gecmis olsun cnm, cok sevindim emmeye baslamasina, cok uzuluyorduk senin kuzuyaa ..arkadaslar kizim hasta idi ama cok sukur bugun daha iyi. emmeye basladi dogumdan beri reddettigi sag gogsude sagip kasikla veriyorum. kiloda almaya basladi. 250 gr vermisti 150 gr tekrae almis cok sukur
selam kızlar bebeğim ishaldi 2 gündür doktora götürdüm kaka tahlili istedi hastaneden bekledik yapmadı eve geldik kaka yapmasını bekliyoruz ne kadar sürede yetiştirmemiz lazım hastaneye:26:ben şırıngayla çeker belki dedim ama öyle yapmadı
Tugce umarim yeteri kadar alir mavusin kiloyuda biseye gerek kalmaz.
Zafi ben girip okuyup cikiyirum cunku net paktm bitti ay sonunda yenilenicek. gecen ayda bitmisti ve ben umursamadim normlde geln faturanin iki kati geldiama bi yeere gittigim yok sadece yorum yapamiorum :)
kizlar kafami kurcalayan bi soru var. ikinci cocuk nezaman? diye. herkes pespese yapmami oneriyo. diger turlu iki kere bolunurmus hayatim. tam rahata alismisken zor olutrmus ikincusi. esim iki sene sonra diyo. ben cesaret edemiyorum. Bi yandanda dogan buyuyo sonucta bes sene sonra yapsam keske onceden olsaydi simdi iki yasinda olucakti diye yakinirim eminim. sizlerin fikirleri ne bu konuda merak ediyorum kizlar. ben kararsizim.
Ohh cok sukur masallah canim. Allah bidaha yasatmasin...arkadaslar kizim hasta idi ama cok sukur bugun daha iyi. emmeye basladi dogumdan beri reddettigi sag gogsude sagip kasikla veriyorum. kiloda almaya basladi. 250 gr vermisti 150 gr tekrae almis cok sukur
bende 30 yaşındayım ve öğretmenim. sanırım uzun bi süre sadece ev hanımı anne olucam :)
aslında dönmeyi çok istiyorum ama kızıma hiç kıyamıyorum, bakacak biri de var ama yinede annenin yerini anne eğitimi ve sevgisini hçkimse tutamaz diye dönmekten hep vazgeçiyorum. zaten eşim sen büyütmiceksen neden çocuğumuz oldu diyo hak veriyorum. 2.yi süt dönemi bitince hemen istiyorum çünkü yaşımda var ama eşim önce kız okula başlasın diyo, şimdilik çok erken bakalım zamanla fikirler değişir sanirım. öyle hızlı büyüyolarki bebekliğine doyamıcakmışız gibi geliyo
Tugce uzulme ywkin zamanda kilo alir uzmez kizin seni annesi.
sevnih gozun aydin cok sevindim.
zafi hakli telden girmemize ragmen yazmaya calisiyoruz biz ki topik kapanmasin..bence de okuyanlar arada aramiza katilsinlar daha guzel paylasimlar olur :)
Kizlar ya ailenizden yakininoDan bebise karsi yanlis davranis ve yaklasmalari ben annrm de dahil zor uyariyorym..nasil soyluyorsunuz ne guzel ya..kirar miyim diye korkuyorum.gecen bir yakinim bildigin oturttu kucagina resmen kostum ana ucaginivgetrdim oturtma diyemedigim icin yorulmayin isterseniz yoruldunuz filan ddoye...ama ilk firsatta tekrar oturttu tabi 3,5 aylik kuzum birsey olmasa diye dua ediyorum(
Canim 30dk.icinde yetistir muhakkak yoksa olmayan bakteriler urer saglikli sonuc alamazsiniz da niye cekmedi poposundan biz iki kere yaptirdik hem gaita hem amip antijen tahlili dr.her ikisindede serum fiz.ve siringa yardimiyla cekti ince bisey zaten zarari varsa kaka yapmasini bekliyelim cekmeyin dedim yok hic bi zarari yok dedi zaten kuzumda hic hissetmedi acimadi bile... Bi defasindada kakayi cekmek istedi ancak kizimin totosu bos diye cekemedi evden bezi yetistirdi esim. Dedigim gibi 30dk.gecirme... Umarim guel sonuclar cikmistir yaptirdiysaniz... Haber bekliyorum..
