Bebeğim 4. ayını dün doldurdu, şimdiye kadar hiç su vermedim canım. 3 gün sonra kontrolümüz var doktoruna soracağım ver derse veririm.Siz su veriyormusunuz bebişlerimize?
evet sabredicez elbet herşey birgün yoluna giricek.insana dertleşmek iyi geliyor hem içini döküyor hemde yalnız olmadığını öğreniyor.bizimde bir pazar günümüz var onda da yine evde oturmak çok canımı sıkıyor.dışarı çıksam kızımı daha çok üşütücem diye korkuyorum ne yapsam bilmiyorum.sıkışıp kaldım.ben ara sıra su veriyorum ama çok az.
merhaba kızlar bız dun kontrole gıttık ece 2 haftada 150 gr almıs doktor cok az dedı haftaya kontrole cagırdı.moralım cok bozuldu.ece cok hareketlenmıs o yuzden kılo alamıyordur dedı.hareket olarak 8-9 aylık bır bebek gıbı dedı.haftayada az kılo alırsa tahlıler yapılıcak.ınsallah bısey olmaz kılo alırda hıcbırseye gerek kalmaz...
Neyse az kaldı yaza gem kızında iyileşir inşaallah daha rahat gezersin bu aralar havalar soğuk bende evdeyim annem geldi bebişi yıkayacağız. Senin annen 15 günde bir geliyor demiştin uzaktamı oturuyor? gelince biraz kalsa sanada iyi gelir
Tugce umarim yeteri kadar alir mavusin kiloyuda biseye gerek kalmaz.
Zafi ben girip okuyup cikiyirum cunku net paktm bitti ay sonunda yenilenicek. gecen ayda bitmisti ve ben umursamadim normlde geln faturanin iki kati geldiama bi yeere gittigim yok sadece yorum yapamiorum :)
kizlar kafami kurcalayan bi soru var. ikinci cocuk nezaman? diye. herkes pespese yapmami oneriyo. diger turlu iki kere bolunurmus hayatim. tam rahata alismisken zor olutrmus ikincusi. esim iki sene sonra diyo. ben cesaret edemiyorum. Bi yandanda dogan buyuyo sonucta bes sene sonra yapsam keske onceden olsaydi simdi iki yasinda olucakti diye yakinirim eminim. sizlerin fikirleri ne bu konuda merak ediyorum kizlar. ben kararsizim.
Buarada kendimi taniticam hep unutuyorum. adim tülin. 28 yasindayim. grafikerim fakat bir bucuk yildir calismiyorum. istanbul da yasiyorum.
arkadaslar kizim hasta idi ama cok sukur bugun daha iyi. emmeye basladi dogumdan beri reddettigi sag gogsude sagip kasikla veriyorum. kiloda almaya basladi. 250 gr vermisti 150 gr tekrae almis cok sukur
bende 30 yaşındayım ve öğretmenim.