimiz annee sütünden mahrum kalmaz..

slm kızlar..sonunda doğurdum geldim:)))
bebişle sıkıntımız var..idrarında kan var.. leke leke..bu normal mi...bayram olunca doktorda yok..hastaneden çıkarkende gösteremedik..gece gelip sonuçlara bakıp gitmiş sadece..ne yapsak acaba..sizlşerde ilk günlerde böyle bir sıkıntı oldumu?
bugün 2.günümüz..günde kaçkez kaka ve idrar yapması lazım....

acil cevap verirseniz sevinirim..

canım allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun..

bebeğin kız mı?annenin hormonlarından ona da geçer telaşlanmayın yazıyordu biryerlerde..kız bebeklerde olurmuş..bir de sen suyu çoğaltacaksın..benim kızın da birkaçgün idrarı azdı ve kırmızı kırmızıydı..suyu çok az içmişim ondanmış..arttırınca geçmişti..bence bu iki sebepten biridir.

Son düzenleme:

ben oğluma ek mama hiç vermiyorum.anne sütü içirinler ek mama veriyor musunuz? gerek yok diye düşünüyorum .. sizce?

ben oğluma ek mama hiç vermiyorum.anne sütü içirinler ek mama veriyor musunuz? gerek yok diye düşünüyorum .. sizce?

ben de vermiyorum ama yettiğini düşünüyorum da ondan,sütüm iyi geliyor,mama veren arkadaşların sütü yetersiz geliyor mecburen takviye oluyor..

Masumcum, cimeka,tugceserdar vee fırfırım

Kızlarrrr maşallahhh kuzularınıza Rabbim nazarlardan korusun bu baldan tatlı melekleri

cimekaaa senin kızın saçlarınıda her an çekebilir benim hınzır oğlum

meraba anneler:2: emziğe alıştırmak isteyenler bebedor un var bitane emziği yassı sekil onu güzel alıyor benm paşa damaklıları zor kavrıyolar heralde.emzik gerçekten büyük kurtarıcı yoksa ben tuvalete bile çıkamazdım heralde gaz içinde bn rezene veriyorum gnde 1 kere az bişey kimyonu çok tüketyrm süt artsın diye tahin helvası pancar pekmezi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…