2012 Ekim bebekleri büyüyor

aa benim kizim da 14 ekim:)
evt ben kanguru kullaniyorum, baby bjorn markasi, su linkteki urun, BABYBJÖRN Baby Carrier Original
Evde cok kullandim is yaparken kurtaricim oldu, ozellikle 1. ve 2. aylarinda, o zaman gazli zamanlariydi ve yerde durmuyordu, ben de kanguruya atip yemek vs yapiyordum. Ozellikle bu model o kadar rahat ki onun agirligini hic hissetmiyordum, yokmus gibi hareket ediyorsun.

bende chicco kangru almıştım ama benim tombulumla fazla kullanamadık , aslında çok keyifli bişey , keşke kızım 5 kg filan olsaydı , heryere kangrusuyla taşırdım :KK37:

Benim oglum banyo yapmaktan nefret ederdi ciglik cigliga yikardik. bu yonteme gectiginden beti hic sesi cikmiyo. tenime degdigi icin sanirim. beraber yikanmis oluyoruz sonucta hosuna bile gidiyo. Emzirme pozisyonunda yikiyorum liflenene kadar kafasini yuzunu hic islatmiyorum. onunu arkadini lifliyorum. en son kafasini sampuanliyorum suyi dokulecegi zaman ters ceviriyorum hani gazini falan ters cevirirsinya sirtini sivazlamk icin o sekilde suyu dokuyorum. yuzune gelmio bile ben elimle yuzune dagitiyorum suyu. Oturtmuyorum yani erken cunku.

bizde aynen öyle yıkıyoruz canım yanlız biz banyoyu ısıtıyoruz önce , eşim girip suyunu filan hazırlıyor bende kızımı soyuyorum , babası emzirme pozisyonunda tutuyo kucağında ama bazen memesini kapıyo kızım :KK9: sonra arkasını çevirip en sonda başını yıkayıp çıkarıyoruz , bu şekilde hiç ağlamıyor hatta hoşuna gitmeye başladı artık :nazar::emir_bebek::nazar:

iyi akşamlar kızlar geçmiş sayfaları tam okuyamadım hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Annem gitti artık ancak ameliyattan sonra gelecek:KK43:(( yine yanlızım anlayacağınız.Bebişim hiç uyku tutturamıyor kızlar sallıyorum bırakıyorum yada salıncağına koyuyorum bir bakmışım gözünü açmış sizde durumlar nasıl gece falan?,,nşallah bu gece uyur.

benim cimcimenin gece uykuları iyide yanlız anakucağı olmasa bende deli gibi uğraşırdım herhalde uyutmak için , elim ayağım oldu resmen , küçülünce napıcam bilmem :KK37:

yaa cok guzel yontemmis ama ben yapamam cunku ben sadece gece kizim uyuduktan sonra banyo yapabiliyorum, sampuan kokusundan midir bilmem, hic aglamayan kizim banyodan cikinca kucagima alinca katila katila agliyor. Kokusuz sampuan falan alip onu deneyeyim diyorum.

bende bu konulara fena takığım ama konusu geçmişken , şampuanlardada birsürü kimyasallar var , en güzeli bebek şampuanı kullanmak canım , kızını ne ile yıkıyorsan sende onla yıkan :KK34:

benim cimcimenin gece uykuları iyide yanlız anakucağı olmasa bende deli gibi uğraşırdım herhalde uyutmak için , elim ayağım oldu resmen , küçülünce napıcam bilmem :KK37:

ben anakucağının böyle güzelsonuçlar vereceğini bilseydim baştan alırdım belki ama şimdi farklı bir düzen oluştuğu için gerek duymuyorum dikkat ediyorumda sanki kızlar dahamı uslu ne:) birde doğduğundan beri bizim oğlana taktığımız şapka gözüne inince daha çabuk uyuyor dikkat ettimde ama şimdi sallamaya başlarken kızıyor sonraları biraz indirince hemen uyuyor daha nelerle karşılaşacağız bakalım küçük yumurcaklar sayesinde:KK4:

bende chicco kangru almıştım ama benim tombulumla fazla kullanamadık , aslında çok keyifli bişey , keşke kızım 5 kg filan olsaydı , heryere kangrusuyla taşırdım :KK37:

