2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bu tip bilgilendirici bir yazi bulursak mutlaka paylasiyoruz birbirimizle okuyup faydalanmak isteyen olucaktir diye sonucta benim de sut sikintim var bebegimi dogru durust sutumle doyuramiyorum mama takviyesi yapiyorum insaallah artacak sutumuz

arkadaşlar benim kızımın boğazında genzinde bir hırıltı var,sürekli değil,tükürük var da çıkarmak istiyormuş çıkaramıyormuş gibi,birşeyler yiyormuş gibi bir hali var..ağzında yoğun tükürük görüyorum bazen baloncuk baloncuk dudaklarında görüyorum..emerken mememe bile geliyor..bu nedir,canım sıkıldı,nasıl geçer?

bir de serum fizyolojik dediniz,bizim doktorumuz böyle birşey vermedi,nasıl kullanılıyor ve ne için?alsam kullansam ben de olur mu?

Canim doktor vermeden bisey kullanma bence
bennim oglumda ayni hirliyo resmen gecen saglik ocaagindaki ebe ev 24 derece olsun bide peteklerin ustune islak havlular koy dedi

Sezaryen olan arkadaslar dikis yerlerinden bahsediyorsunuz merak ettim kendiliginden kaybolan estetik dikis yapilmadi mi sizlere benim ki yapistirma seklinde ip falan yok merak ettim farkli sekilde olaniniz var mi aramizda?

Sen benden çok yaşayacaksın şekerim daha önce yine okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ama sormak nasip olmamıştı bi türlü :26:

Bende de yapıştırma şeklinde estetik dikiş var çok silik bir çizgi belli belirsiz o da,,jel kullanıyorum o da çok etki ediyor sanırım hafif bir pembemsi çizgi vardı o da kaybolmaya yüz tuttu nerdeyse,, burda ipleri falan okuyunca merak ediyordum bende

Son düzenleme:
kızlar bende bu topiğe geldim oğlum dünyaya geldi dün normal doğum yaptım çok şükür size bişey sorcam öbür topiğede yazdım oğluşum yoğun bakımda süt sağmaya çalışıyorum el pompasıyla ama bir kaç damla geliyor neler tavsiye edersiniz benim gibi olan vardır muhakkak acil tavsiye bekliyorum((

Canim doktor vermeden bisey kullanma bence
bennim oglumda ayni hirliyo resmen gecen saglik ocaagindaki ebe ev 24 derece olsun bide peteklerin ustune islak havlular koy dedi
kalorifer daha yanmadı..yanınca öyle yaparım..yakında kontrolüm var doktora sorayım en iyisi..

hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün,sen de kavuştun demek...emziren anne çaylarından kullandım ben..humana ve hipp..tahin helva yedim..bir de çooook sıvı tükettim. tam anlamıyla 3-4. gün geldi..sık sık emzir boş ta olsa,ağlasa da emzir..

bende hipp aldım içiyorum su içmeye çalışıyorum inş gelicek ya emse daha iyi gelir şimdi pompa kullanıyorum el pompası çünkü oğlum yoğun bakımda daha onu kucağıma almak nasip olmadı ( el pompasından yeteri kadar süt çıkıyor mu acaba

Asudem ne jeli kullaniyosun? Doktorum bana bisey onermedi acaba kullanmiyorum boyle bisey diye iz kalabilir mi bende gerci doktorum kalmaz diyordu ama :26:

Asudem ne jeli kullaniyosun? Doktorum bana bisey onermedi acaba kullanmiyorum boyle bisey diye iz kalabilir mi bende gerci doktorum kalmaz diyordu ama :26:

Contractubex Jel kullanıyorum canım, dilersen sende eczaneden alıp sürebilirsin, bana doğumdan sonra ki 5. gün kontrolde önerdi doktorum o günden beri kullanıyorum, günde 3 defa sürüyorum, sürdükten sonra şeffaf bir tabaka gibi bişey oluyor onu kolayca temziliyorum tekrar sürüyorum...İz kalmaz deniyor ama sonuçta kesi yapılan bir yer az da olsa bir çizgi şeklinde görünüm oluyor... hafif pembemsilik kaldı silik bir çizgi halinde tavsiye ederim...

hmm birde unutmadan,,oğlum kızının saçını çekti bi kere söyle fındık kızına

Son düzenleme:
Herkese iyi bayramlar Bebislerle ilk bayramimiz Bugun disardaydik ve oglum 7 saat disarda olmamiza ragmen bizi hicc uzmedi Simdi de uyuyor ama ben nobetteyim. Esimle donusumlu baktigimiz icin o biraz uyusun sabaha karsi ben ona devredeyim diye bekliyorum Bugun hamile oldugum gunleri ozledigimi fark ettim. Uykuu daha dogrusu ozgurluk nasil bir duyguydu unuttum

hepinize geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeklerinizi inş. bende 2010 ekim annesiyim oğlum iki yasında süt sıkıntımız olmustu bizimde hastanede süt sağma makineleri var çok yüksek emişli ben doğumdan sonra 3. gün süt gelsin diye onu denemiştim bikaç defa sonra medelanın sarjlı ve pilli olan makinesini almıştım çok işime yaradı onunda çekim gücü çok güzel tavsiye ederim.. ama en önemlisi annenin stres yapmaması benim için zor bi süreçti hepinize bol sütlü günler diliyorum..

Canim bende firsat bulursam alip kullanayim bari o jelden pek iz kalmazsa guzel olur elbet

Senin oglanda pek bir tatli canim boyle muzurluklara da dayanilmaz ki isiri verir masum teyzesi haberi olsun soyle ona.

masum kızın çokkkk tatlı maşallah subhanallah barekallah..
benim kızım da burada..foto nasıl küçültülecek yüklemek için?benimkilerin boyutları hep büyük,bir tek bu foto oldu..

masallah kizceler pek guzeller bu da benim oglusum tam 1 haftalikken

Son düzenleme:
Masumıyet adasımız buyumuz
harbıden kızlar bebısler cok tatlıymıs.bahaneyle 4 bebısın resmıde cıktı ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…