bende bugun farkettım canım ama kesemedım yarın ınsallah..neden oyle oluyo acaba?Kizlar pamugumun ayak tirnaklari yassi yassi uzamis ayak tirnaklarini ilk kez kestim bugun,anca uzamis... Niye oyle olmus dersiniz yas bildigin yassi duzgun uzamamisnasil farkedemedim...
yuzsuzler yaa harbıden yanı ben aglıyorum da ne fayda.sütüm onla yuzunden kesıldı.herkese dıyor bızım kız hıc emmedı mılletınkı ne guzel emıyor dıye.bısey yemedın sutun olmadı sımdı yıyosun ama cıldırıcam nede yemedım acaba neden agladı acaba hıc dusundu mu?hastanede bıle yanıma vermedıler o sersemlıle anlamadım ama sımdı hatırlıyorum ufak ufak.Bende aynı dertten müzdaribim canım benim kayınvalidem çok yüzsüz belli etmeme rağmen ve yüzüne söylememe rağmen hala burda yatmaya iniyor diyebilirim altlı üstlüyüz kırmadan halledilsin istiyorum ama kırılmadan olmayacak sinirden ağlıcam o dereceyim yani of offff
sabah kızım gözünü açmasıyla beraber soluğu burda alıyor kaynana te 9 a kadar burda ee nerde benim özel hayatım bu akşam dicektim yatmaya da inme diye de sabrettim yarın annem gelecek huzursuzluk olsun istemedim annem gitsin ilk iş eşim konuşacak ki işe yaramıcak bir çıkmaz 2 çıkmaz 3. de yine aynı
benim kızın da öyle canım normaldir diye düşünüyorum
2 gundur bende oyle yapıyorum cok sevıyor ama hemen sıkılıyorKızlar birkaç gündür oğlumla bir oyun bulduk bizde...ayağıma koyuyorum bıdığımı(sallama pozisyonunda)ben mekik çekerken onunda yüzünü bi yandan kapatıp acıyorum yani. Ceeee oyunu da oynamış oluyoruz..bir tas da iki kuş..gunde 50 kere yapabiliyorum şimdilik 2 *25 olarak ama tabi yarım mekik...
geceliklerimin yerini bile unuttum neredeyse
bende bugun farkettım canım ama kesemedım yarın ınsallah..neden oyle oluyo acaba?
yuzsuzler yaa harbıden yanı ben aglıyorum da ne fayda.sütüm onla yuzunden kesıldı.herkese dıyor bızım kız hıc emmedı mılletınkı ne guzel emıyor dıye.bısey yemedın sutun olmadı sımdı yıyosun ama cıldırıcam nede yemedım acaba neden agladı acaba hıc dusundu mu?hastanede bıle yanıma vermedıler o sersemlıle anlamadım ama sımdı hatırlıyorum ufak ufak.
2 gundur bende oyle yapıyorum cok sevıyor ama hemen sıkılıyor
benım tam 50 tane var cok severım her goren ohaaa der.evı tasırken annemle kardesım dukkan acılır bunla demıstıı yanı o kadar var ama 1 senedır gorusemıyoruz kendılerıyle.esımde bazen neden gıymıyorsun dıyor da nasıl gıycem kaynananın evınde?gercı olurlar mı o ayrı sorun ama?bende suan yerlerıı unuttum
Bende aynı dertten müzdaribim canım benim kayınvalidem çok yüzsüz belli etmeme rağmen ve yüzüne söylememe rağmen hala burda yatmaya iniyor diyebilirim altlı üstlüyüz kırmadan halledilsin istiyorum ama kırılmadan olmayacak sinirden ağlıcam o dereceyim yani of offff
sabah kızım gözünü açmasıyla beraber soluğu burda alıyor kaynana te 9 a kadar burda ee nerde benim özel hayatım bu akşam dicektim yatmaya da inme diye de sabrettim yarın annem gelecek huzursuzluk olsun istemedim annem gitsin ilk iş eşim konuşacak ki işe yaramıcak bir çıkmaz 2 çıkmaz 3. de yine aynı
benim kızın da öyle canım normaldir diye düşünüyorum
bende bugun farkettım canım ama kesemedım yarın ınsallah..neden oyle oluyo acaba?
yuzsuzler yaa harbıden yanı ben aglıyorum da ne fayda.sütüm onla yuzunden kesıldı.herkese dıyor bızım kız hıc emmedı mılletınkı ne guzel emıyor dıye.bısey yemedın sutun olmadı sımdı yıyosun ama cıldırıcam nede yemedım acaba neden agladı acaba hıc dusundu mu?hastanede bıle yanıma vermedıler o sersemlıle anlamadım ama sımdı hatırlıyorum ufak ufak.
