Canım, çok teşekkür ederim cevap verdiğin için..
ticket ına baktım 1 gün kalmış yarın mı gelîyor bebiş:)
Canım, çok teşekkür ederim cevap verdiğin için..
ticket ına baktım 1 gün kalmış yarın mı gelîyor bebiş:)
sezeryan oldum ama şimdi de göbeği ve kiloları nasıl vercem diye kara kara düşünüyorum.. var mı önerin
15 gündür geldi teyzesi oğlumla 15. günümüz bugün.. sezaryan oldum..
kızlar biliyorum şuan kendimi düşünmek için çok erken ama nasıl gidecek bu kilolartabi sizler ne kadar aldınız bilemiyorum ama ben de baayağı kilo kaldı zaten kiloluydum oğluma süt olsun diye her sabah pekmezli yumurta da yiyorum zayıflamak hayal gibi
2-3 saatte bir yarım saat bazen daha da fazla emiyor kuzum.. iştahlı bebek baslarda yetmıyordu sütüm mama takvıyesi yapıyordukgece ise yavas yavaaaasss nerdeyse 1 saate yakın emıyor kıyamıyorum kesmeye mahvoluyorum uykusuzluktan..
bu arada defnoşum da pişik oldu ben de prima ve unıbaby kullanıyordum.. hatta unıbabyde kımya muh. olan arkadaşım tavsiye etmışti ve koca bir pakette hediye etmişti şimdi ılık su ve pamuğa gececeğim.. onu nasıl yapıyorsunuz termostamı tutuyorsunuz suyu,makyaj pamuğu ilemi temizliyorsunuz zahmetli gibi görünüyor ama bebegım için hangisi iiyi olacaksa onu yaparımm...
Merhaba kızlar
giremedim doğumdan beri , aynaya bile bakmaya vakit bulamadım henüz :)) bütün dünyamız her saniyemiz minik hümamız oldu , 23 Ekim akşam saat 20:50 de minik mucizem normal doğumla dünyaya geldi , şimdi acil bir sorum var , ben çalışmıyorum die lansinoh manuel göğüs pompası almıştım ama çok vakit alıyor , elektrikli alıpta memnun olan varsa tavsiyelerinizi acil bekliyorum , hızlı bişey olsun lütfen , en yakın zamanda paylaşıcam sıradışı doğum hikayemi , hepimizin yavruları Allahıma emanet olsun
kizlar nasilsiniz? bir sorum olcak size, sutunuzu sagdiginizda kac ml/cc sut cikiyor? benim bir gögusten manuel pompayla 60 cc cikiyor. normal mi? sutum iyi gibi gögsumden tasiyor ama benim oburcuk doymuyor sanki
Kızlar selam :) Umarım görüşmeyeli herkes ve bebişler iyidir...
Size birkaç sorum var. Doğum sonrası kanamanız devam ediyor mu? Özellikle sezaryen olan arkadaşların kanamaları ne kadar sürdü? Benim kanamam sarı-turuncu bir renge dönüştü, normal mi bu acaba?
Bir de bebeğin emmelerinden fırsat bulup, göğsünü sağabilen var mı? Benimki bana emzik muamelesi yapıyor, uyanık kaldığı süre boyunca emmek istiyor, daha çok küçük olduğu için emzik de vermek isteiyorum ve illa ki memede uyumak istiyor ve dolayısıyla acil durumlar için sağıp buzluğa atamıyorum. Öyle foşur foşur da sütüm yok, ne varsa emip bitiriyor.Önerisi olan :119:
Eki Görüntüle 539952
masum kızın çokkkk tatlı maşallah subhanallah barekallah..
benim kızım da burada..foto nasıl küçültülecek yüklemek için?benimkilerin boyutları hep büyük,bir tek bu foto oldu..
Eki Görüntüle 539960
Benım kızımda bayramınızı kutluyor 48 gunluk olduk buarada....
maşşallah hepinizin bebişlerine kızlarr bu arada oğluşunun yatışı benim oğlumunda favori yatışı hep böyle yatıyo omzumda gazını çıkarırken bile kolu başının altında paşamınEki Görüntüle 539963 buda benim oğluşum kızlarrr 10 günlükkenki hali şimdi 32 günlüğüz
slm kizlar nasilsinizz bugun 41,gunumuz