2012 Ekim bebekleri büyüyor

Canım, çok teşekkür ederim cevap verdiğin için..

ticket ına baktım 1 gün kalmış yarın mı gelîyor bebiş:)

Telefondan yazıyorum ticker yerine ticket yazmışım:)

canım, allah kolaylık versin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini, çabucak iyileşirsin.

Hepinize kolaylıklar dilerim, iyi geceler.

kızlar biliyorum şuan kendimi düşünmek için çok erken ama nasıl gidecek bu kilolar tabi sizler ne kadar aldınız bilemiyorum ama ben de baayağı kilo kaldı zaten kiloluydum oğluma süt olsun diye her sabah pekmezli yumurta da yiyorum zayıflamak hayal gibi

sezeryan oldum ama şimdi de göbeği ve kiloları nasıl vercem diye kara kara düşünüyorum.. var mı önerin

Canım, çok sevindim, geçmiş olmuş bile:)

Daha göbüşü düşünmek için çook erken :) biraz toparlanın, sonrasında çok kolayca verirsin.

Ticker imde görmüşsündür hamileliğimden önceki kiloma döndüm dukan diyetiyle, 15 yıl önceye. Seninkiler yeni, çok daha çabuk verirsin hiç dert etme:) ben 40 yaşıma kadar zayıflama mücadelesi verdim hep, bu yıl öğrendim. Göbüş için de bildiğim sporlar var ama bir 6 ay ı bebeğinle keyfine vara vara geçir bakalım:)

15 gündür geldi teyzesi oğlumla 15. günümüz bugün.. sezaryan oldum..

canımm, resmini de gördüm maşallah14 ekim de oğlumun doğum günü:)

sağlıkla büyüsün inşallah, oğlumun boyu 1.78 ablası, sezaryana gittiğim dün gibi:) allah muradlarını göstersin inşallah hepsinin.

canım bence de acele etme. ben biraz şanslıyım galiba. sezeryan olmama rağmen şuan hamilelikten önceki kiloma dönmeme 2 kilo kadar kaldı. diyet falan yapmıyorum, emzirmek yarıyor galiba bana. kendimden hiç beklemiyordum böyle bir gelişmeyi. 62 ile hamile kaldım, 78i geçiyordu doğuma girdiğimde. şuan da 64 civarındayım. bebişlerimiz sütlerimizi alsın, sağlıkla büyüsünler de kilolarımızı elbet veririz.

Canim bana bebek hemsiresi kaynamis suya gerek yok demisti altini temizlemek icin.o yuzden ben de su sebilinin sicak tarafiyla soguk tarafini karistiriyorum ilik yapiyorum ama muslugun sicak tarafindan aldigim da oluyor tabii ilik olacak su.pamuk da baby&me marka alt temizleme pMuklari var e bebekde.5 lira 90 krs du sanirim,ama cok iyi oluyor tuy de birakmiyor tam alt silmek icin,ilos hic pisik olmadi ve rahat ediyor,silme defnosun altini hazir mendille,sadece kalkip su aliyosun musluktan zorlugu bu kadarcik.her seferinde yeni su.

Kızlar selam :) Umarım görüşmeyeli herkes ve bebişler iyidir...

Size birkaç sorum var. Doğum sonrası kanamanız devam ediyor mu? Özellikle sezaryen olan arkadaşların kanamaları ne kadar sürdü? Benim kanamam sarı-turuncu bir renge dönüştü, normal mi bu acaba?

Bir de bebeğin emmelerinden fırsat bulup, göğsünü sağabilen var mı? Benimki bana emzik muamelesi yapıyor, uyanık kaldığı süre boyunca emmek istiyor, daha çok küçük olduğu için emzik de vermek isteiyorum ve illa ki memede uyumak istiyor ve dolayısıyla acil durumlar için sağıp buzluğa atamıyorum. Öyle foşur foşur da sütüm yok, ne varsa emip bitiriyor.Önerisi olan :119:

Merhaba kızlar
giremedim doğumdan beri , aynaya bile bakmaya vakit bulamadım henüz :)) bütün dünyamız her saniyemiz minik hümamız oldu , 23 Ekim akşam saat 20:50 de minik mucizem normal doğumla dünyaya geldi , şimdi acil bir sorum var , ben çalışmıyorum die lansinoh manuel göğüs pompası almıştım ama çok vakit alıyor , elektrikli alıpta memnun olan varsa tavsiyelerinizi acil bekliyorum , hızlı bişey olsun lütfen , en yakın zamanda paylaşıcam sıradışı doğum hikayemi , hepimizin yavruları Allahıma emanet olsun

hayırlı olsun,Allah güzel uzun bir ömür vermiş olsun Hümaya..güle güle büyütün..

ben de aynı soruyu soracağım,ben hiç almadım,harikaymış çok memnunum dediğiniz bir alet önerilerinizi beklerim..