Bu benim yazdigim marka 11 kiloya kadar, gercekten cok cok rahat, yok gibi birsey. Kalca cikigi olan bebekler (ki benim kizimda vardi), ya da olmasini engellemek icin de tavsiye ediyor ortopedi uzmanlari bunu.

bizde aynen öyle yıkıyoruz canım yanlız biz banyoyu ısıtıyoruz önce , eşim girip suyunu filan hazırlıyor bende kızımı soyuyorum , babası emzirme pozisyonunda tutuyo kucağında ama bazen memesini kapıyo kızım :KK9: sonra arkasını çevirip en sonda başını yıkayıp çıkarıyoruz , bu şekilde hiç ağlamıyor hatta hoşuna gitmeye başladı artık :nazar::emir_bebek::nazar:

ahahah :) ayy minnnok cok seker, babasinin memesini mi kapiyor, yerim yaaa :)))

canım ezio slingi sormuşsun ben aldım onu kullanamadım geri verdim,şuanda ergo baby kullanıyorum,çok çok memnunum.inanılmaz pratik,çocuğun bacakları sarkmadan oturur pozisyonda taşınıyor,4 yaşına kadar da kullanabiliyorsun,bi araştır bence,hemen alma netteki blogları filan oku.

selamlar canlar nasilsiniz bebisler nasil:KK16:
baya birikmis sayfalar sondan baslayarak okiyayim bari Omercik firsat verecekse tabii:KK51:

canım ezio slingi sormuşsun ben aldım onu kullanamadım geri verdim,şuanda ergo baby kullanıyorum,çok çok memnunum.inanılmaz pratik,çocuğun bacakları sarkmadan oturur pozisyonda taşınıyor,4 yaşına kadar da kullanabiliyorsun,bi araştır bence,hemen alma netteki blogları filan oku.

ben bununla kangru arasında kalmıştım ama kangruyu tercih ettim , bunda bebekler durmayabiliyormuş anca çok küçükken alışırsa öyle duruyorlarmış , bu arada kızlar erkek bebeklere kangruyu önermiyorlar hiç , takımlar zarar görebiliyormuş aklınızda olsun :KK28:

Laplace ve gulcicek cok teşekkürler tavsiye icin ..Babybjorn tasima kapasitesi 11 kg diyor..bizimki zaten tombik bı kac ay kullanabilirim..ergo baby çok beğendim ama nette tek dezavantajından bahsediyor dışa dönük tasiyamiyormussun!!!6.aydan sonra bebeklerin cevreye ilgisi arttığından etrafı izlemek istiyormuş..fakat ergo baby ABD markası ve bu özelliğinin olmamasının tatbiki bir sebebi varmış:disadonuk taşıdığımızda bizim gogus yapımız bebegin sırt kemiklerinin gelişimini olumsuz etkiliyormus.cokkarasiz kaldım ama artık gücüm kalmadı kollarımda kas oldu:))

Bu zamana kadar kanguru almamamın tek sebebi bu aslında.. Özellikle erkek cocukları icin sakincaliymis ama gücüm kalmadı:KK43:()

Günaydın güzel anneler ve melekleri...Biz rahat bir gece geçirdik hamd olsun.Gerçekten bir gün öyle bir gün böyle derken zaman geçiyor bizde 3 buçuk aylık olduk sayılır 2 günümüz kaldı:) havalarda güzelleşiyor ya insanın içi açılıyor kangurumu bir an önce kullanmak istiyorum artıkk:KK55: Allah önce sağlık versin herşey yerine geliyor.Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz ben nivea kullanıyorum yani ilk doğmadan onu almıştım ama dalin almak istiyorum.birde bebek arabasına hala karar veremedim şu kararsızlıktan ne zaman kurtulacağım bilmem:26:

canım mesajını aldım ve şoklardayım :) bizi birbirimize çeken gerçekten bir bağ var ama çözemedim gitti :) mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyorum :KK43: burada konuşulan herşey çok özel o yüzden emin ol hepsi bende kalıcak.oğluşunu kokla benim yerime