yakinlik derecesine gore degisiyor, aileden biriyse ve annem de ordaysa anneme soyluyorum onlarin duyacagi sekilde, sakin oturtmayalim, yuzunden opmeyelim vs. diye. herkese direk soyleyemiyorum, yanlis anliyorlar.
emzirenler için 2 yıl sonra bence de ideal, ama ben yine bebeğim olsa yine Selen olsun istiyorum:). bazen bir bebek daha olsa diye hayal ediyorum kızıma ihanet ediyormuşum gibi geliyo. bakalım zaman ne gösterecek. ha deyince de olmuyo ki:)
evt senin kuzuya cok uzulmustum, sonra ben de bir sure yuregim agzimda gezdim ama ne yapsam da herseyden sakinamiyorum. ustelik bir de kedimiz var heryere giriyor cikiyor, bahcede gezip geliyor deli ediyor beni. ama care yok , en iyisini ummaktan baska
Aglamiyor evet tsk yanitlar icin icim rahatladi biraz cok uzulmustum...ek gida konusunda annem de ayni maalesef arkami donsem cocugun agzina bisey tattiriyorgecen cezerye uzerindeki hindistan cevizleri bulasigi vardi agzinda anne ne uaptin sendedim cocuk gibi ayni nasil olacak bilemiyorum ...
sadece ben bunu dusunuyorum saniyordum, rahatladim :) ben de kizima ihavet ediyormusum gibi oluyor, baska bebek hayal edemiyorum. daha hazir degiliz demek ki.
eşim yetiştirdi canım 30dk içinde şükür tahliller temiz çıktı ishalide geçti hastaneye götürmemizi bekledi hanımefendi herhalde
kızlar nasıl korunuyorsunuz ya şu korunma işini halledemedim gitti 3 aylık iğneyi yaptır hiç bir şey olmaz diyenler var benim ebe yaptırma sütün kalitesi düşer diyor spiralde olmadı:26:2. çocuk için çok erken daha kazaya kurban gitmeyelim
Slm kızlar ben bir haftadır annemdeyim int. Yoktu telden giremedim o yüzden yazdiklarinizinda hepsini okuyamadım.yoksa topigi terk etmiş değilim :) öncelikle hasta olan bebislere Allah sağlık versin hastalıktan korusun. Bnm kizinda burnu akmaya başladı aslında burası o kadar sıcak ki yavrum sıcaktan hasta oldu.
Herkeskendini tanitmiş bende tanıtayım arzu ben kızım da mervebankacıyim yaş 30 2.cocuk her zaman olmalı derim ama artık düşünüyorum tekrar aynı şeyi yaşamayı göze alamıyorum yinede bi cocuk tek buyumemeli diyorum? ¿!... Celiskilerdeyim anlicaniz.
Bu arada Poğaça tarifi çok iyi olmuş muhtemelen hafta sonu misafir gelecek bunu yapmayı düşünüyorum varsa böyle basit tarifleriniz onerileriniz sevinirim Walla.
Simdilik daha fazla yazamicam sonra tekrar görüşürüz.bebislere sağlıklı ve bol uykulu günler geceler diliyorum
ben direkte söylesem kimse dinlemiyorannemle hiç anlaşamıyoruz bu konuda normal birşey söylüyorum hemen alınıyor bir daha sevmem diyor çocuk gibi haftaya yanıma gelecek bir yandan çok istiyorum gelmesini bir yandan papaz olucaz diye korkuyorum kayınvalidem de alt katımda oturuyor kadın der içinden annesine bir şey diyemiyor bana pat pat söylüyor diyordur
Cok sukur canim gozun aydin... Biz kardes kardes geciniyoruz boylece korunmayada luzum kalmiyor of cok skintili bi konu oldu cikti bu duzelmeyi umut ediyorum...
Canim benimde bildigin uzre kv cok alingan menepoz ile alakali olabilir diye dusunuyorum artik cunku cok yersiz bu kirilmalar sanki kotu bisey dioruz gibi hos 25yasindaki gorumcemde aliniyor ugramaz oldular artik
ben direkte söylesem kimse dinlemiyorannemle hiç anlaşamıyoruz bu konuda normal birşey söylüyorum hemen alınıyor bir daha sevmem diyor çocuk gibi haftaya yanıma gelecek bir yandan çok istiyorum gelmesini bir yandan papaz olucaz diye korkuyorum kayınvalidem de alt katımda oturuyor kadın der içinden annesine bir şey diyemiyor bana pat pat söylüyor diyordur