Canim gozunaydin,bekloyoruz dogum hikayeni!!!

Ben avent aldim e bebek te indirimdeydi 199 tl cok memmnunum.

Fushie benim kanamam 30 gun surdu sonra kahve-sari degisik birseylere donustu,iki gundur bisey yok gibi...

Kilo konusunda bende sansliyim,18 kilodan 5 kaldi ama bel bolgem kalin tabi birazda gobek var boyle yeni hamileymisim gibi:))aralikta spora gitmeyi dusunuyorum cok yormayan bir tempoyla,ocakta ise boyle gidemem:))bir de en fenasi bu dikisin ustundeki sis yag tabakasi ve su gobegimdeki cizgi gecmiyoooorrrr....kirliymis gibi yaaaa

kizlar nasilsiniz? bir sorum olcak size, sutunuzu sagdiginizda kac ml/cc sut cikiyor? benim bir gögusten manuel pompayla 60 cc cikiyor. normal mi? sutum iyi gibi gögsumden tasiyor ama benim oburcuk doymuyor sanki

kizlar nasilsiniz? bir sorum olcak size, sutunuzu sagdiginizda kac ml/cc sut cikiyor? benim bir gögusten manuel pompayla 60 cc cikiyor. normal mi? sutum iyi gibi gögsumden tasiyor ama benim oburcuk doymuyor sanki

Canim neden yetmedigini dusunuyorsun,60 cc yeterli olur zaten,huzursuz degilse doyuyordur bence!

Gogus pompasi olarak elektrikli aventi oneriyorum bende 199 tl ye almistim indirimden sagarken acitmiyor gogsumu

Canım benimki de aynen öyleydi. Valla zorla morla tıktım emziği ağzına. Çünkü bu sefer de çok emdiği için kusuyor yavrucak. E kusunca da mide boşalıyor tekrar emmek istiyor. Kısır döngü anlayacağın. Ben de tamamen emdiğine emin olduktan sonra tekrar ağlarsa emzik veriyorum. Dr.a ilk gittiğimiz zaman kilo alımı iyi demişti. 1. ay kontrolünde de hala iyi derse bu şekilde devam edeceğim. Yoksa hem ben hem de oğlum çok yıpranacağız. Em-kus-em çocuk mahvoluyordu. Emziği de vereceksen çok geçirme zamanı. Almaz bebecik. Şimdiden zorla alıyorlar anca alışacaklar zaten...

Arkadaşlar ben de sezeryan oldum. İlk günler çok kötüydü göbeğim. Aman allahım nasıl korkmuştum. Hep öyle kocaman kalacak diye.. Neyse ki azala azala sadece alt karın bölgemde biraz kaldı ve evet benim de belim kalınlaşmış. O geçecek inşallah. Şu kahverengi çizgiye gelince. 6 ay gibi bir sürede geçermiş o:=))))) Uzman tvdeki dr. öyle dedi ŞOKŞOKŞOK.... Allahtan yazın doğum yapmadık. Yaza kadar geçer en azından. Bikinilerimizi bol bol giyeriz

Pompaya gelince ben aventin manuelini kullanıyorum ama çok zaman almıyor. Ben arka arkaya pompalamıyorum elimdeki kısmı. Bir bastırmada tamamen çekene kadar bekliyorum. Fıııssskkkk diye çekiyor. O çekmenin bitmesini bekliyorum. Böylelikle hem yorulmuyorum hem de daha kısa sürede daha çok süt sağıyorum.

FaactorB arkadaşım. Senin de gözün aydın. Hikayeni çok merak ettim

kızlar ya bu göbek bağı ne zman düşecek bugün 12. gün hala düşmedi bide benim oğlum gece hiç uyumuyor neredeyse hep memede sütümmü yetmiyor acaba

pamuk kızım ellerinizden öper :) iyi bayramlaR
Eki Görüntüle 539903
Eki Görüntüle 539905

Eki Görüntüle 539960
Benım kızımda bayramınızı kutluyor 48 gunluk olduk buarada....

masallah kizceler pek guzeller bu da benim oglusum tam 1 haftalikken Eki Görüntüle 539962

yerim ama ben hepiniziiii maşallah Allah nazarlardan saklasın

bu da benim oğluşum

nasılsınız güzel anneler kuzucuklar nasıl

17 günlükken geldik hala annanemizdeyiz biz, 1 kasımda inşallah evimize dönüyoruz

o zaman daha sık muhabbetler etme şansı yakalarız diye umuyorum, özledim muhabbetinizi

doğum hikayemizi yazamadım daha mesela

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…