2 gundur bende oyle yapıyorum cok sevıyor ama hemen sıkılıyor
benım tam 50 tane var cok severım her goren ohaaa der.evı tasırken annemle kardesım dukkan acılır bunla demıstıı yanı o kadar var ama 1 senedır gorusemıyoruz kendılerıyle.esımde bazen neden gıymıyorsun dıyor da nasıl gıycem kaynananın evınde?gercı olurlar mı o ayrı sorun ama?bende suan yerlerıı unuttum
Ohh icimi rahatlattiniz kizlar dusun dusun deli oldum dogru duzgun biseyde bulamadim arastirdim.. Ayni seyleri yasayip tecrube etmek cok guzel....bu gece yokum kizceyi uyuttum film izliycez kocisle yarin gorusmek uzere kizlar iyi geceler...
kaynım var bekar aynı evde yoksa yapardım vallaseninki daha kötüymüş benimki kucağımdam almaz çekinir gene
aslında kaynanaların yanında giycen belki utanırlarda çeikilirler kenara
Ohh icimi rahatlattiniz kizlar dusun dusun deli oldum dogru duzgun biseyde bulamadim arastirdim.. Ayni seyleri yasayip tecrube etmek cok guzel....bu gece yokum kizceyi uyuttum film izliycez kocisle yarin gorusmek uzere kizlar iyi geceler...
kaynım var bekar aynı evde yoksa yapardım valla
ohh keyfını cıkar benım kocıs gece mesaısınde bu hafta yalnız takılıyorum
benim kayınvalide kızım olmadan da öyleydi on kere çıkardı günde
kaynında varsa daha zor oluyordur
allahtan bız yakın degılız.kız kaynım arkadas gıbıdır.oyle cekınmeyı gerektırıcek bıseyı yoktur gecelıkte gıysem hıc yadırgamaz ama benım aıle terbıyem oyle degıl buyuk o hemde erkek ben babamın yanında gıyemezdım sort felan cekınırdım he kız kardesım gıyerdı babam bısey demezdı ama benım yapım ıste
Arkadaş gibiyseniz ne güzel ondan bari dertli değilsinbende babamın yanında giyemem çekinirim sen istanbuldasın dimi canım
evet ıstanbul beylıkduzunde oturuyorum esra yla cok yakınız..
sen nerede oturuyorsun?
Kizlar kuzularin el temizligini nasil yapiyorsunuz ve gunde kac kere? Ben icme suyunu bi cezvede kaynatip icine pamuk atiyorum onunla siliyorum gunde 3 kez yapiyorum bunu.. kulak temizligini ise yine pamuklarla yapiyorum ne kadar dogru bilmiyorum ancak pamuk parcalarina bi damlacik sutumden sagiyorum siliyorum derine girmeden kulak arkalarinida ayni sekilde siz nasil yapiyorsunuz? Acaba serum fiz.ile mi temizlesem kulaklarini?
Merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim. miniğim 8 ekimde sezaryenle doğdu. şimdiye kadar yazdıklarınızı okudum çok da faydalandım hepinize teşekkür ederim:)) faktorB nin aşûresini yapıp yapıp yiyorum meselahepinizin dediği gibi ortak problemleri yaşamak benim için de moral oldu çoğu zaman. Sizleri takip etmeye devam edicem burda olduğunuz sürece, belki bende ara ara bişeyler yazarım.
Kizlar cevaplariniz ve fikirleriniz icin tesekkur ederim... Simdi pamuk kuzumu yikadik ve yikarken bihayli zorlandik sizde konusmussunuz bu konuyu nasil kuvetinin icine yatircaz mesela acarmisiniz? Kirli su icinde mi oturcak tum banyosu boyunca sahi nasil olcak? Skinti olmaya basladi zaten elim ayagim titriyor yikarkensimdi balik gibi hareketlendi bide