Bu zamana kadar kanguru almamamın tek sebebi bu aslında.. Özellikle erkek cocukları icin sakincaliymis ama gücüm kalmadı:KK43:()

bizim de kangurumuz oylece paketinde duruyo :2:hic acmadim sakincali oldugunu dusundugumden :44:bizimki oyle tombis degil 6100 grcik:21: ama benim simdiden kollarim belim agriyo...:KK31:

Laplace ve gulcicek cok teşekkürler tavsiye icin ..Babybjorn tasima kapasitesi 11 kg diyor..bizimki zaten tombik bı kac ay kullanabilirim..ergo baby çok beğendim ama nette tek dezavantajından bahsediyor dışa dönük tasiyamiyormussun!!!6.aydan sonra bebeklerin cevreye ilgisi arttığından etrafı izlemek istiyormuş..fakat ergo baby ABD markası ve bu özelliğinin olmamasının tatbiki bir sebebi varmış:disadonuk taşıdığımızda bizim gogus yapımız bebegin sırt kemiklerinin gelişimini olumsuz etkiliyormus.cokkarasiz kaldım ama artık gücüm kalmadı kollarımda kas oldu:))

evet dışadönük kullanılmıyor,dediğim gibi bebek bacaklarını beline dolayıp oturuyor çünkü,kanguru mantığında değil.zaten bebek büyüdükçe yanlardan dışarıyı çok rahat seyredebiliyor ayrıca yanda ve sırtta da taşıyabiliyorsun.bu mantıkta birde boba diye bişey var,yada vrap sling düşünebilirsin bağlayabilirim diyorsan ekim annelerinde birçok kişi kullanıyor ve memnun:KK34: hee birde wallabo diye bişey var dışa dönükte kullanılıyor ama kumaşı çok ince yazlık gibi,bunlara da bakabilirsin.

bence en güzel yıkama yöntemi banyoda babasının kucağında yıkamak :KK9: kociş tutuyo ben yıkıyorum , hem garantili hemde zaten bebekleri akan suda yıkamak lazım , kendi banyo sularından bile enfeksiyon kapıyorlar çünkü , hemde 3 kişi çok keyifli oluyo :KK16:

bu yikama yontemi cok guzeel:KK19: simdiye kadar esim tutuyo ben yikiyordum ama son 2 yikanisinda kuzum balik gibi cirpinarak hareketler yapinca gozumuz iyicene korkmaya basladi :18:

Günaydın güzel anneler ve melekleri...Biz rahat bir gece geçirdik hamd olsun.Gerçekten bir gün öyle bir gün böyle derken zaman geçiyor bizde 3 buçuk aylık olduk sayılır 2 günümüz kaldı:) havalarda güzelleşiyor ya insanın içi açılıyor kangurumu bir an önce kullanmak istiyorum artıkk:KK55: Allah önce sağlık versin herşey yerine geliyor.Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz ben nivea kullanıyorum yani ilk doğmadan onu almıştım ama dalin almak istiyorum.birde bebek arabasına hala karar veremedim şu kararsızlıktan ne zaman kurtulacağım bilmem:26:

Herkesten kanguru önerileri alıyorum.sen daha kullanmamissin ama hangi marka seninki arkadaslar sayesinde bilmediğim bir sürü marka öğrendim...bu arada ben suan mustelanin şampuan dusjeli birlikte kullanılan var onu kullanıyorum ama çok pahalı bitince yine alimiyim bilmem..daha oncede johnson's baby nin sampuanini kullandım oda güzeldi!!bebek Arabasi quinny zapp puset maxi cosi çok memnunum...

canım bebek arabası olarak nuna pepp kullanıyorum çok memnunum,ama göreceli bir kavram bu önceliklerin ne,mesela ben hem çok ağır olmasın hemde baston puset kadar hafif olup sallanmasın aynı zamanda konforlu da olsun istedim bu anlamda çok iyi nuna ama tabi baston puset düşünüyorsan maclaren en iyisi.

canım mesajını aldım ve şoklardayım :) bizi birbirimize çeken gerçekten bir bağ var ama çözemedim gitti :) mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyorum :KK43: burada konuşulan herşey çok özel o yüzden emin ol hepsi bende kalıcak.oğluşunu kokla benim yerime

gerçekten de öyle nereden nereye dünya küçük dedikleri bu olsa gerek:)sende benim yerime kokla güzel kızını canım.

X